- 12 Mart 2012
- 206
- 0
-
- Konu Sahibi Gulguzeli33
Çok mutluyum kızlar,konuyu ben açmıştım,mekik çekmek göbeği yokedermi etmez mi bunun cevabını bulamadım ama 8dakika karın egzersizi diye bişey buldum bu sitede bir arkadaş önermiş sağolsun,bende göbek möbek kalmadı kızlar,eridi gitti yani yüzde 80i yok artık,sokakta herkesin göbeğine bakıyorum,taktım ya bi kere,bekar kızların bile benden fazla göbeği var,yağı var.herkese tavsiye ediyorum,ömür boyu o göbekle yaşayacağımı sandım,öyle değilmiş bakın ben kurtuldum
link veremiyorum şu anda cepten giriyorum,arama motoruna 8dakika karın egzersizi youtube yazsanız da çıkar,burda bir arkadaş paylaşmış o videoyu,animasyon bir adam yapıyor egzersizi
Ankaran,2ay sürmaz bile canım,azimli olur düzenli yaparsan 20güne göbek falan kalmaz,en azından normal bir göbek olur,öyle pantolonun kemerinin sıkıştırıp dışarı fışkırttığı,1karış aşagı sarkıttığı bir göbek olmaz.bunu çok yaşadım,iyi bilirim,eşofmanlarımı bile hep kalın kemer şeklinde bel lastiği olanlardan alırdım ki korse gibi o yağlarımı tutsun:)
doğum yapalı bugün tam 9 ay oldu .iki kilom kaldı ama kilom dert değil.göbeğim çok kötü durumda.aynaya bakamıyorum o daracık badylerimi giyemiyorum.çünkü göbek kaldı hemde böyle garip bişey ,sezaryan dikişiyle başlayan bir şişlik gibi .aşağıdan başlııyor şişlik.elbise falan giyince berbat görünüyor.umutcan ın yazdıklarını okuyunca benimde gider mi diye ümitlendim gider mi gerçekten acaba ya.bende ebru şallını karın egzersiz cd sini getirim ama beceremiyorum .yapıyorum hiç bir ağrı hisssetmiyorum .karnım ağrıyacağına boynım belim ağrıyor demek yanlış yapıyorum.uff bende bulayım şu 8 dk egzersizini.peki dümdüz mü oldu bide ne kadar sürede eridi göbeğin umutttt(