- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 83
Dualarınmdasınız canlar . En yakın zamanda birbirimizi mujdeleyelim insallahRabbim geciktiriyorsa,guzellestiriyordur...
Bazen bu söz bana iyi geliyor çok beklemiştim anne olacağımı ogrendigim gün dünyam daha da guzellesmisti ama nerden bilebilrdimki 8 aylıkken kaybedecegimi...bilemezdim.Rabbim onu benden daha çok sevdi yanına aldı bizede ayriligin açısıyla yasamak ve sabretmek kaldı...inşallah en kısa en hayırlı vakitte tekrar anne olabiliriz burdaki tüm yüreği yanmış anneler için dua ediyorum hergun her dakika her saniye sizlerde benim için edin olurmu
Bana da doktorum öyle söyledi. Ilk muayaneye gittiğimde kizimi kaybettikten 5 gün sonra bana bu ay korun sonra devam edin denemeye dedi bende psikolojik olarak hazır değilim ama dedim oda rahmin hazır daha kolay olur dedi. Ama suan cok istiyorum kizima kardes.. Annelik çok güzelmiş 4 ay da olsa tattım hele hareketlerini hissetmek harikaymis.. Keske sonu güzel bitseydi ama vardır bunda da bi hayır.. Rabbim daha cok sevdi yavrularımızi..İkinciye daha kolay hamile kalinacagi söyleniyo ama bilmiyorum yasayip gorucez canım hayrlisi neyse o olsun hakkımızda
Allah razı olsun...inşallahDualarınmdasınız canlar . En yakın zamanda birbirimizi mujdeleyelim insallah
Evet bende ilk başlarda asla istemiyodum aklıma bile gelmiyordu diyenlere kiziyodum ama şimdi öyle düşünmüyorum daha umitliyim oğlum abi olucak inşallah diyorum bu cümle bile bı ümit oluyo insana içimde tarifi zor garip duygular varBana da doktorum öyle söyledi. Ilk muayaneye gittiğimde kizimi kaybettikten 5 gün sonra bana bu ay korun sonra devam edin denemeye dedi bende psikolojik olarak hazır değilim ama dedim oda rahmin hazır daha kolay olur dedi. Ama suan cok istiyorum kizima kardes.. Annelik çok güzelmiş 4 ay da olsa tattım hele hareketlerini hissetmek harikaymis.. Keske sonu güzel bitseydi ama vardır bunda da bi hayır.. Rabbim daha cok sevdi yavrularımızi..
Aynen bende öyleyim eskisinden daha cok istiyorum hatta.. Sende öyle mıusn bilmiyorum ama ben hala kizimla konuşuyorum ilk günlerde karnıma dokunamazdim şimdi sen ordaydin guzel kizim diyorum ultrason fotolariyla yazdığım günlükle herseyle konuşuyorum.. Bazen diyorum duysa biri deli dicek ama içimden öyle geliyo..Evet bende ilk başlarda asla istemiyodum aklıma bile gelmiyordu diyenlere kiziyodum ama şimdi öyle düşünmüyorum daha umitliyim oğlum abi olucak inşallah diyorum bu cümle bile bı ümit oluyo insana içimde tarifi zor garip duygular var
Benim 6 ay olmasına rağmen hala öyleyim konuşuyorum sanki varmış gibi hissediyorum bı ara aynalara bakamiyodum elimi karnıma goturemiyodum ah ne zor günlerdi şimdi biraz daha iyiyim çok şükürAynen bende öyleyim eskisinden daha cok istiyorum hatta.. Sende öyle mıusn bilmiyorum ama ben hala kizimla konuşuyorum ilk günlerde karnıma dokunamazdim şimdi sen ordaydin guzel kizim diyorum ultrason fotolariyla yazdığım günlükle herseyle konuşuyorum.. Bazen diyorum duysa biri deli dicek ama içimden öyle geliyo..
