- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Başın sağolsunSelamünaleyküm kader arkadaşlarım,güzel yüreği yanmış melek anneleri...
Yaklaşık iki ay önce bende sizler gibi bir melek annesi oldum artık bizimde cennette bı kuşumuz meleğimiz var.aslında hikayelerimiz hemen hemen ayni..miniğim 33 haftalıkken birden hareketlerini hissedemedim ve doktora gittik kalbinin durduğunu ogrendik.hic bir sağlık problemiiz yokdu ikimizinde nedensizce uçup gitti melegim..hamileligim o kadar güzel geecmistiki herkes bana imrenirdi bebeğimde çok saglikliydi bütün gerekli testleri yaptırmıştım galiba insan birazda ondan kabullenmekte bu kadar zorluk çekiyor.o gunden beri hayatımız ttersine döndü hersey yarım kalldi hayallerimiz sevinclerimiz..herşeyi hazrdi odası eşyaları arabası..ne hayalllerle almıştık ama kısmet olmadı yavruma.şimdi karnım bomboş kollarım bomboş boğazım düğüm düğüm herşey anlamsız gelmeye başladı çok zormuş Rabbim kimseye yaşatmasın...bizi bizden başkası anliyamaz o yüzden bende buraya yazmak istedim Allah hepmzin yardımcı si olsun..doktor 1 sene korunma süresi verdi ama çok uzun hayrlisi ben 6 ay en fazla diye düşünüyorum belki kardeşyle teselli bulurum oğlumun..acısını belki o hafifletir..kan pıhtılaşmasından şüphelendi doktorlar o arastirilicak en azından bı sebep bulunursa bende onlemimi ona göre alacağım.psikolojik yardım aldinzmi bu süreçte katkısı oldumu sizlere bende düşünüyorum bakalım iyi geleceğini söyledi doktorum bu aralar bı de onu arastiriyorum hakkmzda hayrlsi olsun
Ben test yaptim canim negatif cıktı 3. Gün gecikme erken mi acaba bi kac gün daha bekleyeceğim bakalim gelmezse tekrar yaparimİnşâllah canım Allah nasıp eder inşallah
Başın sağolsun
Bende 39 haftalık doğum yaptım, 3 gün yaşadı cennet meleğim. Nefes hakkını doldurduktan sonra gitti uçtu
Psikiyatri sormuşsun, ben gittim ilk zamanlar çok kötüydüm ama doktor bana gayet yerinde tepkiler verdiğimi ruhsal olarak iyi olduğumu ve bu süreci biraz çekindiğim şeylerin üstüne giderek yenmem gerektiğini söyledi. (Misal parka gidemiyordum, önünden geçemiyordum) (ya da markette her yerde hep hamile ve yenidoğan çıkıyordu karşıma ve kendimi kötü hissediyordum)
Benimle aynı zamanda doğum yapacak komşum vardı. Günlerimiz aynıydı. Onu görmem gerektiğini söyledi doktor ama yapamadım tabi. Doktor basit herkese verilen ilaçtan yazdı ama hamilelik düşünmeden önce bırakmak lazımmış ve kullanırken kesinlikle hamile kalmaman lazım dedi. ben aldım ama 1-2 sefer hariç hiç kullanmadım.
En sonunda işe girdim ve düşünmeye fırsatım olmayacak kadar yoğun çalıştığım için bana iyi geldi. Her geçen gün yürek sızısı ve özlemim artıyor inkar edemem..
[/QUOT
Seninde başın sağolsun canım..beni anlatmışsın şu an aynen öyle bı durumdayım markete bile gitmek istemiyorum en yakın arkadasim hamile bana destek olmak için yanıma gelmek istiyor ama ben onu görmek bile istemiyorumsaolsun anlayışlı ama bilmiyorum nereye kadar bu ruh halim devam edicek.doktorlar tabiki daha iyi bilir ama ben üstüne gidemem bunun. bana iyi geleceğini düşünmüyorum hatta sosyal medyaya bile girmemeye çalışıyorum her yerde hamileler yenidoğan resimleri videoları baktkca çok kötü oluyorum..kaçış aslında benimkisi ama ne yapabilirim kendimi kötü hissetmemek için böyle yapıyorum herkes çok guclusun çabuk toparliyosun desede kimse içimi bilmiyor siz şu an hamilesiniz sanırım tekrar ne Zaman hamile kaldiniz bazen hiç korunmayı bile düşünmüyorum o kadar çok istiyorum ki tekrar bı bebek
Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah bu bebeğinizi sagsalim kucağınıza alirsiniz dualarım sizinleAhmetinannesi011 ah çok iyi anlıyorum bende seni Kendine biraz zaman ver herkesin acıyı yaşama şekli, sindirmesi, üstesinden gelmesi bir değil aynı değil.. İyi olmaya çalış ama zorunda hissetme
Evlat acısı bu..
Bak annesi ölene öksüz,
Babası ölene yetim,
Kocası ölene dul demişler.
Ama evladı ölene birşey diyememişler. Bu acıya isim bulamamışlar
Bu arada evet şükür hamileyimÇok dalgalanma yaşadım bende. İlk zamanlar Doğum yaptığım gibi o kadar çok istiyordum ki anlatamamm. 40 çıkınca korunmayacaktım hatta. Sonra 40’ım çıktı afedersin eşimle İlk ilişkiyi denerken aklıma oğlum geldi.. Yapamam dedim sonra kesinlikle çocuk istemediğime karar verdim aynı acıyı yaşayamazdım. 1-2 ay böyle devam etti sonra yeniden istemeye başladım. Dalgalı ruh halleri :)
Sonra Doğumdan sonraki 7. Ayda hamile kaldım. Hamilelik iyi geldi diye düşünüyorumİyi ki çok ertelememişim.
