Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Merhaba canm. Senin tansiyonun en fazla 13 e mi yükseldi. Hamilelerde küçük tansiyon daha önemliymis. Benim küçüğü 10 dan aşağı düşmüyordu. Büyüğü 16/17 civarı.

Inşallah bebeğini sağlıcakla kucagina alirsin.

Inşallah canm kabul olur. Kalpten inanilarak yapılan dualar geri cevrilmez buna inanıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Sanki senin kaybindada ihmaller olmuş. Benimde o kadar çok keskelerim var ki.

Inşallah testlerin temiz çıkar canm

B BlackandBlack teşekkür ederim seninde kaybın için ALLAH sabır versin ve ikinci bebeğin içinde gözünüz aydın hayırlı olsun rabbim sağlıklı uzun ömürlü mutluluklarla dolu ömür nasip etsin ayağına taş bile değmesin maşallah bebeğine
Tahliller yaptırdık kanda pıhtılaşma çıktı ama C Ve S antijeni normal bu benim yorumum tabi doktoruma cuma göstericem inşallah bizim bebeğimiz tüp bebekti inşallah bu sefer normal yolla olur doktor tavsiyeni isterim çünkü her ne yolla hamile kalırsam kalayım rabbim yeniden nasip etsin yeterki bu sefer birkaç doktora gidicem inşallah

C cookies91 Çoook teşekkür ederim oğlun meleğin için çok üzüldüm keşke bögle olmasaydı meleğinin kardeşi nede çabuk gelmiş kızın hayırlı olsun rabbim ona sağlıklı uzun ömürler nasip etsin size bağışlasın maşallah ona çok mutlu oldum inşallah bende senin kadar şanlıyımdır
Gerçekten günler çok zor geçiyo mesela bugün bebeğimin 40'ı herkes doğumunun 40'ını okuturken ben gidişinin 40'ını... resmen ölüyorum acıdan isyana düşmemek için yalvarıyorum rabbime ama neden neden demeden vazgeçemiyorum. Bende hemen meleğime kardeş istiyorum tahliller yapıldı kanda pıhtılaşma idrarda enfeksiyon çıktı doktor ısrarla 6 ay diyo şu geçirdiğim 40 gün 40 yıl gibi geçmişken 6 ay beklemek çok uzun. Bu yüzden sen çok güzel bi örnek oldun. Benim bebeğim kızdı teyzesi o benim ilk kalp atışını duyduğum an hayatımın anlamı olmuştu doğduktan sonra 16 gün boyuncada bizi kendine aşık etti gidişini kabullenemiyorum gasilhaneye bende girdim bende yıkadım bebeğimi totosuna ilk defa orda dokundum beyazlara sararlarken bakamadım sonra mezarına babası koydu üstüne bizde toprak attık düşünsene bunlara tanık olmama rağmen gerçeği biliyo olmama rağmen kabul edemiyorum. Biz onu çok sevdik rabbim bizden daha çok sevdi. Ama mesela kar yağmasından torağını kar kaplamasından çok korkuyorum daha nice nice korkularım var...
Sende gebe kalmadan önce tahliller yaptırmış olmalısın kanda pıhtılaşma falan çıkmışmıydı yani tedavi olduktan sonra mı korunmayı bıraktın
Gerçi bizim bebeğimiz tüp bebekti normal olmuyo ama umut dünyası işte
Bende bu cuma gidicem doktora çıkan tahlillere göre bi tedaviye başlar herhalde ama bende 3-4 ay içinde 15 kilo verip hamile olmak istiyorum
Paylaşımın için tekrar teşekkür ederim böyle şeyler okudukça biraz olsun nefes alabiliyorum

Evet oldu allaha havale ettim hepsini. Amin insallah canim temiz ciksinda yolumuza bakalim.

Anladim canim ben vermedim otopsiye. Bekle onun cevabi cikana kadar baska yapilacaklarida yaptir kafan rahat tekrar dene. Hem beklenmesi gereken sure gecer o arada.

Aaa Adıyamanli misiniz ben de Adıyamanli yim Adıyaman'da hangi doktora gidiyorsunuz

Canim cok gecmis olsun. Ameliyat esnasinda bebegin kalp atisina bakilmiyor zaten ameliyat cok kisa suruyor. Ben spinal oldum herseyi gordum. Uyusturulmasindan bebegin alinip dikilmesi zaten 15 dakika surdu. Insallah doktor hatasi olmamistir. Cok uzuldum.. insan herseyi dusunuyor ihmal mi var diye ama kader kismet bu isler. Ben artik dusunmuyorum neden diye. Insallah saglikli sihatli kucagimiza aliriz bebislerimizi. Otopsi sonucunu almadan acele etme yinede. Tahlilleride yaptir icin rahat etsin..

Neye dua edeceğimi şaşırdım artık...bazen inşallah ihmaldir diyorum genetik ya da bizden kaynaklı kalıcı bir soru çıkmaz diyorum bazen de inşallah bebeğim ihmal gibi bir hiç yüzünden gitmemiştir diyorum nasıl düşüneceğimi de şaşırdım artık

Genetik rahatsizliklar genellikler ilk 3 ayda bebekteki gelisim geriliklerinde oluyor. Sen doguma gitmissin genetik bir sıkıntı degildir. Bazen bebegin kalbi sebepsizce durabiliyor. Bir arkadasimda yasadi senin durumunu 6 ay ara verdi simdi cok guzel bir kizi var.

Çok teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı inşallah bir sorunla karsilasmayiz bundan sonraki süreçte...

Ah cnm benim okuyunca ağladım seni öyle iyi anlıyorum ki. Azalacak acin zamanla biraz daha zamana ihtiyacin var inş. Ben hiç test yaptirmadim cnm zaten pıhtılaşma çıksa da çıkmasa da iğne kullanacaktim o yüzden o stresi yaşamak hiç istemedim. Bi de benim kayip nedenim belliydi. Kan degerlerime falan baktırdım ben gebe kalmadan takviye alırım belki diye onun dışında bişey yaptirmadim. Ama sen için nasıl rahat edecekse öyle yap içinde hic bişey kalmasın.

Cnm ben tam 38+1 de yaptım doğumu. Evet son zamanlar beklemek çok zor ama bi sorun olmadığı için bekledik bu kez de erken alinir da bişey olur diye çok korktum doktorun ne diyosa guvenmekten başka çaremiz yok inş sen de en hayırlı zamanda alırsın yavrunu kucağına.

Güzel duan için teşekkür ederim canm. Korkularım yuzunden doktoru etkilemek istemiyorum. Bu hafta 2 kere gidicem kontrol e bakalım hayırlı vakitte gelsin yeterki

Güzel duan için teşekkür ederim canm. Korkularım yuzunden doktoru etkilemek istemiyorum. Bu hafta 2 kere gidicem kontrol e bakalım hayırlı vakitte gelsin yeterki
Canm dogum yapacak sıradaki sensin sanrm.su an kac haftalksn?nasıl geciyo gebeligin?bebeğin gelisimi nasıl?ins hepimiz sağlıkla kavusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…