• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan ile doğum hakkında

bakırköy çamlık hastanesinde doktorum dışardan geldi hast personeli değildi.. ne bileyim canım bazı olaylardada doktorum acı eşiğin ne yüksek dediği olmuştur.. canı tatlıyımdır tabi kimin değil ki zatentatlicadiarzu

bakırköy çamlık hastanesinde doktorum dışardan geldi hast personeli değildi.. ne bileyim canım bazı olaylardada doktorum acı eşiğin ne yüksek dediği olmuştur.. canı tatlıyımdır tabi kimin değil ki zatentatlicadiarzu

Benimde canım tatlı ama dediğim gibi kimin değil ki :) Hastanede bilindik ve iyi bir hastane gerci doktorun elinin de hafif olması da onemliymiş oyle diyorlar. Bak ne güzel kurtulmussun oyle ya da boyle. Bebegini sağlıkla sıhhatle güle güle büyüt. Allah hayırlısı ile bizlere de sorunsuz sağlıklı sıhhatli doğumlar versin.

amin canım ALLAHım hepinizi kurtarsın hiç acı çekmeden inşallah hamile gördüm mü duydum mu hiç dayanamıyorum yüreğim sızlıyor inşallah bebeklerinizi sağlıkla büyütürsünüz...

arkadaşlar ben de 20 ağ sezeryanla doğum yaptım mecburen(kızımın boynuna 2 defa kordon dolanmıştı)durum ciddiydi kontrole gitmiştik ve doğuma alcaz dediler çok korkmuştum.hele o doğumhaneye giderken kurbanlık koyun gibi hissettim kendimi ama her işte bir hayır vardır doumdan çıktım hemen kendime geldim o gün ayağa kalktım hiç ama hiç ağrım olmadı.2. gün serum bile takılmadı ağrı iğnesi yapılmadı çünkü gerek yoktu hiç ağrım yoktu.3. gün eve geldik sanki doğum yapmamış gibiydim(tabi önümdeki koca göbek dışında, kızlar o kadar büyüktü ki 7-8 aylık gibiydim.ama şu anda hiç kalmadı sayılır.7 günlükten itibaren karnı toparlryrn korse kullandım herkese tavsiye ederim)allah herkese benim gibi kolay doğum nasip etsin inşallah.

inşallah benimkide öyle geçer. gerçi temmuza kadar daha çok var ama şimdiden korkuyorum. aklıma gelince kalbim çarpıyo resmen. allah yardım etsin hepimize.

Mrb arkadaslar ...
Bende sezeryanla dogum yaptim ve hic bir sekilde zorluk cekmedim ...
Ama sunu belirtmek isterim hamilelikte alinan kilolar cok onemli ben gayet normal kilo almistim ;14 kilo ...
Ve hani derler ya sezeryanda gobek kaliyor falan diye inanin su an hamile kaldigim kilodan bile 1-2 kilo zayifim ...Tum kilolarimi verdim ...
Ameliyatta once bebek cikiyor ilk 5 dakikada (maksimum sure bu )Cunku narkozdan etkilenmesin diye carcabuk almak zorundalar ...Anne 25-30 dakika sonra cikiyor ...
Ben cocugumu emzirdim hic zorluk cekmedim (17 ay boyunca )
Ama yaninizda size yardimci olacak bir yakininiz olmasi lazim ...hastanede maksimum 3 gece kaliyorsunuz ...ben iki gece kalmistim ...
Dikisleri estetik dikis yapiyorlar inanin 1-1,5 sene sonunda yok denecek kadar az iz kaliyor yerimseniben
Bir tavsiyede bulunayim eger sezeryan olacaksaniz ameliyattan sonra ilk gece degil ikinci gun hemen ayaga kalkin yavas yavas bol bol yuruyun ..
Bunu doktorunuzda soyleceyecktir ..
Ben ozel hastanede yaptigim icin cok sansliydim cok guzel ilgilenmislerdi ...
Yani diyecegim o ki ne kadar cabuk ayaga kalkar gunluk hayata uyum saglarsanir iyilesmeniz o kadar cabuk oluyor ...
Ben eve ciktiktan sonra hic yatmadim ...
Sunu soyleyeyim sezeryanla dogum yaptigim icin memnunum yerimseniben

hastaneden memnun kaldım,agrı pompasida cok onemli degil,basıosun gecırıo azaltıo eger o an cogalmıssa agrın
daha cok minoset verdiler bana ii geldi
2. gun serum bile takmıolarr gerek duymadılar

Back
X