Bizler seçilmiş anneler babalarız mükafatı çok büyük ,sabırı çok ağır. Rabbim bizede nasip etsin inşallah tekrardan anne olmayı dualarımız kabul olsun inşallah. Sizler sağlıkla büyütün bebeğiniziBurdakiler tanır beni maalesef yeni anneler gelmis.keske hicbir annenin yuregi yanmasa.ama bu acıyı yaşayan ilk de değiliz son da olmuyoruz.yine mart ayı geldi.kızım 26 martta tam iki yaşında olacaktn.olmadı kuzum olmadı sarilamadm öpüp koklayamadım diger tarafa kaldı hayallerimiz.o günü ve sonrasında yaşadıklarım...tam 24 ay once bebek çantasıyla girdiğim hastaneden kucagimda bebegimle çıkmayı beklerken acıyla hıçkıra hıçkıra ağlayarak çıktık.hayat durdu benim icin yaşayamam diyordum nefes alamiyordum resmen.39.haftamda normal doğumu bekliyordum hic bir sorun yoktu.hayatımi bundan sonra bebegimle gecirmeyi düşünüyordum ama olmadı.bos besigimin başında günlerce kızım diye ağladım.akan sütüme bakıp ağladım.hic giydiremedigim zibinlarda bebeğimin kokusunu aradım.cansz cekilen bi fotoğrafına bakıp bakıp agladm.komsumun bebek sesine gece vakti uyanıp bwnim kızım da bi saatte süt istermiydi diye ağladım.minicik mezarının başında ağladım.gelen bayramlar zoruma gitti ağladım.ama aglarken hep dua ettim Allahim ne ilyr sabrını ver dayanma gücü ver ve teseliisini gönder diye.ilk bebegime 2 yılda gebe kalamamisken Rabbim cok cabuk kardesini gönderdi.9 ay o kadar uzun geldi ki.stres heyecan endişe korku ve sonunda cok şükür kardesini kucağıma alldm.ablası yerine kardesini seviyorum simdi.onunla her gün şükrediyorum.Allah acıyla yanan bütün annelere nasip etsin.acım kalbimin bir köşesinde duruyo.hala burnumun diregi sızlıyorhic aklımdan çıkmıyor ama kardeşi aglayan yüzümü güldürdü cok şükür.burdaki herkes kardeşleriyle teselli bulurlar insaallah.hepinize dua ediyorum ve sizi cok iyi anlıyorum
Lütfen yanlış anlama beni.acını tazelemek seni kinlendirmek istemem.neden aynı ismi koyduki senin yaşadıklarını bile bile insanların bakadar düşüncesiz olmasına çok üzülüyorum.Gözünüz aydın. Ne guzel kardeşi gelmiş. Dün komsum doğum yaptı. Benimle aynı hastanede aynı dr a gidiyordu. Bugün evine geldi bebeğiyle. Onun adına tabi sevindim ama tüm acılarım tazelendi. O günü tekrar yaşadım eve girdiğimde hissettiklerim geldi aklıma. Benim koymayı düşündüğüm ismi koydu bebeğine. Aynı iş yerinde ve aynı binada oturuyoruz. Çok zor
Gözünüz aydın. Ne guzel kardeşi gelmiş. Dün komsum doğum yaptı. Benimle aynı hastanede aynı dr a gidiyordu. Bugün evine geldi bebeğiyle. Onun adına tabi sevindim ama tüm acılarım tazelendi. O günü tekrar yaşadım eve girdiğimde hissettiğim heBurdakiler tanır beni maalesef yeni anneler gelmis.keske hicbir annenin yuregi yanmasa.ama bu acıyı yaşayan ilk de değiliz son da olmuyoruz.yine mart ayı geldi.kızım 26 martta tam iki yaşında olacaktn.olmadı kuzum olmadı sarilamadm öpüp koklayamadım diger tarafa kaldı hayallerimiz.o günü ve sonrasında yaşadıklarım...tam 24 ay once bebek çantasıyla girdiğim hastaneden kucagimda bebegimle çıkmayı beklerken acıyla hıçkıra hıçkıra ağlayarak çıktık.hayat durdu benim icin yaşayamam diyordum nefes alamiyordum resmen.39.haftamda normal doğumu bekliyordum hic bir sorun yoktu.hayatımi bundan