Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Sagol canim bugün yapacagim inş aldirabilirsem.benimde 37 haftalıkti doğuma diye gitmistim nişan geldi sancilar başladı hevesle gittim ama malesef kalbi durmuş sebep bulamadilar genetik testleri yaptırdık bir sey çıkmadı icime sinmedi birde özel peritenolog buldum onun muaynesine gittim orda da gerekli herşey yapildi hic birşey bulamadi doktor bazen böyle sebepsiz olabiliyor dedi yani tıp herşeye yetemiyor hamilelikte de hic sorunum yoktu çünkü yavrumun dünyada nasibi yokmus cennette meleklerimiz bizi bekliyorlar insAllahsende testleri yaptir canim sezeryan yerinde de bir sorun yoksa rahim toparlanmis falan ise 6 ay beklemeyi uygun görüyorlar ben işte dediğim gibi kendimi 8. Ayda hazır hissedebildim psikoloji daha önemli biliyorsun

Oyle canım zaten genetık test yapıldı agustosta cıkacak sonuclar agustos ayında da korunmayı bırakcam Allah nasıp ederse eger eger test sonucun pozitif cıkarsa bana da soyle olur mu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Tamam canim soylerim tabi ins seninde temiz cikar hersey de yeniden düşünmeye başlarsın. Rabbim saglikli bebekler nasip etsin ins hepimize. Başka çocuğun var mi ilk gebeliginmiydi

Tamam canim soylerim tabi ins seninde temiz cikar hersey de yeniden düşünmeye başlarsın. Rabbim saglikli bebekler nasip etsin ins hepimize. Başka çocuğun var mi ilk gebeliginmiydi
İkinci gebelıkti ilki de 7 haftalıkken kalbı durdu başka cocugum yok maalesef senın

Selamünaleyküm kader arkadaşlarım,güzel yüreği yanmış melek anneleri...
Yaklaşık iki ay önce bende sizler gibi bir melek annesi oldum artık bizimde cennette bı kuşumuz meleğimiz var.aslında hikayelerimiz hemen hemen ayni..miniğim 33 haftalıkken birden hareketlerini hissedemedim ve doktora gittik kalbinin durduğunu ogrendik.hic bir sağlık problemiiz yokdu ikimizinde nedensizce uçup gitti melegim..hamileligim o kadar güzel geecmistiki herkes bana imrenirdi bebeğimde çok saglikliydi bütün gerekli testleri yaptırmıştım galiba insan birazda ondan kabullenmekte bu kadar zorluk çekiyor.o gunden beri hayatımız ttersine döndü hersey yarım kalldi hayallerimiz sevinclerimiz..herşeyi hazrdi odası eşyaları arabası..ne hayalllerle almıştık ama kısmet olmadı yavruma.şimdi karnım bomboş kollarım bomboş boğazım düğüm düğüm herşey anlamsız gelmeye başladı çok zormuş Rabbim kimseye yaşatmasın...bizi bizden başkası anliyamaz o yüzden bende buraya yazmak istedim Allah hepmzin yardımcı si olsun..doktor 1 sene korunma süresi verdi ama çok uzun hayrlisi ben 6 ay en fazla diye düşünüyorum belki kardeşyle teselli bulurum oğlumun..acısını belki o hafifletir..kan pıhtılaşmasından şüphelendi doktorlar o arastirilicak en azından bı sebep bulunursa bende onlemimi ona göre alacağım.psikolojik yardım aldinzmi bu süreçte katkısı oldumu sizlere bende düşünüyorum bakalım iyi geleceğini söyledi doktorum bu aralar bı de onu arastiriyorum hakkmzda hayrlsi olsun

Merhaba melek annesi başın sağ olsun ben de 69 gün önce 38 haftalıkken oğlumu kaybettim karnımda kalbı durdu meleğimin ve su an bir sebebi yok genetik test yapıldı agustosta cıkacak sonuclar bende 6 ayımda korunmayı bırakcam Allah nasıp ederse eger zaten sonuclar da o zaman cıkmış olacak nasıp kardeşim rabbim bizim için bunu uygun görmüş dua edelim sabredelim isyan etmeyelim vardır rabbimin bir bildiği ben gitmedim canım psikoloğa artık takdır rabbimin kardeşim ben takdiri Allaha bıraktım tedbirimi de aldım ama gereklı tahlıllerin testlerin hepsı yapıldı rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah Allahım bu acımızı dindirecek hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasıp eder inşallah bizlere

