Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canm dogum yapacak sıradaki sensin sanrm.su an kac haftalksn?nasıl geciyo gebeligin?bebeğin gelisimi nasıl?ins hepimiz sağlıkla kavusuruz

36+3 canm. Ama adet tarihine göre 35+3
Doktor adet tarihimi 1 hafta geriye çekmişti erken döllenme olmuş diye. Doktor 37+6 da almak istiyor yani ağustosun 7 si 8 i gibi. Cuma günü kesin kararlastircaZ. Su an ağrılarım var ayakta duramıyorum fazla üstüne stres korku da var. Bebeğimin gelişimi iyi sorun yok diyor ama bu beni fazla rahatlatmiyor elinde değil maalesef.
Geçen defada sorun yoktu sözde doktorum hersey yolunda demişti sonunda olan oldu ondan korkuyorum.
Senin nasıl gidiyor sen kac hafta oldun

Masallah az kalmış canm.gönlünü ferah tut.hersey Allahtan.bu defa hersey Güzel olacak ins.Rabbim bize merhamet etsin aynı acıyı bi daha yasamayz emin ol.hep olumlu düşün son on gün zaten.ben de 29 haftalgm cok şükür.henüz doktorumla sezaryan günü konusmadk doktora bırakacam ama kafamda 37+5de olsun diye hasap yapıyorum iste.ins o günlere geliriz hayırlısıyla.

Inşallah canm Senin de çok az kalmış maşallah size de. 30 dan sonra yavaş geçiyor. Birde artık istahin açılır iyice haftada 1 kilo aliyrm nerdeyse.
Daha önce sezeryan olan hiç problemi olmayanlar bizim gibi riskli olmayan yani 38 bitince alınıyor. Biz iyi bekliyoruz. Aslında ben bu cuma alınsın istyrdum hayırlısı olsun artik

Merhaba canm. Senin tansiyonun en fazla 13 e mi yükseldi. Hamilelerde küçük tansiyon daha önemliymis. Benim küçüğü 10 dan aşağı düşmüyordu. Büyüğü 16/17 civarı.
Küçük tansiyonum 8-9 falandı. Ama normalde hep tansiyonum 10/6 'dır.

Ben Bülent Kars'a gittim canım. Kartal-Cevizli tarafında. Perinatalog. Ben kaybettiğim bebeğimden sonra çok dr gezdim. En son Bülent Bey'e gittikten sonra işte aradığım dr bu dedim. Her şeyi sana en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. Hamile kaldıktan sonra ki kontrollerinde neyin nasıl olması gerektiğini, hangi durumlarda bebeğin sıkıntıda olduğunu vs. her şeyi anlatıyor sanki bir ilkokul öğrencisine anlatır gibi. Bebeği asla ve asla riske atmaz. En ufak bir problem gördüğünde hiç beklemeden alır bebeği. Mesela benim bebeğimi 36+1 de aldı çünkü tansiyonum yükselip, kasılmalarım artmıştı. Hiç riske atmadan ciğer geliştirici vurup, her gün de kontrole çağırıp 2 gün sonra da almıştı bebeğimi. Çok şükür bir problem de yaşamadık. Sadece ilk doğduğunda ciğerleri doluymuş çok, nefes alamamış, 1-2 saat gözetim altında kaldı o kadar.

Sen de gittiğinde göreceksin ne kadar iyi bir dr olduğunu. İnternetten araştır biraz istersen. İstanbul'un en iyi dr.ları arasında... Hem muayene ücreti de diğer perinataloglara göre çok uygun...

Teşekkür ederim inşallah normal yollarla hamile kalırım ve bu doktora giderim biraz uzakmış bana ama çözüm buysa fizan olsa gitmeye razıyım çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim inşallah normal yollarla hamile kalırım ve bu doktora giderim biraz uzakmış bana ama çözüm buysa fizan olsa gitmeye razıyım çok teşekkür ederim
Rica ederim canım. Yalnız randevuları çok dolu. Gitmeden 2-3 hafta öncesinden randevu alman gerekiyor. Bilgin olsun :)

Canim muayene ucreti nekadar bu doktorun?