sonra bebegimle gecirmeyi düşünüyordum ama olmadı.bos besigimin başında günlerce kızım diye ağladım.akan sütüme bakıp ağladım.hic giydiremedigim zibinlarda bebeğimin kokusunu aradım.cansz cekilen bi fotoğrafına bakıp bakıp agladm.komsumun bebek sesine gece vakti uyanıp bwnim kızım da bi saatte süt istermiydi diye ağladım.minicik mezarının başında ağladım.gelen bayramlar zoruma gitti ağladım.ama aglarken hep dua ettim Allahim ne ilyr sabrını ver dayanma gücü ver ve teseliisini gönder diye.ilk bebegime 2 yılda gebe kalamamisken Rabbim cok cabuk kardesini gönderdi.9 ay o kadar uzun geldi ki.stres heyecan endişe korku ve sonunda cok şükür kardesini kucağıma alldm.ablası yerine kardesini seviyorum simdi.onunla her gün şükrediyorum.Allah acıyla yanan bütün annelere nasip etsin.acım kalbimin bir köşesinde duruyo.hala burnumun diregi sızlıyorhic aklımdan çıkmıyor ama kardeşi aglayan yüzümü güldürdü cok şükür.burdaki herkes kardeşleriyle teselli bulurlar insaallah.hepinize dua ediyorum ve sizi cok iyi anlıyorum
Genç kizligindan beri hayali imiş. Vazgeçemezmiş.Lütfen yanlış anlama beni.acını tazelemek seni kinlendirmek istemem.neden aynı ismi koyduki senin yaşadıklarını bile bile insanların bakadar düşüncesiz olmasına çok üzülüyorum.
Ben doğum yaptığımda (bebeğimi 1 haftalık kaybettim) annem evin kapasini süslemek istedi. Yan komşumun bebeği olmamış. Yok anne gözüne sokmuş gibi ayıp olur dedim istemedim azcık düşünceli olsa insanlar keşke.
Cok iyi anliyorum.benim de kapikomsum 20 gün once dogum yapmıştı.her gördükçe icim cız ediyordu.gözümün önünde büyüdü kızı.benim imtihanm da buymuş dedim sabrettim.sonra 2.kızıma ismini koyduktan sonra öğrendim ki bu yaşıt kıza anneannesi gilin hitap ettigi isimle ayni isni koymuşum çocuğuma. sonra ben 2.gebeligukde o kadın tekrar hamileydi.ayno seyleri yasamaktan korktum.bu defa da yine ayni haftada dogum yaptk.sen de güçlü olmaya çalış.sağlığına dikkT et.vakti zamani gelince kucagin dolar ins.hayatı boyu hi. Gebelik tatmamiş hic umudu olmayan kadınlar düşün.Gözünüz aydın. Ne guzel kardeşi gelmiş. Dün komsum doğum yaptı. Benimle aynı hastanede aynı dr a gidiyordu. Bugün evine geldi bebeğiyle. Onun adına tabi sevindim ama tüm acılarım tazelendi. O günü tekrar yaşadım eve girdiğimde hissettiklerim geldi aklıma. Benim koymayı düşündüğüm ismi koydu bebeğine. Aynı iş yerinde ve aynı binada oturuyoruz. Çok zor
Güçlü olmaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum. Başka bir isim koysa bu kadar etkilenmezdim. Aynı binada benim kizimin isminde bir bebek var. Neyseki yakın zamanda taşınacağım burdan. Tayin çıktı başka yereCok iyi anliyorum.benim de kapikomsum 20 gün once dogum yapmıştı.her gördükçe icim cız ediyordu.gözümün önünde büyüdü kızı.benim imtihanm da buymuş dedim sabrettim.sonra 2.kızıma ismini koyduktan sonra öğrendim ki bu yaşıt kıza anneannesi gilin hitap ettigi isimle ayni isni koymuşum çocuğuma. sonra ben 2.gebeligukde o kadın tekrar hamileydi.ayno seyleri yasamaktan korktum.bu defa da yine ayni haftada dogum yaptk.sen de güçlü olmaya çalış.sağlığına dikkT et.vakti zamani gelince kucagin dolar ins.hayatı boyu hi. Gebelik tatmamiş hic umudu olmayan kadınlar düşün.
