• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bende sürekli eski sayfaları okuyorum eskilerden birileri yazsa keske bize moral olsa biraz..

Kızlar alt komşum doğum yapicak bugün yarın ben nasıl dayanicam hergun o bebek seslerine 😔 hemde erkekmis...bugün baktım balkona çamaşırlarını yıkayıp aşmış çok kötü oldum dedim bende boyleydim bende oğlumun kiyafetlerini asmistim ne kadar guzeldi herşey şimdi inanamıyorum aklımı kaçırmam umarım nolur bana dua edin
Canim benim, allahım yardımcın olsun, sabrını versin 🙏🙏

Dün aksam maymunların belgeselini izledim aglaya aglaya. Yavrusu doğdu sarıldı sarmaladi ne güzel o yavrusuna kavuştu ben kavuşamadım diye ağladım.. Sonra oda kaybetti yavrusunu aldi kucağına sardi sevdi😑 etrafında teselli etmeye çalışanlar vardı ama uzak durdu gitti tek basina kaldı sevdi yavrusunu ve gözünden yaşlar döküldü oyle cok etkilendim ki anne yüreği iste hayvan da olsa nasıl bir içgüdü.. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin..
Yaa her canlı için çok zor malesef🙏

Nasılsınız melek anneleri nasıl gidiyor hayatlariniz bu sürecle nasıl başa çıkıyorsunuz beni sorarsanız birgün iyi bir gün kötüyüm cok dengesizim bazende çok agresif karışık duygular içindeyim toplum içine çok fazla cikasim gelmiyor ama icimede kapanmadim kalabalık ortamlara giremiyorum bu konuyu herkesle konuşmak istemiyorum galiba o yüzden siz neler yapiyosunuz meleklerin kardeşlerine hamile kalanlar varmı eskilerden
Bir ay oldu kızımı kaybedeli her yeni doğan gün ızdırap oldu benım ıcın cok zor gelıyor bu imtihan kımseyi gormek kımseyle konusmak ıstemıyorum bi deprem olmusta altında kalmıs enkaz gıbıyım dısarı cıktıgımda hamile birini ya da bebeklı bırını avm de bebek magazalarını gordukce kötü oluyorum o günlerimi hatırlayıp nasıl iyi olucam nasıl dayanıcam bılmıyorum bu acıya cook coook zor allahım kimseye evlat acısı yasatmasın

Bir ay oldu kızımı kaybedeli her yeni doğan gün ızdırap oldu benım ıcın cok zor gelıyor bu imtihan kımseyi gormek kımseyle konusmak ıstemıyorum bi deprem olmusta altında kalmıs enkaz gıbıyım dısarı cıktıgımda hamile birini ya da bebeklı bırını avm de bebek magazalarını gordukce kötü oluyorum o günlerimi hatırlayıp nasıl iyi olucam nasıl dayanıcam bılmıyorum bu acıya cook coook zor allahım kimseye evlat acısı yasatmasın
Burda hepimizin yüreği yaralı canim, benimde 2 hafta oldu bebeğim benden gideli. Bu hafta ise başladimda kafam dağılıyor, yoksa her an aklımda.. kaç haftalıkti bebeğin neden kaybettin canim?

Burda hepimizin yüreği yaralı canim, benimde 2 hafta oldu bebeğim benden gideli. Bu hafta ise başladimda kafam dağılıyor, yoksa her an aklımda.. kaç haftalıkti bebeğin neden kaybettin canim?
40.haftamda sezeryanla doğum yaptım normal ıcın suni verdıler baktılar kakasını yapmıs acıl sezeryana girdim doğdu onj emzırdım aldım kucagma ertesı gün sarılıgı var dedıler yogun bakıma alalım beni taburcu ettiler ben yavrumla vedalasamadım bıle cunku yarın onu kucagmla evimize götürcektm gece kalbı durmus sabah haber verdıler hamılelıgımın basından beri hıc sıkıntı yoktu kalple alakalı hala ınanamıyorum ben onu kokladım emzırdım doyamadımm kalbımı söktüler ceset gibiyım

