• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

39 haftalıkken hiç bir sebebi bulunamadan bebeğimin kalbi durdu ve sezeryan ile doğum yaptım ve yeniden gebelik düşünen arkadaşlar "derdimiz ortak" gelin dertleşelim.....:(
Allahım bir daha yaşatmasın inşallah kimseye yaşatmasın allahım çok zor bi durum çok üzüldüm Allahım sabrını versin inşallah 🙏🙏

Bende temizlik yapıyorum bu hafta bi yandan da ağrılarla uğraşıyorum. Bir ay oldu kızımı kaybedeli karnim aşırı sis 4 gündür falan adet olucagim zaman öyle olurdu heralde adet olucam aşırı sinir uykusuzluk bas ağrısı var.. Bende diyorum inş cok bekletmez Rabbim kardeşlerini.. Kızımda 9 ay beklemistik.. Herşeye ragmen annelik cok güzelmiş hemen anne olmak istiyorum hatta eskisinden daha cok..
Inşallah kuzum hemen sağlıkla sıhhatli bebislerimize kavuşalım 🙏 adet olabilirsin büyük ihtimal

Maalesef benfe bilmiyodum.oglum cennet bebegi yaratilmis..haberim yoktu.onu cennete buyutmusum karnimda..cennet kusu
Ben hep korkuyordum kaybetmekden demej hissetmisim.. Her hafta kızım icin tesbih çekiyordum onu kaybettigim haftanin tesbihini ezberlemiştim diğer haftalari baka baka çekiyordum bi gariplik var demiştim kendi kendime ama demek hissetmisim..

Ama çok ozluyorum ben karnimda pıt pıt atıyordu kızım karnimi seviyorum bazen unutup 😑
Biliyormusun 8.haftadan beri seğirme vardı bende de, son haftalarda iyice artmıştı..Bende hiç bir şey almadım bebeğime, ne bi kıyafet, ne bi eşya. Sanki içime doğmuş gibi. Tek aldığım sağlıklı gebelik hakkında kitaplar.. onlarda kaldi oyle. Her gun dua ediyorum Allahım tez zamanda acimizi dindirsin, sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bizlere canim 🙏

Biliyormusun 8.haftadan beri seğirme vardı bende de, son haftalarda iyice artmıştı..Bende hiç bir şey almadım bebeğime, ne bi kıyafet, ne bi eşya. Sanki içime doğmuş gibi. Tek aldığım sağlıklı gebelik hakkında kitaplar.. onlarda kaldi oyle. Her gun dua ediyorum Allahım tez zamanda acimizi dindirsin, sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bizlere canim 🙏
Benimde öyleydi cnm kalp atışını duydugumdan beri pıt pıt atıyordu arada cok şaşırıyodum hele son günlerde hep pıt pıt atıyordu.. Bende almamıştım cnm bu kontrolden sonra alıcaktik öyle karar vermiştik eşimle ama kısmet değilmiş.. Amin ins cnm ins..

Bende temizliğe verdim kendimi iyi geliyo herkese de tavsiye ederim...
Beni en çok yoran etrafim benimle hemen hemen aynı anda hamile olanlarla dolu yada benden iki üç ay geriden gelenlerle şu an hepsi kucağına aldı görüyorum sosyal medyada paylaşım yapıyorlar o kadar kotu oluyorumki bı benimki böyle oldu diyip kendime eziyet ediyorum 6 ay da geçse seneler de geçse bu hep böyle olacak galiba...Zor gunlerin üstüne güneş doğar bizler içinde inşallah

Amin inşallah canım...biliyomusun biz herseyini almıştık 33.haftamdi benim odası arabasi herşeyi hazrdi onları kurarkenki heyecanımızı düşündükce kahroluyorum toplaması çok acıydı Allah kimseye yasatmasin bunu

Benimde öyleydi cnm kalp atışını duydugumdan beri pıt pıt atıyordu arada cok şaşırıyodum hele son günlerde hep pıt pıt atıyordu.. Bende almamıştım cnm bu kontrolden sonra alıcaktik öyle karar vermiştik eşimle ama kısmet değilmiş.. Amin ins cnm ins..
Senle aynı şeyleri yaşamışız hep😥

