Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Selam melek anneleri.eskiler beni tanır.2 yıl boyunca beklediğim aşılama bile yaptığım bi gebeligim oldu.sorunsuz sıkıntsz hersey yolunda olan bir gebelik.ve normal dogumu beklerken 39.haftamda hastanedeyken sancm ve kanamam başlad.acil sezaryana alndm.sonra odaya ciktim bebegimi bekledim ama gelmedi.kaybetmistm kızımı hasretle bekledigim bebegimi bir defa görmek nasip bile olmadı.elimizd bebek çantasıyla kucagimiz bos yüreğimiz param parça ciktik hastaneden.bu acı gecmez bitmez dinmez dedim.doktugum gözyaşını ettigim dualari yalnz Allah bilir.ve tekrardan gebe kalamama korkusu ve kaybetme endişesi.6 ay sonra düşünmeye basladk yeni bir bebegi bütün korkulara ragmen.ama Rabbim 3 ay iinde gebe kalmayı nasip etti.sonra biraz endiselu biraz evhamli bir gebelik.ya dikislere bişey olur korkusu.gebelik ay degil hafta degil gün hesapladm.ama hep dua ettim her gördüğumden dua istedim.ve 22 eylül sabahı 37+2 de minik mucizeme kavustum.hala inanamiyorum.cok şükür Rabbim nasip etti.isteyen herkese yüreği yanan bütün annelere dogumda dua ettim.hayatımın en ağır imtihann üstünden tam 18 ay sonra tesellisine kavuştum.burda yüreği yananlara umut olmak istedim.Rabbim olmazları olduruyo.en karanlık zamanda aydınlığa çıkardı beni.ins sizler de yasarsnz bu mutlulugu
Gözünüz Aydın olsun Rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı ömürlü olsun inşallah..

geçen yıl 12 temmuzda yazınızı okumuştum tekrar tekrar okuyup ağlamıştım O günkü ve sonraki yazılarınız Birebir aynı duyguları yaşıyor tüm melek anneleri.. şimdi ise güzel haberlerinizi almak ayrıca duygulandırdı darısı tüm melek annelerine inşallah..

Basin sağolsun canm. Bebegimi gebelik zehirlenmesinden kaybettim. Simdi Allah bagislarsa tekrar bebegim oldu.
Umudunu kaybetme yalniz Kanda pihtilasma ya yatkınlık var mi muhakkak arastirma hastanesinde yada özelde testlerini yaptir.
Allahım sağlıklı sıhhatli bir ömür versin bebeğinize. Adınıza çok sevindim. Şimdilik sadece faktör 5 bakıldı normal cıktı fakat kardiyovasküler risk paneli 12 mutasyon diye bir test daha varmış onun sonuçlarını bekliyoruz. Tekrar aynı şeyi yaşar miyim ya da tekrar bebeğim olur mu diye öyle tedirginim ki... yazdiklariniz umut oldu tesekkur ederim..iki gebeliğini arasında ne kadar beklediniz tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı bu konuda acaba

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Allahim hepimize sabir versin. Ben de 27 haftalik bebeğimi kaybedeli 2 ay oldu. Kaybettiğimi öğrenmeden 3 gün önce rutin kontrolümde hiçbir sorun yoktu. 3 gün sonra bebeğim hareket etmediği için dr a gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim. Yaşadığım acı tarif edilmez ve hiç azalmıyor. Yapılabilecek bütün testler neredeyse yapıldı ve preeklampsi geçirdiğim ve ölüm sebebinin bu olduğu söylendi bir prof. Tarafından. Bu ilk gebeliğimdi. Merak ettiğim preeklempsi sebebi ile bebeğini kaybedip tekrar bu sorunla kayıp yaşayanlar ya da bebeğini sağlıkla kucağına alan arkadaşlar var mı? Oglumun acısı asla geçmeyecek ama bir kardeşi olsun istiyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Allah sabırlar versin dayanma gücü versin inşallah..
hiçbir söz teselli etmiyor böyle bir acıyı inşallah Rabbim tez vakitte yeniden anne olmanızı nasip eder..

