Bende kızımı ilk öğrendiğimden beri yaziyodum hala yazıyorum cnm rahatlatiyo evet. Agla kendini tutma olur mu daha kötü olursun sonra.. Aynen öyle annemi arayıp düşük yapmis kizin geçmiş olsun diyorlarmış dedim anne ben düşük yapmadım erken doğumla kaybettim kizimi oyle soyle dedim boşver kimse anlamaz diyo haklisin dedim. Zaten beni arayanlar da ay bende yaptım düşük diyo ben diyorum valla 4 aylikti erken doğum yaptim sütüm bile geldi benim agladim gördükçeBende bugun bi deftere gebeliğimin başından beri yaşadıklarımı yazdım. Biraz rahatlattı beni. Geçmiyor tabi..yaşamayan da bilmiyor malesef.
Oy kıyamam sana ben özeldi benimki ondandır belki. Bana da 12 de vajinal ve ağızdan 2 tane ilac verdiler bide serum verdiler 8 buçukta aldılar ama 5den sonra mahvoldum aşırı agri çektimYok kuzum 16 haftalık kürtaj olmaz dediler, doğuracaksın. 14 saat suni sanci cektim..devletti belki o yüzdendir
Ben başlarda telBende kızımı ilk öğrendiğimden beri yaziyodum hala yazıyorum cnm rahatlatiyo evet. Agla kendini tutma olur mu daha kötü olursun sonra.. Aynen öyle annemi arayıp düşük yapmis kizin geçmiş olsun diyorlarmış dedim anne ben düşük yapmadım erken doğumla kaybettim kizimi oyle soyle dedim boşver kimse anlamaz diyo haklisin dedim. Zaten beni arayanlar da ay bende yaptım düşük diyo ben diyorum valla 4 aylikti erken doğum yaptim sütüm bile geldi benim agladim gördükçe
Aman kuzum uyuz oluyorum millete. Sen güçlüsün bunu da atlatırsın bla bla. Evet güçlüyüm ama hayatta herseye emek verdim hiç biseyi kolay elde etmedim okulumu işimi.ama şu anda o kadar güçsüzüm ki. Yerlerdeyim. Anne olacaktım ya.bitti gitti her seyim.. Yani mal mal konuşuyorlar valla sınır oluyorum. .Bende kızımı ilk öğrendiğimden beri yaziyodum hala yazıyorum cnm rahatlatiyo evet. Agla kendini tutma olur mu daha kötü olursun sonra.. Aynen öyle annemi arayıp düşük yapmis kizin geçmiş olsun diyorlarmış dedim anne ben düşük yapmadım erken doğumla kaybettim kizimi oyle soyle dedim boşver kimse anlamaz diyo haklisin dedim. Zaten beni arayanlar da ay bende yaptım düşük diyo ben diyorum valla 4 aylikti erken doğum yaptim sütüm bile geldi benim agladim gördükçe
Bebeğimig gördüm minicikti.. ah hafizami silsem. Yok etsem o anlari. Rabbim büyük sabrini veriyir cok şükür canimOy kıyamam sana ben özeldi benimki ondandır belki. Bana da 12 de vajinal ve ağızdan 2 tane ilac verdiler bide serum verdiler 8 buçukta aldılar ama 5den sonra mahvoldum aşırı agri çektimseninki cok kötüymüş
Eşim de bakmış oda etkilenmis cokBebeğimig gördüm minicikti.. ah hafizami silsem. Yok etsem o anlari. Rabbim büyük sabrini veriyir cok şükür canim
Ne kadar da benziyoruz cnm bende öyle herşeyimi zor elde ettime. Eşimle 8 sene sonunda evlendik tam nisanlandik babam hastalandi sonra vefat etti uzun bi sure antidepresan tedavisi gördüm terapi aldim o surede esimle evlendik.. Ailesinden dolayı baya sıkıntılar yasadik sonra atamam oldu ogretmen oldum ama onun icin de 3 sene bekledim kusuratlarla kaldim hep.. 4 seneye yakin vajinismus yaşadım kabus dolu günlerdi bi yandan babamın hasreti bi yandan esimle olan sıkıntılar cok zorladi.. Herşey tam düzeldi dedik 9 ay sonunda geldi kizim ama onu da kaybetttikBen başlarda tel
Aman kuzum uyuz oluyorum millete. Sen güçlüsün bunu da atlatırsın bla bla. Evet güçlüyüm ama hayatta herseye emek verdim hiç biseyi kolay elde etmedim okulumu işimi.ama şu anda o kadar güçsüzüm ki. Yerlerdeyim. Anne olacaktım ya.bitti gitti her seyim.. Yani mal mal konuşuyorlar valla sınır oluyorum. .
