Allah bağışlasın canım......ya peki ilk ayağa kaldırdıklarında nasıldın kolaycıkmı kalktın.......ben hıııınk oldum böle hareket edemiyordum zor yürüdüm tam 10 gün......
merhaba, hayirli cumalar
her ikinizinde yavrusu hayirli olsun.. Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin... Bana ve tüm hamislerede hayirli dogumlar nasip etsin Rabbim.
ben nasıl doğurcam korkusundan çocuk bile düşünemiyorum yanibu kadar vahim durumum eğer yanlışlıkla olursa kesinlikle psikoloğa gitmem gerek diye düşünüyorum .... ne olcak halim yaa ne kkorkak biriyim
Yok valla rahattım yaa sıkıntı yoktu yaniiii..Dediğim gibi bi tek beni gazım zorladı :))) Ana oğul gazman modundayız :)))))
canim benim bi arkadasimda gecen mecburi sezeryanla dogum yapti.diyo 3 gün kipirdayamadim.kendi istegiyle sezeryan olanlara aklim almiyo dedi.bende normal dogum yaptim dikislerim vardi bende 2 gün kipirdayamadim sonradan aci ceke ceke kalktim ayagi.bence bu biraz hem sans hemde yapiyla alakali
ben nasıl doğurcam korkusundan çocuk bile düşünemiyorum yanibu kadar vahim durumum eğer yanlışlıkla olursa kesinlikle psikoloğa gitmem gerek diye düşünüyorum .... ne olcak halim yaa ne kkorkak biriyim
bende spinal sezeryan la dogum yaptım 10 gun once, suan cok sukur iyiyim, ilk 3 gun biraz zordu evet o gaz cıkarma olayı falan felaket ama hic dogum sancısı cekmiyorsun, bazıları bu dikiş agrılarının dogum sancısı yanında hic oldugunu soyledi. suan cok sukur iyiyim ama zaten 5 gun falanda iyiydim hastaneye gittik vs. yani sanırım bunye ilede ilgisi var ,
dogum kısmında sorun yokta ozel bir hastanede oldugu icin insanın icinde biraz kusku kalıyor, doktor sezeryan kararında samimimiydi diye, her nekadar 9 ay bu doktor ve hastaneye gitmiş olsakta son 2 muayenede sezeryana donmesi (catı muayenesine gore bu kararı verdi) bizi biraz kuskulandırdı. sonuc olarak bebegimizde saglıklı cok sukur.
merhaba canim,
merak etme, bu korkular konusunda yanliz degilsin, bende cok korkuyorum dogumdan fakat bende korka korka hamile kaldim Allahin izniyle Nisan ayindada dogum olacak, hayirlisi bakalim. Bende burada korkularimi düsüncelerimi söyleyerek bu psikolojiden kurtulmaya calisiyorum, ama korkular tabi ki tamamen gecmiyor. Insan hamile kalinca, bebegime bisey olmasin diye elinden geleni yapiyor, her ne kadar dogumdan korksakta.. o minigi hissetmeye baslayinca cok farkli oluyor insanin duygulari.. Ben ilk baslarda hamile olduguma bile inanamiyordum, taki bebisi ultrasonda görünceye kadar..
Insallah sende tez zamanda bebis sahibi olursun. Unutma "korkunun ecele faydasi yok"
sanada merhaba canim,
Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin bebisini. Gaz olmama konusunda kayisi suyunu falan öneriyorlardi, sen denemedin mi canim? Allah daha iyi etsin canim... tekrar hayirli olsun.
Spinal anestezi ile sezeryan oldum,
kesi sızısı tabiki oluyor,ama bu ağrı eşiğiyle alakalı bişey,
herkesin ağrıyı hissedişi ayrı olduğu gibi bu operasyonu yapan doktorların da ellerinin haiff olması,ya da iyi bir iş çıkarması da olası bir sonuç doğuruyor,
yani ben bu şekilde doğum yaptım,aynı akşam ayağa kalktım,ikiz bebeklerimi kendim kucakladım,mis gibi de yattım,
doğumuma anneliğime laf edecek bana kolaycı diyecek kişi beni bulsun
merhaba, valla eşim bana baya bi kayısı suyu almıstı arada içtim hep, birde rezene cayı içtim, fakat sanıyorum hastanedeki ilk gecede orda baska bi teyze vardı hasta yakını o hakiki kayısıdan yapmıs komposto banada verdi sag olsun sanırım hakikisini alırsan yanına daha etkili oluyor digerleri sonucta dogal degil, mutlaka yurumelisin sezeryandan sonra ben hastanedeki katta en cok yuruyendim eşim sagolsun beni oturtmadı fakat yararını cok gordum eve geldigimizde gayet iyiydim.
Birde sezeryandan once sunu ye bunu ye diyorlar gaz için bunlara inanma bagırsaklardaki gaz zaten operasyonun bir parcası yani sen naparsan yap o gaz zaten olacak,
allah hayırlı dogumlar versin mesakkatli fakat guzel seyler bunlar, aklına takılan bişey olursa ozelden yazabilirsin
çok mu sıkıntılıydı seninki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?