• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Teşekkür ederiz biz gayet iyiyiz düşük doğum kilolu doğmuştu benim minnoş toparladı baya ele avuca geliyor artık:)

Senin Nasıl gidiyor hamileliğin.

Benim fazla bulantılı gidiyor :) Yaramaz çok zorluyor annesini ve sürekli uyuyorum. İş yerinde bile molalarda kafamı masaya koyup uyuyorum valla... Bu akşam randevumuz var, tekrar göreceğiz miniği. İğnelere de alıştım, ilk günlerde ki kadar çok yakmıyor canımı. Ama morluklar dediğin gibi oluyor... Aman onlar iyi olsun da biz çekeriz her şeyi :)

Demek minnak yaramaz büyüdü :) Ayyy o minik eller daha yaramazlıklar da yapacak... Öp o elleri bizim için annesi. Bebeklerin en sevdiğim yeridir eller ve o minik ayakları. Hele o ayakları koklaması kadar güzel bir şey yok sanırım :)

arkadaşlar benim adetimin üzerinden 3 gün gecikti idrar testi yaptım negatif..:( bekliyorum.. ne olucak halim ya:(

Benim fazla bulantılı gidiyor :) Yaramaz çok zorluyor annesini ve sürekli uyuyorum. İş yerinde bile molalarda kafamı masaya koyup uyuyorum valla... Bu akşam randevumuz var, tekrar göreceğiz miniği. İğnelere de alıştım, ilk günlerde ki kadar çok yakmıyor canımı. Ama morluklar dediğin gibi oluyor... Aman onlar iyi olsun da biz çekeriz her şeyi :)

Demek minnak yaramaz büyüdü :) Ayyy o minik eller daha yaramazlıklar da yapacak... Öp o elleri bizim için annesi. Bebeklerin en sevdiğim yeridir eller ve o minik ayakları. Hele o ayakları koklaması kadar güzel bir şey yok sanırım :)
Pıhtılaşma için mi iğneler canım

Yaa ne bileyim ben güvenebileceğim bir doktora rastlamadım henüz. Kendi doktorumu iyi zannediyordum ama geçen hafta iki arkadaşımın bebeğini ziyarete gittim. Onlara yapılan kontrollerin bir çoğu bana yapılmamıştı. Mesela biri dedi ki 5.aydan sonra her kontrolde bebeğin damarlarına, kan akışına, organlarına v.s. bakması gerekiyordu, bizim ki öyle yaptı diyor. Baksaydı fark ederdi kan akışında bir problem olduğunu diyor. Birine her gittiğinde sürekli kan ve idrar tahlili yapıyormuş. Bana toplamda iki defa idrar tahlili 3-4 kere de kan tahlili yapıldı. Doktoruma da ısrarla doğumdan sonra sordum bir anormallik var mıydı kontrollerde diye herşey gayet normaldi, hiç bir problem yoktu dedi... Sanırım doktorumu değiştireceğim...
Canm bu yazıni okudum.inanki takdiri ilahi.benim doktorum da bunlarn hepsini yapiyordu.son ay haftada 1 tahhlil yapiyordu ama yine de bebegimi kaybettim.

Amin canim hepimize nasip olsun bebeklerimize kavuşmak inşallah.. sezeryandi şu ana kadar hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür tabi büyüdükçe nasıl olur bilmiyorum burda herşeyi paylascam inşallah
Canm ben de 39.haftada dekolmandan kaybettim bebegimi.ins bu bebegini sağlıkla kucağına alirsin.bunda korkularn olur elbet ama daha tedbirli davranacagn icin sonuc güzel olur ins.bi de arada buraya yazarsan bizim icin de umut olursun

İyi geceler kızlar. @hayalimbenim dün gece sancısı olduğu için hastaneye yattı durdurulamayınca Sezaryana almışlar ve 34. Haftada bebeğini dünyaya getirdi. Tedbir amaçlı bebeği küveze alındı. Kk nın şifresini unuttuğu için buraya girip size haber verememiş. Selamlarımı iletti tüm melek annelerinden oğlu için dua bekliyor. İnşallah ikisi de hayırlısıyla çıkar hastaneden.
Rabbim uzun güzel hayırlı ömürler nasip etsin :) aceleci minik maşallah ona :) teyzeleri dua ediyor annesi ve minik oğluna.rabbim güzel kaderler yazsın.analı babalı büyütsün insallah

