- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- 133
Ayy canım benim yazını okurken agladım inan ki çok mutlu oldum senin adına rabbim analı babalı büyütsün imanlı kuranlı saglıklı hayırlı uzun ömürler versin evladına çokk sevindim ya çok mutlu oldum dualarından beni de eksik etmeHanımlar merhabalar. Eskiden her hafta yeni bi yaralı annr gelirdi neredeyse... rabbim göstermesin yaşatmasın kimseye yeni arkadaşlar gelmesin buralarabeni arkadaşlar bilir 2 yıl önce bende 26 haftalık doğum yaptım 13 gün yaşadı kuzum, melek oldu sonra... 15.08.2016 da. küvöz yolu beklemek gerçekten çok zor.. her gittiğinde nasıl göreceğini bilemeden kapıdan girişim... kötü birşey duymamak için bütün yol boyunca durmadan dua edişim her günn... O hastaneden nasıl çıktığımı bi rabbim bi ben bilirim. Kucağımda küçücük bir kutuyla içim yana yana kanaya kanaya nasıl çıktığımı ömrüm boyunca unutamam klbim unutmaz... gözümün yaşı dinmedi ne mevlüte gittim ne bebek sevebildim hamile gördüm ağladım bebek kıyafeti gördüm ağladım bebek arabası gördüm ağladım hastanenin önğnden geçemedim geçsem bakamadım kafamı çevirdim ağladım ağladım da ağladım...
Bebeğimi kybettikten sonra bir sürü tahlil tedavi oldu, pıhtılaşma çıktı falan.. Eşim hemen istemedi zaten benim ruhsal durumum iyi olmadığı için. 1 yıl bekledik.. daha sonra iki kimyasal gebelik yaşadım birinde Şans o ya rabbim öyle böyle beni o hastaneye o yoğun bakım katına ,kapısının önüne götürdü dayanacaksın der gibi...kalakaldım o kapıda. Dr diyo normal kimyasal gebelik herkes yaşabilir. Ama ben ona ağlamıyorum ki ben bebeğime ağlıyorum ...
Rahimden bi operasyon geçirdim şükür kasımda tekrar hamile kldım hamdolsun tek bir kanama yaşamadan iğne hap vs kullanmadan sağlıklı sıhhtli bir hamilelik geçirdim. Tabi brn ilk bebeğimi ağustosta dopum yaptığım için bu bebeğimin de ağustosta doğaak olması çok şaşırttı beni rabbim nasıl kararlaştırıyor dedim...İlk bebeğimde düşül riskinden yatmak zorunda olan ben bu hamileliğimde oturamadım desem yeri... tabi benim psikolojimi düşünün o günler nasıl geçiyor.. çok şükür ki dr larım iyiydi her kontrolde detaylı detaylı bana izah ede ede beni rahatlata rahatlata muayene ettiler..
İlk bebeğimi erken de olsa normal doğurduğum için bu bebeğimi de normal doğum yapmak istedim bebeğimin kafa çapının biraz büyük olması dışında herhangi bi sıkıntımız yoktu..
2016 Ağustos 3 de bebeğim doğmuştu. Bu sene resmen doğum sancılarım öyle bi boyuttaydı ki doğuracağım bugün dedim ama o gün olmadı. Ayın 18 ine kadar gelmezse kendisi sezeryan olacaktım 18 ağustosta , beklemedeydik.
14.08 de akşam saat 10 da suyum geldi apar topar hastaneye gittik doğum daha başlamamış dr um dedi yarına kdR beklicez açılma olmazsa mevburi sezeryan.. haliyle olmadı açılmam ve ben 15.08.18 de yani ilk kuzumı kaybetmemden tam iki yıl sonra aynı gün ikinci kuzumı aldım kollarıma. İnanıkır gibi değil değil mi? İstesem ayarlayamam denk getiremem .. rabbim öyle bir kararlaştırıyor ki bizim için.. benim için nasıl bir gün oldu o gün. Rabbim küsme benim ay larıma günlerime mevsimlerine dedi resmen. İçim kan ağlarken , çiçekler açması nasıl bişey inanamıyorum hala.şuan kuzum omzumda uyuyor nefesini dinlemek bana orkestra .. içimi coşturuyor..çok şükür rabbime hamdolsunn..
