- 21 Mart 2021
- 913
- 689
- 53
O artık cennette bu dünyada acı çekmemek için gitti hangi anne bebeğinin acı çekmesini ister rabbim sabrını artırsın tez zamanda yerini doldursun biliyorum asla yerini alamaz acını hafifletsin inşallahDaha yeni doğurdum üç gün sancı verdiler. Bu sabah doğdu kara kızım . Doğum sonrası sarmadan odaya getirmeleri için yalvardım getirdiler acele ettiler iyice bakamadım ayaklarına falan. Dokundum buz gibiydi güzel kızım. Ablası sarışın yeşil gözlü bana benziyor bu kızım esmer siyah saçlı tıpkı babası çok isyediydim babasına benzemesini Allah kabul etmiş Allah a emanet ettim ahirette sarılıp öpüp koklayacam. Bu dünyada kosamadi oynayamadi cennette koşup oynayacak kara kızım benim. İçim acıyor ciğerim yanıyor bir parcamda gitti onunla içimde. Allah sabır versin bize. Yüzünü unutmayim bir daha bakayım morgta çıkmadan hiç değilse bir kere öpeyim diyorum eşime kabul etmiyor gördün yeyer diyor
Allah sabrınızı artırsın. Mükâfatınizi cennette versin. Yüreğinize ferahlıklar versin.Daha yeni doğurdum üç gün sancı verdiler. Bunu sabah doğdu kara kızım . Doğum sonrası sarmadan odaya getirmeleri için yalvardım getirdiler acele ettiler iyice bakamadım ayaklarına falan. Dokundum buz gibiydi güzel kızım. Ablası sarışın yeşil gözlü bana benziyor bu kızım esmer siyah saçlı tıpkı babası çok isyediydim babasına benzemesini Allah kabul etmiş Allah a emanet ettim ahirette sarılıp öpüp koklayacam. Bu dünyada kosamadi oynayamadi cennette koşup oynayacak kara kızım benim. İçim acıyor ciğerim yanıyor bir parcamda gitti onunla içimde. Allah sabır versin bize. Yüzünü unutmayim bir daha bakayım morgta çıkmadan hiç değilse bir kere öpeyim diyorum eşime kabul etmiyor gördün yeyer diyor
ben de götürdüklerin de tekrar görmek istedim göstermediler. çok zor, hergün onlarca kez yüzü gozümün onüne geliyor, yüzünü unutmaktan da korkuyor insan. inşallah benden güçlü olursun..Daha yeni doğurdum üç gün sancı verdiler. Bu sabah doğdu kara kızım . Doğum sonrası sarmadan odaya getirmeleri için yalvardım getirdiler acele ettiler iyice bakamadım ayaklarına falan. Dokundum buz gibiydi güzel kızım. Ablası sarışın yeşil gözlü bana benziyor bu kızım esmer siyah saçlı tıpkı babası çok isyediydim babasına benzemesini Allah kabul etmiş Allah a emanet ettim ahirette sarılıp öpüp koklayacam. Bu dünyada kosamadi oynayamadi cennette koşup oynayacak kara kızım benim. İçim acıyor ciğerim yanıyor bir parcamda gitti onunla içimde. Allah sabır versin bize. Yüzünü unutmayim bir daha bakayım morgta çıkmadan hiç değilse bir kere öpeyim diyorum eşime kabul etmiyor gördün yeyer diyor
bu arada keşke sezaryen olsaydın, yakın zamanda tekrar gebe kalabilmek için mi sezaryen oldun? hastane misin? nasılsınDaha yeni doğurdum üç gün sancı verdiler. Bu sabah doğdu kara kızım . Doğum sonrası sarmadan odaya getirmeleri için yalvardım getirdiler acele ettiler iyice bakamadım ayaklarına falan. Dokundum buz gibiydi güzel kızım. Ablası sarışın yeşil gözlü bana benziyor bu kızım esmer siyah saçlı tıpkı babası çok isyediydim babasına benzemesini Allah kabul etmiş Allah a emanet ettim ahirette sarılıp öpüp koklayacam. Bu dünyada kosamadi oynayamadi cennette koşup oynayacak kara kızım benim. İçim acıyor ciğerim yanıyor bir parcamda gitti onunla içimde. Allah sabır versin bize. Yüzünü unutmayim bir daha bakayım morgta çıkmadan hiç değilse bir kere öpeyim diyorum eşime kabul etmiyor gördün yeyer diyor
