• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan göbeği

Gzdangy130

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
282
141
53
29
Ne yapıcam ben bu göbekle iyice psikolojim bozulmaya başladı. Fx15 kullanan var mı zayıflayıncada sarkıyo göbek diyolar doğru mu

Ne yapıcam ben bu göbekle iyice psikolojim bozulmaya başladı. Fx15 kullanan var mı zayıflayıncada sarkıyo göbek diyolar doğru mu
Iki sezeryan yaşadım ikisinde de 20 kilo aldim sonra 70 den 50 yi gordum sezeryan doğum sonrası sarkma olmadı hic

Bu konudan bende muzdaribin sanki agzına ne atsam göbeğime yarıyor. Rejimdeyim 3 kilo verdim ama genedd tam anlamıyla gitmedi hala var.

Ya spormu yapmak lazim acaba spor yapipta hala gobeginden kurtulamayan var mi?

Sporla gidiyor anca göbek bende Sezeryan doğum yaptım. 53 kg dan 76 kg ya çıkmıştım hamileyken şuan 58 im göbeğim çok az kaldı hatta neredeyse kalmadı diyebilirim spor ve bol su şart :spor:

Sporla gidiyor anca göbek bende Sezeryan doğum yaptım. 53 kg dan 76 kg ya çıkmıştım hamileyken şuan 58 im göbeğim çok az kaldı hatta neredeyse kalmadı diyebilirim spor ve bol su şart :spor:
Kızım var 1 yaşında onunla nasıl gidicem ki spora 😭

Bende zaten olan gobek iki sezeryandan sonra iyice sarkmis bir vaziyette duruyor. Burada emziren annelerde beraber diyete başlamıştım ama bu hafta hic dikkat etmedim. En son 62 kiloydum. Su virus olaylari beni her seyden soğuttu 😔

Ben göbek kısmında artık fazla deri var diyorum ,benim hamileliğimde göbeğim çok büyümüştü ,zayıfladım ,spor yaptım ,eski kiloma indim ama orda bir parça göbek duruyor .

Kızım var 1 yaşında onunla nasıl gidicem ki spora 😭
Bende salona gitmiyorum hiç gerek de yok zaten evde aç Ebru sallı yada 30 günde fit diye Bi uygulama var onunda faydasını gördüm. Karın ağırlıklı çalışınca gidiyor

Bende zaten olan gobek iki sezeryandan sonra iyice sarkmis bir vaziyette duruyor. Burada emziren annelerde beraber diyete başlamıştım ama bu hafta hic dikkat etmedim. En son 62 kiloydum. Su virus olaylari beni her seyden soğuttu 😔
Sorma adım atmıyorum dışarı minik bi kızım var Allah korusun. Çok tedirginim bende

Back
X