Velhasıl arkadaşlarım rabbim elbet hepimizin yüzünü güldürecek. Herşey yazılı herşey kararlaştırılmış bizim için.
Rabbim önce içimize ferahlık versin rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hepimiz için bizler gibi olanlar için dua ettim doğumumda rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Canımm unuturmuyum hususi aklımdaydın inannki. Seninde az kaldı hyırlısıyla rabbim kavuşturacak sizi deAyy canım benim yazını okurken agladım inan ki çok mutlu oldum senin adına rabbim analı babalı büyütsün imanlı kuranlı saglıklı hayırlı uzun ömürler versin evladına çokk sevindim ya çok mutlu oldum dualarından beni de eksik etme
Allah razı olsun canım benimCanımm unuturmuyum hususi aklımdaydın inannki. Seninde az kaldı hyırlısıyla rabbim kavuşturacak sizi denasılsın ne durumdasınız
İnşallah canım benim canı gönülden diledim inanAllah razı olsun canım benim
İyiz şükürler olsun rabbime şimdilik bir sıkıntımz yok inşallah bende senin gibi yazarm evaldım omzumda diyr
Öyle güzel anlatmissiniz ki yasadiklarinizi inanin hemen hemen aynilarini yasamisiz.okurken sanki kendi hikayemi okuyo gibi oldum.adiniza cok sevindim umut oldunuz.icim kipirdadi resmen mutlu oldum.Rabbim öyle buyukki yasadigimiz herseyde vardir bi hayir.insallah Rabbim banada nasip etsi bir evlat.sizinkinede uzun uzun saglikli omurler versin.ayni acilari bir daha yasatmasinHanımlar merhabalar. Eskiden her hafta yeni bi yaralı annr gelirdi neredeyse... rabbim göstermesin yaşatmasın kimseye yeni arkadaşlar gelmesin buralarabeni arkadaşlar bilir 2 yıl önce bende 26 haftalık doğum yaptım 13 gün yaşadı kuzum, melek oldu sonra... 15.08.2016 da. küvöz yolu beklemek gerçekten çok zor.. her gittiğinde nasıl göreceğini bilemeden kapıdan girişim... kötü birşey duymamak için bütün yol boyunca durmadan dua edişim her günn... O hastaneden nasıl çıktığımı bi rabbim bi ben bilirim. Kucağımda küçücük bir kutuyla içim yana yana kanaya kanaya nasıl çıktığımı ömrüm boyunca unutamam klbim unutmaz... gözümün yaşı dinmedi ne mevlüte gittim ne bebek sevebildim hamile gördüm ağladım bebek kıyafeti gördüm ağladım bebek arabası gördüm ağladım hastanenin önğnden geçemedim geçsem bakamadım kafamı çevirdim ağladım ağladım da ağladım...
Bebeğimi kybettikten sonra bir sürü tahlil tedavi oldu, pıhtılaşma çıktı falan.. Eşim hemen istemedi zaten benim ruhsal durumum iyi olmadığı için. 1 yıl bekledik.. daha sonra iki kimyasal gebelik yaşadım birinde Şans o ya rabbim öyle böyle beni o hastaneye o yoğun bakım katına ,kapısının önüne götürdü dayanacaksın der gibi...kalakaldım o kapıda. Dr diyo normal kimyasal gebelik herkes yaşabilir. Ama ben ona ağlamıyorum ki ben bebeğime ağlıyorum ...
Rahimden bi operasyon geçirdim şükür kasımda tekrar hamile kldım hamdolsun tek bir kanama yaşamadan iğne hap vs kullanmadan sağlıklı sıhhtli bir hamilelik geçirdim. Tabi brn ilk bebeğimi ağustosta dopum yaptığım için bu bebeğimin de ağustosta doğaak olması çok şaşırttı beni rabbim nasıl kararlaştırıyor dedim...İlk bebeğimde düşül riskinden yatmak zorunda olan ben bu hamileliğimde oturamadım desem yeri... tabi benim psikolojimi düşünün o günler nasıl geçiyor.. çok şükür ki dr larım iyiydi her kontrolde detaylı detaylı bana izah ede ede beni rahatlata rahatlata muayene ettiler..
İlk bebeğimi erken de olsa normal doğurduğum için bu bebeğimi de normal doğum yapmak istedim bebeğimin kafa çapının biraz büyük olması dışında herhangi bi sıkıntımız yoktu..