Lütfen kendini suclama olmasi gerekiyomus ve olmus, ömrü yokmuş bebeğinin, böyle düşünerek kendini daha cok yıpratırsin, ve hic bisey değişmicek malesef..dün normale donüyorum artık diye düsünüyordum. bu gece yine uyuyamadım, sabah ağlayarak kalktım, kollarım sızım sızım sızlıyordu, midem bulanıyordu, ayağa kalkacak halim yoktu, aksama kadar ruh gibiydim, yorgan döşek yattım hep yeni kalktım. benim ki ani bebek ölümü. neden diyorum, neden koruyamadım, neden anlayamadım, sekerden mi, tansiyon mu, stresten mi, sancım vardı içerde daha mı cok vardı, suyum ya da nişan geldi de gözden mi kacırdım.. bitmiyor.. gittiğim doktora güvenmekle hata ettim. ne tatlil yaptırdı ne şeker için pimpiriklendi, ne de nst ye bagladı. belki de günler önce sıkıntıya girdi bebeğim ama birşeye bağlamadıgı icin anlayamadık… keşkeler bitmiyor, kurtarabilir miydimler bitmiyor.. benim yüzümden mi oldu demeler bitmiyor.. gidişi zaten çok agır, bir de bunları düsününce…
Kendini suçlama böyle.. Banada doktorum şeker hastalığı böyle ağır anomoli yapabilir dedi nerden dedi...Tutamadın boğazını bebeğim benim yüzünden böyle oldu diye kafama vurdum saçlarımı yoldum ,alakası yokmuş , yumurta ve sperm birleştiğinde kalp oluşurken olusamamis yarım kalmış, organlar ters yerlerde oluşmuş vb, Nasip böyleymiş kabullendim tabi coook zor Ankara'da ablamın yanında kalıyorum toparlanmak için kızımla, eşim memlekete cenaze için gitti ben gitmedim dayanamam diye şu an bile zor duruyorum durmak zorundayım bir evladım daha var.Allah sanada nasip etsin inşallah bir bebek teselli oluyor dayanma gücü veriyor elhamdülillah. İnşallah en kısa zamanda seninde olur, gidenin yerini asla doldurmaz ama inan dayanma gücü veriyor, kendini suçlama neolur . Değişmez ölüm vakti herşey vesile yiyecek ekmeği yok derler ya öyle... Allah hepimize dayanma gücü versin .. çok zor hep aklımda yaşadıklarım .. ayaklarım tutmuyor artık ...dün normale donüyorum artık diye düsünüyordum. bu gece yine uyuyamadım, sabah ağlayarak kalktım, kollarım sızım sızım sızlıyordu, midem bulanıyordu, ayağa kalkacak halim yoktu, aksama kadar ruh gibiydim, yorgan döşek yattım hep yeni kalktım. benim ki ani bebek ölümü. neden diyorum, neden koruyamadım, neden anlayamadım, sekerden mi, tansiyon mu, stresten mi, sancım vardı içerde daha mı cok vardı, suyum ya da nişan geldi de gözden mi kacırdım.. bitmiyor.. gittiğim doktora güvenmekle hata ettim. ne tatlil yaptırdı ne şeker için pimpiriklendi, ne de nst ye bagladı. belki de günler önce sıkıntıya girdi bebeğim ama birşeye bağlamadıgı icin anlayamadık… keşkeler bitmiyor, kurtarabilir miydimler bitmiyor.. benim yüzümden mi oldu demeler bitmiyor.. gidişi zaten çok agır, bir de bunları düsününce…
İnsanın 10 çocuğu olsa bile gidene üzülüyor içi kanıyor. Gidenin yerini doldurmaz derken her çocuğun yeri ayrı sevgisi eşit onlar için insan dünyaları yıkar . Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın acısını göstermesin buraya yazmak zorunda kaldirmasinKendini suçlama böyle.. Banada doktorum şeker hastalığı böyle ağır anomoli yapabilir dedi nerden dedi...Tutamadın boğazını bebeğim benim yüzünden böyle oldu diye kafama vurdum saçlarımı yoldum ,alakası yokmuş , yumurta ve sperm birleştiğinde kalp oluşurken olusamamis yarım kalmış, organlar ters yerlerde oluşmuş vb, Nasip böyleymiş kabullendim tabi coook zor Ankara'da ablamın yanında kalıyorum toparlanmak için kızımla, eşim memlekete cenaze için gitti ben gitmedim dayanamam diye şu an bile zor duruyorum durmak zorundayım bir evladım daha var.Allah sanada nasip etsin inşallah bir bebek teselli oluyor dayanma gücü veriyor elhamdülillah. İnşallah en kısa zamanda seninde olur, gidenin yerini asla doldurmaz ama inan dayanma gücü veriyor, kendini suçlama neolur . Değişmez ölüm vakti herşey vesile yiyecek ekmeği yok derler ya öyle... Allah hepimize dayanma gücü versin .. çok zor hep aklımda yaşadıklarım .. ayaklarım tutmuyor artık ...
