hıc korklmayın arkadaslar ınanın hpsı gecıyor epudural sezeryan oldum bende oyle gerektı normal ıstıyordum aslında ama hıc sorun yasamadım dogrusu bence genel narkozdan cok daha ıyı epudural tek yan etkısı bende o ılk gece bas agrısı o da dayanılmıyıcak gıbı degıldı normalde de cekıyoruz bas agrısı sonucta dıkıslerde agrı oluyor tabı ama bu bebegımı hemen emzırmeme engel olacak sekılde degıldı ılk 3 gun sut gelmedı o ayrı tabı ama mutlaka bebegı tutup sut gelmese bıle cekemsını saglamak gerek ama zorluk yasamadım hıc ne lagma ne sonda korkulacak seyler degıl ben hıc arastırmadan bılmeden oldum cunku asla dusunmuyordum sezeryan normal dogumla ılgılı butun detayları arastırmıstım
ayrıca amelıyathane o an asla korkulacak bırsey degıl bız muhabbet ettık doktorumla ve ekıbıyle hıc bu kadar ıyı ve rahat olacagını dusunemezdım Allah hepınıze yardımcı olsun asla korkmayın derım
bu arada ben ıgneden bıle delı gıbı korkardım oncelerı oyle bırıyım yanı sonrasında da bı sorun yok bence dıkıs yerlerı bırtek yatıp kalakarken rahatsız edıyordu ılk gunler o kadar o da cabuk gectı su bebegımın herseyıyle kendım ılgılenebıldım ılk andan ıtıbaren asla korkmayın ve hamılelıgınızın tadını cıkarın
Öncelikle Allah bağıslasın arkadasım güle güle büyüt insallah... Ben kendimde olursam ters bi hareket yapabilirim heyecandan a.s o nedenle genel anestezi yapmam daha iyi.... Ama bu kadar zor bir olay olmadığını sizlerden duymak beni cesaretlendirdi biraz. Bakalım hayırlısı ile bende atlatırsam benim gibi korkan arkadaslara detay anlatacağm ki korkmasınlar cunku hakikaten yasayanların bize deneyimlerini aktarması moral oluyor.
Cok teşekkürler sevgiler.