Canım benim başın sağ olsun, Rabbim sabır versin... Ben 2015 Eylül ayında kaybettim oğlumu. İlk önce tüm kıyafetlerini, odası da dahil her şeyi dağıtmak istedim... Herkes sakinleş, biraz zaman geçsin öyle karar ver dedi...
Etiketli, yıkayıp hazırlamadığım kıyafetlerini anneme verdim, ihtiyacı olan insanlara versin diye... Tek tek ellerimle ütüleyip, katlayıp koyduğum kıyafetleri ve diğer eşyaları kaldı. 5 ay sonra tekrar hamile kaldım, Rabbim çok şükür bir erkek evlat daha nasip etti (kaybettiğim bebeğim erkek olduğu için, bu bebeğimin de hep erkek olmasını istemiştim) Sadece ilk doğduğu zaman üzerine giydirmeyi planladığım kıyafetini giydiremedim kardeşine ve o kıyafeti hala odasında, çekmecelerden birisinde durur... Onu kaldıramıyorum, kıyamıyorum... Sanırım ömür boyu da kalacak o kıyafetleri...
Şuan ki hissettiğin, yaşadığın her şeyi çok iyi anlıyorum... O yüzden ben de sana diyorum ki, meleğinin kıyafetleri kalsın, birisinden rica et senin için kaldırsınlar. Şayet bir oda yaptıysan meleğine odasının kapısını kapat, her şey öylece dursun. Kardeşlerinde kullanırsın kısmetse...
Ve emin ol sana en iyi gelecek olan şey meleğinin kardeşi. Sadece meleklerimizin kardeşleri sarabiliyorlar bu yarayı çünkü... Geri kalan her şey boş... Rabbimden sana sabır ve dayanma gücü diliyorum canım benim...