Melek anneleri hepimiz ayni seyleri yasadik ayni sekilde aci cektik çekiyoruzda. Biliyorum belki size bos anlamsiz imkansiz gelecek ama inanin sadece tek ilaç zaman. Geçmez dediginiz zaman oyle bir geçiyorki cogu seyi aip götürüyor bizden ama geçiyor iste. Tek yapmanız gereken Allah a sığınmak bol bol dua etmek isyana dusmeden sınavımizi atlatmak.
Tekrar bebegim oldu ilac gibi geldi ama unutuluyormu hayir bugun yine agladm mesela. Ogluma baktıkça acim tazelniyor. O da boyle olacaktı onuda emzricektm altini degistirecktm koklayacktm vs...
Yinede Cok sukur bugunume mucizem benimle çünkü annesini iyilestirmeye geldi. Kabul olmus duam kıymetlim.
Sizlerde hep duamdasiniz Allah yardimciniz olsun yureginize ferahlık dayanma gucu versin inşallah
Evladınızı Rabbim bağışlasın sağlıklı hayırlı ömürlü olsun inşalah..

Allahım sağlıklı sıhhatli bir ömür versin bebeğinize. Adınıza çok sevindim. Şimdilik sadece faktör 5 bakıldı normal cıktı fakat kardiyovasküler risk paneli 12 mutasyon diye bir test daha varmış onun sonuçlarını bekliyoruz. Tekrar aynı şeyi yaşar miyim ya da tekrar bebeğim olur mu diye öyle tedirginim ki... yazdiklariniz umut oldu tesekkur ederim..iki gebeliğini arasında ne kadar beklediniz tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı bu konuda acaba

Guzel dileklerin icin cok teşekkür ederim.
05.04.2015 kaybettim. 5 ay sonra korunma yi biraktm ama nasip olmadi.
Benden doktor bir suru test istemişti hicbir sorun cikmadi bende.
Hamileligim boyunca tansiyon seker takibi yaptm. Yediklerime dikkat ettim 8 kilo aldm. Protein ve kalsiyum agirlikli beslendm. Bebe aspirini,kalsiyum hapi ve magnezyum kullandım.
Perinatolag bulmani ve. 12-22-32. Haftalarda özellikle gitmeni tavsiye ederim.
Senin tansiyon problemin varmiydi?
Tansiyon icinde kendimi yormadm bol bol dinlendm kafaya birsey takmamaya çalıştım.

19 ay sonra hamile kaldm. Ama korunmayi 5 ay sonra bırakmıştım nasip olmadi ilk zamanlar.doktorum 4 ay sonra hamile kalabilirsin demişti

Guzel dileklerin icin cok teşekkür ederim.
05.04.2015 kaybettim. 5 ay sonra korunma yi biraktm ama nasip olmadi.
Benden doktor bir suru test istemişti hicbir sorun cikmadi bende.
Hamileligim boyunca tansiyon seker takibi yaptm. Yediklerime dikkat ettim 8 kilo aldm. Protein ve kalsiyum agirlikli beslendm. Bebe aspirini,kalsiyum hapi ve magnezyum kullandım.
Perinatolag bulmani ve. 12-22-32. Haftalarda özellikle gitmeni tavsiye ederim.
Senin tansiyon problemin varmiydi?
Tansiyon icinde kendimi yormadm bol bol dinlendm kafaya birsey takmamaya çalıştım.
Normalde tansiyon problemim yok. Gebelıgim sırasında da aslında pek yoktu dr da ne yazık ki düzenli bir ölçüm hiç yapmadı gebeligim boyunca. Kendim arada ölçerdim 12.8 falan çıkıyordu ama normalde 10.6 larda seyreder tansiyonum. Şimdi çıkan sonuçlarıma göre ve bazı şikayetlerime göre (ayaklarım çok şişiyordu ve karnimda sürekli bir acı hissi vardi) iyi bir perinatolog bu teşhisi koydu :(

Normalde tansiyon problemim yok. Gebelıgim sırasında da aslında pek yoktu dr da ne yazık ki düzenli bir ölçüm hiç yapmadı gebeligim boyunca. Kendim arada ölçerdim 12.8 falan çıkıyordu ama normalde 10.6 larda seyreder tansiyonum. Şimdi çıkan sonuçlarıma göre ve bazı şikayetlerime göre (ayaklarım çok şişiyordu ve karnimda sürekli bir acı hissi vardi) iyi bir perinatolog bu teşhisi koydu :KK43:

Ben 38 haftam bitmisti ozaman kaybettim oglumu. Benimde odemim cok vardi el ayak yuz ve son donem dilim bile sismisti. Tansiyonum 15 /10 hatta büyüğü 16 bile olmuştu. Bu kadar tehlikeli olduğunu bilseydim. Iste o keskeler yok mu....
Idrar da protein kacagina bakıldı mi?
Benim çıkmıştı sağolsun doktorum dikkate almadi
Sorun yok deyince tansiyonu bende dikkate almdm.
Eger test sonuçların temiz cikarsa bebe aspirini kullanirsin ve bol bol dinlenmek sart. Yani seni anliyrm ama inan korkma sıkı takiple ve Allah'ın izniyle yavruna kavuşacaksin ümitsizliğe kapilma sakin

Ben 38 haftam bitmisti ozaman kaybettim oglumu. Benimde odemim cok vardi el ayak yuz ve son donem dilim bile sismisti. Tansiyonum 15 /10 hatta büyüğü 16 bile olmuştu. Bu kadar tehlikeli olduğunu bilseydim. Iste o keskeler yok mu....
Idrar da protein kacagina bakıldı mi?
Benim çıkmıştı sağolsun doktorum dikkate almadi
Sorun yok deyince tansiyonu bende dikkate almdm.
Eger test sonuçların temiz cikarsa bebe aspirini kullanirsin ve bol bol dinlenmek sart. Yani seni anliyrm ama inan korkma sıkı takiple ve Allah'ın izniyle yavruna kavuşacaksin ümitsizliğe kapilma sakin
Evet ayaklarım çok şişince idrarda bakilmisti o da temiz çıkmıştı fakat 24 saatlik idrarla yapılması gerekiyormus sanırım benim gelişigüzel bakilmisti idrara ne kadar doğru sonuç verdi onu bilemiyorum.. bebeğimin öldüğünü öğrendiğimde çok yeni olmuş dendi 1 gün önce iş yerimde çok sıkıntılı bir gün geçirmiştim ani bir tansiyon yükselmesi ile mi oldu acaba bilemiyorum ve o gün saçma sapan şeyleri kafama taktığım sinirlendıgim için kendime çok kızıyorum...

Canım çok sevindim. Allah analı babalı büyütmeyi nasıp etsin. Rabbim evlat hasreti çeken herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Çok sevindim Rabbim yavrunu bağışlasın İnş maşallah size

Hayirli olsun allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Boyle haberler almak umut veriyor hepimize.

Cok sukur canm benm. Nasıl sevindim anlatamam. Ikimizde ayni sebepten kaybetmistik meleklerimizi. Buraya girip senden haber varmi diye hep bakıyordum. Gerci burdan hic kopamiyrm...
Allah yavrunuzu size bagislasin canm. Cok sukur seninde yuzun biraz olsun güldü. Darisi diger melek annelerin başına.

Gözünüz Aydın olsun Rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı ömürlü olsun inşallah..

geçen yıl 12 temmuzda yazınızı okumuştum tekrar tekrar okuyup ağlamıştım O günkü ve sonraki yazılarınız Birebir aynı duyguları yaşıyor tüm melek anneleri.. şimdi ise güzel haberlerinizi almak ayrıca duygulandırdı darısı tüm melek annelerine inşallah..

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Rabbim bu mutluluğu sizlere de tattrsn.yaşadığımız acı unutulacak bir acı degil ama cok şükür tesellisi geldi.

Evet ayaklarım çok şişince idrarda bakilmisti o da temiz çıkmıştı fakat 24 saatlik idrarla yapılması gerekiyormus sanırım benim gelişigüzel bakilmisti idrara ne kadar doğru sonuç verdi onu bilemiyorum.. bebeğimin öldüğünü öğrendiğimde çok yeni olmuş dendi 1 gün önce iş yerimde çok sıkıntılı bir gün geçirmiştim ani bir tansiyon yükselmesi ile mi oldu acaba bilemiyorum ve o gün saçma sapan şeyleri kafama taktığım sinirlendıgim için kendime çok kızıyorum...

