Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canımm çokk çokk sabır dilerim. Rabbim cennet meyvesi olarak göndermiş onu sana.. canım genel olarak doktorlar minimum 6 ay bekle diyorlar ama tabiki burada 5. Ayda gebe kalan sağlıklı bi şekilde evladını dünyaya getiren arkadaşlarımızda var. Ancak senin şu süre zarfında yaptırman gereken testler var bu testlerde gebe kalmadan önce yapılıyor ve en az 1,5 ay falan sürüyor. Sen iyi bir doktora git o muhakkak seni yönlendirir ama öncelikle yaptırman gereken testler pıhtılaşma testleri trombofili paneli , protein c, protein s, homosistein, antitrombin 3 bunlar çok önemli testler. Ve daha önce tansiyon problemin varmıydı. Ben gebelik zehirlenmesi yaşamadım ama buradaki bir çok arkadaş yaşadı muhakkak seni yönlendirirler canım.
Çok teşekkür ederim. Daha önce hiç tansiyon problemim olmadı hep düşük tansiyonluydum 6. Adıma kadar da boyle devam ettim. Cok yoğun çaliştim beden eğitimi öğretmeniyim sabah 7 de evden cıkıyodum akşam 6-7 ye kadar ayaktaydım. Günde 3 bucuk litre su içiyodum ama tuvalete cıkmıyodum bi anda kilo aldım 85 kiloyla ameliyata girdim 25 kilo almıştım. Son bi hafta yüksek tansiyonla gezmişim ama doktorum normal deyip göndermiş. Kendimi yordugum için de boyle olmuş olabilir mi diye suçlanıyorum açıkcası. Allahın takdiri meleğim beni orda bekliyo biliyorum ama elimde olmadan da üzüyorum kendimi ve cevremdekileri. Hergün rüya görmekten yoruldum artık

Çok teşekkür ederim. Daha önce hiç tansiyon problemim olmadı hep düşük tansiyonluydum 6. Adıma kadar da boyle devam ettim. Cok yoğun çaliştim beden eğitimi öğretmeniyim sabah 7 de evden cıkıyodum akşam 6-7 ye kadar ayaktaydım. Günde 3 bucuk litre su içiyodum ama tuvalete cıkmıyodum bi anda kilo aldım 85 kiloyla ameliyata girdim 25 kilo almıştım. Son bi hafta yüksek tansiyonla gezmişim ama doktorum normal deyip göndermiş. Kendimi yordugum için de boyle olmuş olabilir mi diye suçlanıyorum açıkcası. Allahın takdiri meleğim beni orda bekliyo biliyorum ama elimde olmadan da üzüyorum kendimi ve cevremdekileri. Hergün rüya görmekten yoruldum artık
Yaşadığın şeyler kendini yaşanılanları sorgulaman çok normal herbirimizi bu yollarsan geçtik. Ne ilkiz ne de sonuz.. doktorun her kontrolde tansiyonunu ölçüyormuydu? Birçok doktor atlıyor ama o kadar önemliki:( bende okadar çok düşünüyorum ki benim tam 1 yıl oldu ama hala düşünüyorum şöyle yapsamıydım böyle yapsamıydım diye ama biz pamuklara sarıp sarmalasakta sonuç değişmeyecekti hepimiz biliyoruz.. böyle durumlarda hyır aramak çok garibibe gidiyor ama aslında gerçekten öyle bizim göremediğimiz bir hyır var tabiki ya bizim için ya evladımız için.. sen kendini sakın suçlama iyi ol güçlü ol ki hem bedenen hem ruhen yeni bir bebek için hazır ol. Ben 3 ay bekleyemem derken tam 1 yıl oldu inanamıyorum hala ama koca yıl geçti .. aşağı yukarı 4 ay olmuş zaten bu ay tahlillerini testlerimi yaptır muhakkak çünkü çok önemli doktorumda onay verirse sonraki ay bebek beklemeye başlarsın