2016 Ağustos 3 de bebeğim doğmuştu. Bu sene resmen doğum sancılarım öyle bi boyuttaydı ki doğuracağım bugün dedim ama o gün olmadı. Ayın 18 ine kadar gelmezse kendisi sezeryan olacaktım 18 ağustosta , beklemedeydik.
14.08 de akşam saat 10 da suyum geldi apar topar hastaneye gittik doğum daha başlamamış dr um dedi yarına kdR beklicez açılma olmazsa mevburi sezeryan.. haliyle olmadı açılmam ve ben 15.08.18 de yani ilk kuzumı kaybetmemden tam iki yıl sonra aynı gün ikinci kuzumı aldım kollarıma. İnanıkır gibi değil değil mi? İstesem ayarlayamam denk getiremem .. rabbim öyle bir kararlaştırıyor ki bizim için.. benim için nasıl bir gün oldu o gün. Rabbim küsme benim ay larıma günlerime mevsimlerine dedi resmen. İçim kan ağlarken , çiçekler açması nasıl bişey inanamıyorum hala.şuan kuzum omzumda uyuyor nefesini dinlemek bana orkestra .. içimi coşturuyor..çok şükür rabbime hamdolsunn..
Velhasıl arkadaşlarım rabbim elbet hepimizin yüzünü güldürecek. Herşey yazılı herşey kararlaştırılmış bizim için.
Rabbim önce içimize ferahlık versin rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hepimiz için bizler gibi olanlar için dua ettim doğumumda rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
B BlackandBlack canim cok sevindim senin adina bebek geliyor yeniden Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..
Tekrar mi hamilesiniz. 3. Sezaryen mi olacak. Ben de yeniden hamile olursam 3 sezaryen olacak. Sizin kaç yıl arayla oldu bebekleriniz.
Hanımlar merhabalar. Eskiden her hafta yeni bi yaralı annr gelirdi neredeyse... rabbim göstermesin yaşatmasın kimseye yeni arkadaşlar gelmesin buralarabeni arkadaşlar bilir 2 yıl önce bende 26 haftalık doğum yaptım 13 gün yaşadı kuzum, melek oldu sonra... 15.08.2016 da. küvöz yolu beklemek gerçekten çok zor.. her gittiğinde nasıl göreceğini bilemeden kapıdan girişim... kötü birşey duymamak için bütün yol boyunca durmadan dua edişim her günn... O hastaneden nasıl çıktığımı bi rabbim bi ben bilirim. Kucağımda küçücük bir kutuyla içim yana yana kanaya kanaya nasıl çıktığımı ömrüm boyunca unutamam klbim unutmaz... gözümün yaşı dinmedi ne mevlüte gittim ne bebek sevebildim hamile gördüm ağladım bebek kıyafeti gördüm ağladım bebek arabası gördüm ağladım hastanenin önğnden geçemedim geçsem bakamadım kafamı çevirdim ağladım ağladım da ağladım...
Canim gozun aydin saglikla büyüt bebegini.aglayarak okudum yazini her satirinda kendimi bularak.ışık olsun yaşadiklarin bizlere.Hanımlar merhabalar. Eskiden her hafta yeni bi yaralı annr gelirdi neredeyse... rabbim göstermesin yaşatmasın kimseye yeni arkadaşlar gelmesin buralarabeni arkadaşlar bilir 2 yıl önce bende 26 haftalık doğum yaptım 13 gün yaşadı kuzum, melek oldu sonra... 15.08.2016 da. küvöz yolu beklemek gerçekten çok zor.. her gittiğinde nasıl göreceğini bilemeden kapıdan girişim... kötü birşey duymamak için bütün yol boyunca durmadan dua edişim her günn... O hastaneden nasıl çıktığımı bi rabbim bi ben bilirim. Kucağımda küçücük bir kutuyla içim yana yana kanaya kanaya nasıl çıktığımı ömrüm boyunca unutamam klbim unutmaz... gözümün yaşı dinmedi ne mevlüte gittim ne bebek sevebildim hamile gördüm ağladım bebek kıyafeti gördüm ağladım bebek arabası gördüm ağladım hastanenin önğnden geçemedim geçsem bakamadım kafamı çevirdim ağladım ağladım da ağladım...