Sorma o aynalara bakamıyorum ben 36 gün oldu kizimi kaybedeli adet olucam sanırım hiç olmadığım kadar karnım sis gördükçe hamile günlerim geliyo aklima cok kotu oluyorumBenim 6 ay olmasına rağmen hala öyleyim konuşuyorum sanki varmış gibi hissediyorum bı ara aynalara bakamiyodum elimi karnıma goturemiyodum ah ne zor günlerdi şimdi biraz daha iyiyim çok şükür
Sorma o aynalara bakamıyorum ben 36 gün oldu kizimi kaybedeli adet olucam sanırım hiç olmadığım kadar karnım sis gördükçe hamile günlerim geliyo aklima cok kotu oluyoru
Çok iyi anlıyorum canim..şu an aynı durumdayiz bide beni düşün 8 ayliktim karnım kocamandı şimdi bende adet olucagim karnım sis hep aklımda...Sorma o aynalara bakamıyorum ben 36 gün oldu kizimi kaybedeli adet olucam sanırım hiç olmadığım kadar karnım sis gördükçe hamile günlerim geliyo aklima cok kotu oluyorum
Seninki daha zor cnm benim meleğim 4 aylikti daha yeni yeni hareketlerini hissetmeye başlamıştım.. Ne kadar oldu meleğini kaybedeli bıraktın mi korunmayiÇok iyi anlıyorum canim..şu an aynı durumdayiz bide beni düşün 8 ayliktim karnım kocamandı şimdi bende adet olucagim karnım sis hep aklımda...
Allah yanınizdaki yavrunuza sağlıklı uzun ömür nasip etsinkızlar sizlere umut olmak icin yazıyorum..
çook önceki sayfalarda baya yazilarım var zaten aramıza birsuru melek annesi katılmış malesef bunun icin cok uzgunum
7 haftalık bir dusugum var benim sonra 6 ay korundum tekrar hamile kaldim kızıma prensesime 28 haftalıkken diyafram henrisi oldugunu ogrendim cok zorlu sureclerdi 38.haftada sezeryanla dogum yaptim hemen kuveze aldiĺar cunku organların yeri degisikti kalp sagda bagirsak ustte akciger gelismemis mide toraksta diyafram henrisi boyle lanet bi hastalik Allahım uzak etsin herkezden ameliyat olucaktı organlar yerine alıncaktı ama ondan once fenalasti 4.gun baska bir ameliyat oldu 3 gunde oyle yasadi toplamda 6 gun 20 saat yasadi prensesim sonra vefat etti yuregim daglandi cok zor seyler yasadim minigimi yıkadılar o anda sutler suzuldu goguslerimden rabbim kimseyi evlat acisiyla sınamasın hala iicm gider hep aglarım evlar sonucta o kadar da guzeldi ki prensesti ya miss gibiydi kızım sonra baya piskolojik sorunlar
testler yapildi tasiyici olarak pihtilasma cikti ve kziim vefat ettikten 14 ay sonra ogluma paşama hamile kaldim kan sulandirici hap ve igne kullandim 38.haftada sezeryanla dogum yaptim cok sukur hastaneden kucagim dolu ciktim suan yanimda uyuyo misler gibi 2 yasina girmek uzere
rabbim sizlerede saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hayirli zamanda nasip etsin insallah kimsenin kucagi bos kalmasin
meleklerimiz hz.ibrahimin esi saranin yaninda o bakiyormus meleklere onlarda cennetin en guzel yerindeler şefaatci olucaklar bizlere asla ama asla isyan etmeyin rabbim bizden cok sevdi aldı yanina hayirlisini nasip etti bize isyan etmeyinki Allahim en kisa Zamanda yuzunuzu guldursun
ben hic isyan etmedim Allahima sukurler olsun hamd ettim kizimin soguk bedenini severek morga ben goturdum ne acilar cektim hepsi hala dün gibi aklimda suanda ogluma sarilip sukrediyorum kizimin adida hergun evimizde gecer kulalndigi coraplari sapkayi eldiveni sakliyorum kokusu hala duruyo miss gibi
cok karisik yazdim.kusura bakmayn isyan etmeyin sabredin dua edin Allaha sıgının gonlunuzu ferah tutun hepinizin yuzu guler insallah Allahim hepimizin yardimcisi olsun bana sormak istediginiz yardimci olmami istediginiz birsey varsa yazabilirsnz
Başınız sağolsun görüp koklayıp topraga vermek cok zordur rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.. İsyan etmiyorum ben ama bazen cok zor oluyo dayanmasi etrafımda cok var benle beraber hamile kalan şubatta dogumlari olcakkızlar sizlere umut olmak icin yazıyorum..
