- 19 Ekim 2020
- 128
- 84
- 13
- 30
Başınız sağolsun,Rabbim sabrlar versin açınız çok taze inşallah çabuk toparlanabilirsiniz hepimiz aynı durumları malesef yasadik ve bı şekilde hayatta kalmaya kaldgmz yerden devam etmeye calisiyoruz sizi çok iyi anlıyorum yaraniz çok derin ve acı hele o ilk aylar...Nasıl geçti bizlere sorun..buralarda yanimza yoldaş derrttas aradık birbrmze ilaç olduk inşallah sizde kendnzi yanlız hissetmeyin hepimiz aynısıni yaşadık Rabbim bidaha yaşatmasın en hayrlı vakitte kardeşlerini gondrsin Allah'a emanet olun16 Şubat'ta 33+1 de oğlumun kalbi durdu, sezaryenle alındı. Hiç bir sorun yoktu 5 gün öncesinde doktora gitmistim. İlk defa o zaman gördüm yüzünü.. Bir kızım var çok heyecanlıydi kardeşi olacağı için. Ona her gün günaydın der, karnimda onunla konuşur. Ona mektuplar yazardı. Bir mektubunda " Seni çok seveceğim kardeşim" demisti... Rabbim nasip etmedi.. Bugün 2 ay oldu onu kaybedeli.. Hayalimiz bugünlerde onu kucağımıza alıp sevmekti.. ama olmadı... Rabbim kızıma sağlıklı, hayırlı bir kardeş nasip etsin diye dua ediyorum.
Basin sagolsun cennet annesi.. Cok zordur ilk günler cok zor16 Şubat'ta 33+1 de oğlumun kalbi durdu, sezaryenle alındı. Hiç bir sorun yoktu 5 gün öncesinde doktora gitmistim. İlk defa o zaman gördüm yüzünü.. Bir kızım var çok heyecanlıydi kardeşi olacağı için. Ona her gün günaydın der, karnimda onunla konuşur. Ona mektuplar yazardı. Bir mektubunda " Seni çok seveceğim kardeşim" demisti... Rabbim nasip etmedi.. Bugün 2 ay oldu onu kaybedeli.. Hayalimiz bugünlerde onu kucağımıza alıp sevmekti.. ama olmadı... Rabbim kızıma sağlıklı, hayırlı bir kardeş nasip etsin diye dua ediyorum.
Allah razı olsun tek tesellim o zaten.. Doktorum İmom omega ve feramat yazmıştı. Düzenli kullaniyordum.Basin sagolsun cennet annesi.. Cok zordur ilk günler cok zorrabbim sabır versin ins.. O suan cok iyi cennette seni bekliyor tek tesellimiz bu değil mi zaten bi gun kavusucaz.. Hamileliginde vitamin ek ilaçlar kullandin mi?
Amin inşallahBaşınız sağolsun,Rabbim sabrlar versin açınız çok taze inşallah çabuk toparlanabilirsiniz hepimiz aynı durumları malesef yasadik ve bı şekilde hayatta kalmaya kaldgmz yerden devam etmeye calisiyoruz sizi çok iyi anlıyorum yaraniz çok derin ve acı hele o ilk aylar...Nasıl geçti bizlere sorun..buralarda yanimza yoldaş derrttas aradık birbrmze ilaç olduk inşallah sizde kendnzi yanlız hissetmeyin hepimiz aynısıni yaşadık Rabbim bidaha yaşatmasın en hayrlı vakitte kardeşlerini gondrsin Allah'a emanet olun
Allah sabır versin. Benim de bir kuzum var çok şükür. Ben de 4 martta erken doğumla bebeğimi kaybettim. Bana doktor en az 6 ay bekleyin dedi. Size ay söyledi mi?16 Şubat'ta 33+1 de oğlumun kalbi durdu, sezaryenle alındı. Hiç bir sorun yoktu 5 gün öncesinde doktora gitmistim. İlk defa o zaman gördüm yüzünü.. Bir kızım var çok heyecanlıydi kardeşi olacağı için. Ona her gün günaydın der, karnimda onunla konuşur. Ona mektuplar yazardı. Bir mektubunda " Seni çok seveceğim kardeşim" demisti... Rabbim nasip etmedi.. Bugün 2 ay oldu onu kaybedeli.. Hayalimiz bugünlerde onu kucağımıza alıp sevmekti.. ama olmadı... Rabbim kızıma sağlıklı, hayırlı bir kardeş nasip etsin diye dua ediyorum.
Başınız sağolsun genel olarak en az 6 ay yeterli diyolar benim doktorum bir sene dediAllah sabır versin. Benim de bir kuzum var çok şükür. Ben de 4 martta erken doğumla bebeğimi kaybettim. Bana doktor en az 6 ay bekleyin dedi. Size ay söyledi mi?