Ama mutlaka gerekli testleri yaptırıp doktor onayıyla hamile kalmalısınız. Ben 2 kadın doğum doktoru ve bir de vitamin takviyeleri için dahiliye doktorunun onayından geçtim. Önlemlerimi aldım.
Canim benim bebegiminde ileriydi gelisimi pihtilasmada cikmadi neticede en son kader kismet olmus dedi doktorlar sebep bulamayincaArkadaşlar peki bu kan pihtilasmasinin herhangi bi belirtisi varmı kan pihtilasmasi yaşayanlar ne gibi belirtiler oldu?genelde ilk aylarda olduğunu çok duydum tekrarliyan dusuklerde özellikle.bide gelişim geriliği yapıyormuş sanirm ama benim bebeğimde gelism geriligi yoktu hatta aksine ilerdeydi o yüzden bana kan pihtilasmasi cikmiycak gibi geliyor ama tabi sonuçlar çıkınca belli olucak
Başın sağolsun canm.her zaman bı sebep bulamiyolar işte bazen tipda çaresiz kalıyor takdiri İlahi napalim Rabbimden gelene razıyız...Canim benim bebegiminde ileriydi gelisimi pihtilasmada cikmadi neticede en son kader kismet olmus dedi doktorlar sebep bulamayinca
Hayırlısı olsun canım en hayırlı zamanda versin rabbim inşallahBen
Ben test yaptim canim negatif cıktı 3. Gün gecikme erken mi acaba bi kac gün daha bekleyeceğim bakalim gelmezse tekrar yaparim
Canım bence test yapmak için acele etme en az bı hafta bekle idrar testi için.kan da yaptircaksan tabi daha erken belli olur ama bana kalırsa üzülmemek icin erken yapmamak lazimBen
Ben test yaptim canim negatif cıktı 3. Gün gecikme erken mi acaba bi kac gün daha bekleyeceğim bakalim gelmezse tekrar yaparim
Evet canim ya aslında diger iki hamileligimde de 1 hafta beklemistim bunda nedense duramadim ama çok hamile gibi hissediyorum oncekilerde böyle his yoktu belki de kaybettiğim bebegimin etkisi bilemiyorumCanım bence test yapmak için acele etme en az bı hafta bekle idrar testi için.kan da yaptircaksan tabi daha erken belli olur ama bana kalırsa üzülmemek icin erken yapmamak lazim
Haklısın canım olabilir tabiki insan kucağı hemen dolsun istiyor,kolay değil Allah yardımcımız olsunEvet canim ya aslında diger iki hamileligimde de 1 hafta beklemistim bunda nedense duramadim ama çok hamile gibi hissediyorum oncekilerde böyle his yoktu belki de kaybettiğim bebegimin etkisi bilemiyorum
Amin canim insArkadaslar acılarımız malesef hep aynı..
Ama ahiretteki mertebemizi düşününce inanın insanin yüreğine bir ferahlık geliyor.Aslinda bu acı gercekten insanı Rabbine daha çok yönlendiriyor daha bı yakinlasiyorsun...Kendimizi teselli etmenin tek yolu bu Rabbimize daha çok yönelmek belki Rabbim bu vesiyle biz sevdiği kullarini kendine yakinlastiriyor böyle düşünmek lazim isyan etmeden nniye benim başıma geldi demeden bu imtihanı güzel ggecirebilirsek çok büyük mukaafatlara nail olacagiz Allaahin izniyle bunlar Ayeti kerimelerle hadisi seriflerle sabit olan şeyler inancımızı ne kadar güçlendirirsek o kadar bizlerde güçlü oluruz..Rabbimin merhameti yüce sonsuz elbet bizleri sevindirecek elbette sabrimizi verecek hiç şüphesiz..çok dua edip bu imtihanı en güzel şekilde verelim inşallah..Yüce Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bütün evladını kaybetmiş annelerin kucaklarini hayırlı sağlıklı bebeklerle doldursun aldıysa Rabbim elbet bir bildiği bizim bilemediğimiz çok sebepleri vardır
Sezeryan icin mi soruyorsun canimKızlar kırkı çıktıktan sonra korunmayp hemen hamile kalan varmı aranızda/?
Evet canmSezeryan icin mi soruyorsun canim
facede bulunduğum bir grupta vardi bir bayan 40 degildi ama iki doğum arasi 10 buçuk ay demiştiEvet canm
Allah yardımcın olsun kuzum basın sağolsun.acimiz malasef hep aynı Rabbim tekrar yasatmasin sütun için ilaç vermediler mi ilaçla kesiyolar geneldeBende bebegimi kaybettim erken dogum oldu..1 hafta yasadi..zaman durdu gecmiyor.ikinci bebegim ikinci sezeryan.kizim kardesini dort gozle bekliuodu.nasip degilmis.gercekten cok acı.. dua edin banada lutfen..sutum var sut vercek bebek yok.evlat acisi peygamber aglatan bir imtihanmis.. cennet kusu oglum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?