Çok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsinAmin canım benim, inşallah. Darısı tüm melek annelerine inşallah...
Canım ilk bebeğimi kaybettikten 5 ay sonra hamile kaldım ve hiç sorunsuz 2.gebeliğimi geçirdim. 2. sezaryenimde dr.um 2 yıl beklememi söylemişti çok arka arkaya gebe kaldığım için. Aslında bizde 2yıl bekleyecektik ama sürpriz oldu bize bu bebeğim. Kızıma abisi 17 aylıkken hamile kalmışım. Şuana kadar da herhangi bir problem yaşamadık çok şükür...
Canım benimmm okurken tutamadım göz yaşlarımı. Nasıl bir kaderdir bu... İlk göz ağrını kaybettiğin gün minik kuzunu kucağına alman... Rabbim sana küsme demiş. Tam 2 yıl sonra güldürmüş yüzünü, çok şükür, bin şükür... Aynı acıyla sınamasın Yaradan bizleri inşallah. Minik kuzuya sağlıklı, hayırlı up uzuuun bir ömür diliyorum... Çok sevindim, çoook canım :):)
Amin canım, inşallah :) Darısı tüm melek annelerinin başına inşallah...Çok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Yaşanılanlar hissedilenler aynı kelimelere dökme şekillerimiz farklı sadece. Hiçbirimizin diğerimizden farklı bi hissi düşüncesi yok ki. Hepimiz evladım dedik başka da bişey demedik. Umut olsun tabi ki . Rabbim öyle bi kararlaştırıyor ki. Var herşeyin bir vakti saati. Rabbim çok bekletmeden en hyırlı ve tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı evltlar nasip etsin inşllah canım çok sağol.Öyle güzel anlatmissiniz ki yasadiklarinizi inanin hemen hemen aynilarini yasamisiz.okurken sanki kendi hikayemi okuyo gibi oldum.adiniza cok sevindim umut oldunuz.icim kipirdadi resmen mutlu oldum.Rabbim öyle buyukki yasadigimiz herseyde vardir bi hayir.insallah Rabbim banada nasip etsi bir evlat.sizinkinede uzun uzun saglikli omurler versin.ayni acilari bir daha yasatmasin
Canim gozun aydin saglikla büyüt bebegini.aglayarak okudum yazini her satirinda kendimi bularak.ışık olsun yaşadiklarin bizlere.
Hayat öyle muzzam bir düzende işliyor ki geçen gun instgram hesabimda da paylastim ilk oglumla kaybettigim byaegimin arası 8 yıl 4 gun 4 dk istesek ayarlayamayiz ayın 24 ü dakika 24 ,ayin 28 dakika 28....[/QUOTE=
Ya kader işte nasıl da işliyor kendi kendine.. Umut olsun tabikş canım benim rabbim sizlerinde yüzünü güldürcek inşallah. Herbirimiz bizlerden sonrakilere umut olacağız hayırlısıyla.
Allah sabırlar versin. Geçmiyor hiç azalmıyor. Dediginiz gibi hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Hep yarım mutluluklar dolmayan minicik gibi görünen ama kocaman bir boşluk. Yavrularımız... bedenleri minicik boşlukları kocaman yavrularımız.. ne olacak bizim halimiz dedikleri gibi alışacak miyiz bir günBugün bebeğimin sene i devriyesi
1 yıl nasıl geçti acılar gram azalmadı.hiçbirşey eskisi gibi olmadı herşey yarım...
Yağmur damlasındaki melektin sen
Ince ince yağan yüreğimize
Güzel bir hikayenin Yiğit'iydin
İlmek ilmek işleyen kalbimize
Toprakta olmak neydi,neydi bu acelen....
Bugün bebeğimin sene i devriyesi
1 yıl nasıl geçti acılar gram azalmadı.hiçbirşey eskisi gibi olmadı herşey yarım...
Yağmur damlasındaki melektin sen
Ince ince yağan yüreğimize
Güzel bir hikayenin Yiğit'iydin
İlmek ilmek işleyen kalbimize
Toprakta olmak neydi,neydi bu acelen....
