How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kan sulandırıcı kullanıyor muydun peki? Genelde kalp durması sebebi olabiliyor
Kullanmıyordum çünkü bunu gerektirecek yada araştıracak bir test yapmadı 34 haftada gittiğim kontrolde bana 1800 bebeğin karınçevredi küçük dedi Nst de hareketleri beğenmedim defim tekrar çekmedi eğer bana o gün dopler çekim yapıp kan akımını kontrol etseydi anlardı kan akımı yavaş gitti demekki bebek beslenemedi hadi dopler çekmedin nstyi beğenmedin beni niye eve gönderdin bir ciğer geliştirici iğneyle bebeğimi erkende alabilirdi bunların hepsi bana ihmali düşündüren sebepler

Kullanmıyordum çünkü bunu gerektirecek yada araştıracak bir test yapmadı 34 haftada gittiğim kontrolde bana 1800 bebeğin karınçevredi küçük dedi Nst de hareketleri beğenmedim defim tekrar çekmedi eğer bana o gün dopler çekim yapıp kan akımını kontrol etseydi anlardı kan akımı yavaş gitti demekki bebek beslenemedi hadi dopler çekmedin nstyi beğenmedin beni niye eve gönderdin bir ciğer geliştirici iğneyle bebeğimi erkende alabilirdi bunların hepsi bana ihmali düşündüren sebepler
Ömrü yokmuş bebeğinin ama dediğin gibi ihmal var gibi görünüyor malesef..

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyelim, umarım hata değiildir. Ölçümlerin alakasız çıkması normal zaten %10 farklar olabiliyor hiçbi doktor milimetrik ölçemez. Ne diyim tekrar başınız sağolsn allah güvenebileceğimiz doktorlarla karşılaştırsın. Olacağı varsa en iyi doktor bile engel olamıyor neticede.
Bebeğin boy kiloya 1800 42 cm dedi ki bu o haftaya göre küçük bebek doğunca ölçülen 1950 32 cm yani arada 10 cm fark beni şaşırttı 1 2 cm enfazla 5 cm olur onu anlatım ama 10 cm fark var ben hiç kimsede bu kadar fark görmedim tabiki olacağı varmış oldu ama biraz dikkat ve özen herşeyi değiştirebilir eğer elinden geleni yapmış olsaydı gidip boynuna sarılırdım sen elinden geleni yaptın diye ama hiç uğraşmadı tek uğraştığı şey bebeği otopsiye göndermemek için ikna etme çabasıydı onu bile yeni kavrıyorum anca aklım başıma geldi

Ömrü yokmuş bebeğinin ama dediğin gibi ihmal var gibi görünüyor malesef..
Var ya ben kesin eminim ama ispat edemiyorum anlatıyorum yaşayan benim herşey bire bir ben yaşadım herkesi uyarmak istiyorum artık doktorlara güvenim kalmadı tıp okuyup öyle hamile kalmamamız heralde lazım aman dikkat her ayrıntıya önce Allah tabiki ama bunlar bizi deney tahtası gibi kullanıyorlar

Var ya ben kesin eminim ama ispat edemiyorum anlatıyorum yaşayan benim herşey bire bir ben yaşadım herkesi uyarmak istiyorum artık doktorlara güvenim kalmadı tıp okuyup öyle hamile kalmamamız heralde lazım aman dikkat her ayrıntıya önce Allah tabiki ama bunlar bizi deney tahtası gibi kullanıyorlar
Benim doktorum cok iyi cok şükür hem doc hem riskli gebelik uzmanı, geçmişimi de biliyor, ilac ayarlamasi yapıyor, dozları yavaş yavaş azaltıp, muayeneleri çoğaltiyor bakıyor ki durum nasil.. Bundan sonra iyi bi doktor bul mutlaka her şehirde vardir, bursadaysan doktorumu tavsiye ederim

Benim doktorum cok iyi cok şükür hem doc hem riskli gebelik uzmanı, geçmişimi de biliyor, ilac ayarlamasi yapıyor, dozları yavaş yavaş azaltıp, muayeneleri çoğaltiyor bakıyor ki durum nasil.. Bundan sonra iyi bi doktor bul mutlaka her şehirde vardir, bursadaysan doktorumu tavsiye ederim
Sen nerdesin

Amasya Merzifon’da tüm bana en yakın Samsun’da var perinatolog gitmiştim 13 haftalıkken çokta memnun kaldım bakalım bir sürpriz daha olursa Uğur hocaya gidecem bu sefer
Aaaa Uğur hocam ❤️Candır o mükemmel insan mükemmel doktor.Bende 12 ve 21 de Uğur hocama gittim detaylı ultrason için sen çok daha yakınsın ben 700 km yoldan geldim.Ama kesinlikle çok iyi bir doktor tespitleri çok doğru hiç korkma önce Allah’a sonra ona teslim ol 2. Bir sürprizde inşallah 🙏🏻

