Fotoğraf ını koymak istedim koyamadım kızımın çiçeklerinin. İki yıldır hergün gider sularım mevsimine göre açan çiçeklerle değiştirim. Geçen kış salyangoz larla mücadele ettik yazları kaplumbağa geldi yerde ekili çiçeklere. Her yer kupkuru kızımın yeri cennet gibi yeşillik rengarenk. Tabi kuşlar durur mu su içmeye geliyorlar belkide kızıma arkadaşlık ediyor lar. Üzerinde bitane rüzgar Gülü var. O bizim iletişimimiz. Soruyorum bilge sultan kimi seviyorsun babaysa dön anneyse dur. Dönüyor tabi çünkü babayı daha çok seviyor. Dönerken eve anneye bay bay yap diyorum dönüyor hızlı hızlı. Bazen çocuklar alıyorlar çok üzülüyorum sanki bomboş oluyor herşey. Yenisini koyuyorum... Hergün yıkıyorum kızım banyo yapardı hergün diye. Mermerinde bazı yerler sarardı ne yaptıysam geçmedi. Babası saçlarının rengini alıyor diyor.
Rabbim size peygamberler sabri versin insallah...
Ne guzel bir anne ne guzel bir babasiniz siz...
Ne guzel bir evlada sahipsiniz siz....
Bilgesultanin mezari ankaradaysa muhakkak ziyaret etmek isterim...
Yolum duserse hangi ildeyseniz bilgesultan'a gitmek isterim...
Onlar hep bizimle annesi secilmisler rabbimin cennetinde daima cocuk ve bebek olarak kalacaklar hamd-ü senalar olsun...
Senin kadar kizini evladini boyle guzel seven bir anne var midir ne guzel masallah size, canli evlatlarini sokaklara birakan ilgilenmeyen anneleri gordukce diyorum onlarin evlatlarina bir sey olmuyor biz gozumuzden sakiniyoruz pamuklara sariyoruz sakindigimiz goze cop batiyor...
Yuregi guzel anne, hep duamdasin inaniyorum rabbim kizini sana geri verecek...
Bilgesultanin bir bebek olarak sana geri gelecek ve sen buradan bizimle paylasacaksin mezar ziyaretlerine yalniz degil altin sacli bilge sultaninla gideceksin...
Rabbimden kim ne ister de o vermez ki inanmayanlara bile bir duru seyleri verirken inanan kuluna eziyet eder mi rabbim...
Sabir sadece ve teslimiyet... kizin iyi hem de cok iyi sadece beden elbisesi yok ama her daim seninle ve seni koruyor gozetiyor annesi ...