• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Gittim canim. Kan pihtilasmasi yokmus ama tasiyiciymisim. Aspirin ve igne onerdi onlem olarak. Hic bir sorun yok hamile kalabilirsin dedi. Bakalim neler olacak bu sefer..
Hadi hayırlısı canım senin adına sevindim.bu sefer güzel olucak herşey Allah ın izni ile.

QUOTE="glcn_35, post: 55639644, member: 121761"]Hadi hayırlısı canım senin adına sevindim.bu sefer güzel olucak herşey Allah ın izni ile.[/QUOTE]
Sagol canim benim. Birbirimize destek olarak hepimiz insallah bebeklerimize kavusacagiz. Bebegi olanlar bize umut oluyor. Mujdeli haberlerimizi paylasalim burdan

Kızlar merhaba..Ben geçen yıl Nısan ayında 21 haftalık kız bebegımı kaybettım..Normal dogumla sunı sancı verılerek dogum yaptım..Cok acı gunlerdı hatırladıkca ıstemsızce yaşlar dokuluyor gozlerımden..Şu an 15 haftalık hamıleyım..Inanın stresten korkudan hamılelıgımın tadını bıle cıkaramıyorum..Yıne bısey olursa yıne bebegımı kaybedersem naparım dusuncesı hep aklımda..Rısklerım devam edıyor..Doktorum "genetık tasiyıcı bır hastalıgınız varsa tekrar edecektır geçen yıl kı durum"dedı..Sımdı bır arkadasımdan geldım..Oda hamıle 3 aylık..Sımdıden bebegının doğumu ıcın fotografcı arıyor bebegının kurabıyelerı falan nasıl olcak dıye arastırıyor..O kadar mutlu kı..Ne kadar guzel dedım icımden keske bende boyle mutlu mutlu hamılelıgımı herkwsle paylassam dedım..Annem ve babam dısında hıc kımse bılmıyor..Dilım varmıyor soylemeye korkuyorum..Hıc bır arkadaşım bılmıyor..Geçen gun kızımı kaybedelı tam 1 sene oldu dıye mezarına gıttım..annem kızdı..sen hala geçen senedemısın bıttı geçti unut sımdıye bak dedı..Ama Inanın ınsan unutamıyor..Özluyorum kızımı..Sımdıkı bebegım erkek..Her gun dua edıyorum" oglum sen benı bırakıp gıtme"dıye..Bızı bızden baska kımse anlamaz bunu cok ıyı anladım..O yuzden sıze yazmak ıstedım..Bana dua edermısınız??Hıc cocugum yok anne olmayı o kadar ıstıyorum kı..Bu arada 2 genımde pıhtılaşma var..Clexane ıgne ve coraspırın kullaniyorum..

Kızlar merhaba..Ben geçen yıl Nısan ayında 21 haftalık kız bebegımı kaybettım..Normal dogumla sunı sancı verılerek dogum yaptım..Cok acı gunlerdı hatırladıkca ıstemsızce yaşlar dokuluyor gozlerımden..Şu an 15 haftalık hamıleyım..Inanın stresten korkudan hamılelıgımın tadını bıle cıkaramıyorum..Yıne bısey olursa yıne bebegımı kaybedersem naparım dusuncesı hep aklımda..Rısklerım devam edıyor..Doktorum "genetık tasiyıcı bır hastalıgınız varsa tekrar edecektır geçen yıl kı durum"dedı..Sımdı bır arkadasımdan geldım..Oda hamıle 3 aylık..Sımdıden bebegının doğumu ıcın fotografcı arıyor bebegının kurabıyelerı falan nasıl olcak dıye arastırıyor..O kadar mutlu kı..Ne kadar guzel dedım icımden keske bende boyle mutlu mutlu hamılelıgımı herkwsle paylassam dedım..Annem ve babam dısında hıc kımse bılmıyor..Dilım varmıyor soylemeye korkuyorum..Hıc bır arkadaşım bılmıyor..Geçen gun kızımı kaybedelı tam 1 sene oldu dıye mezarına gıttım..annem kızdı..sen hala geçen senedemısın bıttı geçti unut sımdıye bak dedı..Ama Inanın ınsan unutamıyor..Özluyorum kızımı..Sımdıkı bebegım erkek..Her gun dua edıyorum" oglum sen benı bırakıp gıtme"dıye..Bızı bızden baska kımse anlamaz bunu cok ıyı anladım..O yuzden sıze yazmak ıstedım..Bana dua edermısınız??Hıc cocugum yok anne olmayı o kadar ıstıyorum kı..Bu arada 2 genımde pıhtılaşma var..Clexane ıgne ve coraspırın kullaniyorum..
Rabbim birdaha o acıları yaşatmasın bende melek annesiyim biliyorum çok zor inşallah rabbim evladını sag saglim kucagına alamyıda nasip eder. Sende ogluna hazırlıklar yaparsın inşallah
Hangi geninizde pıhtılaşma var ve hemosisteine bakıldı mı sizde acaba