7 ay gecti uzerinden bazen oluyo hic dayanacak gucum kalmamis gibi hissediyorum.hassas oldugumuzdanmi artik etrafta hep bebek nereye gidiyosak bebek arabalariyla gezen aileler tatile gittik bi suru bebekli aileler.benimde olsaydi bu kadarmi olcakti diye hayal ediyorum.bazen hic zaman gecmiyormus gibi geliyo.benim gibi hisseden varmi.icim boyle sıkıldivinda buraya yaziyorum.beni anlayan kimse yok cunku.gencsin bi daha yaparsin diye hep teselli duymaktan sıkıldim.

Bende senin gibiyim bunalıyorum artık nefeslerim gülüşlerim hep yarım ailemle eşimden başka beni anlayan yanımda olan yok herkez ne zamn bebek yapıcak hala hamile degilmisin falan diyolar iyice bunalıma sokuyolar beni

Canim muayene ucreti nekadar bu doktorun?

2016'da 150 TL. idi. Her gittiğinde de vermiyorsun. Bir gittiğinde alıyorsa diğer gittiğinde almıyor. Başka perinataloglar en ucuzu 350 TL ve bu Dr kadar iyi ve ünlü değiller...

Bende senin gibiyim bunalıyorum artık nefeslerim gülüşlerim hep yarım ailemle eşimden başka beni anlayan yanımda olan yok herkez ne zamn bebek yapıcak hala hamile degilmisin falan diyolar iyice bunalıma sokuyolar beni

Canımmm ailen anlayabiliyor en azından ne güzel. Benim en yakınlarım bile beni anlayamıyor ve hala daha anlayamıyorlar. Herkes yok sayıyor meleğimi. Sanki ilk bebeğim Metehanmış gibi davranıyorlar. Herkes çoooktaaaan unuttu gitti meleğimi Annem bile torunlarını sayarken saymıyor oğlumu. 5 tane torunum var diyor. Geçen kızdım hayır 6 tane var dedim, oğlumu unuttun mu!!!...

Bana da en çok yok saymaları koyuyor ya da şu cümle "Belki de hayırsız olacaktı Yaradan o yüzden aldı!" Masum küçük bir bebeğe nasıl bu yaftayı vurabiliyorlar. Hayır en yakınım annem bile geçen bu cümleyi kurdu kızdım ona!!! Yaradan hayırsız olan bir insanı cennetle mükafatlandırır mı dedim!!! Benim oğluma böyle kötü şeyler söyleme dedim. Kalbini kırdım, hem ağlayıp hem bağırarak söyledim bunu. Ama gerçekten oğlum, meleğim için bu cümle kullanıldığı zaman çok sinirleniyorum, kendime hakim olamıyorum

Canımmm ailen anlayabiliyor en azından ne güzel. Benim en yakınlarım bile beni anlayamıyor ve hala daha anlayamıyorlar. Herkes yok sayıyor meleğimi. Sanki ilk bebeğim Metehanmış gibi davranıyorlar. Herkes çoooktaaaan unuttu gitti meleğimi Annem bile torunlarını sayarken saymıyor oğlumu. 5 tane torunum var diyor. Geçen kızdım hayır 6 tane var dedim, oğlumu unuttun mu!!!...

Bana da en çok yok saymaları koyuyor ya da şu cümle "Belki de hayırsız olacaktı Yaradan o yüzden aldı!" Masum küçük bir bebeğe nasıl bu yaftayı vurabiliyorlar. Hayır en yakınım annem bile geçen bu cümleyi kurdu kızdım ona!!! Yaradan hayırsız olan bir insanı cennetle mükafatlandırır mı dedim!!! Benim oğluma böyle kötü şeyler söyleme dedim. Kalbini kırdım, hem ağlayıp hem bağırarak söyledim bunu. Ama gerçekten oğlum, meleğim için bu cümle kullanıldığı zaman çok sinirleniyorum, kendime hakim olamıyorum [/QUOTE]
Çok şükür ailem ve eşim hep yanımda çünkü benim kızım ilk torundu hala herkezin dilinde kızımdan konştugumz zaman ismiyle hitap ediyo herkez sülalemde çogu kişi kızımı biliyo herkezde konuşuyo çok güzeldi diye ama beni ve eşimi çekemeyenlerde elllerinden geleni yapıyolar canımı yakmak için hepsini rabbime havale ediyorum sabırsızlıkla kızıma kardeş bekliyorum rabbim evladını bagışlasın meleginede kavuşmayı nasip etsin üzme sen kendini allah içini biliyo bizde aynı şeyleri yaşadıgımız için anlayabiliyoruz seni zaten sadece yaşayan anlar

Canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. Bizi bizden daha iyi anlayan yok zaten. Mevlam en hayırlı ve kısa zamanda sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü evlatlarla doldursun kucağını...

Evet dogru birine 550 digerine 350 verdim hicbir faydalarida olmadi. Birdaha nasip olursa bu doktora giderim insallah faydali olur

Canm hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.ailem beni dogumdan sonra yurt dışına zorla götürdüler.ama ben hic bi tat alamadm.gezi boyu sadece bebek ve gebe kadınları gördüm.o icimin en yandığı anlarda sadece Allaha sigindim sabir istedim ve ömrü olan yeni bi evlat.cok şükür simdi gebeyim gün sayıyorum acı gecmiyo ama insan yeni bi bebekle umut doluyo.ins burdaki herkese nasip olur

Ayni duygulari yasiyoruz... İcim doldukca buraya yaziyorum. Artik esimde anlamiyor gun gectikce toparlanmami bekliyor ama ben dahada kotu oluyorum. Nekadar zormus insanin daha doguramadan bebegini kaybetmesi tam 20gun oldu ama gram hafiflemedi acim. Hamile veya yeni dogan gordukce icim buruklasiyor. Sacma sapan teselliler biktirdi usandirdi artik. Bazen allahin gucune gidecek diye korkuyorum ama artik sabrimda kalmadi

Herkezin saçma sapan anlamsız tesellileri malesef hiç bitmiyor sadece yaşayan anlar onlar bizi hiç anlamıycak o yuzden hiç olanlara söylenenleri kafana takma kızımı yıkayan hoca çok şanslısın keşke bende melek annesi olsaydıma dedi meleklerimize hz.ibrahim ve eşi sara bakıyomuş orda biz gittigimzde de babaya hz.ibrahim teslim ediyomş bebegi cennete bizide götürmek için yalvarıcaklarmş rabbim onların çekicekleir günahları var bitsin gel al diycekmiş meleklerimzde bırakmıycaklrmş bizi rabbim soruyomş kullarımın can parelerini aldım kulum ne yaptı demiş hamdolsun dedi şükürler olsun dedi demiş rabbimde o zaman cennette onlara evin temelini atın isminide hamd evi koyun demiş herkezin gitmek istedigii yerde meleklerimz bizi bekliyo allahım onlara layık anne bba olmayı nasip etsin bize onlara kavuşmayı nasip etsin onlar o şekilde orda bizi bekliyolar kucagımıza alıp sevebilicez yavrularımızı kimse bizi anlamz bebeklerimizi almadn kucagı boş çıktık hastaneden bebeklerimzde bizi cennete götürücek bunlar çok güzel şeyler aslında içimiz yanıyo nefeslerim gülüşlerim hep yarım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah burda güzel haberlerimiİ paylaşırırz senin daha çok yeni unut demem asla o senin yavrun melegin ama kendinide çok yıpratma ki hemen toparlan melegine kardeş yap ruh saglıgı herşeyden önemli önce kafanı toparla

Nekadar guzel yazmissin kardesim allah razi olsun. Tesellinin boylesine ihtiyac var yoksa hasta olurdu bir omur sana yuk olurdu yok hayirsiz olurdu denene onca lafami yanasin yoksa canindan giden parcayami yanasin. Allaha sigindim ona teslim oldum insallah dedigin gibi cennette kavusuruz miniklerimize. Allah sanada banada tum isteyen herkesede en hayirli zamanda tekrar bebek nasip etsin. Busefer saglikli olacak sapasaglam elimize alip evimize goturecegimiz bebekler versin bize insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…