Yaşadığın şeyler kendini yaşanılanları sorgulaman çok normal herbirimizi bu yollarsan geçtik. Ne ilkiz ne de sonuz.. doktorun her kontrolde tansiyonunu ölçüyormuydu? Birçok doktor atlıyor ama o kadar önemliki:KK43: bende okadar çok düşünüyorum ki benim tam 1 yıl oldu ama hala düşünüyorum şöyle yapsamıydım böyle yapsamıydım diye ama biz pamuklara sarıp sarmalasakta sonuç değişmeyecekti hepimiz biliyoruz.. böyle durumlarda hyır aramak çok garibibe gidiyor ama aslında gerçekten öyle bizim göremediğimiz bir hyır var tabiki ya bizim için ya evladımız için.. sen kendini sakın suçlama iyi ol güçlü ol ki hem bedenen hem ruhen yeni bir bebek için hazır ol. Ben 3 ay bekleyemem derken tam 1 yıl oldu inanamıyorum hala ama koca yıl geçti .. aşağı yukarı 4 ay olmuş zaten bu ay tahlillerini testlerimi yaptır muhakkak çünkü çok önemli doktorumda onay verirse sonraki ay bebek beklemeye başlarsın
Muhakkak bir hayır var şüphesiz yani boyle olması gerekti ve oldu asla sorgulayamayız veren de o alan da.. Ama işte içi yanıyo insanın değil mi ölçtü devletteki sürekli. Özeldeki de sıkıntılarımı anlattığım halde dalga geçti güldü bana. Sen de su içip yarıyo diyenlerdenmisin dedi 13-8 tansiyonla yolladı beni .. Kötü konuşmak istemiyorum ama işte..

Muhakkak bir hayır var şüphesiz yani boyle olması gerekti ve oldu asla sorgulayamayız veren de o alan da.. Ama işte içi yanıyo insanın değil mi ölçtü devletteki sürekli. Özeldeki de sıkıntılarımı anlattığım halde dalga geçti güldü bana. Sen de su içip yarıyo diyenlerdenmisin dedi 13-8 tansiyonla yolladı beni .. Kötü konuşmak istemiyorum ama işte..
Allah kimsenin insafına bırakmasın gerçekten hiçkimseyi:( 13-8 çoğu kişiye göre normal tansiyon olabilir ama mesela şahsen benim hep 10-6 11-7 dir tansiyonum benim için çokk bu

Allah kimsenin insafına bırakmasın gerçekten hiçkimseyi:KK43: 13-8 çoğu kişiye göre normal tansiyon olabilir ama mesela şahsen benim hep 10-6 11-7 dir tansiyonum benim için çokk bu
Evet benim için de cokmuş çünkü normalde şu abiler ölsem 9 dur yüksek tansiyonum. 7yi bile görürüm ve hiç vücudumda değişiklik olmaz normal yaşantıma devam ederim düşük tansiyonla.. Ama hak bu doktorluk parayı alıp kenara çekilmek olmamali Allaha havale ettim ben

Evet benim için de cokmuş çünkü normalde şu abiler ölsem 9 dur yüksek tansiyonum. 7yi bile görürüm ve hiç vücudumda değişiklik olmaz normal yaşantıma devam ederim düşük tansiyonla.. Ama hak bu doktorluk parayı alıp kenara çekilmek olmamali Allaha havale ettim ben
Cok gecmis olsun canim hemen hemen ayni zamanlarda yasamisiz bu durumu. Insan sorgulamadan yapamiyor bende doktorlari sucladim kendimi sucladim ama olacagi varmis. Testlerini yaptir doktorunla gorus birde gebelik zehirlenmesi oldugu icin kilo ver en dusuk kilonda hamile kalmaya calis. Insallah bugunlerde gecer saglikla bebeklerimiz oldugu gunleride goruruz..