Aaaa Uğur hocam ❤️Candır o mükemmel insan mükemmel doktor.Bende 12 ve 21 de Uğur hocama gittim detaylı ultrason için sen çok daha yakınsın ben 700 km yoldan geldim.Ama kesinlikle çok iyi bir doktor tespitleri çok doğru hiç korkma önce Allah’a sonra ona teslim ol 2. Bir sürprizde inşallah 🙏🏻
Bende 2 Li tarama sıkıntılı çıkınca ona gitmiştim okadar detaylı inceledi okadar rahatlattı ki anlatamam onda devam etmek çok isterdim sadece muayenehanesi var diye cesaret edemedim lanet kadın ona gittim diyede surat yapmıştı olaki bir sürpriz olursa kesin takip Uğur hocamda olsun isterim sağlık sıhhatle kucağınıza alın inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla acımı sindirmesi için çok istiyorum ama kısmet dua edin bana olurmu

Şimdiki bebeğinin cinsiyeti ne? Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah

Bende 2 Li tarama sıkıntılı çıkınca ona gitmiştim okadar detaylı inceledi okadar rahatlattı ki anlatamam onda devam etmek çok isterdim sadece muayenehanesi var diye cesaret edemedim lanet kadın ona gittim diyede surat yapmıştı olaki bir sürpriz olursa kesin takip Uğur hocamda olsun isterim sağlık sıhhatle kucağınıza alın inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla acımı sindirmesi için çok istiyorum ama kısmet dua edin bana olurmu
Tabikide dualarımda olacaksın tüm melek anneleri gibi🙏🏻 Hala perinatolog karşıtı kadın doğumcuların var olması ne kötü .Gerçekten işinin ehli ve çok iyi bir insan.Ben 21. Haftamda detaylı için gittiğimde 3 kere gir çık yaptık küçük bir yeri göremedi emin olabilmek için sonuna kadar bebeğin dönmesi için sabretti.Başkası olsa iyi der gönderirdi.Uğur hocamdan Allah razı olsun herkesi Allah böyle doktorlarla karşılaştırsın.
İçini ferah tut güzel haberlerini paylaşacaksın burdan inşallah 🌸

Şimdiki bebeğinin cinsiyeti ne? Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah
Kız🌸Amin hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun rabbim inşallah ,acılarını göstermesin 🙏🏻
Senide tebrik ederim ,sağlıkla kavuş yavruna inşallah çok sevindim

Kız🌸Amin hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun rabbim inşallah ,acılarını göstermesin 🙏🏻
Senide tebrik ederim ,sağlıkla kavuş yavruna inşallah çok sevindim
Amin insallah Rabbim bu kez saglikla kavuşmayı nasip etsin hepimize..

Tabikide dualarımda olacaksın tüm melek anneleri gibi🙏🏻 Hala perinatolog karşıtı kadın doğumcuların var olması ne kötü .Gerçekten işinin ehli ve çok iyi bir insan.Ben 21. Haftamda detaylı için gittiğimde 3 kere gir çık yaptık küçük bir yeri göremedi emin olabilmek için sonuna kadar bebeğin dönmesi için sabretti.Başkası olsa iyi der gönderirdi.Uğur hocamdan Allah razı olsun herkesi Allah böyle doktorlarla karşılaştırsın.
İçini ferah tut güzel haberlerini paylaşacaksın burdan inşallah 🌸
Şöyle içten bir innnşallllaaaahhhh seninde sağlıkla doğum haberini alalım inşallah

Arkadaşlar nasılsınız uzun süredir girmedim hiç guruba eski yazdıklarımı okudum ağladım tekrar okudum agladim, ozaman hiç Toparlanamam sanmıştım ama bu günümüze çok şükür, unuttun mu bebeğini diyeceksiniz o benim canım benim ilkim hala bı saniye içinde beni ağlatan aklımdan çıkmayan tek parçam, Rabbim kimseye bu acıları yaşatmasın ama insan acısıyla yaşamayı da öğreniyor.
Umut olsun diye yazıyorum size ozamanda çok arkadaşla yazismistik bı tane kızım var şuanda ikinciye hamileyim sabır etmek gerekiyor, bol bol dua etmek gerekiyor.
benim 28 gün oldu kaybedeli, dayanamıyorum, böyle yasanmaz, yasayamıyorum, gececek mi

