• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Evet çok şükür az kaldı 24 aralık dogum olucak allah nasio ederse
Seninde gözün aydın çok sevindim sag saglim kucaklarımıza alırız inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin allahım hepimize sabır versin hala inanamıyorun doguma az kaldı herşeyden korkuyorum dua ediyorum rabbime emanet artık inşallah bize bagışlar
Sagolasin canım.
Çok az kalmış hadi Rabbim sağlıkla kucagina almayı buyutmeyi nasip etsin insallah.Yeni yılda yeni bebek maşallah.

Allah rahmet eylesin insallah sefaatciniz olur. Nasil atlattiniz o günleri? Ben cok kötuyum oglumun bakislarini unutamiyorm. Bunlarin hepsi kötü bir rüya sanki inanamiyorum
Atlatamadım ki hiçbir şey eskisi olmuyor.gülmeler yarım, sevinçler yarım, her an akmaya hazır gözyaşı ....
Bunla yaşamaya alışıyor insan sadece dünya tiyatro sahnesi görevimizi doldurmaya çalışıyoruz.

İnan anlıyorum. Senin yaşadığını bilmiyorum bebeğimi yaşarken göremedim sesini duyamadım. Cansız bedenini kucağıma alabildim sadece. Bunu yazarken bile boğazım düğümlendi. Böyle bir acının tarifi tesellisi yok. En azından bu dünya için yok. Kimseyle görüşmemeye çalış bence. Ben her görüştüğüm kişiye düşman oldum neredeyse. İyi niyet sanıyorlar teselli sanıyorlar yaşın genç bir daha yaparsın diyorlar. Ne kadar acıtan bir cümle olduğunu bilmiyorlar yaşamamışlar çünkü. Seni sadece yakından tanıyan açıkça konuşabileceğin kişilerle görüş. Eşini ihmal etme yani bu dediğim farklı anlamda değil duygusal olarak ihmal etme. Çünkü bu ikinizin ortak acısı. İnsanlar hep anne üzülüyor baba üzülmüyor gibi düşünüyor ve baba bunu hissediyor emin ol. O yüzden sen ona o sana destek olacaksınız. Derdini anlatamıyorsan yazabilirsin. Ben kızıma bi anı defteri hazırlamıştım ileride okur diye ama okuyamayacak maalesef. Şimdi hissettiklerimi yazıyorum. Burada da paylaşıyorum kızıma mektuplarımı. Bir de burada bir arkadaş Asdep i önermişti. Aile sosyal dayanışma falan birşeyleri. Psikolog hizmeti de var her ilde olması lazım. Oraya gidip destek alabilirsin. İmkanın varsa kendin bir psikoloğa gidebilirsin. Ben gideceğim. Aşmak zor ama bunu yaşayan çok insan var ve yıllar geçmiş hayatlarını sürdürmüşler aileleriyle sevdikleriyle mutlular. Hiçbir acı aynı kalmıyor. Sanırım Allahın en büyük nimetlerinden biri budur. İstersen bana özelden yazabilirsin. İçinden geçenleri hissettiklerini anlatabilirsin. Dert paylaşıldıkça azalır. Derdimiz aynı.
Yazılarını okudum mu hatırlamıyorum son dönemlerde pek bu sayfaya bakmıyordum kendimi iyileştirebilmek için.senin de başın sağ olsun.bu söz bile o kadar anlamsız geliyor ki başın sağolsun....herkes teselli etmeye çalıştı söz de Allah onu bizden daha çok sevmiş dediler kahroldum ben çok sevemedim mi diye.yaşın çok genç dediler yine olur dediler kahroldum bir daha çocugum olur olmaz degildiki derdim.evladimi toprağın altına koymuşum.şefaat dilendiler benim acımın arasında günahsız evladımdan günahlarını temizlemek için.neler neler...ateş düştüğü yeri yakıyor.Öyle dualar ettim ki Rabbim e onu bağışlaması için.nasıl ciğerim sökülmüş.aklıma geldikçe ağlarım.
Peygamber efendimiz ağlamış evladının acısına.bizler dayanmaya çalışıyoruz...

