• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

22 eylulde bebegımız makat gelış olduğu ıçın 38+5 de sezeryan tarıhı aldık evımızı temızledık her seyı hazırladık ananeler bcaabaneler dogum ıcın bıze geldı.Dogumdan bir gun once aksam 8nde hissettim en son hareketini sanki karbimin sol tarafina dirsegini dayadi annemlere gosterdim,aksam saat 11 oldu dus aldim ama ustumde bir agirlik var annemlere sankingelmek istemiyor huzun var cociugumda dedim,sabah uyandik hazirladik bende hala ayni his doktora soyledim nst ye bagladilar kalp atisini duyamadilar aonra doktorum geldi ulturasonla bakti bebegi kaybettik dedi o an sanki canimdan can kopardilar inanamadim hayir dedim ölmek istedim.Ilk bebegimdi esimle cok severek evlendik tek hayalimiz cocugumuzun olmasiydi ve allah bize bir kiz cocugu nasip etmisti harika bir hamileleik yasadim cok gezdim cok hareketliydim sevgimiz o gelince daha da artmisti.Ama olmadi.Donmez donmez son gece doner demistik oyle de oldu son gece donmeye calismis yavrum kordonunu sıkıstirmis ve kalbi durmus ne doktorlarin sucu vardi ne de benim tamamen alin yazisi,Bin bir hayalle gittigim suslu esyalarla pusetimiz bos dönduk.9 ay hayalini kurdugum yavrumu goremedim bana gostermediler sakinlestiriciden kendimde degildim mezarina gittim iki kere oyle zorduki o minik bedeni toprak altinda gormek Allah kimseye evlat acisi gostermesin,doktorum 6 ay bekle dedi ama icim paramparca eylulumu cok ozluyorum bundan sonra ondaki gibi bir hamilelik gecirecegimi dusunmuyorum icimde hep ya kaybedersem korkusu olacak
Başın sağolsun canım çok zor evet yaşayan bilir ama buda bir imtihan... Hamile kalınca biraz hafifleyecek acın evet korkuların olucak ama içindeki umut tekrar yeşerecek İnş... Her şerde bi hayır vardır... Rabbim sağlıklı bir yavru nasip etsin inş sana ve bizim gibi melek annelerine vede evlat hasreti çekenlere

P
Aynı testleri bende yaptırdım canım protein c nin 70-140 arasi protein s nın 60-130 arasi olması gerekiyor sonuçlara göre en iyisini dr yorumlar ama senin de sınırlar ıçinde bir sıkıntı olmaz inşallah içini ferah tut
Protein S ve c temiz çıktı bendede ama genetik testi köyü çıktı burda bırakmayın sakın genetik testi muhakkak yapın ben şimdi iğne ve coraspin kullanılanıyırum

Bende anlamadım kan sulandırıcı kullanmam mı gerekiyor dedim. Folbiol kullanman yeterli dedi. Erken doğum sebebi tek yumurta ikizi olması denmişti. Kan pıhtılaşması olunca düşük olmuyor muydu
2 çocuğum sağlıklı 3. Çocuğumu kaybettim pıhtılaşma varmış meğer diğerleri mucize dedi doktor düşük olcak diye bişey yok benim gelişmedi erken doğdu 6.5 aylık.. İkizlerde erken doğum riski oluyo malesef

P

Protein S ve c temiz çıktı bendede ama genetik testi köyü çıktı burda bırakmayın sakın genetik testi muhakkak yapın ben şimdi iğne ve coraspin kullanılanıyırum
Evet benim de pıhtılaşma sorunlarım cıktı ve bunun tansiyonu tetiklediği belirlendi. Hergun ığne olmam gerekeceğini söyledi dr um. Anladığım kadarıyla tekrar hamilesiniz ve Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve uzun bir ömür versin inşallah. Benim 4 ayın bitti. Biraz daha toparladım. Siz kaybınızdan ne kadar sonra gebe kaldınız acaba?

