- 3 Eylül 2016
- 60
- 108
- 43
Amin insaallah hep dua ediyorum. Sizler ne güzel tekrar hamile kalabilmissiniz bizlere de dua edin. Ve insaallah saglikli sıhhatli kucaginiza alırsınız bebeklerinizi. Allah bi daha yasatmasin o acıları birbirimize. Bu arada banada doktor aynen sana söylediklerini söyledi. Ama artık doktorlara bile güvenim kalmiyor. O yüzden ben kendim araştırıp bi kaç doktora gitcem insaallah olumlu yanıt alirimmAh canım benim. İnan hepimiz yaşadık bu hisleri.. Allaha teslim ol, sabır ile dua ile geçecek hafifleyecek yürek sızın. Onlar bizi cennette bekliyor, bize şefaat edecekler. Ölümlü dünya bu dünya, biz onlarla ebedi saadet yaşayacağız inşallah.. cennette kavuşursak doya doya seveceğiz..
Yapılacak testler konusunda bana da o zamanki hamileliğimi takip eden doktor yapılacak birşey yok demişti. Benim de kan pıhtılaşması durumu aklıma geldi onu sordum. Bu kadar hafta büyüyüp en sonunda pıhtılaşmadan bu olmazdı dedi doktor. Olsa daha önce sıkıntı olurdu dedi. Ama öyle değilmis canım sonradan da sorun olabiliyor bu pıhtılaşma. Belki bizim sebebimiz bu değildir ama yine de tedbir açısından kan pıhtılaşmasıyla ilgili testler var 6lı trombofili paneli ve başka şeyler. Hematoloji veya perinatoloji bölümlerine gidersen detaylı öğrenebilirsin onlar yapıyor.
İnşallah çevremde herkes ikinci hamileliğin daha kolay olduğunu söylüyor. İnşallah bende korunmasız ilk ayda hamile kalırım.Bende 2 ay adet olmamıştım ve kistim vardı bunlara rağmen 1 kere korunmasız ilişki ile hamile kalmışım. Yeterki Allah nasıp etsin canm. Bu hamileliğim de mucize gibi birşey oldu. Sakin karamsar olma . Zaten yeni hamilelikten ciktigin için Allah'ın izniyle ikinciye daha çabuk kalirsin
Amin canim insallah rabbim birdaha hic kimseye evlat acisi yasatmasin.birbirimize bol bol dua edelim insallahBasın sağolsun canm. Bende neden oldu diye araştırırken buraya denk gelmiştim çok güzel arkadasliklarimiz oldu burası okadar iyi geliyor ki. Kaybımız acimiz ayni.
Inşallah en kısa hayirli zamanda tekrar hamile kalip evladını kucagina alirsin canm. Butun melek annelerine inşallah en kisa zamanda yeni bir bebek nasip olur.
Canım doktor nasıl 3 ay sonra tekrar gebelik düşünebilirsin dedi sezeryanlıyken toparlanmk çok zor oluyor ben 5.ayıma giricem dogum yapalı hala rahatsızım dikişlerim agrıyo karnımda uyuşukluk var sen nasılsın durumun nasılÖyle güzel yazmışsınız ki tam benim yaşadıklarım Hatta kendime bile itiraf edemediklerimm. Psikiyatrist de gittim ama insan kendi kafasında bitirmeli. Adam sadece beni rahatlatmak için konuştu ve beynimi uyusturan 2 tane ilaç yazdi. O yüzden onu da bıraktım bu sayfada bugün denk geldi nerdeyse 3 -4 saat okudum. Hatta önceki yazılanları okuyup tekrar bebek sahibi olduklarını görünce için umutla doldu hemen esime anlattım. Insaalllahh bu zor günlerimiz hemen geçer. İsteyen herkese rabbim bebek nasip eder. Bir de gerekli testler dediğiniz ne gibi testler yaptirdiniz? Bizim burda doktorlardan çok bizim onlara onermemiz gerekiyoo. Bana dediği 40 günden sonra folik asit almaya basla 3 ay sonra da hamilelik dusunebilirsin dedi. Bende korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan Allah korusun. O yüzden ne yapmam lazım bilmiyorumm