Yazılarını okudum mu hatırlamıyorum son dönemlerde pek bu sayfaya bakmıyordum kendimi iyileştirebilmek için.senin de başın sağ olsun.bu söz bile o kadar anlamsız geliyor ki başın sağolsun....herkes teselli etmeye çalıştı söz de Allah onu bizden daha çok sevmiş dediler kahroldum ben çok sevemedim mi diye.yaşın çok genç dediler yine olur dediler kahroldum bir daha çocugum olur olmaz degildiki derdim.evladimi toprağın altına koymuşum.şefaat dilendiler benim acımın arasında günahsız evladımdan günahlarını temizlemek için.neler neler...ateş düştüğü yeri yakıyor.Öyle dualar ettim ki Rabbim e onu bağışlaması için.nasıl ciğerim sökülmüş.aklıma geldikçe ağlarım.
Peygamber efendimiz ağlamış evladının acısına.bizler dayanmaya çalışıyoruz...
Haklısın bir söz okumuştum çok etkilenmiştim.
“Evlat dediğin Peygamber ağlatmış bir imtihandır.”

Senin de başın sağolsun. Hayırlısı buymuş. Dediğin doğru, başın sağolsun da anlamsız bir cümle. İnsan evladı için başını feda edermiş acı öğrendim. Ama ne diyelim bunu bulmuşlar bu durumlar için. Herkes gibi uyguluyoruz biz de. Bana da çok söylediler yine yaparsın dediler başka çocukların olur dediler. Hatta o kadar saçma ki “bir yaş küçük olur üzülme” dediler. Ne demek ya ? Aynı mı benim giden evladım mı o? Olur inşallah başka bebeklerimiz de ama onların yerini mi alacak? O olmadı bu oldu mu diyeceğiz. Ne desek boş ne söylesek anlamayacaklar susup dinliyoruz işte sadece. Bunu sadece yaşayan bilir. Yaşamayana basit gelir.

Z Zeyneppp2015 merhaba canım başın sağolsun rabbim sabır dayanma gücü yüreğine ferahlık versin inşallah. Daha acın çok taze zamanla yaran kabuk bağlayacak ve inan bana meleğin bu hayattaki en büyük gerçeğin olacak. Bende 2016 da meleğimi kaybettim 13 gün yaşadı kuzum. Şimsi hamdolsun 4 aylık bebeğim var. Ben kızımın hiçbir kıyafetini vermedim. Kaldırdım , bebeğim tekrar kız oldu ve herşeyini giydirdim. Ablasından hatıra...
kızım doğdu ben dahil birçok kişi bu bebeğime meleğimin adıyla seslendi farkında olmadan. Herkes bi kalakaldılar yanlış isim söyleyince ama ben o kadar mutlu oldum ki her söyleyende.. dün bile kayınvalidemin arkadaşı kızıma meleğimin adıyla seslendi o kadar mutlu oldum ki. Çünkü 13 günlük küvöz hayatı boyunca ben o kdar herkese kabullendirmişim ki meleğimi. Onun var olduğunu bixim hayatımızdan yıldıx kayması gibi gelip geçtiğini kabul ettirmişim.. bence sende onun var olduğunu senin hayatından çok acı ama güzel duygularla gelip gittiğini kabul et inan bana daha kolay olur herşey senşn için. Ve acını yaşa işine atma, sıkılırlar bunalırlar deme istediğinle konuş meleğinle ilgili.. acını kabul et hazmet ki hayatına devam et