5 ay sonra hamile kaldım canım 13 haftalık hamileyim Allah izin verirse hergün iğne ve coraspin kullanıyorum Rabbim sizede banada sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin

5 ay sonra hamile kaldım canım 13 haftalık hamileyim Allah izin verirse hergün iğne ve coraspin kullanıyorum Rabbim sizede banada sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
Amin canim ınşallah ve sizin adiniza gerçekten çok sevindim. Çok rahat ve sağlıklı bir hamilelik gecirmeni canı gönülden diliyorum inan. Benim ilk bebeğimdi bazen tekrar denemeyi öyle çok istiyorum ki bazen de içimdeki korku daha fazla basıyor.bunu zaten anlatmama gerek yoktur. Allah en hayırlı zamanda bana da nasip etsin iñsallah

Amin canim ınşallah ve sizin adiniza gerçekten çok sevindim. Çok rahat ve sağlıklı bir hamilelik gecirmeni canı gönülden diliyorum inan. Benim ilk bebeğimdi bazen tekrar denemeyi öyle çok istiyorum ki bazen de içimdeki korku daha fazla basıyor.bunu zaten anlatmama gerek yoktur. Allah en hayırlı zamanda bana da nasip etsin iñsallah
Aminn canım

Benim pihtilasma testelerim normal cikti ama doktorum pihtilasma varmis gibi dusunucez dedi. Aspirine gebelikten ne kadar once basladiniz?? Birde sezeryan yeriniz yapistirmami dikislimi??

Benim pihtilasma testelerim normal cikti ama doktorum pihtilasma varmis gibi dusunucez dedi. Aspirine gebelikten ne kadar once basladiniz?? Birde sezeryan yeriniz yapistirmami dikislimi??
Dikiş ama dışta gözüken bişey yoktu ili ucunda 1 ip vardı Allaha emanet

Inşallah sağlıkla alırsın kucağına. Herkes bebeğini kucağına saglikla alsın isterim ama bizim gibi olanlara çok çok daha fazla seviniyorum. Bu acı dinmiyor bitmiyor tam 3 ay oldu benim başka bir şey düşünemez oldum.

Senin adına çok sevindim. Kendi adıma da sevindim umut oldun. Tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım die korkuyor insan.

Teşekkür ederim canm. Korku maalesef hiç bitmiyor hamileyken de dogum sonrasi da. Ama melegimize kavuşmak herşeye değer. Bizim üç bucuk ayimiz bitti bile cok şükür.

Merhaba canım bende yeni sezeryanlıyım ve şuan hamileyim korkuyorum gerçekten arası 5 ay İnş bi sıkıntı yaşamam

Merhaba canm. Inşallah evladina sağ salim kavursursun. Eskilerden daha erken hamile kalan arkadaşlarım oldu bebekleri yaşlarını doldurdular bile. Korkma desemde faydasi yok biliyorum benimde aşırı stresli gecti.

kiziniza cok uzuldum rabbim sabirlar versin... tekrar anne olabilmenize ise
Cok sevindim insallah darisi bize olsun butun isteyen ozellikle bebegini evladini kaybeden ici yanan butun melek annelerinin kucagi dolsun insaallah...ozellikle R Ruhumda SIZI insallah senin kucagin dolsun sonra biz arkandan gelelim insallah

Allah razı olsun dualarında beni unutmadığın, kendi meleğinin acısının yanında benim meleğime yandığın için. inşallah dualarınız kabul olur da buradan sizinle paylaşırım buruk sevincimi. inşallah bir kızım olur da ablasının kokusunu, sıcaklığını verir bize. Rabbim size de cennetteki oğlunuzun ona benzeyen kardeşini verir, onu her öptüğünüzde onun kokusunu duyarsınız.
Geçenlerde bir kitap aldım ama okuyamadım, daha doğrusu devam edemedim.( Nicola simpson hayatımın yedi rengi) diye. on beş yaşındaki kızını kazada kaybeden bir anne yazmış. Evlat acısı dünyanın her yerinde aynı, aynı ateş yakıyor herkesi. en çok etkilendiğim yanı Anne dehşetle farkediyor ki kızının yüzünü hatırlayamıyor. Aynı benim gibi.. ben kızımın yüzünü hatırlayamıyorum, resimlerine bakıyorum yanımda ama gözlerimi kapattığım an yok. her gün onunla yaşadığımız anılarını tekrar yaşıyorum ama yüzünü net göremiyorum.
Geçenlerde çok yaşlı bir teyzeyle konuştum 47 yıl önce 11 yaşında oğlunu kaybetmiş. ona, yüzünü hatırlıyor musun diye sordum 'hiç gözümün önünden gitmiyor' dedi. peki ben niye yüzünü hayal edemiyorum.