Çok şükür benim dikislerimde bi sıkıntı ağrı falan yok estetik dikiş olduğu için mi bilmiyorum. Doğum sonrası 2. Regl. Yeni bitti. 30 gün ara var ikisi arasında vücudum normale dönüyor sanki inşallah. Ama ben de en az 6 ay bekliycemm artık doktorlara güvenim kalmadiCanım doktor nasıl 3 ay sonra tekrar gebelik düşünebilirsin dedi sezeryanlıyken toparlanmk çok zor oluyor ben 5.ayıma giricem dogum yapalı hala rahatsızım dikişlerim agrıyo karnımda uyuşukluk var sen nasılsın durumun nasıl
Benimde estetik dikiş benim hala yanmalarım arada agrılarım oluyo karnım uyuşuk o beni sinir ediyo dokunamıyorum bile benim dogumdan sonrada kanamam çok oldu 45 gün sürdü bitti 1 hafta sonra adet oldum oda 18 gün sürdü sonraki adetimde 14 gün adetlerimin günleri düzenli ama uzun sürüyo kontrollere gittim bir sıkıntı yok testlerimide yaptırdım ilaçlarımı içiyorum ama ben sanki kendimi hazır hissetmiyorum piskolojim bozuk ilaçlarım bitsin bakalm doktorum be diycek ona göre yön belirliycem kendime sana 3 ay demesi çok güzel bişey bence kafanıda toparlarsan daha kolay olur herşey senin için rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimizin yüzünü güldürsün canımız gitti kolay degil unutulmuyo ama alışıyoruz sanki zamanla çokda özlefim kızımı aselimi ona kardeş istiyorum ama hazır deglm galiba dogumumda kötydü herşeyden çok korkuyorum hastaneye kontrolr gidince bile nefesim kesiliyo inşallah bu zor süreçleri hemen atlatırız da bebişlerimize kavuşuruz burda dertlerimizi dinleyerek güzel haberler paylaşarak zaman geçiririz inşallahÇok şükür benim dikislerimde bi sıkıntı ağrı falan yok estetik dikiş olduğu için mi bilmiyorum. Doğum sonrası 2. Regl. Yeni bitti. 30 gün ara var ikisi arasında vücudum normale dönüyor sanki inşallah. Ama ben de en az 6 ay bekliycemm artık doktorlara güvenim kalmadi
Seni gördüğüme çok sevindim canim. Amin Rabbim hepimizin evladını bağışlasın. Çok şükür benim takip ettiğim kadarıyla hepimizin kucağı doldu şükür sukur. Burada çok ağladık çok üzüldük birbirimizden başka kimseyle konuşmadık belkide çoğu zaman, kimseye anlatamadiklarimizi anlattık. Acılarımız ortakti çok şükür sevinclerimize de ortak olabildik. Oy masaallah senin kızını yerim ne çabuk buyuyorlar.
Burada yüreği yanan anneler çok değil bizde 2 sene önce sizin yasadiklarinizi yasadik. Ama çok şükür hepimiz sabrimizin mükâfatını aldık. Dr kontrollerinizi yapın mutlaka sonra da tevekkül Allah a. Şuan çok zor biliyorum hiç geçmeyecek bir daha anne olamayacak gibi hissediyorsunuz ama öyle değil işte bizler ornegiz size. Rabbim dileyen isteyen nerdeyse yüreği evlat acısıyla yanan anne varsa hepsine nasip etsin.
Cok sağol CNm inşallah Şen'de hayırlıysa evladını kucağına alırsın geçer mi geçmiyor tabi çanımızdan can gitti doyamadan doğru düzgün yüzünü görmeden gözlerini sesini duymadan geçer mi geçmedi geçmiyor da hep aklımda kalbimde İnan ki Sevinç'lerimiz hep yarım şimdi olsaydı yürürdü konuşurdu bir sürü şey geçiyor insanın aklından ama cennette en güzel yerde olduklarını bilmek bir nebze iyi geliyor onlar gelmeyecek ama biz eninde sonunda oraya gideceğiz kavuşacağız yavrularımıza inşallah rabbim melek yavrularımıza layık anne baba olmayı nasip etsin bizlere inşallah dualarımdasınız CNm inşallah güzel haberlerini alırız Allah a emanet olun bebeğin de sen deAllah bagislasn evlatlarinızı uzun ömürleri olur ins.burdaki yüreği yanan annelerin tekrar bebek sahibi oldugunu gormek beni gercekten mutlu ediyor.ve kendi adıma da umudum artıyo.ins bizlerde sağlıkla kavusuruz.au anda 22 haftalk gebeyim zaman hic gecmiyo sanki.ins sorunsuz kavusuruz bebegimize.
