Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

1

Canım bu arada senden güzel haberler bekliyoruz :) Varmı önemli bir gelişme?
Ya canım yok galiba , daha 4 gün var reglime ama dün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı büyük ihtimal yok bu ay. Aslında bu ay hayırlı güzel haber duymaya ihtiyacım var hakkımızda hyırlısı inşallah. Sen düşünüyor musun senin 1 yıl oldu dimi

Basiniz saolsun. Ben cenazeye bile gidemedim evde sinir krizi gecirdim uyumusum. 10 gun yataktan cikmadim cok agirdi. Insallah bunlar son olmustur.. guzel gunler goruruz..
İnşallah canım ya burada bir sürü arkadaşımızdan güzel haberler aldık alıyoruz darısı bize inşallah

Hadı bakalım hayırlısı olsun bu ay olmasın da diğer ay olsun ya da 3 ay sonra olsun yeter kı sağlıklı olsun..Benim 4,5 ay oldu canım bebeğimi kaybedelı..Henüz düşünmüyorum..Şubat mart gıbı düşünüyorum Allah izin verirse

Pazar günü doğum günü deyince 1 yıl olmuş diye düşünmüştüm , sen tahmini doğum tarihini diyormuşsun.. kaç haftalık doğum yapmıştın canım sen

Kizlar ben mezarliga gidemiyorum. 4 ay oldu bir kere gittim sizde de ayni duygu var mi?

Arkadaşım hiçbir zaman bu durumu kabul edemeyeceksin eğerki kabullenmeyi bekliyosan onu bekleme ama alışıyosun yokluğunada değil yüreğinin acısına alışıyosun
Ben kızımı kaybedeli bugün 65 gün oldu kaybettiğim günü sakinleştirici falan yapmak istediler kabul etmedim çünkü biliyorumki bu yaşadığım kara gün gerçek gasilhanede ayakta duramıyodum ama bende yıkadım kızımı tabutunu arabanın arkasına koydurmadın kucağımıza koyduk babası ve ben mezarına hoca eşliğinde babası indirdi ve ben bütün bunları gördüm hala içim cayır cayır yanıyo sanki hasretinden ölüyorum ama bu durumu kabuledemiyorum bir türlü sadece sanırım acısına alışıyorum. Haftada en az 1 kere yanına gitmeye çabalıyorum ki bana kalsa hergün giderim. Sende git bu yaşadıkların acı ama gerçek kaçma duygularından alışmaya çalış onu sen doğurdun sen onun meleğisin o da senin meleğin şunu biliyoruzki onun bize değil bizim ona ihtiyacımız var onlar bizim inşallah şefaatçilerimiz olur rabbime sığın duygularınla yüzleş arkadaşım

Haklisin.. yuzlesmem gerek.. iki kere yasadim ben bu durumu. Psikolojik bir suru sorun yasiyorum artik ve sanki bunlari yasamamis gibi davraniyorum. Ama biliyorum ki benim iyilesme seklim bu. Burda sizin mezarligi surekli ziyaret ettiginizi oluyunca gorevlerimi yapamiyorum diye dusunuyorum. Zaman herseyin ilaci..

N Nuga1905 canım benim seni inanki çok iyi anlıyorum elbette zaman herşeyin ilacı
Mezarlığa gidip yaptığımız bir görev yokki onlar melek onların bizden giden hiçbir şeye ihtiyacı yok aksine bizim onlara ihtiyacımız var bu yüzden kendini sakın suçlu hissetme herkesin bir iyileşme şekli var tabi seni senden daha iyi başka kimsede bilemez sen kendini nasıl daha iyi hissediyosan öyle yap ama nacizane tavsiyem denemelisin oraya gidince canın daha çok acıycak bu toprak benim bebeğimin mi diyeceksin burada yatan benim kanın canım ben nasıl dayanıcam diyeceksin ama zamanla alışacaksın
Ben bebeğim yanlız kalmasın diye babaannesinin üstüne defnedilmesini istedim aslında ahir hayatta yanlız değil meleğim biliyorum ama psikolojik işte tek kalmasın istedim benim tek yapamadığım şey mezar taşını yazdırmak bende bunu yapamıyorum hep niyetleniyoruz tamam diyorum ama vazgeçiyorum orda o ismi görmeye tahammül edemeyeceğimi düşünüyorum sanırım kucağıma kardeşini almadan da yapamıycam bunu... hepte uzun uzun yazıyorum farkındayım ama dertlerimi dağ gibi hissediyorum sanki yazdıkça paylaştıkça hafifliyorum yinede buna da hamd olsun rabbim bir daha yaşatmasın

Benim duygularima da tercuman oldun. Beni anlayan birileriyle konusmak iyi geliyor. Sende icini ferah tutmaya calis bizi iyi gunler bekliyordur umarim. Bu son olsun. Burdan mujdeli haberler paylasmakta nasip olur bir gun.

