Zaten sürekli kontrol altındayım 1 yıldır doktorlardan eve gelemedim kendi doktorum c4 komplemanım düşmedigi için korunmaya devam demişti dikişlerimin gayet iyi oldugunu vücudumun gebelige hazır oldugunu söylemişti ama ben başka doktorada gittim dün degeri önemli görmedi bütün testlerinde yapılmış korunmayı bırak hamile kal gel bna dediAma siz yine de bi dr görünün muayene olun cocuk düşünüyoruz deyin onlar gerekeni söyler.
Ne guzel umutlu konuşmuş dr.un. gozunaydinZaten sürekli kontrol altındayım 1 yıldır doktorlardan eve gelemedim kendi doktorum c4 komplemanım düşmedigi için korunmaya devam demişti dikişlerimin gayet iyi oldugunu vücudumun gebelige hazır oldugunu söylemişti ama ben başka doktorada gittim dün degeri önemli görmedi bütün testlerinde yapılmış korunmayı bırak hamile kal gel bna dedi
Ayy canım nasılsın bebiş nasıl..Canım endişe etme olacağı varsa oluyor engel olunamıyor. Sen dr la görüş tedbirini al gerisini tabbim be yazdıysa o. Burada bi arkadaşımız 39 haftalık doğum yapıp 5 ay sonra tekrar gebe kaldı ve maşallah sorunsuz doğum yaptı. Bu dikiş sorunu erken veya geç çok belli olmuyor bununla psikolojini bozma canım benim
Sagol allah razı olsun izin verince heyecan yaptım 1 yıl önce diyafram henrisinden bebegimi kaybettim dogdu 1hafta yaşadı kızım o yuzden herşeyden korkar oldumNe guzel umutlu konuşmuş dr.un. gozunaydin
Aynı dikişlerimi açıyolar 2.dogumdaAma siz yine de bi dr görünün muayene olun cocuk düşünüyoruz deyin onlar gerekeni söyler.
Ben sormustum dr aynı dikisleri açıyoruz dedi sezaryan sayısı da istedigin kadar sezaryan olursun dedi.4.5.sezaryen da yapıyoruz ama tabi vücut yıpranıyor demiştiAynı dikişlerimi açıyolar 2.dogumda
Ayy ben herşeyden korkuyorum spinal yaptılar hissettim tuttmadı sonra genel anestezi vermişler 2 bucuk saat ameliyathane de kalmış dogumum ve sonrası benim için çok zordu çok korkuyorum artık herşeyden..doktor dün izin verdi herşeyden korktugum için gece sabaha kadar uyuyamadım şuan sersem gibiyim hamile kalırsam ne yapıcam süreç nasıl ilerliycek diye düşün düşün maf oldumBen sormustum dr aynı dikisleri açıyoruz dedi sezaryan sayısı da istedigin kadar sezaryan olursun dedi.4.5.sezaryen da yapıyoruz ama tabi vücut yıpranıyor demişti
Pıhtılaşmam da var doktor igne vermem diyo onuda kafaya takıyorumBen sormustum dr aynı dikisleri açıyoruz dedi sezaryan sayısı da istedigin kadar sezaryan olursun dedi.4.5.sezaryen da yapıyoruz ama tabi vücut yıpranıyor demişti
Şükür bende o da iyiyiz:) benim pai1 homozigot mthfr c677t heterozigot çıkmıştı canım. Kullanmayacaksım diyor. Gürkan hoca böyle dedi prof melih atahn da kullanma gerek yok dedi. Bunlar dışında iki dr la daha görüştüm onlarda kullandırmam bende dediler. İçini rahat tut. İnşallahh hemencikk beklemeden verecek rabbim hayırlısıylaAyy canım nasılsın bebiş nasıl..
