- 23 Ocak 2015
- 232
- 284
- 103
Gözünüz Aydın olsun Rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı ömürlü olsun inşallah..Selam melek anneleri.eskiler beni tanır.2 yıl boyunca beklediğim aşılama bile yaptığım bi gebeligim oldu.sorunsuz sıkıntsz hersey yolunda olan bir gebelik.ve normal dogumu beklerken 39.haftamda hastanedeyken sancm ve kanamam başlad.acil sezaryana alndm.sonra odaya ciktim bebegimi bekledim ama gelmedi.kaybetmistm kızımı hasretle bekledigim bebegimi bir defa görmek nasip bile olmadı.elimizd bebek çantasıyla kucagimiz bos yüreğimiz param parça ciktik hastaneden.bu acı gecmez bitmez dinmez dedim.doktugum gözyaşını ettigim dualari yalnz Allah bilir.ve tekrardan gebe kalamama korkusu ve kaybetme endişesi.6 ay sonra düşünmeye basladk yeni bir bebegi bütün korkulara ragmen.ama Rabbim 3 ay iinde gebe kalmayı nasip etti.sonra biraz endiselu biraz evhamli bir gebelik.ya dikislere bişey olur korkusu.gebelik ay degil hafta degil gün hesapladm.ama hep dua ettim her gördüğumden dua istedim.ve 22 eylül sabahı 37+2 de minik mucizeme kavustum.hala inanamiyorum.cok şükür Rabbim nasip etti.isteyen herkese yüreği yanan bütün annelere dogumda dua ettim.hayatımın en ağır imtihann üstünden tam 18 ay sonra tesellisine kavuştum.burda yüreği yananlara umut olmak istedim.Rabbim olmazları olduruyo.en karanlık zamanda aydınlığa çıkardı beni.ins sizler de yasarsnz bu mutlulugu
geçen yıl 12 temmuzda yazınızı okumuştum tekrar tekrar okuyup ağlamıştım O günkü ve sonraki yazılarınız Birebir aynı duyguları yaşıyor tüm melek anneleri.. şimdi ise güzel haberlerinizi almak ayrıca duygulandırdı darısı tüm melek annelerine inşallah..