Tam 25 gün olmus oglumu kaybedeli 4,5 aylıktı kıpır kıpırdı gercekten anlatması zor bir acı 2 melek annesiyim ben
Rabbim kalbi ruhu darda olana ferahlık versin
Genetik testleri pıhtılasma testlerını yaptırdık sonuc beklıyoruz hemen zaman gecsin tekrar hamile kalmak ıstıyorum saglıkla hayırlısıyla
Ben normal dogum yaptım cook zordu ...

Canım daha acın çok taze senin için cayır cayır yanıyordur şuan. Herbirimiz senin geçtiğin yollardan ayrı ayrı tecrübelerle vr zorluklarla geçtik. Herbirimizin hikayesi başka ama sonuçlarımız aynı. Zaman herşeyin ilacı hiç bir zaman unuymayacaksın ama alışacaksın. Testlerini tahlillerini yaptırmışsın sonuçların da inşallah güzel çıkar. Ama hemen gebe kalabilmen için çokk çok erken . Bence biraz kendine zaman tanı yeni gelecek kuzuna da haksızlık olmasın vücudun kendini toparlasın viraminlerini folikasit falan kullanmaya başla 3-4 ay geçince de allah tekrar nasip etsin inşallah

Cok tesekkur ederım
Aynen dedıgınız gibi acı tarifsiz Rabbime dua ediyorum güç kuvvet versin sabır versin diye
Zaten acele etmıyorum ruhum bedenım cok yorgun ( testlerim de hayırlısıyla temız gelsin
İsteyen herkese saglıkla nasıp olsun ınsallah

Kızlaar
Bişe sormak istiyorumm
4,5 aylık bebegımı Normal dogum sonrası da mını kurtajla kaybettım 26. Gun ilk 2 hafta kanamam oldu sonra gecen hfta kahverengıye dondu dr a gttım o sırada her sey cok iyi dedi ama 1-2 gundur kanama oldu yıne acaba reglimi oldum da anlamadım ?
Yarın doktorumu arıcam sizin nasıl oldu? Bünyeye gore degısır tabii ama degısık geldi bilemedim

Canim cok gecmis olsun.. benimde ilk bebegimde normal dogum oldu. Sonrasinda dedigin gibi bir duzensizlik oldu. 3. Ayda duzene girdi. Daha cok yeni senin. Lohusalik bitsin yavas yavas duzelir..

Canim cok gecmis olsun.. benimde ilk bebegimde normal dogum oldu. Sonrasinda dedigin gibi bir duzensizlik oldu. 3. Ayda duzene girdi. Daha cok yeni senin. Lohusalik bitsin yavas yavas duzelir..
Tesekkur ederım canım
İlk bebegımi kaybettıgımde 8 haftalıktı kürtajla alındı 1 ay sonra regl oldum hemn duzene girdi
Bu daha farklı tabii merak ettim size sormak istedim
Evet teknık olarak lohusayım ...

arkadaslar merhaba beni hatirlayan varmi bilmiyorum. ben 2 bebegimi de sezeryan sonrasi kaybettim. ikinci bebegime pulminer hipertansiyon tanisi koyuldu. genetik âicin yonlendirildim. ogluma otopsi ve genetik icin ne gerekiyorsa yaptirdik. sonuc mu dr aydin erdemir bebegimin olumunun uzerunden 2 sene gectikten sonra sepsis oldugunu yani mikrop kaptigini soyledi. simdi tekrar hamile kalmak istiyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun. bebegini kaybeden annelere tek tavsiyem su arkadaslar acinizi yasayin. ben icime attim 2 sene 3 sene gecti suan yeni yeni tedaviye basladim. psikolojik destek alin. kolay degil. unutmayin ki bizim meleklerimiz onlar.

Uzun bi zaman giremedim siteye arkadaşkar. Rabbime çok şükür ne güzel bir uğraş nasip etti. Oğlum hep aklımda kalbimde her anımda onu düşünüyorum. Kızıma Baktıkca şükrediyorum. Umudunuzu kaybetmeyin sakın. Zaman su gibi. Acı hep aynı ama zamanla yasamayı öğreniyor insan bı acıyla. Bu arada yeni melek anneleri katılmış aramıza. Keske olmasa keske biz son olsak ama hep devamı geliyor . Rabbim sabır versin tez zamanda acınızı hafifletecek evlatlar nasip etsin.

Ayy canım bugün geldin aklıma inan ki merak ettim nasılsınızz diyee :) siz bizlere umut oldunuz hep inşallah bizlerde umut oluruz başka arkadaşlarımıza.. eski arkadaşlar haliyle eskisi kadar giremiyorlar foruma merak ediyorum ben çok hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…