Ben de bakamadım melek kuzularımın yüzüne...Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun dün benim için çok zor bı gündü ama bugün daha iyiyim elhamdülillah dualarınız için sağolun İnşallah en yakın hayrlı vakitte kardeş haberi verebilirim size bizde çok istiyoruz Rabbim neylerse güzel eyler herşey Rabbimin takdirinde olan bişey biz sadece dua edebiliyoruz..umarım birgün herşey çok güzel olur
Malesef geçmiyor sadece bu acıyla yaşamayı öğreniyoruz.. Benim 7 ay oldu kizim gideli hala agliyorumBen de bakamadım melek kuzularımın yüzüne...
Pişmanım çok sarılıp opmedigim icin.
1 ay oldu icim cayır cayır yanıyor bu nasıl acı böyle
Tekrar olmasından korkuyorum zaten. Plasenta ayrılmasıydı, ölümden döndüm. Bilmiyorum belki dört ay sonra fikrim değişir mi. Şu an evlatlık edinmeyi düşünüyorum ama ona da yapabilir miyiz bilmiyorumBaşınız sağolsun genel olarak en az 6 ay yeterli diyolar benim doktorum bir sene dedi
Bende de önceden sezaryen olmadigim halde aşağı yerleşmişti.total previa idi. Tekrarlar mi acaba bem de çok korkuyorum.ben de ölümden döndüm çok zordu ameliyat çok kan kaybettimTekrar olmasından korkuyorum zaten. Plasenta ayrılmasıydı, ölümden döndüm. Bilmiyorum belki dört ay sonra fikrim değişir mi. Şu an evlatlık edinmeyi düşünüyorum ama ona da yapabilir miyiz bilmiyorum
İnşallah hiçbir şey olmaz, rüya gibi güzel bir hamilelik geçirirsinizBende de önceden sezaryen olmadigim halde aşağı yerleşmişti.total previa idi. Tekrarlar mi acaba bem de çok korkuyorum.ben de ölümden döndüm çok zordu ameliyat çok kan kaybettim
Hani bı taraftan diyorum tabiki insanlar bizim bebeklerimiz oldu diye sevinçlerini yasamaiyacaklarmi tabi ki yaşıyacaklar ama daha samimi olduğumuz insanlar bence daha dikkat etmeli diye düşünüyorum mesela benim bı arkadaşım var evlerimiz yakın oğlumla hemen hemen aynılardi kız sürekli yanımda çocuğunu şap şup opuyo bağrına basiyo anneden diye diye seviyor bak anlıyorum hepimiz cocugumuzu böyle sevicez zaten ben sevmeyin demiyorum ama ben gidince yapsan mesela o sevgi gösterisini hani daha iyi olmazmi bunaliyorum böyle şeyleri görünce sanki böyle göze sokar gibi karşıdaki ne yaşamış hiç kimsenin umru değil ne biliyim ben mi çok hassaslstim insanlar mı çok anlayissiz bilemedim...Ahmetinannesi011 öyle zor ki bu düşüncesiz insanların bulunduğu bir ortamda bu acımızı yaşamak öyle taze tutuyorlarki sağolsunlar sabrım öyle zorlanıyor ki yeri gelıyor dığer ınsanlar değil ablam bile anlamıyor benı daha geçen atmıs oğlu için bu sene doğum günü konsepti şöyle yapıcam şunları aldım ıkı yaşına giricek bende tam atmadan evvel kızımın mezarından cıkmıstım mesajı gorunce yıkıldım ya dıyorum hayat ne acımasızsın bir benım halıme bak bir ablamın hayallerine ne ettim ben bunları yaşıcak dıyemeden edemıyorum çok zorlanıyorum böyle ınsanlardan öyle soğudum uzaklastım ki çünkü biliyorım bırsey olucak konu acılcak canımı yakıcaklar bu acıyla yaşamak çok zor..
Hep aynı şeyler canım...Ahmetinannesi011 Tabi ki bizimde olsa severdık oyle ama biz acısı olanın yanında yapmazdık o yuzden ben boyle ınsanlara kin beslıyorum ıster ıstemez kalbi güzel olan incitemez düşünür hassas yaklasır..Komsumun kızı benle dogum yaptı baska sehırde yasıyordu vermıs kızını komsuma o bakıyor kızıda calısıyor kılometrelerce uzak sırf calısmak ıcın durumlarıda iyi halbuki o bebek daha miniciık sen nasıl bırakırsın nasıl kokusundan ayrı kalırsın yani goruyorum aklım ermıyor nasıl ayrı durabılıyor sonra kendıme bakıyorum ben kıvranıyorum yoklugunda o varlıgında görmemeye razı komsu teyzede gel hıc gelmıyorsun der gorunce benı ben gelirmıyım hic kızım gelır aklıma sesını duyuyorum eve kadar gelıyor kahroluyorum o yuzden sende o arkadasınla karsılasmamaya calıs canım gercekten cok zor tam bu kadar olucaktı demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?