Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Rabbim evladınızı size bagışlasın gözünüz aydın kaç ay sonra hamile kaldınız ki dikişlerinizde incelme oldu ve kaçıncı haftada dogum yaptın çok sordum kusura bakma merak ettim

Bebişin hayırlı olsun canım. Allah size bağışlasın hayırlı saglıklı ömür versin. Bana ve buradaki herkese de kısa zamanda aratmadan sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Gözünü Aydın canım çok sevindim,inşallah sağlıklı uzun ömürlü olsun.

Çok şükür canım gözün aydın. Darısı tüm melek annelerinin başına.

Ayy canım gözün aydınnn şükürler olsunn. Rabbim sıhhatle sağlıkla hayırlı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı huzurlu mutlu sağlıklı bi evlat olsunn inşallah.

Rabbim evladınızı size bagışlasın gözünüz aydın kaç ay sonra hamile kaldınız ki dikişlerinizde incelme oldu ve kaçıncı haftada dogum yaptın çok sordum kusura bakma merak ettim

Sağol canm amin. 37+3 doğum yaptım. Benm dikisimde zaten 8. Ay problem olmuştu. Çökme olmuştu yani sorunluydu canm. 19. Ay hamile hamile oldugumu öğrendim.

Bebişin hayırlı olsun canım. Allah size bağışlasın hayırlı saglıklı ömür versin. Bana ve buradaki herkese de kısa zamanda aratmadan sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Inşallah canm inşallah. Ben melegimi çok bekledim inşallah sizler en kısa zamanda meleklerinize kavusursunuz

Canm cok sevindim gercekten.gözünaydn.Rabbim uzun ömür sağlık versin.hayırlı evlat olur ins.peki sezaryanda uyank mıydn canm?

Ahhh canım, canım arkadaşım. O kadar zor ki doğum günlerini geçirmek. Yaklaştıkça içim daralıyor benim de. Bugün tam 23 ay oldu, koskoca 23 ay... O kadar acıyı ben mi yaşadım diyorum bazen. Bazen nasıl dayanmışım, nasıl sabretmişim diyorum. Sanki hepsi kötü bir rüya gibi geliyor bazen...

Rabbim kucağımızdaki, yanımızdaki evlatlarımıza uzun ömürler versin, onların acılarıyla sınamasın bizleri...

İyi ki doğmuş meleğin annesi. Meleklerimiz iyi ki doğmuş...

Canım anadolu yakasındaysan sana iyi bir Dr. tavsiye edebilirim... 2.bebeğimi takip eden Dr... Perinatolog hem de...

Canım çok sevindim :) Rabbim sağlıklı, hayırlı, upuzuuuun ömürler versin bebeğine... Darısı tüm melek annelerinin başına inşallah :)

B BlackandBlack Canım Avrupa yakasında oturuyorum ama yınede yazarmısın doktorun adını?
Doc. Dr. Bülent Kars canım. Kartal cevizli de yeri. Gülen Tıp Merkezi çalıştığı yerin adı. Muayene için 15 gün önceden randevu alman lazım. Çok yoğun oluyor çünkü.

Amin canm çok teşekkür ederiz güzel dileklerin icin

Slm kızlar uzun süredir yazamıyordum ben iyiyim kızımda rabbine şükürler olsun aaglıklı minnak kızım var allahım tüm isteyenlere versin yeni üye olan ark vaesa ınlara tavsiyemmsakın üzülmesinler hep dua etsınler alllaha sıgınsınlar en güZel tedavi bu inş allahım mükafatını verir hayırlısındqn

39 haftalıkken hiç bir sebebi bulunamadan bebeğimin kalbi durdu ve sezeryan ile doğum yaptım ve yeniden gebelik düşünen arkadaşlar "derdimiz ortak" gelin dertleşelim.....
ben 31 haftalıkken preaaklamsi diye bi hastalık varmiş gebelik zehirlenmesi yaşadım acil almak zorunda kaldılar anne karnında bebeğin ciğerleri için iğne yapılırmış bana onu yapamadılar ben ölüyordum. 11 nisanda doğum yaptım 26 nisanda bebeğim i kaybettim. Şimdi tekrar ne zmaan hamile kalabilirim bu sorunu yaşayanlar yardımcı olsunlar lütfen Allahım kimseye yaşatmasın

Canımm çokk çokk sabır dilerim. Rabbim cennet meyvesi olarak göndermiş onu sana.. canım genel olarak doktorlar minimum 6 ay bekle diyorlar ama tabiki burada 5. Ayda gebe kalan sağlıklı bi şekilde evladını dünyaya getiren arkadaşlarımızda var. Ancak senin şu süre zarfında yaptırman gereken testler var bu testlerde gebe kalmadan önce yapılıyor ve en az 1,5 ay falan sürüyor. Sen iyi bir doktora git o muhakkak seni yönlendirir ama öncelikle yaptırman gereken testler pıhtılaşma testleri trombofili paneli , protein c, protein s, homosistein, antitrombin 3 bunlar çok önemli testler. Ve daha önce tansiyon problemin varmıydı. Ben gebelik zehirlenmesi yaşamadım ama buradaki bir çok arkadaş yaşadı muhakkak seni yönlendirirler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…