- 2 Temmuz 2015
- 274
- 258
- 23
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım hayırlısı ile evinize geçersinizKizlar ya şimdi çocuk doktoru geldi ddki biraz hizli nefes alıyomus akciğerleri n biraz daha olgunlaşma si gerekio Muş bide ng takip besliveklwrmis ilk mamayla ya dua edin nolur kazası z belasiz oğlumlqa çıkalım burdan inş çok kalmaz
Canm Gözünaydn.ins saglikla büyütürsün bebegini.Allah anali babali büyütsün.ins cok mutlu 9lutsunuz bebisinizleKizlar cok sukur Rabbime kavuştu mmm bugün sancılar çok siklasti doguma aldilar Emiri m çok şükür kavuştu m şu an tedbir amaçlı küvezde inş yarın da emzircemmm hepimize dua etttimm gerçekten benim gibi olan herkesin benimde yüzümü guldr Allahım ddm kızlar sonra yine yazarım inş sağ salim burdan da ewimize gdrz aminn
Canim gozun aydin sabah sabah cok duygulandirdin beni Allah saglik sihhatle kavustursun sizi.insallah hastaneden oglunla cikacaksin canim gonulden dua ediyorumKizlar ya şimdi çocuk doktoru geldi ddki biraz hizli nefes alıyomus akciğerleri n biraz daha olgunlaşma si gerekio Muş bide ng takip besliveklwrmis ilk mamayla ya dua edin nolur kazası z belasiz oğlumlqa çıkalım burdan inş çok kalmaz
Canım cok sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah artıyoruz bir bir Rabbim tüm melek annelerinin yüzünü güldürsün inşallahHaziran bitmeden bir guzel haber de benden gelsin kizlar kan cift cizgiyi gordum sonunda sukurler olsun
ahh canım hadi gözün aydın, sağlıklı bir hamilelik ve uzun ömürlü evlat diliyorum sana.Haziran bitmeden bir guzel haber de benden gelsin kizlar kan cift cizgiyi gordum sonunda sukurler olsun
Hayırlı olsun sağ sağlim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin rabbimHaziran bitmeden bir guzel haber de benden gelsin kizlar kan cift cizgiyi gordum sonunda sukurler olsun
İnşallah yavrunla beraber evinize geçersiniz herşey Güzel olur inşallahKizlar cok sukur Rabbime kavuştu mmm bugün sancılar çok siklasti doguma aldilar Emiri m çok şükür kavuştu m şu an tedbir amaçlı küvezde inş yarın da emzircemmm hepimize dua etttimm gerçekten benim gibi olan herkesin benimde yüzümü guldr Allahım ddm kızlar sonra yine yazarım inş sağ salim burdan da ewimize gdrz aminn
Canm hayırlı olsun.ins rahat bi hamilelik geçirip bebisini kucağına alırsın.masallah iyi haberler bir bir artiyo.ins bizler de yasarz ayni sevincleri.Haziran bitmeden bir guzel haber de benden gelsin kizlar kan cift cizgiyi gordum sonunda sukurler olsun
Kizlar ya şimdi çocuk doktoru geldi ddki biraz hizli nefes alıyomus akciğerleri n biraz daha olgunlaşma si gerekio Muş bide ng takip besliveklwrmis ilk mamayla ya dua edin nolur kazası z belasiz oğlumlqa çıkalım burdan inş çok kalmaz
Haziran bitmeden bir guzel haber de benden gelsin kizlar kan cift cizgiyi gordum sonunda sukurler olsun
Çok şükür canım. Çok çok sevindim doğum yaptığına. İnşallah kazasız belasız çıkarsın hastaneden. Dualarım seninle ve tüm melek anneleriyle.Kizlar cok sukur Rabbime kavuştu mmm bugün sancılar çok siklasti doguma aldilar Emiri m çok şükür kavuştu m şu an tedbir amaçlı küvezde inş yarın da emzircemmm hepimize dua etttimm gerçekten benim gibi olan herkesin benimde yüzümü guldr Allahım ddm kızlar sonra yine yazarım inş sağ salim burdan da ewimize gdrz aminn
Canımm çok sevindim :) tebrik ederim. Rabbim Sağlıcakla kucağına almak,büyütmek nasip etsin Bebeğini. ️Inşallah hersey çok güzel olucak.Haziran bitmeden bir guzel haber de benden gelsin kizlar kan cift cizgiyi gordum sonunda sukurler olsun
Canım çok sevindim çok güzel haber bu. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Haziran bitmeden bir guzel haber de benden gelsin kizlar kan cift cizgiyi gordum sonunda sukurler olsun
Canimmm cok sevindim ama sana demistimHaziran bitmeden bir guzel haber de benden gelsin kizlar kan cift cizgiyi gordum sonunda sukurler olsun
Canim cok tesekkur ederim sekizbucuk ay oldu kizimi kaybedeli korunmayi biraktiktan dort bucuk ay sonra hamile kaldim.en son doktora gitmistim bu ay doktor hersey yolunda demisti rahim dikisler vitamin degerlerim gayet iyiymis.Genetik test istemedi benden hem bir saglikli cocugum oldugu hemde kizimi dogumdan sonra kaybettigim icinmis.Çok şükür canım. Çok sevindim :) Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağına alıp, büyütmeyi nasip etsin. Sen ne kadar süre sonra hamile kaldın? Bir de tüm testlerini yaptırmıştın değil mi?
Sagol canim benim nasil unuturum senin bana moral olan sozlerini darisi isteyen tum arkadaslarimiza insallahCanimmm cok sevindim ama sana demistimicime doguyor guzel haberlerini alicaz diye
ayy cok mutlu oldum darisi isteyen tum melek annelerine