- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilo verme durumu bebeğin kilosuna suyuna göre değişiyor süt herkeste farklı oluyor kiminde 3 güne gelmezken kiminde hemen geliyor bende hemen gelmişti ameliyat izi çizgi halinde duruyor ve göbek ne yazıkki kalıyor sadece kasa cevorebiliyosunya bende bu başlığın altına bir kaç soru sormak istiyorum :)
sezaryen de anladığım kadarıyla herkes farklı farklı kilolarla eve dönmüş kimileri az kimileri çok vermiş. Peki bu kiloları verme durumu emzirmeye göre değişiyor mu? Hepinizin hemen sütü geldi mi? emzirirken çok mu kilo veriliyor? Ameliyat iziniz duruyor mu ve sizi rahatsız ediyor mu? Ne kadar zayıflarsan zayıfla göbek kalıyor mu? Kafamda deli sorular
Kilo verme durumu bebeğin kilosuna suyuna göre değişiyor süt herkeste farklı oluyor kiminde 3 güne gelmezken kiminde hemen geliyor bende hemen gelmişti ameliyat izi çizgi halinde duruyor ve göbek ne yazıkki kalıyor sadece kasa cevorebiliyosun
Üzülmenize gerek yok biraz mekikle kas oluyolar yada kimileri sariyor korse kullaniyir ben ondan bana hatıra gibi hic bise yapmadmÇok üzüldüm şu an.. Normal doğum şansım yok maalesef. O yüzden mecburi sezaryen olcam. Ama en korktuğum şey göbeğin kalması
Bu bebeğinde sezeryan olacam bunda da bisey yapmayı düşunmuyorm ama siz korse kullanıp yada sarabilirsiniz ama ameliyatinizn iyileşmesini bekleyin 20 günden sonra falan yapin tavsiyemÇok üzüldüm şu an.. Normal doğum şansım yok maalesef. O yüzden mecburi sezaryen olcam. Ama en korktuğum şey göbeğin kalması
Merhaba ilk gebeliğimde 21 kilo aldımya bende bu başlığın altına bir kaç soru sormak istiyorum :)
sezaryen de anladığım kadarıyla herkes farklı farklı kilolarla eve dönmüş kimileri az kimileri çok vermiş. Peki bu kiloları verme durumu emzirmeye göre değişiyor mu? Hepinizin hemen sütü geldi mi? emzirirken çok mu kilo veriliyor? Ameliyat iziniz duruyor mu ve sizi rahatsız ediyor mu? Ne kadar zayıflarsan zayıfla göbek kalıyor mu? Kafamda deli sorular
Benim hiç göbeğim kalmamıştı. Korse Fln da kullanmadım ama 2. Doğumda kalır diyorlar. Sanırım bunda doktoruma sorup korse kullanacagımÇok üzüldüm şu an.. Normal doğum şansım yok maalesef. O yüzden mecburi sezaryen olcam. Ama en korktuğum şey göbeğin kalması
Göbek kalacak diye bi sey yok spor filan yapmadim oğlum 1.5 yaşına geldiginde hic doğum yapmamış gibiydim şimdi 2.sezeryani oldum biraz kilom var kendi kendime spor yapıp zayıflamaya calısıcamÇok üzüldüm şu an.. Normal doğum şansım yok maalesef. O yüzden mecburi sezaryen olcam. Ama en korktuğum şey göbeğin kalması
Ben 40 kg ile hamile kaldim 68 ile dogurdum dogumdan sonra hala ayniydim kg falan verememistim ki vermeyide hic istemiyodum fakat 3 ay geçti geçmedi tekrar 40 kiloya düştüm nasil gitti hic anlamadimsezeryan ile doğum yapanlar doğum anında kaç kilo gidiyor ?
Ben 13 kilo almıştım 2 gün hastanede kaldım eve geldiğimde 9 kilosu gitmişti geriye kalan kiloda 40 i çıkana kadar gitti ama sonrasında ben hiç kilo veremedim garip yanı oda benim iradesizligim diyebilirimsezeryan ile doğum yapanlar doğum anında kaç kilo gidiyor ?