40.haftamda sezeryanla doğum yaptım normal ıcın suni verdıler baktılar kakasını yapmıs acıl sezeryana girdim doğdu onj emzırdım aldım kucagma ertesı gün sarılıgı var dedıler yogun bakıma alalım beni taburcu ettiler ben yavrumla vedalasamadım bıle cunku yarın onu kucagmla evimize götürcektm gece kalbı durmus sabah haber verdıler hamılelıgımın basından beri hıc sıkıntı yoktu kalple alakalı hala ınanamıyorum ben onu kokladım emzırdım doyamadımm kalbımı söktüler ceset gibiyım
Çok üzüldüm, burda öyle yaşanmışlıklar var ki, onları duydukça kendi acımı bir kenara bırakıyorum.. yaşadığınız acı cok buyuk. Derdi veren rabbim dermanın da versin size 🙏 o hastaneden boş çıkmak, elin kolun kırılmış çıkmaktan beter. .

Psikolojik bi destek aldınız mı bilmiyorum, burda alan arkadslar var, biraz daha iyiler..aklınızda bulunsun canim.

Gunler geçicek elbet ama acı kalıcak bi şekilde. Rabbim size yardim etsin..

Ahh canım..burda hepimiz aynı durumdayız o yollardan tek tek geçiyoruz çok zor yasadıklarimiz hayallerimiz sevinclerimiz yarım kaldı kolaymi herkes kucağına alıp sevip emzirirken bizler toprağa verip kaldığımız yerden devam etmeye hayata tutunmaya çalışıyoruz hiç kimse bizleri anlamiyo derdimizi kimseye anlatamiyoruz zaten bu yüzden burdayiz birbirimize yardımcı olabilmek için inşallah bu sayfa bütün melek annelerine iyi gelir geliyoda buna emin olabilirsin..Ama ne olursa olsun bu bı imtihan sabrinida veriyor Rabbim bize sabretmek ve isyan etmemek düşüyo bu hayatta herkesin bı imtihanı var bizimkide buymus Rabbim daha acısını gostermesin inşallah🙏İnşallah daha iyi olacaksin,olacağız ...

Amin canım🤲🏻 öyle zor ki odasına giremedim bütün yaptıgım hazırlığı süsleri annem topladı posetledi kaldırdılar yüreğim kalbım parcalandı önünden gercen kapının ağlıyorum bakamıyorum bi gün once giydıgı kıyafetleri annem sabahında yıkamıstı keske keske yıkamasaydı kokusu kalsaydı benle rabbim hepımızın yardımcısı olsun sabırların en büyüğünü versin bize almadım yardım ama almam lazım hep hersey gozumde cok taze

Amin canım🤲🏻 öyle zor ki odasına giremedim bütün yaptıgım hazırlığı süsleri annem topladı posetledi kaldırdılar yüreğim kalbım parcalandı önünden gercen kapının ağlıyorum bakamıyorum bi gün once giydıgı kıyafetleri annem sabahında yıkamıstı keske keske yıkamasaydı kokusu kalsaydı benle rabbim hepımızın yardımcısı olsun sabırların en büyüğünü versin bize almadım yardım ama almam lazım hep hersey gozumde cok taze
Rabbim sabır versin cnm benim kizim 15 haftalıkti cok üzüldüm hala canım cok yanıyo seni düşünemiyorum 😑Rabbim cennetinde kavuştursun ins şefaatçi olcak bize meleklerimiz..