Cok gecmis olsun canim hemen hemen ayni zamanlarda yasamisiz bu durumu. Insan sorgulamadan yapamiyor bende doktorlari sucladim kendimi sucladim ama olacagi varmis. Testlerini yaptir doktorunla gorus birde gebelik zehirlenmesi oldugu icin kilo ver en dusuk kilonda hamile kalmaya calis. Insallah bugunlerde gecer saglikla bebeklerimiz oldugu gunleride goruruz..
İnş Allahım sabır versin bize. Eski kilomdayım şu an 85 le girdim ameliyata şu an 59-60 on beş günde verdim bütün kiloyu. Kilo deil zehirli zaten. Siz yaptırdınız mı kontrollerinizi. Tekrar düşünüyomusunuz

İnş Allahım sabır versin bize. Eski kilomdayım şu an 85 le girdim ameliyata şu an 59-60 on beş günde verdim bütün kiloyu. Kilo deil zehirli zaten. Siz yaptırdınız mı kontrollerinizi. Tekrar düşünüyomusunuz
40in cikinca gel demisti doktor tabiki gitmedim hala. Anca toparlandim. Gitmem gerektigini biliyorum ama gidince derdimi anlatamiyorum agliyorum... kan pihtilasmasi testi icin gidicem en yakin zamanda. Bir yili tamamlayip hamile kalmayi dusunuyorum. Su an cesaretim yok.

40in cikinca gel demisti doktor tabiki gitmedim hala. Anca toparlandim. Gitmem gerektigini biliyorum ama gidince derdimi anlatamiyorum agliyorum... kan pihtilasmasi testi icin gidicem en yakin zamanda. Bir yili tamamlayip hamile kalmayi dusunuyorum. Su an cesaretim yok.
Ben gittim bütün kontrolleri yaptı dahiliyeye de gittim sadece D vitamini eksik demişti. Şimdi onlar da düzelmiş ama kan testi yaptılar mı bilmiyorum. Doktor 1 yıl bekle demişti ama gene gitmeyi düşünüyorum toparlanmış mı biraz daha iyi mi diyr. Benm de gücüm yoktu ama bu hafta içim içime sığmıyor tekrar istiyorum. Ama kafam karışık napcagımı bilmiyorum psikolojik tedaviye başladım bugun de.. Hayat bize en zor acılardan birini yaşattı dayanma gücünü de verir inş.

Ben gittim bütün kontrolleri yaptı dahiliyeye de gittim sadece D vitamini eksik demişti. Şimdi onlar da düzelmiş ama kan testi yaptılar mı bilmiyorum. Doktor 1 yıl bekle demişti ama gene gitmeyi düşünüyorum toparlanmış mı biraz daha iyi mi diyr. Benm de gücüm yoktu ama bu hafta içim içime sığmıyor tekrar istiyorum. Ama kafam karışık napcagımı bilmiyorum psikolojik tedaviye başladım bugun de.. Hayat bize en zor acılardan birini yaşattı dayanma gücünü de verir inş.
Ben iki kere yasadim ;( zaten zor cesaret etmistim ikinci hamilelige.. ama yasimda cok gecmeden istiyorum. Insallah bir adim atsam gerisi gelcek. Istemiyorum diyorum ama simdiden vitamin kullanmaya bile basladim.. zaman en iyi ilac..

Ben iki kere yasadim ;( zaten zor cesaret etmistim ikinci hamilelige.. ama yasimda cok gecmeden istiyorum. Insallah bir adim atsam gerisi gelcek. Istemiyorum diyorum ama simdiden vitamin kullanmaya bile basladim.. zaman en iyi ilac..
Kesinlikle zaman en iyi ilaç umarım herşey yolunda gider. Bana da gelişmeleri yazarsanız sevinirim. Bn D e kullanmalımıyım şimdiden vitaminleri.

Kesinlikle zaman en iyi ilaç umarım herşey yolunda gider. Bana da gelişmeleri yazarsanız sevinirim. Bn D e kullanmalımıyım şimdiden vitaminleri.
En azindan folic trio kullanin hemen gebelik dusunuyorsaniz. Kalsiyum takviyesi aliyorum. Gelismeleri burdan yazarim mutlaka. Bebegini kucagina alanlar umut oluyor. Surekli takip ediyorum. Bu arada hangi ildesiniz??

Canım ben tahlilleri yaptırma bekleme sürecindeyken doktorum bana minamix diye bi vitamin vermişti yumurta kalitesini de arttırıyormuş sanırım ben şuan onu kullanıyorum. İçinde folikasit d vitamini calsiyum vs bi sürü vitamin var.

