Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ne hayırsızı ya onlar melek hiç hayırsız olur mu rabbim ona o mertebeyi uygun görmüş bizede melek annesi olmayı biz herkezden farklı anneleriz evlatlarımza bizde seçilmiş insanlarız rabbim bizden çok sevdi aldı yanına meleklerimizi banada çok diyolar bebek hakkında konuşmayın o orda rahatsız olur falan filan öyle şeymi olur ben onu taşıdım dogurdum o benden bir parça ben anneyim tabi konuşucam hiçbir zamanda da unutmıycam

Aynen banada aglama eziyet gorur dediler o aglamayla guldum inanki. Neymis o sabi ben agliyor onu ozluyorum diye eziyet gorecekmis. Bukadar cahiller iste bazilari. Bugun aglamadim mezarinda beni uzgun gormesin diye hep dua ettim bana kardes yollasin diye. Sende bosver insanlari cidden bazilarina laf anlatilmiyor. İnaniyorum rabbim yrniden yuzumuzu guldurecek yakinda insallah.

canım merhaba. Ben kasım 2015 annelerindenim, ara ara yazardın oraya, her zaman dualarımdaydın. gözün aydın olsun, tebrik ederim, çok ama çok sevindim. Rabbim hayırlı uzun ömürlü sağlıklı evlat eylesin yavrunu

Merhaba melek anneleri. Ara ara takip etsem de uzun zamandır yazmıyordum. Kimi hatırlar belki de 25 Kasım 2015 te 36 haftalık bebeğimi kaybetmiştim. Şükürler olsun ki şu An 27 haftalık hamileyim.
Yeni arkadaşlar görüyorum forumda Allah sabır versin hepimize. Bu acı tarif edilemez bir acı ne kadar zaman geçerse geçsin aynı sadece alışılıyor bu acıya.
Burda acılarımızı paylaştık birbirimize umut olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Biz melek annesiyiz. Sabredicez tüm arkadaşlarımız sırasıyla yavrularına kavuşuyorlar çok şükür.
Bundan sonrası içinse daha dikkatli olup gerekli önlem bilgi tedavi ne varsa yapabileceğimiz yolumuza devam edeceğiz. Herşey Allahtan gerekli tedbiri de alıcaz.
Allah hepimize kucağımıza alabileceğimiz sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Hepiniz dualarımdasınız.

Hayırlı olsun bebegin canm.ins bu defa hepimiz sağlıkla kavusuruz bebegimize.gercekten acı gecmiyo ama tesellisi insanı biraz ayakta tutuyo.ins bebegimize kavustuk diye de yazmak nasip olur

Kizlar aklima takildi sezeryandan 6 ay sonra hamile kalanlarin dikis yerleri (yapistirma oldu benim) hemen iyilestimi?? Benim cizgi seklinde kaldi elimi surdugumde ic tarafi hala kabarik gibi insallah anlatabilmisimdir. Sorun oldu mu?? Gebelik sirasinda gerilip sıkıntı cikarir mi??

Bende aynı şeyi merak ediyorum benimde yapıştırma içi kabarık ve üstüde hala uyuşuk

Benim bu ara hafiften uyusukluk gecti ama azcik usutsem sizliyor siz ne zaman dogum yaptiniz?
Benimde sızlamalar çok oluyo içim çekiliyo sanki klimadan falanda çok etkileniyorum 27 şubat dogum yaptım benimde uyuşuklugum biraz geçti ama var yine çok rahatsız ediyo beni umarım biran önce geçer sezeryan aşırı zormuş sonrası yani kaç ay oldu tam olarak iyileşemedim hala daha yeni yeni mekik çekmeye başladım

Gercekten cok zormus. Hala karnim duruyor. Bazen hamilemisin diye soran oluyor. Komplekse girdim spora basladim.

Gercekten cok zormus. Hala karnim duruyor. Bazen hamilemisin diye soran oluyor. Komplekse girdim spora basladim.
62 kiloyla hamile kaldım 78 doguma gittim şuan 63 kiloyum göbegim sadece bişeyler içince yiyince çıkıyo oda sıkı olmadıgı için sarkık etlerim biraz o yuzden mekik çekiyorum sıklaşsın diye

62 kiloyla hamile kaldım 78 doguma gittim şuan 63 kiloyum göbegim sadece bişeyler içince yiyince çıkıyo oda sıkı olmadıgı için sarkık etlerim biraz o yuzden mekik çekiyorum sıklaşsın diye
Korse fayda edermi acaba? Bu arada tekrar nezaman hamilelik dusunuyorsunuz??

