• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kizlar cok sukur Rabbime kavuştu mmm bugün sancılar çok siklasti doguma aldilar Emiri m çok şükür kavuştu m şu an tedbir amaçlı küvezde inş yarın da emzircemmm hepimize dua etttimm gerçekten benim gibi olan herkesin benimde yüzümü guldr Allahım ddm kızlar sonra yine yazarım inş sağ salim burdan da ewimize gdrz aminn
Canm Gözünaydn.ins saglikla büyütürsün bebegini.Allah anali babali büyütsün.ins cok mutlu 9lutsunuz bebisinizle

Kizlar ya şimdi çocuk doktoru geldi ddki biraz hizli nefes alıyomus akciğerleri n biraz daha olgunlaşma si gerekio Muş bide ng takip besliveklwrmis ilk mamayla ya dua edin nolur kazası z belasiz oğlumlqa çıkalım burdan inş çok kalmaz
Canim gozun aydin sabah sabah cok duygulandirdin beni Allah saglik sihhatle kavustursun sizi.insallah hastaneden oglunla cikacaksin canim gonulden dua ediyorum

Kizlar cok sukur Rabbime kavuştu mmm bugün sancılar çok siklasti doguma aldilar Emiri m çok şükür kavuştu m şu an tedbir amaçlı küvezde inş yarın da emzircemmm hepimize dua etttimm gerçekten benim gibi olan herkesin benimde yüzümü guldr Allahım ddm kızlar sonra yine yazarım inş sağ salim burdan da ewimize gdrz aminn
İnşallah yavrunla beraber evinize geçersiniz herşey Güzel olur inşallah

Kizlar ya şimdi çocuk doktoru geldi ddki biraz hizli nefes alıyomus akciğerleri n biraz daha olgunlaşma si gerekio Muş bide ng takip besliveklwrmis ilk mamayla ya dua edin nolur kazası z belasiz oğlumlqa çıkalım burdan inş çok kalmaz

Canımmm o kadar sevindim ki anlatamam... Rabbim sağlıkla, sıhhatle bebeğini evine götürüp, büyütmeyi nasip etsin. Çok şükür kavuşturan Rabbim'e. :) Güzel haberler aldıkça o kadar mutlu oluyorum ki... :)

Haziran bitmeden bir guzel haber de benden gelsin kizlar kan cift cizgiyi gordum sonunda sukurler olsun

Çok şükür canım. Çok sevindim :) Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağına alıp, büyütmeyi nasip etsin. Sen ne kadar süre sonra hamile kaldın? Bir de tüm testlerini yaptırmıştın değil mi?

Çok şükür canım. Çok çok sevindim doğum yaptığına. İnşallah kazasız belasız çıkarsın hastaneden. Dualarım seninle ve tüm melek anneleriyle.

Hepinize cok cok tesekkur ediyorum arkadaslarim zor gunlerimde bana verdiginiz destegi unutamam asla nasil uzuntulerimi paylastiysam mutlulugumu da hemen sizlerle paylasmak istedim.Rabbim hepimizin kucaklarini saglikli sihhatli evlatlarla doldursun insallah hep dualarimda yer alacaksiniz

Çok şükür canım. Çok sevindim :) Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağına alıp, büyütmeyi nasip etsin. Sen ne kadar süre sonra hamile kaldın? Bir de tüm testlerini yaptırmıştın değil mi?
Canim cok tesekkur ederim sekizbucuk ay oldu kizimi kaybedeli korunmayi biraktiktan dort bucuk ay sonra hamile kaldim.en son doktora gitmistim bu ay doktor hersey yolunda demisti rahim dikisler vitamin degerlerim gayet iyiymis.Genetik test istemedi benden hem bir saglikli cocugum oldugu hemde kizimi dogumdan sonra kaybettigim icinmis.

Back
X