Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kötü bişeyler duymaktan korkma sakın hayatın gerçekleri er yada geç bişey varsa ögreniceksin zatrn bence git bütün tahlillerini yaptır bende korkarak gittim doktorun yanından aglayarak çıktım sonuçlarım kötü çıktı ilaç içiyorum 3 ay iç yanıma gel dedi çarşamba günü gidicem çok heyecanlıyım bakalım ne diycek iyi kide gitmişm diyorum bidaha ki bebk için vücudumn hazır olması lazım doktor karnımı okşadı allahın izniyle saglıklı bir bebek dogurtucaz dedi doktorum çok iyi inşallah degerlrimde düzene girmiştir sende korkma ihmal etme git
Zaten kacis yok kendimi toparlayip bir an once gitmem gerek :( insallah sende iyi sonuclar alirsin..

Zaten kacis yok kendimi toparlayip bir an once gitmem gerek :KK43: insallah sende iyi sonuclar alirsin..
İnşallah inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız rabbim yüzümüzü güldürsün saglıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize gönlümüze göre versin bütün tahlillerini yaptır inşallah iyi sonuçlar alırsın bizede haber ver dualrım seninle hayırlı vakitte göbeklerimiz dolsun

İnşallah inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız rabbim yüzümüzü güldürsün saglıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize gönlümüze göre versin bütün tahlillerini yaptır inşallah iyi sonuçlar alırsın bizede haber ver dualrım seninle hayırlı vakitte göbeklerimiz dolsun
Esim subay goreve gitti 6 ay yok zaten mecburen beklemem gerek insallah sorun cikmazda subat gibi hayirli haberleri veririm. Bende cok dua ediyorum allahim isteyen herkese versin diye.

Kızlar ınanın bende hep aklıma geldikçe dua ediyorum hepinize..Acaba nerdeler neler yapıyorlardır neler hissediyorlardır diye geçiriyorum aklımdan :)Eşim yıllık ıznındeydı gezdik tatil yaptık bıraz..Hep çocuklu aileler takılıyor ınsanın gözüne onları izliyorum sureklı ne kadar şanslılar dıyorum..Saglıklı bır çocuk doğurmak benim ıcın o kadar zor ve o kadar luks geliyor kı..Bende şubat gıbı düşünüyorum N Nuga1905 ..Yalnız bebeğimı kaybetmeden once tıbbı genetıktekı doktor bana "Hamıle kalmadan en az 3 ay once yüksek dozda Folık asıt B12 ve Multuvıtamın ıc" demıstı..Bilgin vardır ama yazmak istedim yınede..

Kızlar ınanın bende hep aklıma geldikçe dua ediyorum hepinize..Acaba nerdeler neler yapıyorlardır neler hissediyorlardır diye geçiriyorum aklımdan :)Eşim yıllık ıznındeydı gezdik tatil yaptık bıraz..Hep çocuklu aileler takılıyor ınsanın gözüne onları izliyorum sureklı ne kadar şanslılar dıyorum..Saglıklı bır çocuk doğurmak benim ıcın o kadar zor ve o kadar luks geliyor kı..Bende şubat gıbı düşünüyorum N Nuga1905 ..Yalnız bebeğimı kaybetmeden once tıbbı genetıktekı doktor bana "Hamıle kalmadan en az 3 ay once yüksek dozda Folık asıt B12 ve Multuvıtamın ıc" demıstı..Bilgin vardır ama yazmak istedim yınede..
Hepsini simdiden kullaniyorum. Genetik tahlillerde de bisey cikmadi. Kan pihtilasmasi olabilir diye dusunuyorum. Testleri 6 aya kadar bitirip vucudumu hazirlicam ama bazen inancimi yitiriyorum ya bidaha yasarsam diye. Hamile kalmak bile korkutuyor. Insallah ozamana kadar biraz daha rahatlamis olurum

Bursada yaşıyorum doktorum ankarada kontrollere ankaraya gidiyorum yani
Bursada yaşıyorum doktorum ankarada kontrollere ankaraya gidiyorum yani
Peki hamile kaldıktan sonradamı Ankara da yapacaksın t
Hepsini simdiden kullaniyorum. Genetik tahlillerde de bisey cikmadi. Kan pihtilasmasi olabilir diye dusunuyorum. Testleri 6 aya kadar bitirip vucudumu hazirlicam ama bazen inancimi yitiriyorum ya bidaha yasarsam diye. Hamile kalmak bile korkutuyor. Insallah ozamana kadar biraz daha rahatlamis olurum[/QUO

Şimdiden erken değil mi ilaçlara başlamak..Doktorun o şekilde mi bilgilendirdi?
Doktorumla o konuyu konuşmadık ama hamile kalırsamda ona gidicem gibi görünüyo dogumumuda orda yapmıştım zaten ama o zaman ankarada oturuyodum doktorum prof.1 numara diye bilirim hacettepe üniversitesi mehmet sinan beksaç doktorum ama randevu almak çok zor ayrıca kadın dogum anabilim dalı başkanı 27 şubat dogum yapmştm 3 aydır ilaç içiyorum çok kansızım çok vitaminsizim mecburdum ilaç içmeye bebekte istiyorum zaten herşeyin hayırlısı

@Ezmuozgu Canım ılac konusunu yanlıslıkla sana yazdım..Sevgili N Nuga1905 a sordum aslında ıkımızde Şubat da düşündüğümüz ıcın..Senın doktoruna guvenmen ne kadar guzel..Ben Istanbuldayım ama kıme gıdecegımı bilmiyorum..Ozel arabamız olmadığı ıcın uzak bır doktorda seçmek istemiyorum..