Korse fayda edermi acaba? Bu arada tekrar nezaman hamilelik dusunuyorsunuz??
Kafamda belirli bir gün yok doktorum ne zamn derse o zamn bebiş düşünürüm şuan ilaç kullanıyorum 9 agustos randevum var kan vericem bakalım sonuçlr nasıl çıkıcak herşeyin hayırlısı korsenin ni faydası olucagını düşünmüyorum ama yeni korse falan çıkmş galiba memlun olanlar var ama

Ne duyacagimi bilmedigim icin doktora gitmeye korkuyorum. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah bebislerimizi kucagimiza alabiliriz..

Ne duyacagimi bilmedigim icin doktora gitmeye korkuyorum. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah bebislerimizi kucagimiza alabiliriz..
Allah sabır ve dayanma gücü vers8n cok zor bu acıya dayanmak.sezaryanin uyuşuklugu uzum süre gecmiyo.dikis konusunda da burdaki diger arkadaşlard daha iyi yardımcı olur .4.5 aynda gebe kalıp hic sıkıntısız dogum yapanlar oldu.

Onlari duyunca umut oldu aslinda ama beklemek mantikli geliyor. Hep bir olumsuz olcak gibi. Yasadiklarimi unutmaya calisiyorum. Allah herkese sabir versin

6 Ağustos 2015...meleğimi kaybedeli tam 2 sene olmuş. Hala gözümün önünde herşey,o doktorun kalbi atmıyor dediği an,kendimi suçlamalarım,beklemeseydim keşke normal doğumu demelerim,eve kucağımız boş,ama ruhum paramparça dönmem,,ilkgünler ruh gibi gezmem,heran ağlamam,sonra psikolojik destekler,işe başlamam.....dile kolay 2 sene çok ama çok zor günlerim oldu,hala da iyiyim diyemem ama bi şekilde yaşıyoruz işte.hamdolsun bu form bana çok iyi geldi çünkü en yakınımız annemiz eşimiz bile bizi anlamazken her birimiz acımıza ağlar,sevinçlerimize güler olduk birbirimizi hiç tamımadan.şükürler olsun doğumdan 8 ay sonra gebe kalıp kızımı kucağıma aldım ,ona bakıp şükrediyorım hergün..ama acı maalesef geçmiyor,bugün mezarlığa gittim ,insan ister istemez çok kötü olıyor bugün 2. Yaş günün kutlayacakken ben sana pasta modeli seçecekken şimdi ne durumdayız diye düşünmek,ama inşallaj cennette pastaları kesip musmutlu gezeceğiz..hamdolsun rabbimiz cennette kavuşturacak inşallah....yazılanları okuyorum ara ara girip bir sürü melek annesi olmuş yine maalesef ne ilk ne sonuz...herkesin başı sağolsun rabbim sabır versin.kimse bizi anlamaz onu da beklemeyin.eminim bugün 2 yıl olduğu ben ve eşim dışında kimsenin aklıma bile gelmemiştir sormadım bile aileme..sorupta üzülmeye gerek yok çünkü,kimse hatırlamaz geçti gitti derler derler derler ama gelip kalbimizi açıp o hala kanayan yaramızı görmediklerinden hep...karmakarışık yazdım kusıra bakmayın,iyi geceler.

Kötü bişeyler duymaktan korkma sakın hayatın gerçekleri er yada geç bişey varsa ögreniceksin zatrn bence git bütün tahlillerini yaptır bende korkarak gittim doktorun yanından aglayarak çıktım sonuçlarım kötü çıktı ilaç içiyorum 3 ay iç yanıma gel dedi çarşamba günü gidicem çok heyecanlıyım bakalım ne diycek iyi kide gitmişm diyorum bidaha ki bebk için vücudumn hazır olması lazım doktor karnımı okşadı allahın izniyle saglıklı bir bebek dogurtucaz dedi doktorum çok iyi inşallah degerlrimde düzene girmiştir sende korkma ihmal etme git

N nihangenc canım iyi ki iyini doğmuş meleğin. Benimde 3 ağustosta doğum günüydü 1 yaşında olacaktı meleğim..15 ağustosta kaybettiğim gün içim daralıyor yüreğim kanıyor anlatamıyorum anlayamıyorlar sizden başka kimse.. herbirimize çokk çokk sabırr gözümüzün önünde olmasada cennette büyüyen bizleri bekleyen meleklerimiz var bizim.. ben bebeğimi kaybettikten sonra 80 küsür yaşında bi nine bana "ağla kızım ağla ben aklıma geldikçe hala daha ağlarım evladıma" demişti. Yani 3 senede olsa 50 sene de olsa acı aynı acı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…