Evet ben de aybi duyguları paylaşıyoruz canimEşim de bakmış oda etkilenmis coköyle cnm rabbim tasiyamiyacgaimiz yük vermez derler.. Biliyo muusn eskiden cok korkardım ölümden ama simdi korkmuyorum kizimla kavuscam diye..
Canimm ❤baban için Allah rahmet eylesin, sen de çok zor şeyler yaşamışsın. Dilerim rabbim yüzünü güldürür artık en kısa zamandaNe kadar da benziyoruz cnm bende öyle herşeyimi zor elde ettime. Eşimle 8 sene sonunda evlendik tam nisanlandik babam hastalandi sonra vefat etti uzun bi sure antidepresan tedavisi gördüm terapi aldim o surede esimle evlendik.. Ailesinden dolayı baya sıkıntılar yasadik sonra atamam oldu ogretmen oldum ama onun icin de 3 sene bekledim kusuratlarla kaldim hep.. 4 seneye yakin vajinismus yaşadım kabus dolu günlerdi bi yandan babamın hasreti bi yandan esimle olan sıkıntılar cok zorladi.. Herşey tam düzeldi dedik 9 ay sonunda geldi kizim ama onu da kaybetttik
Cok zordu cnm bizim 4 yil sürdü bide. Ilk sene zaten doktor hoca her yeri gezdik sonra atamam oldu uzak kaldık bi sene.. Eşimin ailesiyle ilgili de sıkıntılar yaşayınca baya uzadi.. Ama inanki en zoru evlat acisiymis cok baska bi aciCanimm ❤baban için Allah rahmet eylesin, sen de çok zor şeyler yaşamışsın. Dilerim rabbim yüzünü güldürür artık en kısa zamandavajinismus baskı başına bela, ben yaşamadım ama yaşayanlara allahim yardim etsin.
Evlat acısi hiç bir şeye benzemiyor. Allahım bidaha yasatmasinCok zordu cnm bizim 4 yil sürdü bide. Ilk sene zaten doktor hoca her yeri gezdik sonra atamam oldu uzak kaldık bi sene.. Eşimin ailesiyle ilgili de sıkıntılar yaşayınca baya uzadi.. Ama inanki en zoru evlat acisiymis cok baska bi aci
Başınız sağolsun, ah o kardeşler insanın içini ayrı yakıp kavuruyor zaten. Ben acıma ayrı çocukların hiç susmadan anlattıkları masum hayallerine ayrı ağladım. Sebep söyledilermi size, kuzum 1 hafta yaşamış bide, rabbim size ferahlık versinBende kaybettim.bebegimi 33 haftalik dogdu 1 hafta yasadi..cok zor..5 ay oldu nasip degilmis..2.sezeryandi benim.. nasip..kucagim bos kaldi..kizim kardesini bekliyodu.psikolojimiz alt ust oldu.nasip baska dunyaya ınsaallah
Size geçmişi hatırlatmış olacağım ama başınız sağolsunAllah hepimizin yardmcisi olsun.ilginctir sennur ben de kızımı cumartesi ksybettim.kuzenimle gebeligimiz arasında 2 hafta vardi ve 3.cumartesi de o kordon dolanmasındn kaybetti bebegini.