Olacagi varmis canm sakin kendini suçlama. Bu bizim sinavimiz unutma.
Evet 24 saatlik idrara bakilmasi gerekiyor. Benmde tek idrarda eser miktarda çıkmıştı 10 gun sonra kaybettim.
Sıkı takiple sorunsuz hamilelik gecirirsin inşallah. Folik asit kullanmaya basla simdiden canm gönlünü ferah tut Allah büyük

Olacagi varmis canm sakin kendini suçlama. Bu bizim sinavimiz unutma.
Evet 24 saatlik idrara bakilmasi gerekiyor. Benmde tek idrarda eser miktarda çıkmıştı 10 gun sonra kaybettim.
Sıkı takiple sorunsuz hamilelik gecirirsin inşallah. Folik asit kullanmaya basla simdiden canm gönlünü ferah tut Allah büyük
Gerçekten çok teşekkür ederim vaktini ayırıp cevap verdiğin için aynı duyguları paylaşmış biriyle konuşmak güç veriyor insana. Normal doğum yaptım dr umda 4 aylık bir sürenin yeterli olduğunu söyledi fakat 12 mutasyon testi yaptirmak ıçin üniversite hastanesine gittim testi isteyecek olan dr kromozom analizi de ısteyelim içimiz rahat olsun dedi kasim 20 ye verdiler ancak randevuyu sonucu almadan gebelik düşünme dedi. Bunun ıçinde toplamda 6 ay beklemem gerekecek sanirim. Folik aside yine 3 ay önceden baslamak mi gerekir acaba şimdiden gerek var midir

Gerçekten çok teşekkür ederim vaktini ayırıp cevap verdiğin için aynı duyguları paylaşmış biriyle konuşmak güç veriyor insana. Normal doğum yaptım dr umda 4 aylık bir sürenin yeterli olduğunu söyledi fakat 12 mutasyon testi yaptirmak ıçin üniversite hastanesine gittim testi isteyecek olan dr kromozom analizi de ısteyelim içimiz rahat olsun dedi kasim 20 ye verdiler ancak randevuyu sonucu almadan gebelik düşünme dedi. Bunun ıçinde toplamda 6 ay beklemem gerekecek sanirim. Folik aside yine 3 ay önceden baslamak mi gerekir acaba şimdiden gerek var midir

Rica ederm canm istediğini sorabilirsin. Birbirimizin ne yaşadığını bildiğimiz icin sohbet etmek ilk zamanlar cok iyi gelir bilirim.
Folik asit 3 ay önceden başlanmalı . Şimdiden başlaman daha iyi preeklampsi icin de iyi geliyormus. Simdiden kalsiyum protein depolarini doldur canm. Be sodyumsuz tuz kullanmya basla. Billurun yesil kutuda olanlari var onu tavsiye edebilirim.
Normal dogum yapman senin icin buyuk avantaj canm.

canım hamileliğim kesinleşti üstelik ikizmiş sabahtan beri ağlıyorum sezeryan aram kısa korkuyorum nolur dua edin

Sevgili melek anneleri hepimizin acısı bir birbirimizi çok iyi anladık hayatlarımızı okuyup bazen şükrettik... Ben hamileliğim öğrendim çok şükür Rabbim nasip etti ama aldığım haber beni çok korkuttu bebekler ikizmiş Rabbimin mucizeleri bitmez... Kesinlikle çocuğun olmaz diyorlardı Rabbim ol dedi oldu... Şimdi yavrularımın korkusu sardı beni 6.5 ay oldu doğum yapalı 1 aylık hamileyim.. Sezeryan arası çok kısa oluyor korkuyorum... Müslümanların müslümana duası kabul olurmuş.. Nolur dua edin teyzeleri... Rabbim bağışlasın..

Canım çok sevindim, Rabbim tamamına erdirsin. Dikişlerinin açılmaması için protein ağırlıklı beslen, tüm yemeklerinde kuzu kemiği kaynatıp suyunu koy ve kelle paça çorbası iç. Dikişlerinin hızla kaynamasını sağlıyor bunlar. Ben sezeyandan 5.5 ay sonra hamile kaldım ve hiç bir sorun yaşamadım dikişlerimde. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mucizelerini, çok sevindim :)

