- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Başın sağolsunSelamünaleyküm kader arkadaşlarım,güzel yüreği yanmış melek anneleri...
Yaklaşık iki ay önce bende sizler gibi bir melek annesi oldum artık bizimde cennette bı kuşumuz meleğimiz var.aslında hikayelerimiz hemen hemen ayni..miniğim 33 haftalıkken birden hareketlerini hissedemedim ve doktora gittik kalbinin durduğunu ogrendik.hic bir sağlık problemiiz yokdu ikimizinde nedensizce uçup gitti melegim..hamileligim o kadar güzel geecmistiki herkes bana imrenirdi bebeğimde çok saglikliydi bütün gerekli testleri yaptırmıştım galiba insan birazda ondan kabullenmekte bu kadar zorluk çekiyor.o gunden beri hayatımız ttersine döndü hersey yarım kalldi hayallerimiz sevinclerimiz..herşeyi hazrdi odası eşyaları arabası..ne hayalllerle almıştık ama kısmet olmadı yavruma.şimdi karnım bomboş kollarım bomboş boğazım düğüm düğüm herşey anlamsız gelmeye başladı çok zormuş Rabbim kimseye yaşatmasın...bizi bizden başkası anliyamaz o yüzden bende buraya yazmak istedim Allah hepmzin yardımcı si olsun..doktor 1 sene korunma süresi verdi ama çok uzun hayrlisi ben 6 ay en fazla diye düşünüyorum belki kardeşyle teselli bulurum oğlumun..acısını belki o hafifletir..kan pıhtılaşmasından şüphelendi doktorlar o arastirilicak en azından bı sebep bulunursa bende onlemimi ona göre alacağım.psikolojik yardım aldinzmi bu süreçte katkısı oldumu sizlere bende düşünüyorum bakalım iyi geleceğini söyledi doktorum bu aralar bı de onu arastiriyorum hakkmzda hayrlsi olsun
Bende 39 haftalık doğum yaptım, 3 gün yaşadı cennet meleğim. Nefes hakkını doldurduktan sonra gitti uçtu
Psikiyatri sormuşsun, ben gittim ilk zamanlar çok kötüydüm ama doktor bana gayet yerinde tepkiler verdiğimi ruhsal olarak iyi olduğumu ve bu süreci biraz çekindiğim şeylerin üstüne giderek yenmem gerektiğini söyledi. (Misal parka gidemiyordum, önünden geçemiyordum) (ya da markette her yerde hep hamile ve yenidoğan çıkıyordu karşıma ve kendimi kötü hissediyordum)
Benimle aynı zamanda doğum yapacak komşum vardı. Günlerimiz aynıydı. Onu görmem gerektiğini söyledi doktor ama yapamadım tabi. Doktor basit herkese verilen ilaçtan yazdı ama hamilelik düşünmeden önce bırakmak lazımmış ve kullanırken kesinlikle hamile kalmaman lazım dedi. ben aldım ama 1-2 sefer hariç hiç kullanmadım.
En sonunda işe girdim ve düşünmeye fırsatım olmayacak kadar yoğun çalıştığım için bana iyi geldi. Her geçen gün yürek sızısı ve özlemim artıyor inkar edemem..