Taşınman daha iyi olur gerçekten.ben de bikac ay önce taşındım.ama aynı isinde birileri hep karşımıza çıkacak.Güçlü olmaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum. Başka bir isim koysa bu kadar etkilenmezdim. Aynı binada benim kizimin isminde bir bebek var. Neyseki yakın zamanda taşınacağım burdan. Tayin çıktı başka yere
Mutlaka ayni isimde çocuklar insanlar göreceğim ama bunu birlikte hamilelik yaşadığım bebeğimi kaybettiğimde ne durumda olduğumu gören hem iş arkadaşım hem komşum olan kişi koymayabilirdi. Şimdi ben onunla nasıl görüşeceğim. Yanina ek isim koydu ben üzülmeyeyim diye.Taşınman daha iyi olur gerçekten.ben de bikac ay önce taşındım.ama aynı isinde birileri hep karşımıza çıkacak.
Tebdil-i mekanda ferahlık vardır.Allahim iyi insanlarla karşılaştırsın yeni yerinizde .ferahlık versin gönlünüze inşallah.bende asker eşiyim.imkanim olsa taşınmayı çok istiyorum.tası tarağı toplayıp gidesim var.Güçlü olmaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum. Başka bir isim koysa bu kadar etkilenmezdim. Aynı binada benim kizimin isminde bir bebek var. Neyseki yakın zamanda taşınacağım burdan. Tayin çıktı başka yere
Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Inşallah bana ve benim gibi bekleyenlere de nasip etsinuzun zaman oldu bu sayfaya girmeyeli inanın hep aklımda ve dualarımda tüm melek anneleri.. Malesef ne ilkiz ne son olucağiz biliyorum. yinede keşke kimsenin yüreğine düşmesin bu yangın diyorum. Aramıza yeni katılan melek annelerine YÜCE ALLAH tan sabır diliyorum. Mevla önce sabır sonrada sabrınızın mükafatı olan hem bu dünyada hem vakti geldiğinde ebedi hayatta yavrularımıza kavustursun. Sizlere umut olsun diye yazmak istedim. sakın pes etmeyin ne olursa olsun isyan etmeden yaradana sıgının o cok büyük. Şükürler olsun bende bir cok melek annesi gibi kavuştum melek oğlumun kardeşine. 16 aylık oldu öyle cok istiyorum ki ara ara girip yazmayı ama yaramazlıklarından fırsat bulamıyorum. ALLAH hepinize bu duyguyu tattırsın inşallah. vakti gelince yüce mevlam sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlarla doldursun kucaklarınızı.
Amin inşallah, hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyütün.sizinlerin yazılarınızı okumak güç veriyor bize.uzun zaman oldu bu sayfaya girmeyeli inanın hep aklımda ve dualarımda tüm melek anneleri.. Malesef ne ilkiz ne son olucağiz biliyorum. yinede keşke kimsenin yüreğine düşmesin bu yangın diyorum. Aramıza yeni katılan melek annelerine YÜCE ALLAH tan sabır diliyorum. Mevla önce sabır sonrada sabrınızın mükafatı olan hem bu dünyada hem vakti geldiğinde ebedi hayatta yavrularımıza kavustursun. Sizlere umut olsun diye yazmak istedim. sakın pes etmeyin ne olursa olsun isyan etmeden yaradana sıgının o cok büyük. Şükürler olsun bende bir cok melek annesi gibi kavuştum melek oğlumun kardeşine. 16 aylık oldu öyle cok istiyorum ki ara ara girip yazmayı ama yaramazlıklarından fırsat bulamıyorum. ALLAH hepinize bu duyguyu tattırsın inşallah. vakti gelince yüce mevlam sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlarla doldursun kucaklarınızı.
İnsallah bir gün sizlerde burda bebek haberlerinizi paylasacaksınız. Keske yeni anneler katılmasa ama diyorum ya ne ilkiz ne son olacağız. Bir gun sizlerde baska melek annelerine guc verip umut olacaksınız belkide...Amin inşallah, hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyütün.sizinlerin yazılarınızı okumak güç veriyor bize.