Z Zeyneppp2015 merhaba canım başın sağolsun rabbim sabır dayanma gücü yüreğine ferahlık versin inşallah. Daha acın çok taze zamanla yaran kabuk bağlayacak ve inan bana meleğin bu hayattaki en büyük gerçeğin olacak. Bende 2016 da meleğimi kaybettim 13 gün yaşadı kuzum. Şimsi hamdolsun 4 aylık bebeğim var. Ben kızımın hiçbir kıyafetini vermedim. Kaldırdım , bebeğim tekrar kız oldu ve herşeyini giydirdim. Ablasından hatıra...
kızım doğdu ben dahil birçok kişi bu bebeğime meleğimin adıyla seslendi farkında olmadan. Herkes bi kalakaldılar yanlış isim söyleyince ama ben o kadar mutlu oldum ki her söyleyende.. dün bile kayınvalidemin arkadaşı kızıma meleğimin adıyla seslendi o kadar mutlu oldum ki. Çünkü 13 günlük küvöz hayatı boyunca ben o kdar herkese kabullendirmişim ki meleğimi. Onun var olduğunu bixim hayatımızdan yıldıx kayması gibi gelip geçtiğini kabul ettirmişim.. bence sende onun var olduğunu senin hayatından çok acı ama güzel duygularla gelip gittiğini kabul et inan bana daha kolay olur herşey senşn için. Ve acını yaşa işine atma, sıkılırlar bunalırlar deme istediğinle konuş meleğinle ilgili.. acını kabul et hazmet ki hayatına devam
et
Allah razi olsun yazdiklarin icin. Ben her gecen gün daha kötü oluyorum sanki boguluyorum bazen acidan. Öpmeye kiyamadigim elleri geliyor aklima onsuz kalan kiyafetler kurdugum hayaller. Hic toparlanamiyor gibiyim acim zamanla hafifler diyorm ama her sabah aciyla uyaniyorum. Cok hazirlamistm kendimi iyilesecek diyordum gücluydu benim oglum 32 gun direndii. doktorlar bile mucize diyordu. Cok saglikli dogmustu kucagimdaydi bilmiyorum inanamiyorum

Bende melek oğlumu hamileliğimin 22.haftasında crp yüksekliğinden kaybettim 5 hafta önce. Herşey gayet güzel ve normalken gece bir anda şiddetli ağrıyla hastaneye gittim. Suyum geldi. Erken doğum yaptım ve cok kucuk olduğu icin yaşayamadı oğlum.. Kabullenmem buna alışmam çok zaman aldı. Bir an bile çıkmıyo aklımdan küçük oğlum. Bundan böyle kalbimde aklımda hep iciceyiz meleklerimizle. Minicik kabrini görmek çok acı. Kucaklayıp getirmek istiyor insan. Dayanma gücümüzün olması dileğiyle..

8 ay önce 34 haftalık yavrumu kaybettim. Sezaryenle doğum yaptım. Dr 6 ay korun demişti ama belki myomlarımın alınması gerektiği için şimdilik bekliyoruz tekrar denemek için. Bu arada dr araştırıp iyi bir perinatolog bulmaya çalışıyorum. Sizlere ne kadar süre gerektiğini söylediler.

Merhaba arkadaslar bende gecen hafta 32 günlük oğlumu kaybettim size sormak istedigim sey bebegimin kiyafetleri. Hic giyemedi yavrum yogun bakimdaydi. Sizce hepsini dagitmalimiyim yoksa kalsin mi?

Canım benim başın sağ olsun, Rabbim sabır versin... Ben 2015 Eylül ayında kaybettim oğlumu. İlk önce tüm kıyafetlerini, odası da dahil her şeyi dağıtmak istedim... Herkes sakinleş, biraz zaman geçsin öyle karar ver dedi...

Etiketli, yıkayıp hazırlamadığım kıyafetlerini anneme verdim, ihtiyacı olan insanlara versin diye... Tek tek ellerimle ütüleyip, katlayıp koyduğum kıyafetleri ve diğer eşyaları kaldı. 5 ay sonra tekrar hamile kaldım, Rabbim çok şükür bir erkek evlat daha nasip etti (kaybettiğim bebeğim erkek olduğu için, bu bebeğimin de hep erkek olmasını istemiştim) Sadece ilk doğduğu zaman üzerine giydirmeyi planladığım kıyafetini giydiremedim kardeşine ve o kıyafeti hala odasında, çekmecelerden birisinde durur... Onu kaldıramıyorum, kıyamıyorum... Sanırım ömür boyu da kalacak o kıyafetleri...