Ah o ilk aylardaki uyku halleri :) iyi olsunda Yasemincim miniğin hamilelik kısa bi süreç hemen geçiyor.. Haberdar et teyzelerini de kontrol sonrası :)

arkadaşlar benim adetimin üzerinden 3 gün gecikti idrar testi yaptım negatif..:KK43: bekliyorum.. ne olucak halim ya:KK43:
Canım stres yapma üzme kendini. Bunları Diyorum ama hepimiz aynı durumdayız olmayınca üzülüyoruz işte. Hem idrar testlerine güvenme bir iki gün daha bekle kanda Baktır. Bakalım bnm olucak mı bu ay. Bat 20 Mayıs

Canım stres yapma üzme kendini. Bunları Diyorum ama hepimiz aynı durumdayız olmayınca üzülüyoruz işte. Hem idrar testlerine güvenme bir iki gün daha bekle kanda Baktır. Bakalım bnm olucak mı bu ay. Bat 20 Mayıs
NE güzel ya yeni bebekler yeni bebek için uğraşanlar Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah hamile olanlar sağlıkla kucağınıza alın güzel günleriniz olsun hamilelik için uğraşanlar da Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah hepimizin yüzü güler

Arkadaşlar siz ilk adeti ne zaman oldunuz sonrası adetler düzenlimiydi ben 35.günde oldum ama hala yenisi gelmedi bu normal mi acaba

Allah ikisininde yar ve yardimcisi olsun. Tum dualarimiz onlarla. saglicakla kavusun bebegine Allah hayirli saglikli uzun omurler versin yavrusuna guzel haberlerini aliriz insallah en kisa surede

Büyük bir zevkle öper koklarım. Bizim kuzularımız tam bir survivor Yasemin teyzesi. Karnımızdan doğup büyüyene kadar öyle olacak bence:).

Seninse bulantıların azalır inşallah biran önce.

Ben son ay günde 2 kere iğne yaptım. Zor bi dönem geçirdim ama kavuştum minnoşuma. Sizde kavuşacaksınız inşallah. Dualarım melek anneleriyle be tüm evlat isteyenlerle.

İyi geceler kızlar. @hayalimbenim dün gece sancısı olduğu için hastaneye yattı durdurulamayınca Sezaryana almışlar ve 34. Haftada bebeğini dünyaya getirdi. Tedbir amaçlı bebeği küveze alındı. Kk nın şifresini unuttuğu için buraya girip size haber verememiş. Selamlarımı iletti tüm melek annelerinden oğlu için dua bekliyor. İnşallah ikisi de hayırlısıyla çıkar hastaneden.
Allah saglik sihhatli uzun omurler versin insallah prensimize dualarimiz onlarla insallah

Ah o ilk aylardaki uyku halleri :) iyi olsunda Yasemincim miniğin hamilelik kısa bi süreç hemen geçiyor.. Haberdar et teyzelerini de kontrol sonrası :)

Çok şükür iyiyiz teyzeleri. Dün akşam ilk defa hareketlerini gördüm :) Biraz yaramaz olacak sanırım :) Resmen zıp zıp zıplıyordu yaramaz. Valla hareketlerini görünce bağlanmaya başladım miniğe. Yeniden içindeki minik bir canlının hareket etmesini görmek çok güzel bir şey. Rabbim tüm melek annelerine en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin...

dün akşam acilde kan testi yaptım oda negatif çikti.. 4 gün oldu...
dün pembe akıntı geldi.. bende yerleşme kanamasi herade dedim bilemedim..
belim agriyor ayakta duramiyorum..
hafif kasık ağrısı var.
geç döllenme olduğu düşünüyorum.

Yumurtlama gununden 1 gun once cayi biraksaydin canim yumurtlama donemi icme insallah bu ay guzel haberlerini aliriz

Büyük bir zevkle öper koklarım. Bizim kuzularımız tam bir survivor Yasemin teyzesi. Karnımızdan doğup büyüyene kadar öyle olacak bence:).

Seninse bulantıların azalır inşallah biran önce.

Ben son ay günde 2 kere iğne yaptım. Zor bi dönem geçirdim ama kavuştum minnoşuma. Sizde kavuşacaksınız inşallah. Dualarım melek anneleriyle be tüm evlat isteyenlerle.
Ayy canim doğum yapmissin maşallah cok sevindim ikinizi de öpüyorum kuzum allah bize de nasip eder inşallah

Back
X