Tam 7 hafta oldu minigimi kaybedeli😔aglamadigim gün olmadi su an da aglayarak yaziyorum.ilk sayfalardan beri okudum hepinizin hikayelerinde kendimi buldum üzüldüm sevindim umutlandim...hersry normale dönmüş gibi herkes unuttu sanki ben icimde neler yasiyorum anlamiyorlar.bir oglum var cok şükür 4,5 yasinda.2 yasini gecince kardesi olsun istedik bekledik olmadi doktorlara gittim sorun yok dediler esimin gitmesi gerekiyordu kabul etmedi tam tamam o zaman deyip vazgecmisken geldi mucizem 1.5 sene sonra nasil sevindim oglum abi oluyordu ama bir melek abisi olacakmis meğer 😭36+4 te nişan geldi sancilar basladi esimi aradim doğuma gidiyoruz ...nasıl mutluyuz bir o kadar da heyecanlı çünkü ilk doğum sezeryandi bunu normal istiyordum doktorum da destekledi.son eksigimiz bez kalmisti birde ağız mendili eşim acelece onlari aldi getirdi hemen gittik hasteneye. doktorum izne ayrilmis cagiririz durumuna göre dedi ebe kontrol etti rahmin yumusamis sancilarin da var...nasil mutluyum.sonra bi de ultrasyonla bakalim dedi bakti bakti uzun uzun bakti ben o arada sorular soruyorum tabi bi saniye bunlari birazdan konuşalım dedi icime bi sıkıntı düştü ama hic aklıma ölüm gelmedi.baska ebeyi cagirdi o da bakti yok dedi dayanamadim artik ne yok dedim yalvarir gibi bakan gözlerimle. Ebe yüzüme bile bakamıyordu kalp atisini göremiyoruz bi doktor cagiralim dedi ben hâlâ ihtimal vermiyorum doktor görür mu dedim 1000 de 1 olabiliyor dedi ama olmadi doktor geldi yok acil alalim ödem bile yapmis bebek dedi...normal dogum hayaliyle yavruma kavusmayi hayal ederken acil sezeryana alindim sonrasi acı hüzün...babasi defnetti pamuklara sardik gül suyu sürdük dedi bana gostermediler unutamazmisim sanki unuttum da...iste boyle bende melek annelerine katıldım arkadaslar. Carsamba genetik icin randevu aldik hic bir sebep bulunamadigi için doktor genetiğe yonlendirdi yada bir virüs bile sebep olabilir onlara da bakalim dedi.6 aykadar olsun tekrar düşüneceğiz insAllah Rabbim kimseye yasatmasin cok zor
korkuyorum aynı seyi yasamaktan, arastırma hastanesi mi baktı genetiğe

Selam kızlar. Hamile olan arkadaş sağlıkla alın kucağınıza. @Sermec Allah sabır ve dayanma gücü versin. Size ümit olsun diye yazmak istedim. Ben de 39.haftamda normal doğumu bekliyrdm. Hastanede rutin kontrol için gitmişjen aniden sancm başladı. Dr muayene etti acil sezaryen dedi. Doğuma girdim çıktm bebek yok. Hepimiz için çok ani ve hiç beklenmedik bir durumdu. Dünyam başıma yıkıldı. Bundan sonra nasıl nefes alacam nasıl yaşayacam diye düşündüm. Çok çok zor günler geçirdk. Bebeğim eşinden ayrılmıştı. Sebepsiz 9 ay bpyunca hiç bir sıkıntım yoktu.doktorum bile bir anlam veremedi kaybıma. 6 ay korunmak yeterli dedi. Hayatmn en zor aylarıydı. Bu arada tramboli pabeli testi yaptrdk. Çok hafif pıhtılaşma çıktı. Doktor bu yüzden kaybetmemşsndr ama önkem gwbelikte iğne kullan dedi. Tekrar gebelik düşününce 3 ay içinde gebw kaldm. İlk doğumdan 9 ay sonra hamileydim çok şükür. Gebelik biraz korkulu endişeli geçti ama gerekli tedbiri aldm. Kontrollere gittim
Beslenmeme dikkat ettm ve dua ettm. Herkesten de dua istedim. Gebelik boyu iğne kullandm.tedbir bizden takdir Allahtan dedim. 37+2 de tam 18 ay sonra bebeğimi sağlıkla çok şükür kucağıma aldm. Şu anda 2.5 yaşında.çok şükğr sağlıklı ilk bebrğimi unutmadm ömrümün sonuna kadar da unutmam. Ama karrdeşi yaramı sardı. Acımı hafifletti. Derdi veren Alkah dermanı da verir. İki hafta önce ilk bebeğimin doğumgünüydü. Onun doğdupu ay mart gelince bir burukluk eksiklik hissedyrm tabi ki. Yaşasaydı tam 4 yaşında olacaktı. Ama nasibi yokmuş. Cennet kuşu oldu. Veren Allah alan Allah.
sizin genetik testlerinizi arastırma hastanesimi yaptı

Back