Sezeryan 18 ay önce kızımda olmuştum erken olduğu için uygun bulmadilar ondan normal doğum yaptım. Üç gün ağrılarla doguramayinca çok ağladım sezeryanla alın dayanamıyorum diye doktorum olmaz dedi ilerde çocuk düşünürsen zor olur diye
Rabbim sabir versin..cok zor..Daha yeni doğurdum üç gün sancı verdiler. Bu sabah doğdu kara kızım . Doğum sonrası sarmadan odaya getirmeleri için yalvardım getirdiler acele ettiler iyice bakamadım ayaklarına falan. Dokundum buz gibiydi güzel kızım. Ablası sarışın yeşil gözlü bana benziyor bu kızım esmer siyah saçlı tıpkı babası çok isyediydim babasına benzemesini Allah kabul etmiş Allah a emanet ettim ahirette sarılıp öpüp koklayacam. Bu dünyada kosamadi oynayamadi cennette koşup oynayacak kara kızım benim. İçim acıyor ciğerim yanıyor bir parcamda gitti onunla içimde. Allah sabır versin bize. Yüzünü unutmayim bir daha bakayım morgta çıkmadan hiç değilse bir kere öpeyim diyorum eşime kabul etmiyor gördün yeyer diyor
Giden geri gelmiyor maalesef. Her şey yarım kalıyor. Fakat zor da olsa güçlü olmak zorundayız. Dua edeceğiz bol bol. Melek oldular, uçtular. Tertemiz, günahsız kuşlar… Başka evladınız var mı bilmiyorum ama eşiniz, aileniz için ayakta durmak zorundasınız. Rabbim yine nasip eder inşallah. Allah sabrımızı artırsın. Başkalarına yaşatmasın bu acıyı.oğlumm adın dilimin ucunda.. adını bile soyleyemıyorum. hastane odasındaki hersey bölük pörcük aklımda. kendi sesim kulaklarımda.. -oğlum gitti, nasıl gitti, niye gitti niye-
Terapi mi alsan cnm belki rahatlatır biraz.. Cok zor bi aci ama inan insanın elinden gelmiyor ki.. Rabbim neyi nasip ettiyse onu gördük, görücez.. Biraz maneviyata da yonelebilirsin, bana kuran okumak tesbih çekmek iyi gelmişti, burdaki dua gruplarına katıldımoğlumm adın dilimin ucunda.. adını bile soyleyemıyorum. hastane odasındaki hersey bölük pörcük aklımda. kendi sesim kulaklarımda.. -oğlum gitti, nasıl gitti, niye gitti niye-
hem de nasıl yarım kalıyor.. hep benimleymis gibiydi.. onsuz cok zor devam etmek.Giden geri gelmiyor maalesef. Her şey yarım kalıyor. Fakat zor da olsa güçlü olmak zorundayız. Dua edeceğiz bol bol. Melek oldular, uçtular. Tertemiz, günahsız kuşlar… Başka evladınız var mı bilmiyorum ama eşiniz, aileniz için ayakta durmak zorundasınız. Rabbim yine nasip eder inşallah. Allah sabrımızı artırsın. Başkalarına yaşatmasın bu acıyı.
iki defa gittim ilk ay devam edemedim hiç bir seye gücüm yok.. dua bile edemiyorum sadece af diliyorum, hem Allah’ımdan, hem de oğlumdan..Terapi mi alsan cnm belki rahatlatır biraz.. Cok zor bi aci ama inan insanın elinden gelmiyor ki.. Rabbim neyi nasip ettiyse onu gördük, görücez.. Biraz maneviyata da yonelebilirsin, bana kuran okumak tesbih çekmek iyi gelmişti, burdaki dua gruplarına katıldım
Cok zor hepimiz yaşadık bu acıyı ama eşin için ileride dogucak evlatların için iyi olmak zorundasin..hem de nasıl yarım kalıyor.. hep benimleymis gibiydi.. onsuz cok zor devam etmek.
iki defa gittim ilk ay devam edemedim hiç bir seye gücüm yok.. dua bile edemiyorum sadece af diliyorum, hem Allah’ımdan, hem de oğlumdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?