Rabbim birdaha o acıları yaşatmasın bende melek annesiyim biliyorum çok zor inşallah rabbim evladını sag saglim kucagına alamyıda nasip eder. Sende ogluna hazırlıklar yaparsın inşallah
Hangi geninizde pıhtılaşma var ve hemosisteine bakıldı mı sizde acaba
Inşallah canımm Amın..Benım Faktor V Leıden heterozıgot ve MTHFR C677T homozıgot..6 li trombofılı yapıldı bana..Bahsettıgınız teste bakılmadı sanırım ılk defa duydum cunku

Inşallah sağlıklı bir şekilde alirsin kucağına. Dualarımız seninle ve hepimizle

Seni cok iyi anliyorum canim. Cok sevindim hamilelegine. Insallah saglikla kucagina alirsin bebegini. Bende hamilelik icin hazirlaniyorum tam bir yil oldu.

Merhaba arkadaşım. Yaşadıklarını hislerini korkularını bizzat yaşayan biriyim şuan. Bende 2016 da kızımı kaybettim erken doğum yaptım 26. Haftada. 13 gün yaşadı kuzum melek oldu sonra. 18. Haftamda suyum gelmişti benim , ilk haftalardan devamlı kanamalarım vardı.26 ya kadar idare ettik bi şekilde bi daha sancılarım başladı vs engel olamadık doğuma. Şuan hamdolsun 21. Haftanın içindeyim. Ama bi görsen beni , ilk öğrendiğim zamanlr belki günde 30 defa lavaboya gittim bişey geliyongibi geldi hep. Sonra hep kendimi telkin etmeye çalıştım olacak bişey varsa engel olamıcaksın bizzat yaşadın gördün dedim kendi kendimi sakinlettim. 18. Haftada yine başladı tedirginliğim günde 30 defa lavabo kontrolleri, gece uyku girmedi gözüme 4 haftadır. Ama ne yapabilirm ki. Dua etmekten başka ne yapabilirim. Rabbim çok büyük elbet bizimde yüzümüz gülecek inanıyorum. Ve kötü düşünmemeye çalışıyorum. Aklıma kötü bişey geldiği gibi bi alev düşüyo içime nefes alamıyorum sanki. Meleğim kızdı yine kızım olacak hayırlısıyla. Sende kötü düşünüp kötü çağırma mecburuz kendimizi telkin etmeye.ben vitamin ve magnezyum dışında hiçbir ilaç kullanmıyorum şuan.

