• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Benim 28 gün sürdü kesildi henüz adet olmadım. 40 günümde daha bitmedi 5 gün var. Acın çok taze, kendine iyi bak, bir süre insan her uyandığında kabusa uyanıyorum sanıyor ama kabullenince vakit geçtikçe onlar azalıyor.
Evet kuzum çok haklısın. Sabahları zor oluyor ama alışıyor insan alışmak zorundayız zira

A April wind canım nasıl gidiyo annelik bebiş nasıl 😌
Şükür canım iyi gidiyor evham bastırmaya çalışıyorum sürekli, daha hassas oluyoruz buna rağmen iyi idare ettiğimi düşünüyorum. Sağlıklı olsunlar insan başka bir şey istemiyor şükür diyelim 🙏
Kişi bazında olmasa bile bu acıyı yaşamış herkese aklıma geldikçe dua ediyorum.☺️

Şükür canım iyi gidiyor evham bastırmaya çalışıyorum sürekli, daha hassas oluyoruz buna rağmen iyi idare ettiğimi düşünüyorum. Sağlıklı olsunlar insan başka bir şey istemiyor şükür diyelim 🙏
Kişi bazında olmasa bile bu acıyı yaşamış herkese aklıma geldikçe dua ediyorum.☺
Canm benim Allah kolaylık versin bebisinede sanada hayrlı sağlıklı uzun ömürler versin hiç evham yapma canim çok üstüne düşme çünkü herşey olacağına variyo korkma korkuyu kötüyü cagrma rahat ol herşey çok güzel olacak inşallah bundan sonra senin için bizlerede dua ettiğin için çok teşekkürler Rabbim bizlerede bu güzel duyguyu yaşatır en kısa vakitte inşallah 😌

Canm benim Allah kolaylık versin bebisinede sanada hayrlı sağlıklı uzun ömürler versin hiç evham yapma canim çok üstüne düşme çünkü herşey olacağına variyo korkma korkuyu kötüyü cagrma rahat ol herşey çok güzel olacak inşallah bundan sonra senin için bizlerede dua ettiğin için çok teşekkürler Rabbim bizlerede bu güzel duyguyu yaşatır en kısa vakitte inşallah 😌
İnşallah canımm♥️🙏

Bende kaybettim.bebegimi 33 haftalik dogdu 1 hafta yasadi..cok zor..5 ay oldu nasip degilmis..2.sezeryandi benim.. nasip..kucagim bos kaldi..kizim kardesini bekliyodu.psikolojimiz alt ust oldu.nasip baska dunyaya ınsaallah:(

Bende kaybettim.bebegimi 33 haftalik dogdu 1 hafta yasadi..cok zor..5 ay oldu nasip degilmis..2.sezeryandi benim.. nasip..kucagim bos kaldi..kizim kardesini bekliyodu.psikolojimiz alt ust oldu.nasip baska dunyaya ınsaallah:KK43:
Başınız sağolsun Allah yardımcınız olsun herhangi bi sebep söylediklermi peki aynı haftada kaybetmisiz Allah kardeşine hayrlı uzun ömürler versin

Bende kaybettim.bebegimi 33 haftalik dogdu 1 hafta yasadi..cok zor..5 ay oldu nasip degilmis..2.sezeryandi benim.. nasip..kucagim bos kaldi..kizim kardesini bekliyodu.psikolojimiz alt ust oldu.nasip baska dunyaya ınsaallah:KK43:
Allah yardımcınız olsun, sabrını versin. Çocuğunuza ve sizlere uzun ömürler versin. O boşluk duygusu hepimizde var günler gecsede hafifliyor belki ama geçmiyor ..

Bu arada canlar kaç gün sonra adet oldunuz. Benim 6 gün oldu daha bu yüzden ara ara kanamam devam edio
Benimde 28 gün oldu hala ara ara kanamalarım oluyo az az.. Ilk günler baya yoğun olmuştu cnm doktorum da bir ay sürebilir 40 günü de bulur ilk adetin demişti

2li testi mutlaka yaptırın derim çünkü onun hasta halini görmek de hiç kolay değil, bizimki gibi genetik hastalıklarda tekrarlama olasılığı yüzde 25,o yüzden tüp bebek yaptirmamiz gerektiğini söyledi genetik dr.u,o da olmadı. Nasip değilmiş diyorum,ama ne çektiğimi bir Allah bir ben bilirim. Bir bebeğim olsa acısını biraz hafifletir dedik ama olmadı.
Genetik bi sıkıntı olmaz dedi doktorum riskli gebelik uzmanı ve tekrarlama olasılığı cok düşük dedi tabi Rabbim bilir.. Bidahaki gebelikte direk fetal dna yaptiralim dedi ama yaptırsak da ben kiyamam yine aldırmaya 😑ins sağlıkla kucağımıza alabilecegimiz evlatlar nasip etsin Rabbım herkese..

Cok geçmiş olsun, her acı zor yaşayan bilir. Bende 16 haftalık bebeğimi kaybettim. Daha 5 gün oldu. Her sabah ağlıyarak uyanıyorum her gün gözümün yaşi dinmiyor. Geçecek belki.ama çok zorlaniyorum.. bende mi destek alsam diye düşündüm bi ara ama buna halim yok..
Siz bebeğinizi neden kaybettiniz, bi hastalık mi vardı canim
Benim 28 gün oldu cnm bende hala ağlıyorum 😑gecmicek ama eskisi gibi canini yakmicak hafiflicek.. Bugün markete gittik eşimle geçerken bebek bezi gördüm icim gitti esimden saklaya saklaya ağladım 😑 cok özlüyorum kızımı bana tek kalan ultrason resimleri bi lac video..

16. Hafta kontrolüne gittim gecen hafta tam da bugün. kalp atışı düşük dediler, sonra bi öğrendikki kalbi hastaymış yavrumun. Kalbinde anatomik bozukluk varmış, yasamaz bu şekilde dediler sonlandırın. Çok dr a gittik Hepsi ayni seyi söyledi. 16 haftalık kürtaj olmuyor suni şancı verdiler öyle doğum yaptım.. Çok.zordu. hala çok zor. Elim ayağım boşta kaldı.. Öyle anlamsizlasti her şey. Evey bende bi sure acimi yaşamak istiyorum.sonrasina iyi olmazsam destek alırım canim
Benim kızım da 15 haftada kalmıştı aslında 17 olmasi gerekiyordu. Suni sancı verdiler gece 12 den sonra ama anestezi verip kürtajla aldılar melegimi. Keske anestezi isteseydin 😑

Benim 28 gün oldu cnm bende hala ağlıyorum 😑gecmicek ama eskisi gibi canini yakmicak hafiflicek.. Bugün markete gittik eşimle geçerken bebek bezi gördüm icim gitti esimden saklaya saklaya ağladım 😑 cok özlüyorum kızımı bana tek kalan ultrason resimleri bi lac video..
Bende bugun bi deftere gebeliğimin başından beri yaşadıklarımı yazdım. Biraz rahatlattı beni. Geçmiyor tabi..yaşamayan da bilmiyor malesef.

Benim kızım da 15 haftada kalmıştı aslında 17 olmasi gerekiyordu. Suni sancı verdiler gece 12 den sonra ama anestezi verip kürtajla aldılar melegimi. Keske anestezi isteseydin 😑
Yok kuzum 16 haftalık kürtaj olmaz dediler, doğuracaksın. 14 saat suni sanci cektim..devletti belki o yüzdendir

Back