Allah tüm melek annelerine sabır versin.
12 Eylül sabahına kadar herşey öylesine güzeldi ki,o gün dünyam başıma yıkıldı sanki. 15 eylülde sezeryanla kızıma kavuşacaktım ki olmadı. 12 eylül sabahı bebeğimin harrketlerini hissedemedim. Meyve suyu içtim,üç tane çikolata yedim,sağıma yattım soluma yattım yok yok.. Kıpırdamıyordu. Doktoruma yazdım,hastaneye gidip nst ye bağlanmamı söyledi ve bebeğimin kalbi atmıyordu. Nasıl dayanılmaz bir acıydı böyle bu. Doktorum seminerde olduğu için başka bir doktor geldi ve ulttasonlada baktı,ardından dopler ile bakıldı. Yaşamıyordu bebeğim,eşimle ağlamaya başladık birbirimize sarılarak,bir rüyadaymışcasına. Beni acil sezeryana aldılar. 7 yaşında bir oğlum var,o da sezeryan olduğu için sezeryanla aldılar yavrumu hiç göremedim,toprağa koydular yavrumu. Otopsi istemedik,doktorun söylediğine göre görünen hiç.bir sorun yokmuş. O güne kadar herşey çok normaldi. Hatta 4 gün önce kontrole gitmiştim ve cuma için sezeryan kararı almıştık. Ne yazık ki salı günü yavrumu kaybettim. Hala inanamıyorum nasıl geçicek bu acı bilmiyorum. Öyle çok istemiştim ki dayanılır gibi değil.. Hep düşünüyorum nedenler arıyorum.. Şimdi bir daha nasıl cesaret edicem bilemiyorum ve yaşım 35, br daha ki 3. sezeryanım olucak. Bebeğimemi yanayım,bundan sonrasına mı bilemiyorum. Allahım sabır ver diyorum ama hep evde şu an bir bebek olacağını düşlüyorum ve başlıyprum ağlamaya. Oğlum geçen akşam diyor ki anne şimdi kardeşim ölmeseydi kollarımda olucaktı diyor. Ben diyorum yine olur,ama yine ölürse diyor bana. O da öyle merakla bekledi ki kardeşini kavuşamadan melek oldu yavrum. Burdaki doktor bana Recep Has ı önerdi. Bana randevu alacakmış 3 ay sonrası için,üzülme sen daha iki sezeryan yaparsın diyor yalan doğru. Ama yavrum aklımdan gitmiyor,kıpırtıları sanki hala içimde. Nasıl geçevek bilemiyorum

Canım başın sağ olsun, Rabbim tekrarından korusun. Eğitim ve araştırma hastanesinde 6 lı trombofili panali testlerini, protein C, Protein S ve homosistein testlerini yaptır lütfen...

Selam melek anneleri.eskiler beni tanır.2 yıl boyunca beklediğim aşılama bile yaptığım bi gebeligim oldu.sorunsuz sıkıntsz hersey yolunda olan bir gebelik.ve normal dogumu beklerken 39.haftamda hastanedeyken sancm ve kanamam başlad.acil sezaryana alndm.sonra odaya ciktim bebegimi bekledim ama gelmedi.kaybetmistm kızımı hasretle bekledigim bebegimi bir defa görmek nasip bile olmadı.elimizd bebek çantasıyla kucagimiz bos yüreğimiz param parça ciktik hastaneden.bu acı gecmez bitmez dinmez dedim.doktugum gözyaşını ettigim dualari yalnz Allah bilir.ve tekrardan gebe kalamama korkusu ve kaybetme endişesi.6 ay sonra düşünmeye basladk yeni bir bebegi bütün korkulara ragmen.ama Rabbim 3 ay iinde gebe kalmayı nasip etti.sonra biraz endiselu biraz evhamli bir gebelik.ya dikislere bişey olur korkusu.gebelik ay degil hafta degil gün hesapladm.ama hep dua ettim her gördüğumden dua istedim.ve 22 eylül sabahı 37+2 de minik mucizeme kavustum.hala inanamiyorum.cok şükür Rabbim nasip etti.isteyen herkese yüreği yanan bütün annelere dogumda dua ettim.hayatımın en ağır imtihann üstünden tam 18 ay sonra tesellisine kavuştum.burda yüreği yananlara umut olmak istedim.Rabbim olmazları olduruyo.en karanlık zamanda aydınlığa çıkardı beni.ins sizler de yasarsnz bu mutlulugu