İnşallah canımRabbim isyan ettirmesin çok şükür inancımız var o sayede ayakta duruyoruz yoksa çok zor dayanmak...seninde başın sağolsun Rabbim sefaatine nail eylesin.herkesin acısı bambaşka işte kimi ilk aylarda kimi dogumuna bir ay kala kimi doğumda kimi de doğum sonrasında yaşamış bir şekilde hepsi ayrı ayrı çok zor ama kaderlerimiz imtihanimiz ortak..etrafımda hic yok son aylarda bebeğini kaybeden o yüzden beni anliyan da yok ama sizleri buldum çok iyi geldi burda okuduklarim yalnız degilmisim demekki dedim..Allah kucaklarimizi kardeşleriyle doldursun inşallah en hayrlı tez vakitte sanırım bunun tek çaresi bu genelde herkes bı sene içerisinde tekrar hamile kalmış çok mutlu oldum yazılanları görünce insana umut oluyor inşallah bizlerede tekrar anne olmak nasip olur...

Bu genetik testler için araştırma hastanesinden randevu alıyoruz degilmi biz daha başlamadık nasıl bir yol izlememiz lazim tam olarak bilmiyorum ilk önce bı perinatologami gitmemiz lazım o mu yönlendirecek bizi?

İnan aynı seyleri yasıyıruz cnm senı kımse anlamıyo cünkü bu acıyı yasayan anlar ben oğlumu kaybettikten sonra bir cok cennet annesıyle tanıştım hepsıyle konuşuyorum su an cunku acımız ortak bizi bizden başka kimse anlamaz rabbim bu acımızı dindirecek hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasıp eder inşallah bizlere yeniden ne zaman daralırsan yaz canım

Bu genetik testler için araştırma hastanesinden randevu alıyoruz degilmi biz daha başlamadık nasıl bir yol izlememiz lazim tam olarak bilmiyorum ilk önce bı perinatologami gitmemiz lazım o mu yönlendirecek bizi?
Canım ben kadın doguma gittim yeni blr riskli gebelık uzmanı buldum onunla devam edeceğim o bizi araştırma hastanesine yönlendirdi gitirk kan verdik eşimle beraber agustosta cıkacak sonuclar bana doktorum dogumdan 6 hafta sonra kan ver daha etkılı sonuc alırsın dedi ben de oyle yaptım inşallah hayırlı sonuclar cıkar canım

İnşallah canım hayrlisi olsun..bazı doktorlar son haftalarda kan pihtilasmasinin olmayacağını söylüyormuş bazilari da son haftalarda da olsa olabilir diyormuş sanırım her doktor farklı düşünüyor bakalım bizimki ne çıkacak en azından bir sebep çıksın istiyorum bende sebepsiz olması insani daha çok üzüyor

Bence inşallah bir sey cıkmasın canım cıkmasın ki en azından yıne olur diye korkmayalım bak sebebsiz boyle bebek ölümleri olabılıyormş benım doktorum dedi yanı illa sebeb aramamak lazım unutma Allah dilerse sebebsiz de alır kulunun canını inşallah bir sey cıkmaz Allahın izniyle

Aynen oyle canım cok zor bir imtihan gercekten cok ama napalım Allah verdi Allah aldı tek caremiz sabretmek ve tekrar evlat sahibi olabılmek için Allaha dua etmek rabbim merhametlıdır sabredenlerle beraberdir inşallah mukafatımızı en güzel sekılde verir

İnşallah canim sabredersek mükâfatı çok güzel olacak Allahn izniyle...vardır herşeyde bı hayr sorgulayamayiz..seninde ilk bebeginmiydi canım benim ilk bebegimdi ilk annelik heyecanim sevincimdi hiç aklıma gelmezdi bu şekilde sonuclanacagi ama boyleymis kismette evlat acısı çekmekte varmış napalim..benimle aynı zamanda hamile olan arkadaşlarım kucaklarina alıyorlar bebeklerini gerçekten dayanması çok güç onların sevinclerini gördükçe hem mutlu oluyorum onların adına ama kendimi çok kötü hissediyorum bunu yaşayanlar anlar ancak...dışarı çıkmak istemiyorum bazen sırf hamile görmemek ivin bilmiyorum doğrumu yapıyorum ama hamile görmek bana iyi gelmiyor onu biliyorum inşallah bı an önce toparliyabilirim kendimi

Benim ilk bebeğimi de 7 haftalıkken kalbı durmuştu oğluma sarılmıştım onda gitti aynen canım yaşayan anlar ancak ben de senin gibiyim dısarıya cıkmak istemıyorum hamıle görmek bebek görmek istemiyorum cok zor günler gercekten rabbim bu imtihanda bizlere yardım etsin inşallah rabbim en yakın zamanda tekrardan doldursun kucagımızı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…