kızlar sizlere umut olmak icin yazıyorum..
çook önceki sayfalarda baya yazilarım var zaten aramıza birsuru melek annesi katılmış malesef bunun icin cok uzgunum
7 haftalık bir dusugum var benim sonra 6 ay korundum tekrar hamile kaldim kızıma prensesime 28 haftalıkken diyafram henrisi oldugunu ogrendim cok zorlu sureclerdi 38.haftada sezeryanla dogum yaptim hemen kuveze aldiĺar cunku organların yeri degisikti kalp sagda bagirsak ustte akciger gelismemis mide toraksta diyafram henrisi boyle lanet bi hastalik Allahım uzak etsin herkezden ameliyat olucaktı organlar yerine alıncaktı ama ondan once fenalasti 4.gun baska bir ameliyat oldu 3 gunde oyle yasadi toplamda 6 gun 20 saat yasadi prensesim sonra vefat etti yuregim daglandi cok zor seyler yasadim minigimi yıkadılar o anda sutler suzuldu goguslerimden rabbim kimseyi evlat acisiyla sınamasın hala iicm gider hep aglarım evlar sonucta o kadar da guzeldi ki prensesti ya miss gibiydi kızım sonra baya piskolojik sorunlar
testler yapildi tasiyici olarak pihtilasma cikti ve kziim vefat ettikten 14 ay sonra ogluma paşama hamile kaldim kan sulandirici hap ve igne kullandim 38.haftada sezeryanla dogum yaptim cok sukur hastaneden kucagim dolu ciktim suan yanimda uyuyo misler gibi 2 yasina girmek uzere
rabbim sizlerede saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hayirli zamanda nasip etsin insallah kimsenin kucagi bos kalmasin
meleklerimiz hz.ibrahimin esi saranin yaninda o bakiyormus meleklere onlarda cennetin en guzel yerindeler şefaatci olucaklar bizlere asla ama asla isyan etmeyin rabbim bizden cok sevdi aldı yanina hayirlisini nasip etti bize isyan etmeyinki Allahim en kisa Zamanda yuzunuzu guldursun
ben hic isyan etmedim Allahima sukurler olsun hamd ettim kizimin soguk bedenini severek morga ben goturdum ne acilar cektim hepsi hala dün gibi aklimda suanda ogluma sarilip sukrediyorum kizimin adida hergun evimizde gecer kulalndigi coraplari sapkayi eldiveni sakliyorum kokusu hala duruyo miss gibi
cok karisik yazdim.kusura bakmayn isyan etmeyin sabredin dua edin Allaha sıgının gonlunuzu ferah tutun hepinizin yuzu guler insallah Allahim hepimizin yardimcisi olsun bana sormak istediginiz yardimci olmami istediginiz birsey varsa yazabilirsnz