çook önceki sayfalarda baya yazilarım var zaten aramıza birsuru melek annesi katılmış malesef bunun icin cok uzgunum
7 haftalık bir dusugum var benim sonra 6 ay korundum tekrar hamile kaldim kızıma prensesime 28 haftalıkken diyafram henrisi oldugunu ogrendim cok zorlu sureclerdi 38.haftada sezeryanla dogum yaptim hemen kuveze aldiĺar cunku organların yeri degisikti kalp sagda bagirsak ustte akciger gelismemis mide toraksta diyafram henrisi boyle lanet bi hastalik Allahım uzak etsin herkezden ameliyat olucaktı organlar yerine alıncaktı ama ondan once fenalasti 4.gun baska bir ameliyat oldu 3 gunde oyle yasadi toplamda 6 gun 20 saat yasadi prensesim sonra vefat etti yuregim daglandi cok zor seyler yasadim minigimi yıkadılar o anda sutler suzuldu goguslerimden rabbim kimseyi evlat acisiyla sınamasın hala iicm gider hep aglarım evlar sonucta o kadar da guzeldi ki prensesti ya miss gibiydi kızım sonra baya piskolojik sorunlar
testler yapildi tasiyici olarak pihtilasma cikti ve kziim vefat ettikten 14 ay sonra ogluma paşama hamile kaldim kan sulandirici hap ve igne kullandim 38.haftada sezeryanla dogum yaptim cok sukur hastaneden kucagim dolu ciktim suan yanimda uyuyo misler gibi 2 yasina girmek uzere
rabbim sizlerede saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hayirli zamanda nasip etsin insallah kimsenin kucagi bos kalmasin
meleklerimiz hz.ibrahimin esi saranin yaninda o bakiyormus meleklere onlarda cennetin en guzel yerindeler şefaatci olucaklar bizlere asla ama asla isyan etmeyin rabbim bizden cok sevdi aldı yanina hayirlisini nasip etti bize isyan etmeyinki Allahim en kisa Zamanda yuzunuzu guldursun
ben hic isyan etmedim Allahima sukurler olsun hamd ettim kizimin soguk bedenini severek morga ben goturdum ne acilar cektim hepsi hala dün gibi aklimda suanda ogluma sarilip sukrediyorum kizimin adida hergun evimizde gecer kulalndigi coraplari sapkayi eldiveni sakliyorum kokusu hala duruyo miss gibi
cok karisik yazdim.kusura bakmayn isyan etmeyin sabredin dua edin Allaha sıgının gonlunuzu ferah tutun hepinizin yuzu guler insallah Allahim hepimizin yardimcisi olsun bana sormak istediginiz yardimci olmami istediginiz birsey varsa yazabilirsnz
canim o konuda bende cok sevdim hayirsizdi demek ki sagliksiz olcakti demek dedi durdular mezarliga ziyarete gitmeme bile laf soylediler gidersen cani yanar melek o rahatsiz olur bebek mezarina gidilmz onu orda birakican bilmem ne birsuru sacma sapan seyler duydum ben ankarada dogum yaptim kaynanam yanima gelince bursadan geldiler eltimide getirdi onunda bebegi 5 aylikti ben dogum yaptm geldim onun bebegi evde agliyo banyo yaptiriyolr bebegine.alisverise gittiler bebek arabasi alip benim evimde bebegini gezdirdi insanlarda hic anlayis yok malesef sen allaha havale et onun adaletine bırak yuregi yanan annelerin yureklerini ferahlatıcaklarina iyice yurek yakıyolarBide benim eşimin ailesi cok asiri duyarsiz davrnaıyo kızımın melek olmasina.. Yok sayiyolar resmen kızımı sanki hic olmamis gibi canımı çok yakıyor bu.. Normalde de zaten anlayışsız dusuncesiz insanlar ama bu konuda böyle davranmalari cok üzüyor beni.. Gorumcem oğlunun 6 aylik konseptini paylasti mesela kizimi kaybedeli daha bi hafta olmuşkenkaynanam gelmedi bile geçmiş olsuna kayınpederim felci ona bakıyo ama istediği zaman her yere gidiyo. Hadi gelmedi aramadi bile esime soruyo nasil diye ama ne bileyim.. Bu aralar adet olucam onun hassas ligi da var
Canım Allah razı olsun iyiki yazdın...çok iyi geliyo eskilerden birilerinin buraya uğrayıp derdimizi paylaşması umut olması destek olması..Seninde başın sağolsun ne denir ki senin yaşadıkların bizimkilerdende acı Rabbim şefaatçi kilsin meleğini..Elhamdülillah Güzel Mevlam kardeşini göndermiş ne büyük şans acını hafifletsin şifa olsun gözyaşın bı nebzede olsa dinsin diye çok şükür...tekrar Allah razı olsun tesekkur ederiz düşünüp yazdığın için inşallah bizde birgün senin gibi güzel haberler verip melek annelerine umut oluruzkızlar sizlere umut olmak icin yazıyorum..