Allah razı olsun dualarında beni unutmadığın, kendi meleğinin acısının yanında benim meleğime yandığın için. inşallah dualarınız kabul olur da buradan sizinle paylaşırım buruk sevincimi. inşallah bir kızım olur da ablasının kokusunu, sıcaklığını verir bize. Rabbim size de cennetteki oğlunuzun ona benzeyen kardeşini verir, onu her öptüğünüzde onun kokusunu duyarsınız.
Geçenlerde bir kitap aldım ama okuyamadım, daha doğrusu devam edemedim.( Nicola simpson hayatımın yedi rengi) diye. on beş yaşındaki kızını kazada kaybeden bir anne yazmış. Evlat acısı dünyanın her yerinde aynı, aynı ateş yakıyor herkesi. en çok etkilendiğim yanı Anne dehşetle farkediyor ki kızının yüzünü hatırlayamıyor. Aynı benim gibi.. ben kızımın yüzünü hatırlayamıyorum, resimlerine bakıyorum yanımda ama gözlerimi kapattığım an yok. her gün onunla yaşadığımız anılarını tekrar yaşıyorum ama yüzünü net göremiyorum.
Geçenlerde çok yaşlı bir teyzeyle konuştum 47 yıl önce 11 yaşında oğlunu kaybetmiş. ona, yüzünü hatırlıyor musun diye sordum 'hiç gözümün önünden gitmiyor' dedi. peki ben niye yüzünü hayal edemiyorum.
Canim kardesim senin cektigin acinin yaninda benim ki ne ki... ben oglumu hic goremedim ölůsünü dahi gostermediler bu icimde hep uhde gorseydim diye ama bazen de diyorum gorseydim belki bu yandigimdan daha cok yanacaktim diye o zaman hic kaylanamazdim ölü olsa bile... o yuzden neye benziyor cok anlatmiyorlar ne esim ne de oglumu gorenler biri birazcik anlatsa dahi mahvoluyorum ...
Oysa ki sen bilgesultaninla gunler gecirmissin opup sarip koklamissin ve kaybetmissin... bir de kucuk ölüme degil sevmelere yarasan bir cocukken kaybetmissin...
Seni uzmek yarani tazelemek istemem canim kardesim yavrun da yavrum da oyle guzrl bir yerde ki ...
Simdi mezarindan geldim oglumun sanki hic ölmemis gibi sanki hep bizimle gibi yasiyor gibi...
Butun mezarlarin ustundekilerden guzel cicekleri ayni cicekleri dedesine de dikiyoruz ama oglumunkiler oyle guzel aciyorlar ki sasiriyoruz... ayni sekilde butun cocuk ve bebeklerinkiler de oyle....
Zor olsa da onlar bizimle ben inaniyorum sadece bedenleri yok o yuzden biz gorup duyamiyoruz...
Cani gonulden dileyip hep dua ediyorum insallah bilgesultanini rabbim sana geri verir her seyiyle oyle benzer ki bebegin bilgesultanina hic kaybetmemis gibi olursun insallah...
Rabbim yardimcin olsun sakin heder etme annesi kendini yavrun seni goruyor duyuyor...
Cok istersen bir seyi olmuyor kardesim ben oglumu cok gormek istiyorum ruyama girmiyor her gun dua ediyorum bugun gormek nasip olsun diye hic goremiyorum....
Senin ki de boyle bir sey cok seviyor ozluyorsun kafan hep kizinda o yuzden de yuzunu dahi hatirlayamiyorsun ....
Biraz kafan baska seylerle mesgul olursa belki bilge sultaninin da yuzu gelir gozune hem bakarsin kardesi de gelir...
Onlar cok guzeller ve guzel bir yerdeler her ne kadar biz herkes yavrusunu severken evlatlarimizin taslarini sevsek te...
Allaha emanet kardesim...
La tahzen...

