Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Genetikte bir sorun cikmamisti. 6li trombofili paneli yapilmadi. Iki bebek kaybettigim icin onlem olarak igneye aspirine baslicaz dedi doktorum. Tesekkur ederim bilgilendirdigin icin..

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Siz ne kadar aradan sonra hamile oldunuz. Kaç haftalık doğum yaptınız.

Çok soru soruyorum kusura bakmayın ama insan merak ediyor işte. Sezaryen dikisimde problem oldu demistiniz neydi problem. Ve ikinciye ne zaman hamile oldunuz. Benimde sezaryen dikisimde problem olduğu için kaybetmiştim de bebeğimi. Onun için soruyorum

Yuregine saglik ne guzel ifade etmissin arkadasim benim de bir oglum var yasayan birini de cennete gonderdim bana da oglun var dediler cookkk evlat evlattir hangi parmagin kesilirse o acir hangi kolun kirilirsa o agrir...
bende cok dusundum kafamda hala acabalar nasil olurdu neye benzerdi diye rabbim bir kez dahi ruyamda gormeyi bile nasip etmedi acim onbir ay oldu hala ayni gecmiyor galiba en sonunda kafayi yiyecegim ... cok teslim oluyorum ama elimde degil o bizim yillardir bekledigimiz evimin en kucuguydu... gitti... rabbim kimselere o diger evladin var sukret diyenlere bile evlat acisi vermesin...

Yüreğinize sağlık ne kadar güzel anlatmışsınız duygularımızı benimde büyük oğlum dan sonra kızım oldu kaybettim ve ölümden döndüm. Tekrar hamile kalırsam ölüm riski olduğu söylendi.ona rağmen dinlemedim Drları gittim tedavi ile tekrar hamile kaldım çok şükür hiç bir sorun olmadı.

Arkadaşlar yüreği yanık melek anneleri instagram da kadınlara özel macun diye bişey var onu kullanan hamile kalabiliyor adetleri ve hormonları düzene giriyor kistleri yok oluyor yumurta rezervi artıp kaliteli yumurta oluyormuş. İsterseniz bi araştırın. Banada bi arkadaşım söyledi çok araştırmadım üstünkörü baktım ama baya hamile kalan varmış onun üzerine. Belki bi vesiledir. Burda korunmayı bırakmış hamile kalamayan arkadaşlar vardı. Bi bakın isterseniz.

kiziniza cok uzuldum rabbim sabirlar versin... tekrar anne olabilmenize ise
Cok sevindim insallah darisi bize olsun butun isteyen ozellikle bebegini evladini kaybeden ici yanan butun melek annelerinin kucagi dolsun insaallah...ozellikle @bilgesultan03 insallah senin kucagin dolsun sonra biz arkandan gelelim insallah

Son düzenleme:
Isim var mi bir suru oyle urunler var ama isim de reklama mi girer

Canım benim ilk kızımdan sonra bi oğlum oldu tedavi ile sonra tekrar hamile kaldım ikinci kızıma onuda 15 temmuzda karnımda kalbi durdu. O sayfa bu canım üstüne hamile kalan çokmuş bi araştır istersen canım. Rabbim kucağını doldursun inşallah tüm melek annelerine inşallah rabbim hayırlı bebekler nasip etsin. Bu bi vesiledir belki Rabbim dermanınızı bunda vermiştir benide vesile etmiştir kim bilir banada bir arkadaşım söyledi. Ama şuan alamam ben önce safra kesemde ameliyat olmam lazım

Canım benim ilk kızımdan sonra bi oğlum oldu tedavi ile sonra tekrar hamile kaldım ikinci kızıma onuda 15 temmuzda karnımda kalbi durdu. O sayfa bu canım üstüne hamile kalan çokmuş bi araştır istersen canım. Rabbim kucağını doldursun inşallah tüm melek annelerine inşallah rabbim hayırlı bebekler nasip etsin. Bu bi vesiledir belki Rabbim dermanınızı bunda vermiştir benide vesile etmiştir kim bilir banada bir arkadaşım söyledi. Ama şuan alamam ben önce safra kesemde ameliyat olmam lazım Eki Görüntüle 2062411