Merhaba arkadaşım. Yaşadıklarını hislerini korkularını bizzat yaşayan biriyim şuan. Bende 2016 da kızımı kaybettim erken doğum yaptım 26. Haftada. 13 gün yaşadı kuzum melek oldu sonra. 18. Haftamda suyum gelmişti benim , ilk haftalardan devamlı kanamalarım vardı.26 ya kadar idare ettik bi şekilde bi daha sancılarım başladı vs engel olamadık doğuma. Şuan hamdolsun 21. Haftanın içindeyim. Ama bi görsen beni , ilk öğrendiğim zamanlr belki günde 30 defa lavaboya gittim bişey geliyongibi geldi hep. Sonra hep kendimi telkin etmeye çalıştım olacak bişey varsa engel olamıcaksın bizzat yaşadın gördün dedim kendi kendimi sakinlettim. 18. Haftada yine başladı tedirginliğim günde 30 defa lavabo kontrolleri, gece uyku girmedi gözüme 4 haftadır. Ama ne yapabilirm ki. Dua etmekten başka ne yapabilirim. Rabbim çok büyük elbet bizimde yüzümüz gülecek inanıyorum. Ve kötü düşünmemeye çalışıyorum. Aklıma kötü bişey geldiği gibi bi alev düşüyo içime nefes alamıyorum sanki. Meleğim kızdı yine kızım olacak hayırlısıyla. Sende kötü düşünüp kötü çağırma mecburuz kendimizi telkin etmeye.ben vitamin ve magnezyum dışında hiçbir ilaç kullanmıyorum şuan.
Cok dogru soyluyorsun canım..Veren Allah alan da Allah..Hakkımızda neyı hayırlı gorup yazdıysa onu yasayacagız..Daha once boyle bır acıyla ımtıhan olduk zaten bızım daha guclu olmamız lazım aslında..Bende cok aklıma getırmıyım dıyorum dısarı falan cıkıyorum yuruyus yapıyorum kafam dagılsın dıye ama korkum heryerde benımle maalesef..Insallah bu defa kızını kucagına alırsın..rabbım yuzune gulsun insallah Canim benım...

Cok dogru soyluyorsun canım..Veren Allah alan da Allah..Hakkımızda neyı hayırlı gorup yazdıysa onu yasayacagız..Daha once boyle bır acıyla ımtıhan olduk zaten bızım daha guclu olmamız lazım aslında..Bende cok aklıma getırmıyım dıyorum dısarı falan cıkıyorum yuruyus yapıyorum kafam dagılsın dıye ama korkum heryerde benımle maalesef..Insallah bu defa kızını kucagına alırsın..rabbım yuzune gulsun insallah Canim benım...
Aminnn inşalllahhh bizim gibi yüreği yanan annelerin de en hayırlı en tez vakitte rabbim kucaklarını doldurup yüzlerini güldürsün inşallah

B BlackandBlack Maşallah 17 aylık olmuş bile bebeğin. Şansı Bahtı hep açık olsun inşallah Metehan ın ömürlü olsun yavrun.Hala girip buraya da yazıyorsun ya Allah razi olsun senden de.benim bi sorum olacak izninle
Anti trombin 3 antijeni
Protein c
Protein s activity
Trombifili de factor 2 ve factor 5 arastirildi sonuç normal
Aptt (bunu kadın doğumcu istedi)
Pıhtılaşma için genetik dr u bu testleri baktı arkadaşım.senin daha önceki yazdığın testleri direkt dr a okudum.6 li ya gerek 3 lü yeter dedi. Hepsi normal çıktı bu testler yeterli mi arkadaşım ya? Ben de büyük olasılık pihtilasma yoktu ama bişey atlamak istemiyorum.

Canım benim kesinlikle 6 lı trombofili panali yaptırmanı tavsiye ederim. Çünkü o 2 değerinde pıhtılaşma yoktur ama belki diğer değerlerde mutasyon vardır. Sen bir şey atlama canım . Biz elimizden geleni yapalım, takdiri Yaradana bırakalım. İnşallah en tez ve hayırlı zamanda sen de bebiş sahibi olursun canım . Dualarım hep sizinle...

