Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Başın sağolsun
Bende 39 haftalık doğum yaptım, 3 gün yaşadı cennet meleğim. Nefes hakkını doldurduktan sonra gitti uçtu
Psikiyatri sormuşsun, ben gittim ilk zamanlar çok kötüydüm ama doktor bana gayet yerinde tepkiler verdiğimi ruhsal olarak iyi olduğumu ve bu süreci biraz çekindiğim şeylerin üstüne giderek yenmem gerektiğini söyledi. (Misal parka gidemiyordum, önünden geçemiyordum) (ya da markette her yerde hep hamile ve yenidoğan çıkıyordu karşıma ve kendimi kötü hissediyordum)
Benimle aynı zamanda doğum yapacak komşum vardı. Günlerimiz aynıydı. Onu görmem gerektiğini söyledi doktor ama yapamadım tabi. Doktor basit herkese verilen ilaçtan yazdı ama hamilelik düşünmeden önce bırakmak lazımmış ve kullanırken kesinlikle hamile kalmaman lazım dedi. ben aldım ama 1-2 sefer hariç hiç kullanmadım.
En sonunda işe girdim ve düşünmeye fırsatım olmayacak kadar yoğun çalıştığım için bana iyi geldi. Her geçen gün yürek sızısı ve özlemim artıyor inkar edemem..

Ahmetinannesi011 ah çok iyi anlıyorum bende seni Kendine biraz zaman ver herkesin acıyı yaşama şekli, sindirmesi, üstesinden gelmesi bir değil aynı değil.. İyi olmaya çalış ama zorunda hissetme
Evlat acısı bu..
Bak annesi ölene öksüz,
Babası ölene yetim,
Kocası ölene dul demişler.
Ama evladı ölene birşey diyememişler. Bu acıya isim bulamamışlar

Bu arada evet şükür hamileyim Çok dalgalanma yaşadım bende. İlk zamanlar Doğum yaptığım gibi o kadar çok istiyordum ki anlatamamm. 40 çıkınca korunmayacaktım hatta. Sonra 40’ım çıktı afedersin eşimle İlk ilişkiyi denerken aklıma oğlum geldi.. Yapamam dedim sonra kesinlikle çocuk istemediğime karar verdim aynı acıyı yaşayamazdım. 1-2 ay böyle devam etti sonra yeniden istemeye başladım. Dalgalı ruh halleri :)
Sonra Doğumdan sonraki 7. Ayda hamile kaldım. Hamilelik iyi geldi diye düşünüyorum İyi ki çok ertelememişim.
Ama mutlaka gerekli testleri yaptırıp doktor onayıyla hamile kalmalısınız. Ben 2 kadın doğum doktoru ve bir de vitamin takviyeleri için dahiliye doktorunun onayından geçtim. Önlemlerimi aldım.

Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah bu bebeğinizi sagsalim kucağınıza alirsiniz dualarım sizinle ben de hamileliğin bana iyi geleceğini düşünüyorum ama henüz çok erken onunda farkındayım kısmet inşallah Rabbim ne zaman uygun görürse...en az bı 6 ay beklemek her açıdan en iyisi.Allah hiç bı annenin kucagini bos birakmasin...

Arkadaşlar peki bu kan pihtilasmasinin herhangi bi belirtisi varmı kan pihtilasmasi yaşayanlar ne gibi belirtiler oldu?genelde ilk aylarda olduğunu çok duydum tekrarliyan dusuklerde özellikle.bide gelişim geriliği yapıyormuş sanirm ama benim bebeğimde gelism geriligi yoktu hatta aksine ilerdeydi o yüzden bana kan pihtilasmasi cikmiycak gibi geliyor ama tabi sonuçlar çıkınca belli olucak

Canim benim bebegiminde ileriydi gelisimi pihtilasmada cikmadi neticede en son kader kismet olmus dedi doktorlar sebep bulamayinca

Ben
Ben test yaptim canim negatif cıktı 3. Gün gecikme erken mi acaba bi kac gün daha bekleyeceğim bakalim gelmezse tekrar yaparim
Hayırlısı olsun canım en hayırlı zamanda versin rabbim inşallah

Ben
Ben test yaptim canim negatif cıktı 3. Gün gecikme erken mi acaba bi kac gün daha bekleyeceğim bakalim gelmezse tekrar yaparim
Canım bence test yapmak için acele etme en az bı hafta bekle idrar testi için.kan da yaptircaksan tabi daha erken belli olur ama bana kalırsa üzülmemek icin erken yapmamak lazim

Canım bence test yapmak için acele etme en az bı hafta bekle idrar testi için.kan da yaptircaksan tabi daha erken belli olur ama bana kalırsa üzülmemek icin erken yapmamak lazim
Evet canim ya aslında diger iki hamileligimde de 1 hafta beklemistim bunda nedense duramadim ama çok hamile gibi hissediyorum oncekilerde böyle his yoktu belki de kaybettiğim bebegimin etkisi bilemiyorum

Evet canim ya aslında diger iki hamileligimde de 1 hafta beklemistim bunda nedense duramadim ama çok hamile gibi hissediyorum oncekilerde böyle his yoktu belki de kaybettiğim bebegimin etkisi bilemiyorum
Haklısın canım olabilir tabiki insan kucağı hemen dolsun istiyor,kolay değil Allah yardımcımız olsun

Arkadaslar acılarımız malesef hep aynı..
Ama ahiretteki mertebemizi düşününce inanın insanin yüreğine bir ferahlık geliyor.Aslinda bu acı gercekten insanı Rabbine daha çok yönlendiriyor daha bı yakinlasiyorsun...Kendimizi teselli etmenin tek yolu bu Rabbimize daha çok yönelmek belki Rabbim bu vesiyle biz sevdiği kullarini kendine yakinlastiriyor böyle düşünmek lazim isyan etmeden nniye benim başıma geldi demeden bu imtihanı güzel ggecirebilirsek çok büyük mukaafatlara nail olacagiz Allaahin izniyle bunlar Ayeti kerimelerle hadisi seriflerle sabit olan şeyler inancımızı ne kadar güçlendirirsek o kadar bizlerde güçlü oluruz..Rabbimin merhameti yüce sonsuz elbet bizleri sevindirecek elbette sabrimizi verecek hiç şüphesiz..çok dua edip bu imtihanı en güzel şekilde verelim inşallah..Yüce Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bütün evladını kaybetmiş annelerin kucaklarini hayırlı sağlıklı bebeklerle doldursun aldıysa Rabbim elbet bir bildiği bizim bilemediğimiz çok sebepleri vardır

Amin canim ins

Bende bebegimi kaybettim erken dogum oldu..1 hafta yasadi..zaman durdu gecmiyor.ikinci bebegim ikinci sezeryan.kizim kardesini dort gozle bekliuodu.nasip degilmis.gercekten cok acı.. dua edin banada lutfen..sutum var sut vercek bebek yok. evlat acisi peygamber aglatan bir imtihanmis.. cennet kusu oglum..

Allah yardımcın olsun kuzum basın sağolsun.acimiz malasef hep aynı Rabbim tekrar yasatmasin sütun için ilaç vermediler mi ilaçla kesiyolar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…