Kötü bişeyler duymaktan korkma sakın hayatın gerçekleri er yada geç bişey varsa ögreniceksin zatrn bence git bütün tahlillerini yaptır bende korkarak gittim doktorun yanından aglayarak çıktım sonuçlarım kötü çıktı ilaç içiyorum 3 ay iç yanıma gel dedi çarşamba günü gidicem çok heyecanlıyım bakalım ne diycek iyi kide gitmişm diyorum bidaha ki bebk için vücudumn hazır olması lazım doktor karnımı okşadı allahın izniyle saglıklı bir bebek dogurtucaz dedi doktorum çok iyi inşallah degerlrimde düzene girmiştir sende korkma ihmal etme git
Gecmis olsun sonuclar kotu cikti derken ne tahlilleri yapiyolar hamilelige hazir olup olmadigini anlamak icin

Canımm çokk çokk sabır dilerim. Rabbim cennet meyvesi olarak göndermiş onu sana.. canım genel olarak doktorlar minimum 6 ay bekle diyorlar ama tabiki burada 5. Ayda gebe kalan sağlıklı bi şekilde evladını dünyaya getiren arkadaşlarımızda var. Ancak senin şu süre zarfında yaptırman gereken testler var bu testlerde gebe kalmadan önce yapılıyor ve en az 1,5 ay falan sürüyor. Sen iyi bir doktora git o muhakkak seni yönlendirir ama öncelikle yaptırman gereken testler pıhtılaşma testleri trombofili paneli , protein c, protein s, homosistein, antitrombin 3 bunlar çok önemli testler. Ve daha önce tansiyon problemin varmıydı. Ben gebelik zehirlenmesi yaşamadım ama buradaki bir çok arkadaş yaşadı muhakkak seni yönlendirirler canım.
Bu testleri yaptirmak icin hangi bolume gitmek gerekiyor

ben 31 haftalıkken preaaklamsi diye bi hastalık varmiş gebelik zehirlenmesi yaşadım acil almak zorunda kaldılar anne karnında bebeğin ciğerleri için iğne yapılırmış bana onu yapamadılar ben ölüyordum. 11 nisanda doğum yaptım 26 nisanda bebeğim i kaybettim. Şimdi tekrar ne zmaan hamile kalabilirim bu sorunu yaşayanlar yardımcı olsunlar lütfen Allahım kimseye yaşatmasın

Canım geçmiş olsun, Rabbim dayanma gücü versin. Ben de aynı sebepten dolayı ilk bebeğimi kaybettim. Yasadiklarimiz aynı maalesef :( Ben de 36.haftada kaybettim bebeğimi. Normalde benim de tansiyonum çok düşüktür. 12-8di son tansiyonum. Her yerim çok şiş dememe rağmen, bebeğimin hareketleri çok azaldı dememe rağmen gönderdi beni dr.

Çok şükür şimdi 9 aylık bir oğlum daha var. Bende kan pıhtılaşması çıktı. Gebeligim boyunca kan sulandırıcı iğne kullandım. 36+1de de aldım yavrumu kucağıma şükürler olsun. Şimdi 23 ay önce o acıları ben mi yaşadım diyorum. Çok zor dayanması, çok zor nefes alması ama zaman en iyi ilaç ve tabii meleklerimizin kardeşleri...

Yapılması gereken tüm testlerini yaptır. Kendine iyi bir perinatolog bul, tüm takiplerini ona yaptır. Öncelikli olarak 6 lı trombofili panali, protein c , protein s ve homosistein testlerini yaptır. Bunlar pıhtılaşma ile ilgili. Preeklampsi nin en büyük sebeplerinden biri kan pıhtılaşması. Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda kucagini doldursun sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü bir bebekle...

Gecmis olsun sonuclar kotu cikti derken ne tahlilleri yapiyolar hamilelige hazir olup olmadigini anlamak icin
Bebgim vefat ettikten sonra gittim doktora birdaha ki gebeliklerimde sıkıntı yaşamamk için bir sorun varmı diye testler yaptı yüksek çıkan degerlerim oldu ilaç kullanıyorum düşürmek için

Back