Allah bu yavruna hayırlı uzun ömür versin. Rabbim bu acıları bidaha yaşatmasın. Bende 26 haftalık ikiz meleklerimi kaybettim tek yumurta ikizi olmalarından dolayıdolayı doğum yaptım. Yine de her ihtimale karşı bu dediğiniz testler yapıldı. 1298 mthr homozigot mutasyon çıktı. 3 4 doktora sormama rağmen sadece folik asit kullacaksın dediler. Ama içim hiç rahat değil. Tekrar bebek düşünüyorz ama çok korkuyorum. Sizin bu değerle ilgili bilginiz var mı

Canım homozigot hasta olduğunu gösterir. Bence sen bir perinatologa da görün . Rabbim hayırlı ve işinin ehli dr.larla karşılaştırsın...

Arada buraya girip yazılanları okuyorum buradaki herkes kader arkadaşı birbirini en iyi anlayan insanlar başka kimse anlamıyor sanki içimdekileri kimseye anlatasım gelmiyor 4 buçuk ay oldu ama hala içim yanıyor unutmak zaten mümkün değil onu kabullendim ama en azından hafiflesin diye sürekli dua ediyorum çok şükür iyi de olsam aklımdan kalbimden çıkmıyor ne kadar zormuş ancak yaşayan bilir bir yandan oğlumun kardeşi hayırlısıyla en erken vakitte gelsin istiyorum acım hafifler inşallah diye ama bazen de korkuyorum acaba ne hissederim diye hamilelik nasıl geçer hem büyük bir istek hemde korku var duygularımı kestiremiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun hep dua ediyorum sadece kendime değil benim gibi olan her anneye. Böyle bi olaydan sonra evlatlarını kucağına alan anneler ne hissettiniz hamilelikte ve sonrasında acınızı hafifletti mi yoksa daha çok mu aklınıza geldi

Arada buraya girip yazılanları okuyorum buradaki herkes kader arkadaşı birbirini en iyi anlayan insanlar başka kimse anlamıyor sanki içimdekileri kimseye anlatasım gelmiyor 4 buçuk ay oldu ama hala içim yanıyor unutmak zaten mümkün değil onu kabullendim ama en azından hafiflesin diye sürekli dua ediyorum çok şükür iyi de olsam aklımdan kalbimden çıkmıyor ne kadar zormuş ancak yaşayan bilir bir yandan oğlumun kardeşi hayırlısıyla en erken vakitte gelsin istiyorum acım hafifler inşallah diye ama bazen de korkuyorum acaba ne hissederim diye hamilelik nasıl geçer hem büyük bir istek hemde korku var duygularımı kestiremiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun hep dua ediyorum sadece kendime değil benim gibi olan her anneye. Böyle bi olaydan sonra evlatlarını kucağına alan anneler ne hissettiniz hamilelikte ve sonrasında acınızı hafifletti mi yoksa daha çok mu aklınıza geldi

Canım benim 2,5 yıl oldu benim de oğlumu kaybedeli. 17 aylık bir kardeşi var şuanda. Sanırım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz. Emin ol aynı şeyleri hepimiz hissettik , hissediyoruz. Sana şunu diyebilirim ki en iyi ilaç kesinlikle meleklerimizin kardeşleri. Ben kardeşini kucağıma aldıktan sonra bile hep korktum kaybedeceğim diye, düşün hamilelikteki endişelerimi. Kaybetme korkusu hep oluyor ama bende Metehanım 1 yaşını doldurduktan sonra azaldı. Meleğimin acısını sorarsan, her an aklıma gelmiyor artık ama her gün aklımdan geçiyor. Zaman zaman Metehanımı öpüp koklarken bir kere de Mustafamı öpüyormuş, kokluyormuş gibi öpüp kokluyorum. Zaman zaman süzülüyor yaşlar gözlerimden ama o ilk zamanlardaki yangının yerini közler aldı. Közler aldı diyorum çünkü biliyorum ki ölene kadar sönmeyecek bu yangın...

Bebeğini kaybetme sebeplerini araştırıp, alabileceğin önlemleri aldıktan sonra hiç beklemeden gebe kalmaya çalış derim ben sana. En iyi ilaç bu çünkü...

Back