- 15 Ekim 2015
- 314
- 346
- 103
- 37
Hastanedeyim 16 saattir ilaç veriyorlar acilmam henüz olmadı çok fena ağrılarım oluyor.Lamia78 bize yaz mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastanedeyim 16 saattir ilaç veriyorlar acilmam henüz olmadı çok fena ağrılarım oluyor.Lamia78 bize yaz mutlaka
hangi şehirdesin? keşke aynı şehirde olsaydık yanına gelirdim nasıl bir halde olduğunu biliyorum. içimden inşallah bir mucize olur diye geciriyorum hep.Hastanedeyim 16 saattir ilaç veriyorlar acilmam henüz olmadı çok fena ağrılarım oluyor.
Allah razı olsun ank dayım sizede rabbim dayanma gücü versin hepimize inşallah. Allah kimseye yaşatmasın pisikolojik olarak bitik haldeyim bebeğim yukardaydi aşağıya doğru iniyor habersiz yavrum kimildiyor hala doğmak istemiyor ahhh yavrum diyorum ufacık bir umudum olsa acı cekmeyecegini bilsem zamansız almalarına izin verirmiydim seni dünyaları yikardim. Kadersizim doğunca nasıl bakacağım yüzüne... dua edin allah rızası içinhangi şehirdesin? keşke aynı şehirde olsaydık yanına gelirdim nasıl bir halde olduğunu biliyorum. içimden inşallah bir mucize olur diye geciriyorum hep.
Rabbim sabrını artırsın feraha çıkarsın inşallah tamda sözün bittiği yerdeyiz keşke yanında olabilseydim inan sarılıp içini dökene kadar ağlamana müsade ederdim kalben yanındayızAllah razı olsun ank dayım sizede rabbim dayanma gücü versin hepimize inşallah. Allah kimseye yaşatmasın pisikolojik olarak bitik haldeyim bebeğim yukardaydi aşağıya doğru iniyor habersiz yavrum kimildiyor hala doğmak istemiyor ahhh yavrum diyorum ufacık bir umudum olsa acı cekmeyecegini bilsem zamansız almalarına izin verirmiydim seni dünyaları yikardim. Kadersizim doğunca nasıl bakacağım yüzüne... dua edin allah rızası için
eşime söyledim aynı şehirdeysek gidelim diye çok zor bir imtihan bu keşke yaşamak zorunda kalmasaydık bunları. geçer de diyemiyorum ki. ilk iki ay cok zor gececek ondan sonra bu acıyla yaşamaya alısacaksın, insanlar bu sürecte neden hala toparlanamadın, artık kendine gel ayaga kalk vs vs cok sey soyleyebılır, dinleme kimseyi, acını dibine kadar yaşa. kimse anlamaz cünkü. teselli cümleleriyle cok can yakarlar farkında olmadan.Allah razı olsun ank dayım sizede rabbim dayanma gücü versin hepimize inşallah. Allah kimseye yaşatmasın pisikolojik olarak bitik haldeyim bebeğim yukardaydi aşağıya doğru iniyor habersiz yavrum kimildiyor hala doğmak istemiyor ahhh yavrum diyorum ufacık bir umudum olsa acı cekmeyecegini bilsem zamansız almalarına izin verirmiydim seni dünyaları yikardim. Kadersizim doğunca nasıl bakacağım yüzüne... dua edin allah rızası için
En yakınlarım abarttigimi söylüyor artık tek kalınca bağıra bağıra ağlıyorumeşime söyledim aynı şehirdeysek gidelim diye çok zor bir imtihan bu keşke yaşamak zorunda kalmasaydık bunları. geçer de diyemiyorum ki. ilk iki ay cok zor gececek ondan sonra bu acıyla yaşamaya alısacaksın, insanlar bu sürecte neden hala toparlanamadın, artık kendine gel ayaga kalk vs vs cok sey soyleyebılır, dinleme kimseyi, acını dibine kadar yaşa. kimse anlamaz cünkü. teselli cümleleriyle cok can yakarlar farkında olmadan.