Kaybedeli daha iki hafta olmamıştı ki ben kızımın yüzünü unutmuştum. Hemen resmine baktım. Beynimiz bazen bizi üzen şeyleri unutmayı seçse de ben unutmak istemiyorum. Bugün bir ay oldu 6 günlük kızım cennete gideli. Sanki seneler geçmiş gibi, an geliyor hepsi bir rüya gibi.
Ne mutlu ona cennetlik yaratılmış. Her anne evladı için en iyisini ister ya daha iyisi ne olabilir diyorum. Özlemi beni yakıp kavursa da onun için seviniyorum. Acısı yok, derdi yok, tasası yok. Dünya güzelliklerini de yaşayamadı ya varsın yaşamasın cennet nimetleriyle kıyas olmaz.

Kaybedeli daha iki hafta olmamıştı ki ben kızımın yüzünü unutmuştum. Hemen resmine baktım. Beynimiz bazen bizi üzen şeyleri unutmayı seçse de ben unutmak istemiyorum. Bugün bir ay oldu 6 günlük kızım cennete gideli. Sanki seneler geçmiş gibi, an geliyor hepsi bir rüya gibi.
Ne mutlu ona cennetlik yaratılmış. Her anne evladı için en iyisini ister ya daha iyisi ne olabilir diyorum. Özlemi beni yakıp kavursa da onun için seviniyorum. Acısı yok, derdi yok, tasası yok. Dünya güzelliklerini de yaşayamadı ya varsın yaşamasın cennet nimetleriyle kıyas olmaz.
Basiniz sagolsun
Cok uzuldum... neden kaybettiniz evladinizi sizi uzmeyecekse tabi ...
Gorupte topraga vermek daha bir zordur herhalde ... bende evladimi dokuz aylikken karnimda kaybettim...
Rabbim senin de yardimcin olsun ...kucagin tez zamanda dolsun insallah...

Yaa çok üzüldüm. Allah sizi küçük meleğinizle cennette kavuştursun. Birisi bana unutmaya çalış demiştide kadına düşman olmuştum nasıl unuturum diye. Ömür geçsede unutamam unutulmaz ki. Ama haklısınız o öyle bir yerde ki derdi yok hasret çekmiyor çünkü Rabbim melekleri ona biz gibi gösteriyor. O cennette bana sarılıyor öpüyor ama benim kucağım boş. ..

Basiniz sagolsun
Cok uzuldum... neden kaybettiniz evladinizi sizi uzmeyecekse tabi ...
Gorupte topraga vermek daha bir zordur herhalde ... bende evladimi dokuz aylikken karnimda kaybettim...
Rabbim senin de yardimcin olsun ...kucagin tez zamanda dolsun insallah...

Senin de başın sağolsun. Ben de hiç kucağıma alamadım, koklayamadım yavrumu. Keşke kucağıma aldaydım diyorum sonra Öylesi daha mı zor olurdu diyorum. Keşkelerimiz, acabalarımız hiç bitmeyecek.
Kızım 32 haftalık doğdu. Eşi aşağıdaydı. Hamileliğim kanamalı geçti. Son kanamadan 4 gün sonra sezeryan oldum. Kalp atışlarında ani düşüş oluyordu. Eskisi gibi hareket etmiyordu. Kızımın tek sorunu bağırsakları gelişmediği için göbekten besleniyordu. 3 gün sütümü içti yavrum. Gece kalbi durmuş. Ben hala tam ölüm sebebini bilmiyorum, kimseye de sormuyorum. Bebeğime dokunabilir miyim dedim hemşire enfeksiyon olabilir hatta var dedi izin vermedi.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Hepimize sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin.

Back