Merhaba..yazınız dikkatimi çekti allahım sabır versin birdaha yaşatmasın inşallah sezeryan dikişiniz nasıl açıldı ne kadar süre vardı iki hamilelik arasında bnde sezeryan oldum tekrar bebek düşünüyoruz daEvet bende hep unutuyorum malesef. Ben 12 ağustosta 37 haftalıkken kaybettim. Hiç bir sorun yoktu eski sezaryen dikisim açılmış. Sabah sancılandım. Karnimda ölmüş. Sonrası bildiğin gibi. Senin neydi sebebin. Eylülde doğum yaptın 6 aylık olacak dediğine göre. Duaların içinde sagol. Amin burdaki tüm anneler inşallah bebeklerine kavuşur
Amin inşallah kimseye yasatmasin. Iki dogumum arasında tam 23 ay vardi.Merhaba..yazınız dikkatimi çekti allahım sabır versin birdaha yaşatmasın inşallah sezeryan dikişiniz nasıl açıldı ne kadar süre vardı iki hamilelik arasında bnde sezeryan oldum tekrar bebek düşünüyoruz da
Merhaba..yazınız dikkatimi çekti allahım sabır versin birdaha yaşatmasın inşallah sezeryan dikişiniz nasıl açıldı ne kadar süre vardı iki hamilelik arasında bnde sezeryan oldum tekrar bebek düşünüyoruz da
1 yıl oldu dogum yapalı korunmayı bırakıcaz artık bebek ne zaman olursa 9 ayda taşıma süresi hesap yapmaya başladım korkuyorm çünküAmin inşallah kimseye yasatmasin. Iki dogumum arasında tam 23 ay vardi.
Benim de her ikisi arası 18 ay.dr sexaryandan sonra 6 ay beklememi söyledi.9.ayda gebe kaldım 18.ayda tekrar sezaryen oldum.cok şükür sorun yaşamadım bebeğime kavuştum.ins sen de sorunsuz kucagina alacağın bebeğin olur burdaki herkesinMerhaba..yazınız dikkatimi çekti allahım sabır versin birdaha yaşatmasın inşallah sezeryan dikişiniz nasıl açıldı ne kadar süre vardı iki hamilelik arasında bnde sezeryan oldum tekrar bebek düşünüyoruz da
Ama siz yine de bi dr görünün muayene olun cocuk düşünüyoruz deyin onlar gerekeni söyler.1 yıl oldu dogum yapalı korunmayı bırakıcaz artık bebek ne zaman olursa 9 ayda taşıma süresi hesap yapmaya başladım korkuyorm çünkü
Canım endişe etme olacağı varsa oluyor engel olunamıyor. Sen dr la görüş tedbirini al gerisini tabbim be yazdıysa o. Burada bi arkadaşımız 39 haftalık doğum yapıp 5 ay sonra tekrar gebe kaldı ve maşallah sorunsuz doğum yaptı. Bu dikiş sorunu erken veya geç çok belli olmuyor bununla psikolojini bozma canım benim1 yıl oldu dogum yapalı korunmayı bırakıcaz artık bebek ne zaman olursa 9 ayda taşıma süresi hesap yapmaya başladım korkuyorm çünkü
Kesinlikle katılıyorum. Benim yaşadığımı düşünüp kimse etkilenmesin. Dr um bile meslek hayatımda ilk kez karşılaştım dedi.Canım endişe etme olacağı varsa oluyor engel olunamıyor. Sen dr la görüş tedbirini al gerisini tabbim be yazdıysa o. Burada bi arkadaşımız 39 haftalık doğum yapıp 5 ay sonra tekrar gebe kaldı ve maşallah sorunsuz doğum yaptı. Bu dikiş sorunu erken veya geç çok belli olmuyor bununla psikolojini bozma canım benim
Siz benim yaşadığımı düşünüp telaşa kapılmayın. Benim ki çok nadir görülen bir olaymış. Bana 2 yıl süre verdi. Ama ona rağmen ben bile 1 yılım dolunca başka dr a profa gidip muayene olacağım hamile kalabilir miyim diye. Dr unuz sizi yönlendirir. Allah nasip ederse Sağlıkla kucağımiza alırız hepimiz.1 yıl oldu dogum yapalı korunmayı bırakıcaz artık bebek ne zaman olursa 9 ayda taşıma süresi hesap yapmaya başladım korkuyorm çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?