Merak ettiğin herseyi sorabilirsin. Basin sağolsun canm. Dikisimde incelme olmus. Allah bu defa ayni aciyla sinamadi evladimi kavustum cok şükür. Cunku doktor dogum sonrasi tam zamaninda müdahale etmişiz 1 gun bile dayanamazmissin dedi dikis açılıyor mus.
(Diger melek annelerine kotu ornek olmak istemem. Ben dogumdan sonra 8. Ayda dikis yerinde çökme olduğunu ogrendm yani dikisimde problem vardi hamile kalmadan önce)

Allah evladini sana bagislasin canm. Bende ruyamda goremedm yavrumu. Bir kere yuzunu gormek icin nasil yalvardigima gozyasalrima Allah sahit. Hamileyken oğlumu ruyamda sık sık gorurdum ama ayni abisine benziyor derdim dedigim gibi de benziyormuş.
Hamile kalmadan once oglum ruyama girdi 3 gun ust üste hemde. Ama yüzü nu yine net hatirlmiyrum 1 gun boyunca ogluma baktm altini degistrim giydirdim emzirdm Allahim sana şükürler olsun bana ruyamda 1 gun ogluma bakmayı nasip ettin diye dua ediyordum. Uyandigimda ki huzuru sana anlatamam. 2. Gunde oglum sol omzuma cikmisti ben yerde yatıyordum . Ben buyuk oglum sandm. Aldm kucağıma yatircam, baktm oglum yatıyor zaten. Kucagimda ki bebege bakip ozaman bu Tuğra diyorm ne kadar guzelmis dedikleri kadar varmis diyorm ama yuzunu yine hatırlamıyorum. Sonra cok gecmedi hamile olduğumu ogrendm.
İnşallah melegin ruyana girer canm. Ümitsizliğe kapilma sakin. Benim hamile kalmam tedavisiz imkan siz gibi birseydi. Allah nasip etti ama. Ben tam anlamiyla tevekkül ettigim zaman hamile kaldım. İnşallah sen ve tum evlat icin yanip tutusan melek annelerine Allah bu mucizeyi tekrar nasip eder

Cok tesekkurler kardesim takipcisi olacagim arastirip uygunsa size de dusuncelerimi bildiririm.
allah sendem razı olsun kardesim ...

Cok tesekkurler kardesim takipcisi olacagim arastirip uygunsa size de dusuncelerimi bildiririm.
allah sendem razı olsun kardesim ...
Düşüncelerini bildirmene sevinirim allah sendende razı olsun. İnşallah dermanın bunda olur. Rabbim olduracağı şeylere vesile verirmiş. Rabbim kuluna vermiyeceği şeye dua ettirmez iş. İnşallah rabbim senin ve tüm bebek isteyenlerin kucağını doldurur. Hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder inşallah.

Senin adına çok sevindim. Kendi adıma da sevindim umut oldun. Tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım die korkuyor insan.

Merhaba canım bende yeni sezeryanlıyım ve şuan hamileyim korkuyorum gerçekten arası 5 ay İnş bi sıkıntı yaşamam

Canım melek annelerim nasılsınız sizi unuttum sanmayın sakın hep dualarımdasınız biz büyüyoruz çok şükür bugun kontrol var inş güzel şeyler duyarız bize dua edin teyzeleri beni tanıyanlar bilir nolur ümidinizi kaybetmeyin.. Allah çok büyük... Dularda buluşmak ümidiyle hayırlı cumalar

tugrammbebegimm doğummu yaptın canım gözün aydın çok sevindim Rabbim kuzunu sana bağışlasın İnş durumunuz nasıl erken olunca sıkıntı oldumu neyin oldu Ayy çok heyecanlandım duygulandım... Heralde bu Tuğram yazın beni çok etkiliyor oğlumun adıydı.. çok şükür Rabbime.. Rabbim bütün melek annelerine bu duyguyu nasip etsin yavrularını kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…