Genetikte bir sorun cikmamisti. 6li trombofili paneli yapilmadi. Iki bebek kaybettigim icin onlem olarak igneye aspirine baslicaz dedi doktorum. Tesekkur ederim bilgilendirdigin icin..Sinir değerlere çok yakın canım. Bir de pihtilasmanin tek sebebi protein s e c değil. Benim bu degerlerim çok düzgün çıkmıştı, tam sınırların ortasında çıkmıştı ama genetik testteki değerlerim de mutasyon çıkmıştı. 6 lı trombofili panali testini yaptırmış mıydın canım? Onun sonucu nasıl çıktı?
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Siz ne kadar aradan sonra hamile oldunuz. Kaç haftalık doğum yaptınız.Normalde yarın doğum için gün almistik canm. Nst de sanci çıktı ve dikislerimde ıncelme olduğu için cumartesi günü doğum oldu Allah ima binlerce şükürler olsun hala ruyada gibiyim. Duygularım karmakarışık hem mutluyum hemde hüzünlü...
Doktorum iyi ki 3 gün daha beklememisiz dedi. Darısı bütün melek annelerin başına.
Çok soru soruyorum kusura bakmayın ama insan merak ediyor işte. Sezaryen dikisimde problem oldu demistiniz neydi problem. Ve ikinciye ne zaman hamile oldunuz. Benimde sezaryen dikisimde problem olduğu için kaybetmiştim de bebeğimi. Onun için soruyorumBebeklerin hayırlı olsun canm. Sen duani etmişsin cok sukur kabul olmuş.
Bende hamileyken korktum ama duamin kabul olduğunu hissediyordum.
Beni perinatolag da takip etti. Son kontrolumde artık dikisini takip edicez eger incelme olursa onun kac mm oldgunu suan unuttum erken doğum olur sıkıntı olmaz dedi. 36+3 de doğum yaptım canm. Ama benim sezeryan dikismde onceden problem olmustu onunda etksii var yani. Doktorun ilerleyen haftalarda seni yönlendirir bebislerini simdiden sıkıntıya sokma
Yuregine saglik ne guzel ifade etmissin arkadasim benim de bir oglum var yasayan birini de cennete gonderdim bana da oglun var dediler cookkk evlat evlattir hangi parmagin kesilirse o acir hangi kolun kirilirsa o agrir...Basın sağolsun Allah acini birazda olsa dindirecek meleginin kardeşini en hayırlı kısa vakitte sana göndersin inşallah.
2. 3. Çocuk muhabbeti o kadar can sıkıcı ki. Oglumu kaybettigimde çoğu kişiden aynı şeyi duydum bir tane oğlun var üzülme. Tabiki çok şükür Allah ima o duyguyu bana tattırdı. Burda bazı arkadaşlarda aynı konu da şanslı oldugumuzu ima etti. Evladın biri ikisi üçümu olur. Sağ kolunu kessen sag kolun acir , solu kessen sol. 10 parmağından birincisi kirilsa ikincisinden daha mi az acir. Giden gitmiş oluyor acısını sana bırakıp. Başka çocuğun varsa onda teselli bulmaya calisyrsun. Ona her baktığında acaba benziyormuydu kokusu ayni miydi diye deli sorular beyninde dolanıyor. Bırak evladını gördüğün her bebekte acaba bunun gibi mi aglayackti kasi gözü benziyormuydu böyle mi olurdu diye saçma sapan düşüncelere daliyrsun.
Bazen diyoruz ya kimse bizi anlamıyor ne hissettiğimizı bilemez. Çünkü onlar evladınımi kaybetti bizi anlasın diyoruz. Işte insanız ne kadar kolay yorum yapıyoruz bizlerde. Inan ikincide olsa üçüncücu veya dorduncuyu düşünürdun hatta ölümü bile göze alıp tekrar hamile kalmak için bütün imkanlarıni zorlardin
Yüreğinize sağlık ne kadar güzel anlatmışsınız duygularımızı benimde büyük oğlum dan sonra kızım oldu kaybettim ve ölümden döndüm. Tekrar hamile kalırsam ölüm riski olduğu söylendi.ona rağmen dinlemedim Drları gittim tedavi ile tekrar hamile kaldım çok şükür hiç bir sorun olmadı.Yuregine saglik ne guzel ifade etmissin arkadasim benim de bir oglum var yasayan birini de cennete gonderdim bana da oglun var dediler cookkk evlat evlattir hangi parmagin kesilirse o acir hangi kolun kirilirsa o agrir...
bende cok dusundum kafamda hala acabalar nasil olurdu neye benzerdi diye rabbim bir kez dahi ruyamda gormeyi bile nasip etmedi acim onbir ay oldu hala ayni gecmiyor galiba en sonunda kafayi yiyecegim ... cok teslim oluyorum ama elimde degil o bizim yillardir bekledigimiz evimin en kucuguydu... gitti... rabbim kimselere o diger evladin var sukret diyenlere bile evlat acisi vermesin...
kiziniza cok uzuldum rabbim sabirlar versin... tekrar anne olabilmenize iseYüreğinize sağlık ne kadar güzel anlatmışsınız duygularımızı benimde büyük oğlum dan sonra kızım oldu kaybettim ve ölümden döndüm. Tekrar hamile kalırsam ölüm riski olduğu söylendi.ona rağmen dinlemedim Drları gittim tedavi ile tekrar hamile kaldım çok şükür hiç bir sorun olmadı.