Beni en çok yoran etrafim benimle hemen hemen aynı anda hamile olanlarla dolu yada benden iki üç ay geriden gelenlerle şu an hepsi kucağına aldı görüyorum sosyal medyada paylaşım yapıyorlar o kadar kotu oluyorumki bı benimki böyle oldu diyip kendime eziyet ediyorum 6 ay da geçse seneler de geçse bu hep böyle olacak galiba...Zor gunlerin üstüne güneş doğar bizler içinde inşallah
Canim, benimde yakın arkadaşımla gebeliğimiz birdi. O benden 10 gün ileri idi. Hatta ben ısrar ettim ona da, gel yaşımız geçiyor bebek yap sende diye. Şimdi benim durumum ortada, Onun ise sağlıkla ilerliyor. Allah biliyor ya sağ salim doğsun uzun ömürlü olsun evlâdı, ama üzülüyorum bende. . Içın gidiyor, elden duadan başka bir sey gelmio.. Allahım tez vakitte bizim gibi yüreği yaralı annelere saglikli evlatlar versin 🙏🙏🙏

Amin inşallah canım...biliyomusun biz herseyini almıştık 33.haftamdi benim odası arabasi herşeyi hazrdi onları kurarkenki heyecanımızı düşündükce kahroluyorum toplaması çok acıydı Allah kimseye yasatmasin bunu
Kuzum seninki bizimkinden de acı. Her acı zor, seninki daha da zor.. O eşyalar.. zor olmazmi. Ben ultrason resmini çerçeveye koymuştum, onu bile kaldırmak yikti beni. Allahım gönlüne göre versin🙏 en kısa sürede bize hayırlı haberler ver inşallah 🙏

Benimde malesef etrafımda benle beraber hamile kalan çok hepsi resim atıyo karınları büyük.. Bi yanım buruk ama dua ediyorum ins sağlıkla kucağına alırlar

Canim, benimde yakın arkadaşımla gebeliğimiz birdi. O benden 10 gün ileri idi. Hatta ben ısrar ettim ona da, gel yaşımız geçiyor bebek yap sende diye. Şimdi benim durumum ortada, Onun ise sağlıkla ilerliyor. Allah biliyor ya sağ salim doğsun uzun ömürlü olsun evlâdı, ama üzülüyorum bende. . Içın gidiyor, elden duadan başka bir sey gelmio.. Allahım tez vakitte bizim gibi yüreği yaralı annelere saglikli evlatlar versin 🙏🙏🙏
Bu da ayrı bi imtihan işte bizler için.Rabbim kolaylık versin umarım en hayrlı vakitte kardeşleriyle teselli buluruz tüm yaralı melek anneleri için duam bu🙏

Kızlar alt komşum doğum yapicak bugün yarın ben nasıl dayanicam hergun o bebek seslerine 😔 hemde erkekmis...bugün baktım balkona çamaşırlarını yıkayıp aşmış çok kötü oldum dedim bende boyleydim bende oğlumun kiyafetlerini asmistim ne kadar guzeldi herşey şimdi inanamıyorum aklımı kaçırmam umarım nolur bana dua edin

Dün aksam maymunların belgeselini izledim aglaya aglaya. Yavrusu doğdu sarıldı sarmaladi ne güzel o yavrusuna kavuştu ben kavuşamadım diye ağladım.. Sonra oda kaybetti yavrusunu aldi kucağına sardi sevdi😑 etrafında teselli etmeye çalışanlar vardı ama uzak durdu gitti tek basina kaldı sevdi yavrusunu ve gözünden yaşlar döküldü oyle cok etkilendim ki anne yüreği iste hayvan da olsa nasıl bir içgüdü.. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin..

Sayfanın eskilerine bakıyorum okuyorum tekrar anne olmuşlar ama hep içlerinde kaybettikleri melekleri var o acı hiç gecmiyor Allah hepimizin yardimcisi olsun imtihanimizi en güzel verenlerden eylesin sabır sabır sabır başka bişey gelmiyo elden elimiz kolumuz bağlı...

Back