Benim de hic bi sorun yoktu.normal dogumu bekliyordum.don haftalarda haftada 2 defa kontrole gidiyordum.en son çarş. gittim hic bi sorun yoktu.sonra cumartesi 39.haftamn bittiği gün rutin kontrole gittim.yoldayken gayet iyiydim.hastaneye girdikten 3dk falan sonra fis alirken kanamam başladı.hemen doktorum odasna gittim.ultrason ve muayeden sonra doktorum acil sezaryan dedi.ama bebegimi kurtaramamislar.meger kanama oldugu zaman bebek esinden ayrılmış.doktor ultrasonda baktgnda kalbi zayıf atyormus doğdugunda da kalbi atıyormus.kalp masaji yapmislar ama yine de kurtulamadı.kader diyorum.uzaktan bi tanıdığmzn iki cocugu da bu sekilde olmus.ki onun evde başlamış kanamaları buna ragmen bebekleri yaşamş.su anda biri 10 biri 8 yasnda.benim doktorum da cok şaşrdı bu duruma.yıllardr bu işi yapyrm senin bebeğine bi anlam veremedim diyo.hicbirimiz bu sonucu beklemiyorduk.kızımım herseyi hazrdı.ben bu yazı onla gecirecegimi hayal ediyordum.ama nasip olmadı.
Bebeğimig gördüm minicikti.. ah hafizami silsem. Yok etsem o anlari. Rabbim büyük sabrini veriyir cok şükür canim
İyi günler canım acıyı hiç unutmuyorum ki hatırlatayım. Kalbimin bir tarafında o acı duruyor. İlk bebeğimi kaybettikten 9 ay sonra tekrar hamile kaldım. 18.ayda bebeğime kavuştum çok şükür. Şu anda 3 yaşında. Sizlerin de yarasını saracak kardeşleri olur inş. Zamanla acıyla yaşamayı öğrenir insan. Acı tamamen geçmiyor ama diniyorbiraz. Kuzenimin de tekrar çocuğu oldu. O hemen düşünmedi zaten 1 çocuğu vardı 2.de bu durumu yaşamıştı. Onun çocupu da 1.5 yaşında.Size geçmişi hatırlatmış olacağım ama başınız sağolsunsizin ve kuzeninizin tekrar bebeği oldumu acaba? Sağlıklı bir doğum yaptınızmı acaba
Solunum sikintisi yasadi ..Allah sebeplide sebepsiz de aliyorBaşınız sağolsun, ah o kardeşler insanın içini ayrı yakıp kavuruyor zaten. Ben acıma ayrı çocukların hiç susmadan anlattıkları masum hayallerine ayrı ağladım. Sebep söyledilermi size, kuzum 1 hafta yaşamış bide, rabbim size ferahlık versin
Kızımı kaybetmeden once bebeklerin de bu kadar cok öldüğünü bilmiyodumSolunum sikintisi yasadi ..Allah sebeplide sebepsiz de aliyor
Bende temizlik yapıyorum bu hafta bi yandan da ağrılarla uğraşıyorum. Bir ay oldu kızımı kaybedeli karnim aşırı sis 4 gündür falan adet olucagim zaman öyle olurdu heralde adet olucam aşırı sinir uykusuzluk bas ağrısı var.. Bende diyorum inş cok bekletmez Rabbim kardeşlerini.. Kızımda 9 ay beklemistik.. Herşeye ragmen annelik cok güzelmiş hemen anne olmak istiyorum hatta eskisinden daha cok..burcusami Ahmetinannesi011 merhaba canlar, benimde bugün 8. Günüm. Dün gece hiç uyuyamadım. Bugün daha iyiyim. Kendimi temizliğe verdim bazen iyi bazen kötüyüm. Eve misafir kabul etmiyorum kimse ile de görüşmüyorum daha. Arada tel ile görüşüyorum o da herkesle değil. Kendimleyim bu süreçte. Aglamak istiyrsam ağlıyorum engellemiyirum kendimi. 1 2 ay hizla gecsin, yeniden bebek icin uğraşıcam yani korunmucam.. bazen sey diyorum belki rabbim ikiz verir dilerim bu acilari bir daha rabbim yaşatmaz bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?