Allah sabırlar versin. Geçmiyor hiç azalmıyor. Dediginiz gibi hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Hep yarım mutluluklar dolmayan minicik gibi görünen ama kocaman bir boşluk. Yavrularımız... bedenleri minicik boşlukları kocaman yavrularımız.. ne olacak bizim halimiz dedikleri gibi alışacak miyiz bir gün
Evet çok dogru söyledin ben kızımı 2017 de kaybettim şuan hamileyim oglum olucak allah nasip ederse kızım abla olucak bize çok iyi geldi içim yanıyo bir yanım eksik ama elim karnımda dua ediyorum şükürler olsun rabbime çok aratmadan kardeşini nasip etti bize diye inşallah sag saglim kucaklarımıza da alırız rabbim isteyen herkeze nasip etsinBebeğimi kaybedeli 3 yılı geçti. Bir kardeşi oldu meleğimin, biri de yolda çok şükür. Geçmez sanıyorsun, tükenmez bu yangın köz olmaz sanıyorsun ama oluyor. Zaman her şeyin ilacı. Yas süresi 2 yılmış gerçekten de. İlk zamanlar diyordum ne 2 yılı, bir ömür sürecek bu yangın böyle ama insan bu acıyla yaşamaya bile alışıyor. Önce gülümsemeye başlıyorsun, gülümsediğin için hatta kendine kızıyorsun "Nasıl gülümseyebilirim ben, evladım toprağın altındayken yüzümde tebessüm nasıl oluşur" diye. Sonra gülmeye de alışıyorsun, tebessüme de... Evet bir yanın hep eksik kalıyor, sanırım bu duygu hiç bir zaman geçmeyecek. Mutlu olduğun anlarda hep meleğin de aklına geliyor, ya da aile resmi çekilirken "Şimdi meleğim de yanımızda olsaydı keşke" diyorsun. Aklından, içinden hiç çıkmıyor meleğin...
Tüm melek annelerine tavsiyem olabildiğince erken bebek sahibi olmaya çalışın arkadaşlar. Ben psikolojik tedavi de aldım ama yok, en iyi gelen şey meleklerimizin kardeşleri. Bu acıyla başka türlü baş edemez insan, başka şekilde kendimizi toparlayamayız. Aklıma geldikçe hep sizlere dua ediyorum, Rabbim tüm melek annelerinin kucaklarını sağlıklı,hayırlı, uzun ömürlü evlatlarla bir an önce doldur diye... Çünkü sizlere en eyi gelecek olan şey o...
Rabbim insallah tez zamanda nasip etsin isteyen herkese.benimde 6 ay oldu bugun tam.hala bakamiyorum bebeklere hamilelere.gecti gibi oluyorum ama en ufak biseyde tekrar başa dönüyorum.bebek istiyorum ama 3 aydir deniyoruz olmadi henuz.insallah benimde acimi dindirir RabbimBebeğimi kaybedeli 3 yılı geçti. Bir kardeşi oldu meleğimin, biri de yolda çok şükür. Geçmez sanıyorsun, tükenmez bu yangın köz olmaz sanıyorsun ama oluyor. Zaman her şeyin ilacı. Yas süresi 2 yılmış gerçekten de. İlk zamanlar diyordum ne 2 yılı, bir ömür sürecek bu yangın böyle ama insan bu acıyla yaşamaya bile alışıyor. Önce gülümsemeye başlıyorsun, gülümsediğin için hatta kendine kızıyorsun "Nasıl gülümseyebilirim ben, evladım toprağın altındayken yüzümde tebessüm nasıl oluşur" diye. Sonra gülmeye de alışıyorsun, tebessüme de... Evet bir yanın hep eksik kalıyor, sanırım bu duygu hiç bir zaman geçmeyecek. Mutlu olduğun anlarda hep meleğin de aklına geliyor, ya da aile resmi çekilirken "Şimdi meleğim de yanımızda olsaydı keşke" diyorsun. Aklından, içinden hiç çıkmıyor meleğin...
Tüm melek annelerine tavsiyem olabildiğince erken bebek sahibi olmaya çalışın arkadaşlar. Ben psikolojik tedavi de aldım ama yok, en iyi gelen şey meleklerimizin kardeşleri. Bu acıyla başka türlü baş edemez insan, başka şekilde kendimizi toparlayamayız. Aklıma geldikçe hep sizlere dua ediyorum, Rabbim tüm melek annelerinin kucaklarını sağlıklı,hayırlı, uzun ömürlü evlatlarla bir an önce doldur diye... Çünkü sizlere en eyi gelecek olan şey o...