@Ezmuozgu Canım ılac konusunu yanlıslıkla sana yazdım..Sevgili N Nuga1905 a sordum aslında ıkımızde Şubat da düşündüğümüz ıcın..Senın doktoruna guvenmen ne kadar guzel..Ben Istanbuldayım ama kıme gıdecegımı bilmiyorum..Ozel arabamız olmadığı ıcın uzak bır doktorda seçmek istemiyorum..
Ilaclarin hepsi vitamin zaten bi zarari yok ki. Dogumdan sonra vucutta bisey kalmadi anca toparlanir. Ben bikere daha bu durumu yasadigim icin biliyorum. Kalsiyum folic birde demir kullaniyorum. D vitamini takviyesini yeni biraktim..

Doktorumla o konuyu konuşmadık ama hamile kalırsamda ona gidicem gibi görünüyo dogumumuda orda yapmıştım zaten ama o zaman ankarada oturuyodum doktorum prof.1 numara diye bilirim hacettepe üniversitesi mehmet sinan beksaç doktorum ama randevu almak çok zor ayrıca kadın dogum anabilim dalı başkanı 27 şubat dogum yapmştm 3 aydır ilaç içiyorum çok kansızım çok vitaminsizim mecburdum ilaç içmeye bebekte istiyorum zaten herşeyin hayırlısı
Doktorun muayenehaneside var mi?? Genelde ankaradaki doktorlar oyle calisiyor. Riskli gebelik doktorunami gitmemiz gerekiyor ayrica tam cozemedim. Ankarada secenek cok ama yogunluktan doktorlara ulasmak zor.

Doktorun muayenehaneside var mi?? Genelde ankaradaki doktorlar oyle calisiyor. Riskli gebelik doktorunami gitmemiz gerekiyor ayrica tam cozemedim. Ankarada secenek cok ama yogunluktan doktorlara ulasmak zor.
Özel muayenesi yok hastanede muayne ediyor haftada 2 gün sadece hastanede hoca kendisi derslere gidiyo hacettepenin özelinde bu doktor herkez randevu alamıyo ben orda dogum yaptm bebgmde orda vefat etti diye birde çok nadir görülen bir vaka oldugu için baya bi zor randevu aldım ama alabildim kabul etti beni ilaçlarımın hepside vitamin degil prednol kortizon ilaçıda kullanıyorm degerlerim düzene girsin diye bemiks c folbiol gyno ferro sanol coraspirin prednol kullanıyorum

Özel muayenesi yok hastanede muayne ediyor haftada 2 gün sadece hastanede hoca kendisi derslere gidiyo hacettepenin özelinde bu doktor herkez randevu alamıyo ben orda dogum yaptm bebgmde orda vefat etti diye birde çok nadir görülen bir vaka oldugu için baya bi zor randevu aldım ama alabildim kabul etti beni ilaçlarımın hepside vitamin degil prednol kortizon ilaçıda kullanıyorm degerlerim düzene girsin diye bemiks c folbiol gyno ferro sanol coraspirin prednol kullanıyorum
Bu arada seni uzmek istemem ama sorun neydi?? Benimde kronik bir hastaligim var o mu etkiliyor diye arastiriliyor. Sebebini tam bilememekte cok kotu

Bu arada seni uzmek istemem ama sorun neydi?? Benimde kronik bir hastaligim var o mu etkiliyor diye arastiriliyor. Sebebini tam bilememekte cok kotu
Anti periyatel antikor ve c4 kompleman diye bi sonuçum yüksek çıktı midemde bi bakteri vücuduma giren vitaminleri düşman sanıp öldürüyomuş bebel beslenemz hamile kalırsan dedi önce o degerimi düzene sokmamz lazım mış birde kan pıhtılaşması heterozigot çıktı ilaç kullanıyorum birde metionin diyeti verdi onu uyguluyorum

En azindan tespit edilmis daha once duymamistim hic cok gecmis olsun insallah bir an once degerlerin normale doner.

tugrammbebegimm tugrammbebegimm nasılsın canm?sezaryan günün belli oldu mu?merakla güzel haberlerini bekliyoruz

Normalde yarın doğum için gün almistik canm. Nst de sanci çıktı ve dikislerimde ıncelme olduğu için cumartesi günü doğum oldu Allah ima binlerce şükürler olsun hala ruyada gibiyim. Duygularım karmakarışık hem mutluyum hemde hüzünlü...
Doktorum iyi ki 3 gün daha beklememisiz dedi. Darısı bütün melek annelerin başına.

Back