En zoruda o biliyomusunBaşınız sağolsun görüp koklayıp topraga vermek cok zordur rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.. İsyan etmiyorum ben ama bazen cok zor oluyo dayanmasi etrafımda cok var benle beraber hamile kalan şubatta dogumlari olcakbize umut oldun ne guzel ins bizde melekleiemizin kardeşlerini en güzel zamanda sağlıkla kucağımıza aliriz..
Haklısın cnm en güzeli Allaha havale etmek ama insan ister istemez üzülüyo.. Bi yakınımız doğum yaptı bugün biz annemle oturup ağladık mesela tamam bizimle birlikte bu kadar derin yasamalairni beklemiyorum ama biraz olsun anlayışlı davransalar keske..canim o konuda bende cok sevdim hayirsizdi demek ki sagliksiz olcakti demek dedi durdular mezarliga ziyarete gitmeme bile laf soylediler gidersen cani yanar melek o rahatsiz olur bebek mezarina gidilmz onu orda birakican bilmem ne birsuru sacma sapan seyler duydum ben ankarada dogum yaptim kaynanam yanima gelince bursadan geldiler eltimide getirdi onunda bebegi 5 aylikti ben dogum yaptm geldim onun bebegi evde agliyo banyo yaptiriyolr bebegine.alisverise gittiler bebek arabasi alip benim evimde bebegini gezdirdi insanlarda hic anlayis yok malesef sen allaha havale et onun adaletine bırak yuregi yanan annelerin yureklerini ferahlatıcaklarina iyice yurek yakıyolar
Bende asla dayanamam naparim kizim olmadan diyodum ama rabbim bi skeilde sabrını veriyo dayanmak zorundayiz Mecburuz.. Bana da herkes düşük yapmışın diyo bende hayır benim kizim 4 aylikti erken doğumla kaybettim diyorum kimse anlamıyor ciddenEn zoruda o biliyomusunburcusami seninle aynı anda hamilelik geçirmiş arkadaşlarının doğum yapıp kucaklarına aldıklarını görmek duymak çok zor geliyo nefse..herkes kaldiramaz bana nasıl dayaniyosun diyorlar bende diyorum kaldiramiyacak olsam Rabbim vermezdi bu acıyı diyorum ben Allah'ın sevdiği bı kulum bana imtihan gönderiyor ve beni yanına almak istiyor karsiligindada isyan edip sabretmek düşüyor sadece diyorum hayret ediyorlar belki bizim ilk bebeğimde başımıza geldi onların ikincide üçüncüde bilemezsin ki onların da yasamiycagini imtihan bu hayat bu...Ama tabiki duam hiç bı annenin yüreği yanmasın
Malesef çevremiz anlayissiz insanlarla dolu canim. Inan hepimiz görüp bu tarz şeyleri takılıp üzülüyoruz. Ama hayat herkes için devam ediyor. Onlar için 5 dk lık bi üzüntü bile değil bizim yaşadıklarımız. Duydular ya vah vah dediler. En fazla 5 dk üzüldüler. Bizim yerimize kendilerini koyup sukrettiler hallerine sonra unutuldu gittiBide benim eşimin ailesi cok asiri duyarsiz davrnaıyo kızımın melek olmasina.. Yok sayiyolar resmen kızımı sanki hic olmamis gibi canımı çok yakıyor bu.. Normalde de zaten anlayışsız dusuncesiz insanlar ama bu konuda böyle davranmalari cok üzüyor beni.. Gorumcem oğlunun 6 aylik konseptini paylasti mesela kizimi kaybedeli daha bi hafta olmuşkenkaynanam gelmedi bile geçmiş olsuna kayınpederim felci ona bakıyo ama istediği zaman her yere gidiyo. Hadi gelmedi aramadi bile esime soruyo nasil diye ama ne bileyim.. Bu aralar adet olucam onun hassas ligi da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?