Sezeryan göbeği mekik çekmekle erir mi?

canım merhaba,
yazını tesadüfen gördüm. göbeğinden kurtulman gerçekten çok güzel bi haber. senin başarını okuduktan sonra bugünden itibaren bende başlayacağım. zira iyice vücuduma yerleşen bir simitim var ve bundan sadece 8 dkk ayırarak kurtulabiliyorsam neden bekleyeyim. benimde senin gibi tek sıkıntım göbeğim. yksa kilomla bi problemin yok. yediğime içtiğimede dikkat ediyorumm zaten. ama göbek bölgesi ve basenler rejimle tek başına olacak bişey değil mutlaka altenrnatif şeylerle desteklenmeli . bu sayfaı açtığın için teşekkürler. umarım senin gibi bende 2 ay sonra mutlu sonla burda olurum.

Ankaran,2ay sürmaz bile canım,azimli olur düzenli yaparsan 20güne göbek falan kalmaz,en azından normal bir göbek olur,öyle pantolonun kemerinin sıkıştırıp dışarı fışkırttığı,1karış aşagı sarkıttığı bir göbek olmaz.bunu çok yaşadım,iyi bilirim,eşofmanlarımı bile hep kalın kemer şeklinde bel lastiği olanlardan alırdım ki korse gibi o yağlarımı tutsun:)

ben doğum sonrası zayıflama programımı ilk başlattığım dönemde, 2 ayda 8 kilo vermiştim.
eve wii fit aldım. tv ye bağlanan bir video oyun seti, bilenleriniz vardır. onunla her akşam 30 dk, ( ama haftanın 7 günü ) yer hareketleri, yoga, koşu, sanal hulahoop çevirme derken önce göbek gitti, bi yandan da kalori sayma diyetiyle destekleyerek zamanla, çok şükür sarkmadan etmeden tüm kilolarımdan kurtuldum...
şu an 58 kiloyum ama hala haftada en az 2 gün 1 km hızlı tempo yürürüm, ekmek yemem...zaten kızım oldu 16 aylık maşallah peşinden koşturup duruyorum.
ben de ilk zamanlarda göbeğime bakar bakar ağlardım, şimdi eşe dosta moral/tavsiye veriyorum. sıkmayın canınızı, elbet gidecek o göbekler inşallah:)))

o 8 dkyı ben de deinyorum ama boynum cok ağrıyor,cok sıkıyorum kakarken.sen nasıl yapabildin.dün yaptım bastan sona karnımda ağrımaya basladı etkisini gösteriyor dmek

doğum yapalı bugün tam 9 ay oldu .iki kilom kaldı ama kilom dert değil.göbeğim çok kötü durumda.aynaya bakamıyorum o daracık badylerimi giyemiyorum.çünkü göbek kaldı hemde böyle garip bişey ,sezaryan dikişiyle başlayan bir şişlik gibi .aşağıdan başlııyor şişlik.elbise falan giyince berbat görünüyor.umutcan ın yazdıklarını okuyunca benimde gider mi diye ümitlendim gider mi gerçekten acaba ya.bende ebru şallını karın egzersiz cd sini getirim ama beceremiyorum .yapıyorum hiç bir ağrı hisssetmiyorum .karnım ağrıyacağına boynım belim ağrıyor demek yanlış yapıyorum.uff bende bulayım şu 8 dk egzersizini.peki dümdüz mü oldu bide ne kadar sürede eridi göbeğin umutttt(

mekik yetmez canim. sirt ustu yatin karninizi iyice iceri cekin, bi ayaginizi yukari kaldirin indirdkten snra hemn digerini kaldirin bunu 50 kere yapin snra da iki ayaginizi birden kaldirip indirin cok etkili bi egzersiz

bendede boyun ağrısı oluyor normalmi devam edeyimmi bilemedim.... 1 saat insanıty yapıyorum ağrım sızım yok 8 dakikalık videoda boynum felaket acıyor...

boyun ağrısının olmasının sebebi karşıya bakmaya çalışmanız. mekik çekerken tavana bakarsanız boyun ağrılarınız geçer kızlar...

canım başladım iki hafta önce 21/09 de yani. (senin yazını okuduktan sonra) karın kaslarımda bi hareketlilik başladı bile. aklıma geldikçe hareketleri yapıyorum. işy erinde de dizleri kırarak çömelme harekti var onu yapıyorum. bakalım ara ara durumumu sizlerle paylaşırım.

20günde gözle görülür şekilde eridi canım,hekes farketti.öyle ebru şallı dvd'sinin kapağındaki gibi dümdüz heykel gibi bir karın olmadı ama:) ,emin ol,günde iki kez birkaç ay yapsam öyle olur,o iğrenç görüntüden kurtulunca rahatladım,eskisi kadar sık yapmaz oldum,bu halimden gayet memnunum.
Boynu ağıran arkadaşlar yanlış yapıyor demektir,arkadaşın dediği gibi karnınıza veya kariıya değil,tavana bakın,boynunuzu öne doğru bükmeyin,dümdüz tutun.
Sezeryan doğum yapan arkadaşlar,dikişlerinizde ağrınız olursa bırakın,birkaç ay sonra tekrar deneyin.ben oğlum 1yaşındayken plates denemiştim,dikiş yerlerim çok sızlamıştı,3,4ay sonra tekrar başladım,sorun olmadı

uf ben beceremiyorum bu pilatesi .göbeğim çok kötü sarkıyor artık .komşum 7 aylık hamile ,benimki ondan büyük ,dalga konusu oldum .ben daha regl de olmadım bazıları o da etkiliyor diyor kimiside alakası yok diyor.yarın bir daha başlıcam düzenli diyet ve egzersize ..

Bu basligi yeni gördüm arkadaslar. Ben 43 yasinda 3 sezaryen yapmis bir kadinim. Araligin 15 inde leslie ile spor macerama basladim ve o gün bu gün bu konuda oldukca tecrübe edindim. Karin hareketleri karin kaslarini güclendiriyor ve karnin yan ve alt tarafini oldukca sekillendiriyor ancak o ortada hamur parcasi gibi kalan kisimdaki yaglar ancak kardio calismalariyla eriyor. Yürüyüs, kosu, yüzme, bisiklet gibi tüm calismalar kardio sinifina giriyor. Ben 7 kilo verdim ve belimden 10 karin bölgemden 9 cm gitti. Henüz hedefime tamamen ulasmis degilim ancak sonuctan memnunum. Tabii bu arada bacaklarim ve popom de sekillendi. Resimleri buraya aktarmayi beceremedim ama brazil butt basliginin 159. sayfasina öncesi ve sonrasi resimlerimi eklemistim ordan sonuca bakabilirsiniz. Ilgilenen olursa daha detayli yaptiklarimi anlatabilirim. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…