Canım çok sevindim. Rabbim sağlıklı, hayırlı, uzzuuuuun ömürler versin kuzuna. :)

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Allahim hepimize sabir versin. Ben de 27 haftalik bebeğimi kaybedeli 2 ay oldu. Kaybettiğimi öğrenmeden 3 gün önce rutin kontrolümde hiçbir sorun yoktu. 3 gün sonra bebeğim hareket etmediği için dr a gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim. Yaşadığım acı tarif edilmez ve hiç azalmıyor. Yapılabilecek bütün testler neredeyse yapıldı ve preeklampsi geçirdiğim ve ölüm sebebinin bu olduğu söylendi bir prof. Tarafından. Bu ilk gebeliğimdi. Merak ettiğim preeklempsi sebebi ile bebeğini kaybedip tekrar bu sorunla kayıp yaşayanlar ya da bebeğini sağlıkla kucağına alan arkadaşlar var mı? Oglumun acısı asla geçmeyecek ama bir kardeşi olsun istiyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Kan pıhtılaşmasından dolayı ben de preaklempsi geçirmişim ilk gebeliğimde. Ben de oğlumu kaybettikten sonra gittiğim perinatologtan öğrenmiştim bunu. Pıhtılaşma tetslerini yaptır canım. Çok şükür 2.oğlumu sağlıkla kucağıma aldım 36+1de. şuan 11 aylık oldu bile mucize. Gebeliğim boyunca kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım. 35+5e kadar hiç sorun yaşamadım. 35+5te tansiyonum yükselince Dr.um ciğer geliştirici vurdu ve her gün kontrole çağırdı, 36+1de de aldı kuzumu.

Rabbim sana da en hayırlı ve kısa sürede nasip etsin bir evlat canım. Umudunu kaybetme sakın...

Kızlar mucizelerin biri büyümemiş diğerinin kalp atışı var çok şükür başka zaman olsa çooook üzülürdüm ama dikiş korkum yüzünden Rabbim en iyisini bilir dedim... Çok şükür.. Sağlıkla kucağıma alayımda bakalım biri gelişmemiş dedi ve yumurta da kist var dedi bu kist 1 haftada nasıl oluştu anlamış değilim gelişmemiş olan düşer dedi kanama olabilir dedi korkuyorum dua edin nolur diğerine zarar vermesin

Canım çok sevindim, Rabbim tamamına erdirsin. Dikişlerinin açılmaması için protein ağırlıklı beslen, tüm yemeklerinde kuzu kemiği kaynatıp suyunu koy ve kelle paça çorbası iç. Dikişlerinin hızla kaynamasını sağlıyor bunlar. Ben sezeyandan 5.5 ay sonra hamile kaldım ve hiç bir sorun yaşamadım dikişlerimde. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mucizelerini, çok sevindim :)

Canım başın sağ olsun, Rabbim tekrarından korusun. Eğitim ve araştırma hastanesinde 6 lı trombofili panali testlerini, protein C, Protein S ve homosistein testlerini yaptır lütfen...

Canım çok sevindim. Rabbim sağlıklı, hayırlı, uzzuuuuun ömürler versin kuzuna. :)

Kan pıhtılaşmasından dolayı ben de preaklempsi geçirmişim ilk gebeliğimde. Ben de oğlumu kaybettikten sonra gittiğim perinatologtan öğrenmiştim bunu. Pıhtılaşma tetslerini yaptır canım. Çok şükür 2.oğlumu sağlıkla kucağıma aldım 36+1de. şuan 11 aylık oldu bile mucize. Gebeliğim boyunca kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım. 35+5e kadar hiç sorun yaşamadım. 35+5te tansiyonum yükselince Dr.um ciğer geliştirici vurdu ve her gün kontrole çağırdı, 36+1de de aldı kuzumu.

Rabbim sana da en hayırlı ve kısa sürede nasip etsin bir evlat canım. Umudunu kaybetme sakın...
Çok teşekkür ederim canim yazdiklarin umut oldu. Faktör 5 normal cıktı ama şimdi 12 farklı mutasyon araştırılıyor pıhtı ile alakalı. Onların sonucunun çıkması 1 ayı buluyormuş. Zaman çok yavaş geçiyor ne yazık ki..

Back