Ahh canım..burda hepimiz aynı durumdayız o yollardan tek tek geçiyoruz çok zor yasadıklarimiz hayallerimiz sevinclerimiz yarım kaldı kolaymi herkes kucağına alıp sevip emzirirken bizler toprağa verip kaldığımız yerden devam etmeye hayata tutunmaya çalışıyoruz hiç kimse bizleri anlamiyo derdimizi kimseye anlatamiyoruz zaten bu yüzden burdayiz birbirimize yardımcı olabilmek için inşallah bu sayfa bütün melek annelerine iyi gelir geliyoda buna emin olabilirsin..Ama ne olursa olsun bu bı imtihan sabrinida veriyor Rabbim bize sabretmek ve isyan etmemek düşüyo bu hayatta herkesin bı imtihanı var bizimkide buymus Rabbim daha acısını gostermesin inşallah🙏İnşallah daha iyi olacaksin,olacağı
Ahh canım..burda hepimiz aynı durumdayız o yollardan tek tek geçiyoruz çok zor yasadıklarimiz hayallerimiz sevinclerimiz yarım kaldı kolaymi herkes kucağına alıp sevip emzirirken bizler toprağa verip kaldığımız yerden devam etmeye hayata tutunmaya çalışıyoruz hiç kimse bizleri anlamiyo derdimizi kimseye anlatamiyoruz zaten bu yüzden burdayiz birbirimize yardımcı olabilmek için inşallah bu sayfa bütün melek annelerine iyi gelir geliyoda buna emin olabilirsin..Ama ne olursa olsun bu bı imtihan sabrinida veriyor Rabbim bize sabretmek ve isyan etmemek düşüyo bu hayatta herkesin bı imtihanı var bizimkide buymus Rabbim daha acısını gostermesin inşallah🙏İnşallah daha iyi olacaksin,olacağız ...
İnşallah canım sabredelim🤲🏻 En büyük teselli ona kavuşucak olmak ve bize sonsuz evlat sevgısını tattırcak olmaları Kimse anlamıyor dediğin gibi bizden baskası anlayamaz bu acıyı peygamber imtihanı yasadıgımız rabbim mükafatınıda vercek ınsallah daha iyi olacağız biliyorum zaman lazım bize bolcada sabır..

Rabbim sabır versin cnm benim kizim 15 haftalıkti cok üzüldüm hala canım cok yanıyo seni düşünemiyorum 😑Rabbim cennetinde kavuştursun ins şefaatçi olcak bize meleklerimiz..
Amin canım cümlemize bolca sabır versin verende rabbim alanda ne gelir ki elden🤲🏻İnşallah canım en büyük teselli meleklerimize kavuscak olmak en güzel yerde kızlarımız..

Yaşadıklarımız aynı...ben de 33.haftamda kaybettim oğlumu..
Odası eşyaları arabası herşeyi hazırdı bı gece hareketlerini hissetmedim sabah doktora gittik ve kalbinin durduğunu ogrendik işin en garip tarafı hiç bı sebep bulunamadı ani kalp durması dendi...
İmtihan dünyası işte bu aciylada yaşamayı ogreniyo insan 6 ay oldu dile kolay ama ben çok değiştim bu süreçte bambaska bı ben oldum zaman ilerledikce ne demek istediğimi anliycaksiniz Rabbim dayanma gücümüzü arttırsın

Yaşadıklarımız aynı...ben de 33.haftamda kaybettim oğlumu..
Odası eşyaları arabası herşeyi hazırdı bı gece hareketlerini hissetmedim sabah doktora gittik ve kalbinin durduğunu ogrendik işin en garip tarafı hiç bı sebep bulunamadı ani kalp durması dendi...
İmtihan dünyası işte bu aciylada yaşamayı ogreniyo insan 6 ay oldu dile kolay ama ben çok değiştim bu süreçte bambaska bı ben oldum zaman ilerledikce ne demek istediğimi anliycaksiniz Rabbim dayanma gücümüzü arttırsın
Bızede ani ölüm kalp durması dediler hala otopsi sonucu cıkmadı beklıyoruz gözümle göremedim ya inanamıyorum kendılıgınden olduguna çünkü hamılelığimde sıkıntı yoktu doğdu yine yoktu sarılıktan dolayı bi gece kalsın dedıler gece nasıl olduda kalbi durdu beynim aklım almıyor sanki kızımın orda kalmasına ızın vermeyıp getirseydım eve bısey olmazdı diyip beynımı kemırıyorum biliyorum bu acıyı tattıgımdan beri bende cok degıstm ne demek ıstedıgını anladım canım hersey o kadar boş anlamsız gelıyorki bu acıyı tatmayanların yasadıkları dert degıl ya da benım bu zamana kadar dert diye yasadıklarım boşmus rabbım sabır sukunet versın bize ımtihanımızı kolaylastırsın