Şuan ki hissettiğin, yaşadığın her şeyi çok iyi anlıyorum... O yüzden ben de sana diyorum ki, meleğinin kıyafetleri kalsın, birisinden rica et senin için kaldırsınlar. Şayet bir oda yaptıysan meleğine odasının kapısını kapat, her şey öylece dursun. Kardeşlerinde kullanırsın kısmetse...

Ve emin ol sana en iyi gelecek olan şey meleğinin kardeşi. Sadece meleklerimizin kardeşleri sarabiliyorlar bu yarayı çünkü... Geri kalan her şey boş... Rabbimden sana sabır ve dayanma gücü diliyorum canım benim...

8 ay önce 34 haftalık yavrumu kaybettim. Sezaryenle doğum yaptım. Dr 6 ay korun demişti ama belki myomlarımın alınması gerektiği için şimdilik bekliyoruz tekrar denemek için. Bu arada dr araştırıp iyi bir perinatolog bulmaya çalışıyorum. Sizlere ne kadar süre gerektiğini söylediler.

Her insanın vücudu farklıdır ama perinatoloğa ilk gittiğimde bana 6 ayın yeterli olduğunu söylemişti. Ancak dikişlerimi kontrol ettiğinde istersen hemen hamile kalabilirsin, dikişlerin ve rahmin toparlanmış, gebe kalmak için bir engelin yok demişti. O ay da hamile kalmıştım... Meleğimi kaybettikten tam 5 ay sonra hamile kalmıştım kardeşine...

Her insanın vücudu farklıdır ama perinatoloğa ilk gittiğimde bana 6 ayın yeterli olduğunu söylemişti. Ancak dikişlerimi kontrol ettiğinde istersen hemen hamile kalabilirsin, dikişlerin ve rahmin toparlanmış, gebe kalmak için bir engelin yok demişti. O ay da hamile kalmıştım... Meleğimi kaybettikten tam 5 ay sonra hamile kalmıştım kardeşine...

Bende gideceğim yakında iyi bir perinatoloğa bakalım ne sonuç çıkacak vücudun toparlanması da önemli tabii ki ama en önemlisi ruhun iyileşmesi o da pek mümkün değil ne yazık ki..

Canım benim başın sağ olsun, Rabbim sabır versin... Ben 2015 Eylül ayında kaybettim oğlumu. İlk önce tüm kıyafetlerini, odası da dahil her şeyi dağıtmak istedim... Herkes sakinleş, biraz zaman geçsin öyle karar ver dedi...

Etiketli, yıkayıp hazırlamadığım kıyafetlerini anneme verdim, ihtiyacı olan insanlara versin diye... Tek tek ellerimle ütüleyip, katlayıp koyduğum kıyafetleri ve diğer eşyaları kaldı. 5 ay sonra tekrar hamile kaldım, Rabbim çok şükür bir erkek evlat daha nasip etti (kaybettiğim bebeğim erkek olduğu için, bu bebeğimin de hep erkek olmasını istemiştim) Sadece ilk doğduğu zaman üzerine giydirmeyi planladığım kıyafetini giydiremedim kardeşine ve o kıyafeti hala odasında, çekmecelerden birisinde durur... Onu kaldıramıyorum, kıyamıyorum... Sanırım ömür boyu da kalacak o kıyafetleri...

Şuan ki hissettiğin, yaşadığın her şeyi çok iyi anlıyorum... O yüzden ben de sana diyorum ki, meleğinin kıyafetleri kalsın, birisinden rica et senin için kaldırsınlar. Şayet bir oda yaptıysan meleğine odasının kapısını kapat, her şey öylece dursun. Kardeşlerinde kullanırsın kısmetse...