İnşallah canım tekrar hamile kalıp tekrar gün sayalım ve bu sefer sonunda bebeklerimiz kucagimizda sağlıklı mutlu huzurlu hayırlı ve uzun bi ömür gecirelimm. Herkesin kadir gecesi mübarek olsun. Bugün birbirimize dua edelim. Bu mübarek günde rabbim dualarimizi kabul etsin. Seneye bu zaman bebisler karnimizda, kucagimizda olsun insaallahBenimde estetik dikiş benim hala yanmalarım arada agrılarım oluyo karnım uyuşuk o beni sinir ediyo dokunamıyorum bile benim dogumdan sonrada kanamam çok oldu 45 gün sürdü bitti 1 hafta sonra adet oldum oda 18 gün sürdü sonraki adetimde 14 gün adetlerimin günleri düzenli ama uzun sürüyo kontrollere gittim bir sıkıntı yok testlerimide yaptırdım ilaçlarımı içiyorum ama ben sanki kendimi hazır hissetmiyorum piskolojim bozuk ilaçlarım bitsin bakalm doktorum be diycek ona göre yön belirliycem kendime sana 3 ay demesi çok güzel bişey bence kafanıda toparlarsan daha kolay olur herşey senin için rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimizin yüzünü güldürsün canımız gitti kolay degil unutulmuyo ama alışıyoruz sanki zamanla çokda özlefim kızımı aselimi ona kardeş istiyorum ama hazır deglm galiba dogumumda kötydü herşeyden çok korkuyorum hastaneye kontrolr gidince bile nefesim kesiliyo inşallah bu zor süreçleri hemen atlatırız da bebişlerimize kavuşuruz burda dertlerimizi dinleyerek güzel haberler paylaşarak zaman geçiririz inşallah
Hamilelere bir sorum var bebeginizi kaybettikten kaç ay sonra hamile kaldınz şuan dikişlerniz ne durumda sezeryan olanalr
Hamilelere bir sorum var bebeginizi kaybettikten kaç ay sonra hamile kaldınz şuan dikişlerniz ne durumda sezeryan olanalr
Kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun Rabbım ettiğimiz duaları kabul etsın inşallah..Morallerınızı her zaman iyi tutun gönlünüzü ferahlatın bu günde..Mevlana'nın guzel bir sözü vardır."İmtihan içinde imtihan vardır..Derlen,toplanda ufak bir ımtıhanda satma kendını"der..Şimdi diyeceksınız kı ufak bır ımtıhan degıldı evet degıldı..Hastaneden bebek seslerı arasında kucağımın boş cıktıgı o günü asla unutamam..O kadar sancılı bır dogum gecırdım kı hemsıreler bıle agladı halime..Hemsırenın anneme söylediği"Cok guzel bır BEBEKTI" sozlerı hep kulağımda çınlar..Ama rabbım sabrını verıyor cok sukur kı gucluyum..Nefes aldıgımıza şükredelim isyan etmeyelım..2.bır çocuk ıcın moral cok onemlı..Şunu da unutmayalım kı"Rabbim geciktiriyorsa,güzelleştiriyordur".
Hayirla kucagina alirsin insallah.darisi bizlere olsun.normal dogummuydu sezeryanmiydi acabakızlar bende 04.09.2016 normal doğumla 38 haftalık oğlumu kaybettim .çok şükür şuan yine hamileyim iki ay sonra hamile kaldım . benim durumumda olanlar için yazmak istedim.
Benim normaldi 38 de doğum diye gittim oğlumun ölü oldugunu ögrendim .Dr ve hemşirelerin ısrarla normal olsun demelerinin ardında şuan normal doğum sayesinde tekrar hamileyim allah razı olsun teşvik edenlerdenHayirla kucagina alirsin insallah.darisi bizlere olsun.normal dogummuydu sezeryanmiydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?