Bızede ani ölüm kalp durması dediler hala otopsi sonucu cıkmadı beklıyoruz gözümle göremedim ya inanamıyorum kendılıgınden olduguna çünkü hamılelığimde sıkıntı yoktu doğdu yine yoktu sarılıktan dolayı bi gece kalsın dedıler gece nasıl olduda kalbi durdu beynim aklım almıyor sanki kızımın orda kalmasına ızın vermeyıp getirseydım eve bısey olmazdı diyip beynımı kemırıyorum biliyorum bu acıyı tattıgımdan beri bende cok degıstm ne demek ıstedıgını anladım canım hersey o kadar boş anlamsız gelıyorki bu acıyı tatmayanların yasadıkları dert degıl ya da benım bu zamana kadar dert diye yasadıklarım boşmus rabbım sabır sukunet versın bize ımtihanımızı kolaylastırsın
Aynen canim herşey boş ve anlamsiz geliyo dünyalik herşeyden elimi eteğimi çekmişim gibi farklı bı hissiyat olusuyo manevi bı yakınlık oluyo Rabbime karşı .. Rabbim sevdiği kullarina gonderirmis imtihanını sıkntiyi demekki bizler O'nun katında çok değerli yiz bu beni çok rahatlatıyor elhamdülillah...
Canım sen meleğini evinede getrsen kaderi o sekildeymis nasibi yokmuş dünyada senin yapabileceğin hiç bişey yok kendini sakın suclama oralara girersen cikamassin su an acin çok taze olduğu için boyle düşünüyorsun haklısın anlıyorum ama inan öyle değil...

Aynen canim herşey boş ve anlamsiz geliyo dünyalik herşeyden elimi eteğimi çekmişim gibi farklı bı hissiyat olusuyo manevi bı yakınlık oluyo Rabbime karşı .. Rabbim sevdiği kullarina gonderirmis imtihanını sıkntiyi demekki bizler O'nun katında çok değerli yiz bu beni çok rahatlatıyor elhamdülillah...
Canım sen meleğini evinede getrsen kaderi o sekildeymis nasibi yokmuş dünyada senin yapabileceğin hiç bişey yok kendini sakın suclama oralara girersen cikamassin su an acin çok taze olduğu için boyle düşünüyorsun haklısın anlıyorum ama inan öyle değil...
Aynen canım manevi yakınlık teslimiyet rabbimize karşı evet rabbimizin sevdiği kullarıyız ki bize bu imtihanı verdi ve en güzel şekilde mükafatlandırcak inşallah🤲🏻evladımızı bize cennet meyvesi kılıcak bizden daha çok sevmiş ki onları aldı ve en güzel yerde meleklerimiz bunları düşündükçe öyle ferahlıyorki içim çok şükür evet canım dediğinde haklısın kaderin önüne gecemeyızki olucagı varsa her yerde olur zaman lazım taze dıye boyleyım gecıcek bu tarz dusuncelerım bılıyorum

Rabbim geciktiriyorsa,guzellestiriyordur...
Bazen bu söz bana iyi geliyor çok beklemiştim anne olacağımı ogrendigim gün dünyam daha da guzellesmisti ama nerden bilebilrdimki 8 aylıkken kaybedecegimi...bilemezdim.Rabbim onu benden daha çok sevdi yanına aldı bizede ayriligin açısıyla yasamak ve sabretmek kaldı...inşallah en kısa en hayırlı vakitte tekrar anne olabiliriz burdaki tüm yüreği yanmış anneler için dua ediyorum hergun her dakika her saniye sizlerde benim için edin olurmu🙏

Bende bi seneye yakin beklemiştim kizimi oncesinde vajinismus yasadim 4 seneye yakın zor günler yasadik tam herşey güzel oldu derken kizimi kaybettim..öncelikle cennet annelerine sonra isteyen herkese nasip etsin rabbim ins sağlıkla kucağımıza alabilecegimiz sağlıklı hayırlı evlatlar..

Bende bi seneye yakin beklemiştim kizimi oncesinde vajinismus yasadim 4 seneye yakın zor günler yasadik tam herşey güzel oldu derken kizimi kaybettim..öncelikle cennet annelerine sonra isteyen herkese nasip etsin rabbim ins sağlıkla kucağımıza alabilecegimiz sağlıklı hayırlı evlatlar..
İkinciye daha kolay hamile kalinacagi söyleniyo ama bilmiyorum yasayip gorucez canım hayrlisi neyse o olsun hakkımızda

Back