Ve emin ol sana en iyi gelecek olan şey meleğinin kardeşi. Sadece meleklerimizin kardeşleri sarabiliyorlar bu yarayı çünkü... Geri kalan her şey boş... Rabbimden sana sabır ve dayanma gücü diliyorum canım benim...
Cok sagol canim allah razi olsun. Bende cok kararsizim o kadar özenle aldim ki hepsini tektek ütüledim hazirladm. Eve döndugumde annem toplamisti ama öyle alelade toplamis hepsini acip düzenlemek istiyorum sonra da öylece hepsini dagitayim diyorum bilmiyorum. Bende suan bir oglum olsun istiyorum ama hala daha sezeryan yerim aciyor ve bir daha yapmayacagim diyorum. Öyle muallaktayim ki anlatamam. Nefesim daraliyor sürekli ferahlayamiyorum sanki. Cok sukur rabbime bizimde sinavimiz böyleymis. Hersey Allahtan deyip kabullenmekten baska caremiz yok

Cok sagol canim allah razi olsun. Bende cok kararsizim o kadar özenle aldim ki hepsini tektek ütüledim hazirladm. Eve döndugumde annem toplamisti ama öyle alelade toplamis hepsini acip düzenlemek istiyorum sonra da öylece hepsini dagitayim diyorum bilmiyorum. Bende suan bir oglum olsun istiyorum ama hala daha sezeryan yerim aciyor ve bir daha yapmayacagim diyorum. Öyle muallaktayim ki anlatamam. Nefesim daraliyor sürekli ferahlayamiyorum sanki. Cok sukur rabbime bizimde sinavimiz böyleymis. Hersey Allahtan deyip kabullenmekten baska caremiz yok
En onemlisi su an senin sagligin. Bir an once toparlan hemen dusunme bunlari. Ben gunluk tutmaya basladim. Butun uzuntumu yazdim. Biraz olsun rahatlatti. Kalabaliga cok girmedim. Diyete basladim yuruyus yaptim dogum kilolarini verdim. Kendimi iyi hissedene kadar boyle devam ettim. Doktor bir yil sonra hamile kalabilirsin demisti. Bende bir yil nasil gecicek diye kendimi uzdum hep cok gereksizmis. Herseyin bir zamani var demekki. Bir yili tamamladim cesaret edemedim hamile kalmaya. bir bucuk yil sonra kaldim. Su an bir problem yok bakalim. Zaman cabuk gecicek emin ol. Surekli bu konuyu dusunup bunaltma kendini. Sana iyi gelecek hobiler bul. Kuafore git sacini kestir boyat. Ben boyle rahatladim

En onemlisi su an senin sagligin. Bir an once toparlan hemen dusunme bunlari. Ben gunluk tutmaya basladim. Butun uzuntumu yazdim. Biraz olsun rahatlatti. Kalabaliga cok girmedim. Diyete basladim yuruyus yaptim dogum kilolarini verdim. Kendimi iyi hissedene kadar boyle devam ettim. Doktor bir yil sonra hamile kalabilirsin demisti. Bende bir yil nasil gecicek diye kendimi uzdum hep cok gereksizmis. Herseyin bir zamani var demekki. Bir yili tamamladim cesaret edemedim hamile kalmaya. bir bucuk yil sonra kaldim. Su an bir problem yok bakalim. Zaman cabuk gecicek emin ol. Surekli bu konuyu dusunup bunaltma kendini. Sana iyi gelecek hobiler bul. Kuafore git sacini kestir boyat. Ben boyle rahatladim
Cok iyi yapmissin canim günluk iyi bir fikir olabilir. Bende spora baslayacaktim ama yaram iltahap kapti kalkamiyorum suan cok zormus. Bunu atlatinca bende kadami dagitacak seyler yapmayi düsünüyorun bir kac is basvurusu yaptim dönerler insallah. Oruc borclarim var onlari tutacagim spor salonuna yazilacagim. Dedigin gibi kafa dagitmak cok önemli. Dün evde yanliz kaldim saatlerce agladim sadece. Umarim zaman ilac olur herseye

