Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Amin insaallah hep dua ediyorum. Sizler ne güzel tekrar hamile kalabilmissiniz bizlere de dua edin. Ve insaallah saglikli sıhhatli kucaginiza alırsınız bebeklerinizi. Allah bi daha yasatmasin o acıları birbirimize. Bu arada banada doktor aynen sana söylediklerini söyledi. Ama artık doktorlara bile güvenim kalmiyor. O yüzden ben kendim araştırıp bi kaç doktora gitcem insaallah olumlu yanıt alirimm

İnşallah çevremde herkes ikinci hamileliğin daha kolay olduğunu söylüyor. İnşallah bende korunmasız ilk ayda hamile kalırım.

Amin canim insallah rabbim birdaha hic kimseye evlat acisi yasatmasin.birbirimize bol bol dua edelim insallah

Canım doktor nasıl 3 ay sonra tekrar gebelik düşünebilirsin dedi sezeryanlıyken toparlanmk çok zor oluyor ben 5.ayıma giricem dogum yapalı hala rahatsızım dikişlerim agrıyo karnımda uyuşukluk var sen nasılsın durumun nasıl

Çok şükür benim dikislerimde bi sıkıntı ağrı falan yok estetik dikiş olduğu için mi bilmiyorum. Doğum sonrası 2. Regl. Yeni bitti. 30 gün ara var ikisi arasında vücudum normale dönüyor sanki inşallah. Ama ben de en az 6 ay bekliycemm artık doktorlara güvenim kalmadi

Benimde estetik dikiş benim hala yanmalarım arada agrılarım oluyo karnım uyuşuk o beni sinir ediyo dokunamıyorum bile benim dogumdan sonrada kanamam çok oldu 45 gün sürdü bitti 1 hafta sonra adet oldum oda 18 gün sürdü sonraki adetimde 14 gün adetlerimin günleri düzenli ama uzun sürüyo kontrollere gittim bir sıkıntı yok testlerimide yaptırdım ilaçlarımı içiyorum ama ben sanki kendimi hazır hissetmiyorum piskolojim bozuk ilaçlarım bitsin bakalm doktorum be diycek ona göre yön belirliycem kendime sana 3 ay demesi çok güzel bişey bence kafanıda toparlarsan daha kolay olur herşey senin için rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimizin yüzünü güldürsün canımız gitti kolay degil unutulmuyo ama alışıyoruz sanki zamanla çokda özlefim kızımı aselimi ona kardeş istiyorum ama hazır deglm galiba dogumumda kötydü herşeyden çok korkuyorum hastaneye kontrolr gidince bile nefesim kesiliyo inşallah bu zor süreçleri hemen atlatırız da bebişlerimize kavuşuruz burda dertlerimizi dinleyerek güzel haberler paylaşarak zaman geçiririz inşallah

Amin CNm bende cok sevindim bugünümüze şükürler olsun rabbim o kadar büyük ki imtihanların en büyüğü ile sınadı bizi ama gene yüzümüzü güldürdü Gül gibi evlatlar gönderdi acımızı bir nebze olsun merhem oldular gidenin yeri dolmuyor ama Allah tan gelene de amenna ne diyebiliriz ki
Rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlı vakitte hayırlı evlat versin inşallah ben hep böyle dua ederdim Allah a emanet olun arkadaşlar güzel haberlerinizi kısa zamanda alalım inşallah

Cok sağol CNm inşallah Şen'de hayırlıysa evladını kucağına alırsın geçer mi geçmiyor tabi çanımızdan can gitti doyamadan doğru düzgün yüzünü görmeden gözlerini sesini duymadan geçer mi geçmedi geçmiyor da hep aklımda kalbimde İnan ki Sevinç'lerimiz hep yarım şimdi olsaydı yürürdü konuşurdu bir sürü şey geçiyor insanın aklından ama cennette en güzel yerde olduklarını bilmek bir nebze iyi geliyor onlar gelmeyecek ama biz eninde sonunda oraya gideceğiz kavuşacağız yavrularımıza inşallah rabbim melek yavrularımıza layık anne baba olmayı nasip etsin bizlere inşallah dualarımdasınız CNm inşallah güzel haberlerini alırız Allah a emanet olun bebeğin de sen de

İnşallah canım tekrar hamile kalıp tekrar gün sayalım ve bu sefer sonunda bebeklerimiz kucagimizda sağlıklı mutlu huzurlu hayırlı ve uzun bi ömür gecirelimm. Herkesin kadir gecesi mübarek olsun. Bugün birbirimize dua edelim. Bu mübarek günde rabbim dualarimizi kabul etsin. Seneye bu zaman bebisler karnimizda, kucagimizda olsun insaallah

Kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun Rabbım ettiğimiz duaları kabul etsın inşallah..Morallerınızı her zaman iyi tutun gönlünüzü ferahlatın bu günde..Mevlana'nın guzel bir sözü vardır."İmtihan içinde imtihan vardır..Derlen,toplanda ufak bir ımtıhanda satma kendını"der..Şimdi diyeceksınız kı ufak bır ımtıhan degıldı evet degıldı..Hastaneden bebek seslerı arasında kucağımın boş cıktıgı o günü asla unutamam..O kadar sancılı bır dogum gecırdım kı hemsıreler bıle agladı halime..Hemsırenın anneme söylediği"Cok guzel bır BEBEKTI" sozlerı hep kulağımda çınlar..Ama rabbım sabrını verıyor cok sukur kı gucluyum..Nefes aldıgımıza şükredelim isyan etmeyelım..2.bır çocuk ıcın moral cok onemlı..Şunu da unutmayalım kı"Rabbim geciktiriyorsa,güzelleştiriyordur".

Hamilelere bir sorum var bebeginizi kaybettikten kaç ay sonra hamile kaldınz şuan dikişlerniz ne durumda sezeryan olanalr

Hamilelere bir sorum var bebeginizi kaybettikten kaç ay sonra hamile kaldınz şuan dikişlerniz ne durumda sezeryan olanalr

7 ekimde sezeryan oldum, ertesi sene ekim ayında hamile kaldım tekrar yani son adetim ekim ayındaydı. Şuan 36.haftadayım dikişlerden yana bir sıkıntım olmadı Allaha şükür

Bugün perinatolaga gittim. Çok şükür suanlik sıkıntı yok. Doktor 38. Haftada dogum olsun Erken haftada Tedbir alalım derken bebeğin solunum sıkıntısı yasamasin dedi. Ama bundan sonra her kontrole gittiginde idrarini sıkışık git, doktoruna devamlı hatırlat sezeryan dikisinin kalınlığını ölçüsün dedi. Sınır değerde 3.5 mm miş. Incelme olursa 35. Haftada bile doguma alsin seni diye ikaz etti. Yani Allah korusun ıncelme ne zaman başlarsa yani.

Yazdığın her cümlede, mevlanin güzel sözlerinde kendimi buldum...

kızlar bende 04.09.2016 normal doğumla 38 haftalık oğlumu kaybettim .çok şükür şuan yine hamileyim iki ay sonra hamile kaldım . benim durumumda olanlar için yazmak istedim.

Son düzenleme:
Hayirla kucagina alirsin insallah.darisi bizlere olsun.normal dogummuydu sezeryanmiydi acaba
Benim normaldi 38 de doğum diye gittim oğlumun ölü oldugunu ögrendim .Dr ve hemşirelerin ısrarla normal olsun demelerinin ardında şuan normal doğum sayesinde tekrar hamileyim allah razı olsun teşvik edenlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…