Kaderdaşlarım, başınız sağ olsun. Rabbim bir daha aynı acıyla sınamasın hiç birimizi. 2015 8 Eylül de kaybettim ben de Mustafamı. 36 haftalık hamileyken kalbi durdu
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Şuan 7.5 aylık bir oğlum daha var Rabbime binlerce şükürler olsun. Sezaryen doğumla doğurmuştum Mustafamı. 5.ayda da kardeşine hamile kaldım. Gebeliğim boyunca dikişlerimden dolayı bir problem yaşamadım çok şükür. 36+1 günlükken de kardeşi Metehanımı kucağıma aldım çok şükür.
Size en iyi gelecek olan şey meleklerinizin kardeşi. Ben eski ben değilim, gülüşlerim yarım. Sadece Metehanımla birlikte oynarken içten gülebiliyorum. Sadece onun yanında iyiyim. Mustafamın acısı ise hep içimde, geçmiyor... Sadece bu acıyla yaşamayı öğreniyorsun o kadar.
Y
Yektabeste
canım sen bize göre şanslı sayılırsın çünkü meleğinin kardeşi kollarında. Ona sarıl sımsıkı. Onu kokla, öp doyasıya....
Ben de İstanbuldayım. Bülent Kars ı tavsiye ederim perinatalog olarak. O kadar Dr. gezdim en çok içime sinen Dr.dur kendisi. Metehanımı da o doğurdu, tüm takiplerini o yaptı. 7/24 kendisine ulaşabilirsin. İnanılmaz ilgili bir Dr.dur. Muayene ücretleri de diğer perinatologlara göre çok uygun. Geçen yıl 150 tl idi ve bir muayene de 150 verip 2.muayene 1 ay sonra olsa bile ücret almıyordu. Bu Dr.u tavsiye edebilirim sana...