Cok iyi yapmissin canim günluk iyi bir fikir olabilir. Bende spora baslayacaktim ama yaram iltahap kapti kalkamiyorum suan cok zormus. Bunu atlatinca bende kadami dagitacak seyler yapmayi düsünüyorun bir kac is basvurusu yaptim dönerler insallah. Oruc borclarim var onlari tutacagim spor salonuna yazilacagim. Dedigin gibi kafa dagitmak cok önemli. Dün evde yanliz kaldim saatlerce agladim sadece. Umarim zaman ilac olur herseye
Sezeryan yerine sudocream sur canim ben pansumanlar bitince surmeye basladim hem mikrop kapmadi hem izi kalmadi nerdeyse. Bepantene ve sudocream cok iyi geliyor aklinda bulunsun. Spor salonu degilde acik havada yuru genelde daha saglikli. Sunu da unutma bunu yasayan sadece sen degilsin. Acin gecmiyor hafifliyor. Biz her zaman buradayiz bunaldikca yaz. hayat devam ediyor bir sekilde iste bunlarda aci tatli tecrubeler bize biraz agir sinavlar dustu demekki sabredip beklicez..

Sezeryan yerine sudocream sur canim ben pansumanlar bitince surmeye basladim hem mikrop kapmadi hem izi kalmadi nerdeyse. Bepantene ve sudocream cok iyi geliyor aklinda bulunsun. Spor salonu degilde acik havada yuru genelde daha saglikli. Sunu da unutma bunu yasayan sadece sen degilsin. Acin gecmiyor hafifliyor. Biz her zaman buradayiz bunaldikca yaz. hayat devam ediyor bir sekilde iste bunlarda aci tatli tecrubeler bize biraz agir sinavlar dustu demekki sabredip beklicez..
Cok sagol canim dedigin gibi bizimle birlikte bu aciyi yasayanlarla paylasip hafiflestiemeye calisiyoruz. Ben suan kabullenme asamasindayim bebegm yanimda degil ama daha guzel bir yerde beni bekliyor ve hep varolacak hayatimda

Hepinizin basi sağolsun arkadaşlar,bizi bizden iyi kimse anlayamaz..Ben de 10 ay once kaybettim meleğimi, doğduktan 7 buçuk ay sonra..Ondan once de 3 tane karnimda kaybettim ,1 tane oğlum var 7 yaşında çok şükür.Yani 5 hamilelik yaşayıp,1 tane evlat sahibi oldum,4 melek.. Karnımda kaybettiklerim de cok yakti beni ama 9 ay karninda taşıyıp 7 bucukay sonra kaybetmek de cok acı oldu..Biz butun testlerimizi yaptırdık , çok doktorlara gittik ama bir sorun bulunamadi.Son bebeğime down sendromlu olabilir dediler, nifty testi yaptırdık düşük risk cikti,ayr ayrıntılı ultrason da hersey normal görünmesine rağmen benim bebegim çok nadir görülen bir sendromun en agir olani ile doğdu,7 buçuk ay boyunca cok çekti yavrum ve daha fazla dayanamadı, yaşadıklarımı anlatmam sayfalara sigmaz..ben yine istiyorum bebek,acisini dindirmez ama bir nebze hafifletir diye ama esim asla istemiyor,aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor,ben de korkuyorum ama istiyorum.Dr.lar bu sendromun tekrar olma riskinin yüzde 25 oldugunu söylediler o oran çok büyük diyor eşim ve tıbba güvenmiyorum diyor haklı olarak.Benim de gözyaşlarım dinmiyor, kıyafetlerinin esyalarinin hepsini dağıttım görünce dayanamam diye..yalniz sepetiyle magnetleri annemde duruyordu ne atamadim..