Isim var mi bir suru oyle urunler var ama isim de reklama mi girerArkadaşlar yüreği yanık melek anneleri instagram da kadınlara özel macun diye bişey var onu kullanan hamile kalabiliyor adetleri ve hormonları düzene giriyor kistleri yok oluyor yumurta rezervi artıp kaliteli yumurta oluyormuş. İsterseniz bi araştırın. Banada bi arkadaşım söyledi çok araştırmadım üstünkörü baktım ama baya hamile kalan varmış onun üzerine. Belki bi vesiledir. Burda korunmayı bırakmış hamile kalamayan arkadaşlar vardı. Bi bakın isterseniz.
Canım benim ilk kızımdan sonra bi oğlum oldu tedavi ile sonra tekrar hamile kaldım ikinci kızıma onuda 15 temmuzda karnımda kalbi durdu. O sayfa bu canım üstüne hamile kalan çokmuş bi araştır istersen canım. Rabbim kucağını doldursun inşallah tüm melek annelerine inşallah rabbim hayırlı bebekler nasip etsin. Bu bi vesiledir belki Rabbim dermanınızı bunda vermiştir benide vesile etmiştir kim bilir banada bir arkadaşım söyledi. Ama şuan alamam ben önce safra kesemde ameliyat olmam lazımIsim var mi bir suru oyle urunler var ama isim de reklama mi girer
Canım benim ilk kızımdan sonra bi oğlum oldu tedavi ile sonra tekrar hamile kaldım ikinci kızıma onuda 15 temmuzda karnımda kalbi durdu. O sayfa bu canım üstüne hamile kalan çokmuş bi araştır istersen canım. Rabbim kucağını doldursun inşallah tüm melek annelerine inşallah rabbim hayırlı bebekler nasip etsin. Bu bi vesiledir belki Rabbim dermanınızı bunda vermiştir benide vesile etmiştir kim bilir banada bir arkadaşım söyledi. Ama şuan alamam ben önce safra kesemde ameliyat olmam lazım Eki Görüntüle 2062411Isim var mi bir suru oyle urunler var ama isim de reklama mi girer
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Siz ne kadar aradan sonra hamile oldunuz. Kaç haftalık doğum yaptınız.
Çok soru soruyorum kusura bakmayın ama insan merak ediyor işte. Sezaryen dikisimde problem oldu demistiniz neydi problem. Ve ikinciye ne zaman hamile oldunuz. Benimde sezaryen dikisimde problem olduğu için kaybetmiştim de bebeğimi. Onun için soruyorum
Yuregine saglik ne guzel ifade etmissin arkadasim benim de bir oglum var yasayan birini de cennete gonderdim bana da oglun var dediler cookkk evlat evlattir hangi parmagin kesilirse o acir hangi kolun kirilirsa o agrir...
bende cok dusundum kafamda hala acabalar nasil olurdu neye benzerdi diye rabbim bir kez dahi ruyamda gormeyi bile nasip etmedi acim onbir ay oldu hala ayni gecmiyor galiba en sonunda kafayi yiyecegim ... cok teslim oluyorum ama elimde degil o bizim yillardir bekledigimiz evimin en kucuguydu... gitti... rabbim kimselere o diger evladin var sukret diyenlere bile evlat acisi vermesin...
Cok tesekkurler kardesim takipcisi olacagim arastirip uygunsa size de dusuncelerimi bildiririm.Canım benim ilk kızımdan sonra bi oğlum oldu tedavi ile sonra tekrar hamile kaldım ikinci kızıma onuda 15 temmuzda karnımda kalbi durdu. O sayfa bu canım üstüne hamile kalan çokmuş bi araştır istersen canım. Rabbim kucağını doldursun inşallah tüm melek annelerine inşallah rabbim hayırlı bebekler nasip etsin. Bu bi vesiledir belki Rabbim dermanınızı bunda vermiştir benide vesile etmiştir kim bilir banada bir arkadaşım söyledi. Ama şuan alamam ben önce safra kesemde ameliyat olmam lazım Eki Görüntüle 2062411
Düşüncelerini bildirmene sevinirim allah sendende razı olsun. İnşallah dermanın bunda olur. Rabbim olduracağı şeylere vesile verirmiş. Rabbim kuluna vermiyeceği şeye dua ettirmez iş. İnşallah rabbim senin ve tüm bebek isteyenlerin kucağını doldurur. Hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder inşallah.Cok tesekkurler kardesim takipcisi olacagim arastirip uygunsa size de dusuncelerimi bildiririm.
allah sendem razı olsun kardesim ...
Senin adına çok sevindim. Kendi adıma da sevindim umut oldun. Tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım die korkuyor insan.Merak ettiğin herseyi sorabilirsin. Basin sağolsun canm. Dikisimde incelme olmus. Allah bu defa ayni aciyla sinamadi evladimi kavustum cok şükür. Cunku doktor dogum sonrasi tam zamaninda müdahale etmişiz 1 gun bile dayanamazmissin dedi dikis açılıyor mus.
(Diger melek annelerine kotu ornek olmak istemem. Ben dogumdan sonra 8. Ayda dikis yerinde çökme olduğunu ogrendm yani dikisimde problem vardi hamile kalmadan önce)
Merhaba canım bende yeni sezeryanlıyım ve şuan hamileyim korkuyorum gerçekten arası 5 ay İnş bi sıkıntı yaşamamMerak ettiğin herseyi sorabilirsin. Basin sağolsun canm. Dikisimde incelme olmus. Allah bu defa ayni aciyla sinamadi evladimi kavustum cok şükür. Cunku doktor dogum sonrasi tam zamaninda müdahale etmişiz 1 gun bile dayanamazmissin dedi dikis açılıyor mus.
(Diger melek annelerine kotu ornek olmak istemem. Ben dogumdan sonra 8. Ayda dikis yerinde çökme olduğunu ogrendm yani dikisimde problem vardi hamile kalmadan önce)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?