Herşey çok güzel olacak emin ol buna.sağlıkla hayırla kucağına alacaksın inş.Selamlar herkese uzun zamandir bu sayfaya giremedim yeni baslangiclar yapmak icin. Belki hatirlayanlar vardir 2 kere kayip yasadim. 1 bucuk sene once 29 haftalik dogum yaptim. Melegim 1 gun yasadi kuvozde. 8 martta kaybettim. O gunden sonra hic birsey olmamis gibi devam ettim. Kabullenmedim olanlari. Yuzlesemedim. Melegimin mezarina bile cok gec gittim. Butun esyalari bana kaldi bakip bakip ne oldu diye dusundum durdum. Ikinci kaybimdan sonra genetik testler yapildi ve pihtilasma cikti. Halbuki hic sorunun yok hamile kal demisti doktorlar. Ihmale geldim. Yine de isyan etmedim. Kismet dedim. Hamile kalmaya cesaret edemedim. Herkesin hevesle istedigi bebegi hic hayal edemedim. Endisem bitmedi. Sanirim simdi yeniden hamileyim. Yarin keseyi gormek icin doktora gidicem. Sevinemiyorum. Cok buruk icim. Kimseyle paylasamiyorum. Unutmus gibi davraniyorum. Bugun kiz cocuklar gunu diye instagram paylasmayi yapmayi bende isterdim. Dua edin benim icin yarin guzel haberler alabileyim. Cok ihtiyacim var...
Selamlar herkese uzun zamandir bu sayfaya giremedim yeni baslangiclar yapmak icin. Belki hatirlayanlar vardir 2 kere kayip yasadim. 1 bucuk sene once 29 haftalik dogum yaptim. Melegim 1 gun yasadi kuvozde. 8 martta kaybettim. O gunden sonra hic birsey olmamis gibi devam ettim. Kabullenmedim olanlari. Yuzlesemedim. Melegimin mezarina bile cok gec gittim. Butun esyalari bana kaldi bakip bakip ne oldu diye dusundum durdum. Ikinci kaybimdan sonra genetik testler yapildi ve pihtilasma cikti. Halbuki hic sorunun yok hamile kal demisti doktorlar. Ihmale geldim. Yine de isyan etmedim. Kismet dedim. Hamile kalmaya cesaret edemedim. Herkesin hevesle istedigi bebegi hic hayal edemedim. Endisem bitmedi. Sanirim simdi yeniden hamileyim. Yarin keseyi gormek icin doktora gidicem. Sevinemiyorum. Cok buruk icim. Kimseyle paylasamiyorum. Unutmus gibi davraniyorum. Bugun kiz cocuklar gunu diye instagram paylasmayi yapmayi bende isterdim. Dua edin benim icin yarin guzel haberler alabileyim. Cok ihtiyacim var...
Burda en basta sen zaten hepimize umut oldun. Herkesi teselli ettin sorularimiza yanit oldun. Cok tesekkur ederim. Insallah dedigin gibi bende mucizeme kavusurum. Allah isteyen herkese versin. Bugun keseyi gordum haftaya kalp atisini dinlemeye gidecegim. Guzel seyler dusunmeye calisiyorum umarim oyle olur:)Canımmm, korkmakta o kadar haklısın ki... O korkular, ahhh o korkular... Geçmek bilmez miniğini kucağına alana kadar. Hatta kucağına aldıktan sonra bile geçmez. Her gece uyurken defalarca kalkıp nefes alıp almadığını kontrol edersin... Yaşadıklarından sonra inanamazsın çünkü bu mucizenin senin olduğuna. Rüyadaymışsın ve o rüyadan uyanacakmışsın gibi gelir. Rabbim hayırlı, güzel haberler almanı nasip etsin canım. Güzel haberlerle gel bize inşallah. Çok şükür ki problemin ne olduğu bulunmuş ve tedavisi olmayan bir şey değil. Buradaki annelerin büyük çoğunluğu hep pıhtılaşmadan kaybetti maalesef evlatlarınıBak bir sürü de güzel örnekler var sana. Gerekli tedbirleri aldıktan sonra bebeğini kucağına alan o kadar çok anne var ki burada... Onlar sana cesaret versin canım. Rabbimin izniyle bu defa inşallah kucağına alacaksın miniğini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?