Canım çok geçmiş olsun doğum mu yapıyosun şuanAllah razı olsun ank dayım sizede rabbim dayanma gücü versin hepimize inşallah. Allah kimseye yaşatmasın pisikolojik olarak bitik haldeyim bebeğim yukardaydi aşağıya doğru iniyor habersiz yavrum kimildiyor hala doğmak istemiyor ahhh yavrum diyorum ufacık bir umudum olsa acı cekmeyecegini bilsem zamansız almalarına izin verirmiydim seni dünyaları yikardim. Kadersizim doğunca nasıl bakacağım yüzüne... dua edin allah rızası için
onlardan da çekinme umursama, bu senin acın, bebek senin bebeğin. benim de en yakınımdakiler yeter, ağlama kendine gel artık diyen oldu, dünyanın sonu değil diyen oldu. oysa bebeğimi gördüm, dokundum, gözlerini açar mı diye bekledim açmadı, benim için dünyanın sonuydu. Rabbim yardımcın olsun, sabır versinEn yakınlarım abarttigimi söylüyor artık tek kalınca bağıra bağıra ağlıyorum
Ooof nasıl bir acıdır seninki doğmaya yakındı galiba Allah'im dayanma gücü versin hepimize.sabir ferahlık versin. Teselli ettiğini sananlar Malesef bilmeden kalp kırıyor bu acıyı ancak çeken anlar Allah kimseye de çektirmesin.onlardan da çekinme umursama, bu senin acın, bebek senin bebeğin. benim de en yakınımdakiler yeter, ağlama kendine gel artık diyen oldu, dünyanın sonu değil diyen oldu. oysa bebeğimi gördüm, dokundum, gözlerini açar mı diye bekledim açmadı, benim için dünyanın sonuydu. Rabbim yardımcın olsun, sabır versin
Kanamam başladı
ilk bebeğin miydi? tekrar gebe kaldın mı?Merhaba herkese. Ben de bebeğimi doğumdan 3 dakika sonra kaybettim. Ne yüzünü görebildim, ne kokusunu içime çekebildim. Hepinizin acısını çok iyi anlıyorum. 26 Ekim’de 2 sene olacak fakat daha dün gibi. Acısı hiç geçmiyor, azalmıyor, maalesef alışılmıyor. Abartıyorsun, kendine gel, toparlan diyenlere asla kulak asmayın. Kimse başına gelmeden anlayamaz. Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın evlat acısını. Hayat devam ediyor ama her şey yarım kalıyor. Allah hepimize bol sabır ve hayırlı, sağlıklı evlatlar versin. Meleklerimizle cennette kavuşuruz inşallah.
akşam sabah doğacak diye beklerken kaybettim.. nasıl olacak, kime benzeyecek diye merak ederdik. bembeyaz, akça pakça kocaman bir bebekti. kocaman elmacık kemikli yanakları vardı, hayalimdeki gibi.. öyle güzeldi ki.. nasıl unutabilirim.Ooof nasıl bir acıdır seninki doğmaya yakındı galiba Allah'im dayanma gücü versin hepimize.sabir ferahlık versin. Teselli ettiğini sananlar Malesef bilmeden kalp kırıyor bu acıyı ancak çeken anlar Allah kimseye de çektirmesin.
İlk hamileliğimdi, tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım. İkizdi yavrularım. Biri vefat etti, biri yanımda çok şükür.ilk bebeğin miydi? tekrar gebe kaldın mı?
Allah yardımcınız olsun, dayanma gücü kuvveti versin. Sabırlar versin. Hangi hastanedesiniz? İnşaallah size en güzel şekilde yardım ediliyordurKanamam başladı
rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yavrunuza ve bundan sonra olacak yavrularımıza.İlk hamileliğimdi, tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım. İkizdi yavrularım. Biri vefat etti, biri yanımda çok şükür.
Başınız sağolsun cok zor bi durum gerçekten, bu kararı almak da zor olmuştur, bu acıya katlanmak da zor..Daha yeni doğurdum üç gün sancı verdiler. Bu sabah doğdu kara kızım . Doğum sonrası sarmadan odaya getirmeleri için yalvardım getirdiler acele ettiler iyice bakamadım ayaklarına falan. Dokundum buz gibiydi güzel kızım. Ablası sarışın yeşil gözlü bana benziyor bu kızım esmer siyah saçlı tıpkı babası çok isyediydim babasına benzemesini Allah kabul etmiş Allah a emanet ettim ahirette sarılıp öpüp koklayacam. Bu dünyada kosamadi oynayamadi cennette koşup oynayacak kara kızım benim. İçim acıyor ciğerim yanıyor bir parcamda gitti onunla içimde. Allah sabır versin bize. Yüzünü unutmayim bir daha bakayım morgta çıkmadan hiç değilse bir kere öpeyim diyorum eşime kabul etmiyor gördün yeyer diyor