- 15 Şubat 2018
- 22
- 35
- 18
- 37
Canım benim 2,5 yıl oldu benim de oğlumu kaybedeli. 17 aylık bir kardeşi var şuanda. Sanırım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz. Emin ol aynı şeyleri hepimiz hissettik , hissediyoruz. Sana şunu diyebilirim ki en iyi ilaç kesinlikle meleklerimizin kardeşleri. Ben kardeşini kucağıma aldıktan sonra bile hep korktum kaybedeceğim diye, düşün hamilelikteki endişelerimi. Kaybetme korkusu hep oluyor ama bende Metehanım 1 yaşını doldurduktan sonra azaldı. Meleğimin acısını sorarsan, her an aklıma gelmiyor artık ama her gün aklımdan geçiyor. Zaman zaman Metehanımı öpüp koklarken bir kere de Mustafamı öpüyormuş, kokluyormuş gibi öpüp kokluyorum. Zaman zaman süzülüyor yaşlar gözlerimden ama o ilk zamanlardaki yangının yerini közler aldı. Közler aldı diyorum çünkü biliyorum ki ölene kadar sönmeyecek bu yangın...
Bebeğini kaybetme sebeplerini araştırıp, alabileceğin önlemleri aldıktan sonra hiç beklemeden gebe kalmaya çalış derim ben sana. En iyi ilaç bu çünkü...
Canım benim diyorum ya bizi en iyi yaşayanlar anlar o yüzden buraya yazıyorum bunları duymak iyi geldi bende acımı biraz olsun hafifletir diye çok istiyorum ama yaşayan insanlara yine de sormak istedim ne hissettiler diye bende zaten pıhtılaşma için test yaptırdım sonucu mayısta çıkacak inşallah bekliyorum doktor 6 ay dolunca hamile kalabilirsin dedi diyorum ya bir an geliyo hemen olsun istiyorum sonra da eski şeyler aklıma gelir mi diye çok korkuyorum ilk hamileliğim anılarım beni şuan en çok zorlayan o günleri hatırlamak çünkü hamile olduğumu öğrensem ne yaparım onları bile düşünüyorum ama söylediklerin çok iyi geldi sağol sizi görmek en güzel umut