Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

12 ağustos sabahı 2017. Her şey değişti bir anda. Bebegimize hazırlanan evimiz bir anda cenaze evi oldu. Sizden tam bir yıl sonra.

Ameliyat yerini herkes korurken ben 6 gün bilmedim açımı yaramı oğluma gittim geldim hickiriklarla çığlıklarla ağlarken acaba dikislerime bişey olur mu diye düşünmedim. Sutum geldikçe kahroldum akmasin artık oğlum yok süt de gelmesin. Sen lohusasun dikkat et dedikçe bebeksiz lohusa mi olur hani bebeğim dedim yanfim. Ahh ahh karnım sabrımızı ver

Evet sanki sezaryen olan ben değildim hiç acımadı sanki. Süt geldikçe ağladım. Kimin için geliyorsun bebek mi var dedim içimden. Kimse de anlamadı beni. Gene olur dediler evladı 20 yaşında olanları düşün dediler sen daha sesini bile duymadin toparlan dediler. Resmini cektirmistim yakınlarıma hastanede. Telefonuma aldım bakıyorum arada seviyorum kızımı

Bende ölmeden Birgün önce oğlumun kuvezde gizli resmini çekmiştim ama her zaman bakamiyirum

Arkadaşlar benim adetime daha iki hafta var ama bı kaç gündür lekelenme bugün daha kırmızı kanamam başladı bu ay zaten hiç denemedik desem yeridir. Yani yerleşme kanaması değilde. Neden böyle erken den oldum bı hafta geçmeden tekrar adet olmak nasıl bı sorun acaba. Üç ay önce yine böyle olmuştu Dr a söylemiştim tekrar böyle erken olursa yine dr görün demisti. 3 ay önce böyle oldu sonraki 3 ay çok düzenliyor bı gün sekmiyordu bu ayda çok erken tekrarladı bı fikriniz var mı pazartesi Dr gitmeyi düşünüyorum ne kadar gitmek kötü edeceksede beni mecbur gitmeliyim sorun neyse öğreneyim en azindan

Sezeryandan sonra 3 ay benimde ayni anlattiginiz gibi oldu. Yeni yeni duzene girdi. Sizin ne kadar oldu?? Yeni gittim bende sorun cikmadi. Tiroidim yukselmis sadece o da yapabilir dedi doktor.

6 ay oldu benim canim
Hemen hemen ayni zamanlarda olmusuz. Adet zamanlarinda agri ve kanamam da artti benim bisey cikmadi. Sizde bi gidin doktora. Ne olur ne olmaz.. polikistik over de yapiyor genelde. Ultrasonla bakilmasi gerek sanirim..

Hemen hemen ayni zamanlarda olmusuz. Adet zamanlarinda agri ve kanamam da artti benim bisey cikmadi. Sizde bi gidin doktora. Ne olur ne olmaz.. polikistik over de yapiyor genelde. Ultrasonla bakilmasi gerek sanirim..
Benim bekarken vardı polikistik över evlenince gittim kontrole kist yok her kadında olması gereken kistler faydalı kistler var dedi ve o ay kızıma hamile kalmıştım. Çok şükür şimdi 3 buçuk yaşında. Oğlumda dakorunmayi bırakır bırakmaz hamile kaldım ama Rabbim nasip etmedi. Şimdi inşallah kardeşlerini nasip eder de yavrularimizin açısına biraz merhem olur su yaralı yurwklerimize

Sizde mi doğum yapalı 6 ay oldu bebeğiniz i neden kaybettiniz

Amiiin insallah. Su mubarek gunde dualarimiz kabul olsun..

Sizde mi doğum yapalı 6 ay oldu bebeğiniz i neden kaybettiniz
Evet benimde 7 ay oldu. Gelisim geriligi cikti. 29 haftalik dogum yaptim. Bebegim 1 gun kuvozde kaldi. Kaybettik. Enfekaiyon dendi ama kesin bir nedeni yok.. hala arastiriyor doktor. Pihtilasma testi yaptirdim sonuc bekliyorum. Yoruldum artik..

Evet benimde 7 ay oldu. Gelisim geriligi cikti. 29 haftalik dogum yaptim. Bebegim 1 gun kuvozde kaldi. Kaybettik. Enfekaiyon dendi ama kesin bir nedeni yok.. hala arastiriyor doktor. Pihtilasma testi yaptirdim sonuc bekliyorum. Yoruldum artik..
Aynen bende yoruldum gerçekten 9 ay taşıdım hiç birseyi yoktu 6 gün yaşadı tekrar istiyorum bebek ama o surecde korkuyorum şimdiden yoruluyorum zaten olmayınca daha da bı tukeniyorum şükür bı kızım var ama insan evlat istiyor kızım da kardeşine çok hevesliydi bekliyordu bazen bakıyorum kardeşiyle ilgili bişey konuşacağı zaman dalıp gidiyo off çekiyor biz kocaman insanız etkileniyoruz kızım da çok etkilendi

Ben artik tekrar istiyorum bile diyemiyorum. Mart ayindan beri hayattan koptum. Bedenin iyilesiyor ama ruhun eskisi gibi olmuyor. Hayal kuramiyorum. Anne olmak bu kadar zor olmamaliydi..

Ben artik tekrar istiyorum bile diyemiyorum. Mart ayindan beri hayattan koptum. Bedenin iyilesiyor ama ruhun eskisi gibi olmuyor. Hayal kuramiyorum. Anne olmak bu kadar zor olmamaliydi..
Martin kaçı ben 24unde doğum yaptım 30 ilk saatinde yavrum melek oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…