Hepinizin basi sağolsun arkadaşlar,bizi bizden iyi kimse anlayamaz..Ben de 10 ay once kaybettim meleğimi, doğduktan 7 buçuk ay sonra..Ondan once de 3 tane karnimda kaybettim ,1 tane oğlum var 7 yaşında çok şükür.Yani 5 hamilelik yaşayıp,1 tane evlat sahibi oldum,4 melek.. Karnımda kaybettiklerim de cok yakti beni ama 9 ay karninda taşıyıp 7 bucukay sonra kaybetmek de cok acı oldu..Biz butun testlerimizi yaptırdık , çok doktorlara gittik ama bir sorun bulunamadi.Son bebeğime down sendromlu olabilir dediler, nifty testi yaptırdık düşük risk cikti,ayr ayrıntılı ultrason da hersey normal görünmesine rağmen benim bebegim çok nadir görülen bir sendromun en agir olani ile doğdu,7 buçuk ay boyunca cok çekti yavrum ve daha fazla dayanamadı, yaşadıklarımı anlatmam sayfalara sigmaz..ben yine istiyorum bebek,acisini dindirmez ama bir nebze hafifletir diye ama esim asla istemiyor,aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor,ben de korkuyorum ama istiyorum.Dr.lar bu sendromun tekrar olma riskinin yüzde 25 oldugunu söylediler o oran çok büyük diyor eşim ve tıbba güvenmiyorum diyor haklı olarak.Benim de gözyaşlarım dinmiyor, kıyafetlerinin esyalarinin hepsini dağıttım görünce dayanamam diye..yalniz sepetiyle magnetleri annemde duruyordu ne atamadim..
Allah sabir versin canim. En zoru da evladinin gözünün önünde sürekli hastalik cekmesi. Ben oglum vefat ettigi gece ilk defa rahat uyuyacak diye huzur buldum. Cünku cok cekti büyük insanlarin dayanamayacagi tedaviler gördu kisacik ömründe. O yüzden simdi yasasaydi hala aci cekiyor olacakti de ve böyle rahatlat icini. Simdi cok iyi ve cok mutlu yavrularimiz. Allah sabrini attirsin

Allah sabir versin canim. En zoru da evladinin gözünün önünde sürekli hastalik cekmesi. Ben oglum vefat ettigi gece ilk defa rahat uyuyacak diye huzur buldum. Cünku cok cekti büyük insanlarin dayanamayacagi tedaviler gördu kisacik ömründe. O yüzden simdi yasasaydi hala aci cekiyor olacakti de ve böyle rahatlat icini. Simdi cok iyi ve cok mutlu yavrularimiz. Allah sabrini attirsin
Sagol canim.Zaten tek tesellim o,cok acı çekiyordu,yasasaydi çekecekti,Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler versin.

O senin hic aklından çıkmayacak zaten. Bak benim 17 ay oldu kaybedeli bir gün aklımdan çıkmadı. Ama ilk zamanlar ki o acı dayanılmaz. Sonraları daha dayanılır hale geliyor. Kardeşinden başkasında görmek istemem kızımın kıyafetlerini. Dr ne kadar ara vermeni istedi. Şimdi biraz garip gelebilir hemen bebek düşünmek ama sana en iyi gelecek şey meleğinin kardeşi. Allah gönlüne ferahlık versin. Namaz kıl dua et sabır dile. Bunlar insana güç veriyor.
Canım Allah yardımcınız olsun. İnşallah bu acılarınızı hafifletecek bir teselli gönderir.
Ben de ilk bebeğimi normal doğumla 21. haftada kaybettim. Ama sebebi sizinkilerden çok farklı.
İkinci sezeryanla 41. haftada sağlıklı doğdu çok şükür.
Şimdi yine hamileyim ve yine normal doğum istiyordum. 2 tane ameliyat geçmişim var ve her ameliyatta daha da kötü oluyorum. O yüzden normal istedim ama doktor rahim yırtılma riskinden bahsetti. Senin rahmin yırılması olayından önce bir sezeryan geçmişin var mıydı?

Back