Adetim bitince korunmayı bırakıcaz artık tekrar anne olmak istiyorum izin çıktı yani sana bişey sorucaktım canım hangi genlerinde pıhtılaşma vardı doktor bna sadece coraspin kullandırıcak igne vermiyo ya ısrarlarıma ragmen vermiyo içim rahat olmaz ki benim
Hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz. Çok dau ettimSagol allah razı olsun izin verince heyecan yaptım 1 yıl önce diyafram henrisinden bebegimi kaybettim dogdu 1hafta yaşadı kızım o yuzden herşeyden korkar oldum
Ben de bu 4 _5 sezaryen yapildigini öğrenince çok sevinmiştim. Bir arkadaş profa sormuş 5 e kadar rahatlıkla yapılır demisBen sormustum dr aynı dikisleri açıyoruz dedi sezaryan sayısı da istedigin kadar sezaryan olursun dedi.4.5.sezaryen da yapıyoruz ama tabi vücut yıpranıyor demişti
Canım eğer sorunlu bi gebelik ve doğum olduysa bence eski dr tercih edilebilir. Onun dışında kimi insan memnun olmadığından kimisi başka sebeplerle dr değiştiriyor. Ben normal doğum yapmıştm, aynı dr a gitmeyeceğim dedim ama başka dr lara gittikten sonra eski dr un daha mantıklı olduğun karar verdim ve eski dr uma devam ediyorum
Benim bebegim de 1 hafta yaşadı cennet kuşum.6 ay önce kaybettim.Sagol allah razı olsun izin verince heyecan yaptım 1 yıl önce diyafram henrisinden bebegimi kaybettim dogdu 1hafta yaşadı kızım o yuzden herşeyden korkar oldum
Canım bazı durumlarda dr umuza güvenmekten başka elimizden birşey gelmiyor. Sonuç olarak şunu biliyoruz ki öyle veya böyle evlatlarımızın ve bizim kaderimiz değişmeyecekti.ihmal olduğunu düşünmek çok can acıtıyor bende çok düşündüm ama kendimi üzmekten başka birşey olmuyorBen dr uma su yönden kızıyorum ben ona ilk gittiğimden beri defalarca ilk doğumumu erken yaptığını söyledim oğlumu 36+6 da sezaryenle doğmuştu. Ve ikinci hamilelikte çok kasılmaların oluyordu. Erkenden alabilirdi benim bebeğimi
Canım çok haklisin ihmal olmuş seninde durumda.doktor hatası da var.ama inan Allah izin verseydi o doktor bebeğini erken alırdı.Rabbim izin vermiyor.o yol çiziyor bizlerde gidiyoruz.Ben dr uma su yönden kızıyorum ben ona ilk gittiğimden beri defalarca ilk doğumumu erken yaptığını söyledim oğlumu 36+6 da sezaryenle doğmuştu. Ve ikinci hamilelikte çok kasılmaların oluyordu. Erkenden alabilirdi benim bebeğimi
Orası muhakkak ama işte insan sorgulamadan edemiyor. Biz ıyi dr özel hastane diye her ay 130 km yol gidiyorduk. Dediginiz gibi allah o dr u sectirdi. O doktora o kararı verdirdi. Inşallah ben burdaki tüm kadınlar sag saglim bebeklerini kulaklarına alırlar. Her gün dua ediyorum bunun için. Gördüğüm kadarıyla da bu foruma uye olanlarda şimdiye kadar bebeğini kaybedenlerin hic biri aynı acıyı tekrar yaşamadı. Bu da sevindiriciCanım çok haklisin ihmal olmuş seninde durumda.doktor hatası da var.ama inan Allah izin verseydi o doktor bebeğini erken alırdı.Rabbim izin vermiyor.o yol çiziyor bizlerde gidiyoruz.
Uludağ üni.poliklinige gittim canım 17 nisanda da doç.doktor mehmet aral atalaya var randevum onunla devam edicem gibi görünüyor.Şükür bende o da iyiyiz:) benim pai1 homozigot mthfr c677t heterozigot çıkmıştı canım. Kullanmayacaksım diyor. Gürkan hoca böyle dedi prof melih atahn da kullanma gerek yok dedi. Bunlar dışında iki dr la daha görüştüm onlarda kullandırmam bende dediler. İçini rahat tut. İnşallahh hemencikk beklemeden verecek rabbim hayırlısıylagünler anlamadan geçiyor inan bana anlamıyorum nasıl geçtiğini. Dr a kime devam ediyorsun canım bursada mı
Enfeksiyon yada pıhtıdan yükselebilen yada düşen bir deger benim yüksek doktor enfeksiyondan şüphelendi prof.dahiliyeye gittim herşeyime baktı dişciye kadar gittim bakıldı ve enfeksiyon bulunmadı haftaya da smear testi yaptırıcam canımBenim bebegim de 1 hafta yaşadı cennet kuşum.6 ay önce kaybettim.
Bahsettiğiniz c4 komplemanı ne testi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?