Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Senin de az kalmis insaallah sağlıkla kavusursun bebeğine.Rabbim bu evlatlarimizi bize bağışlasın acılarını göstermesin.

CAnm muskanı doguma girerken cikardn mi?simdiden bunu bile düşünmeye basladm.

Tutuy sen naslsn canm?dogum yaptn mi?sanrm yakındı dogumun?ins hersey yolundadır canm

Tutuy sen naslsn canm?dogum yaptn mi?sanrm yakındı dogumun?ins hersey yolundadır canm
Üç günlük taze anneyim :))
Çok şükür kızıma kavuştum
Gerçi hanımefendi sabırsız çıktı .36+0 da izne ayrılmıştım . Herşey yolundaydı. Bir gün sonrası hafif kasılmalar . Doktor açılma ve su olmadığı için eve yolladı . Sadece iki gün dayanabildik ve 36+3 günlükken su gelmesi ile sezeryan oldum. Kan sulandırıcı kullanıyorum diye riske atmak istemedim . Normal doğum denemeyi önerdi doktorum
Çok şükür herşey yolunda . Süt gelmesi için uğraşıyoruz . Bide göğüs uçlarım yara olmak üzere .
Rabbim bu günleri gösterdi ya binlerce kez şükürler olsun. Darısı tüm isteyenlerin başına
Rabbim isteyen her kuluna hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin.
Amin...

Ayy hadi gözünaudn.Allah analı babalı uzun bi ömür yazsn.cok sevindim gercekten.annesine kavusmak istemis bir an önce.desene anneler günü hediyen kucagnda:) göğüs ucu icin de krem falan kullan.hatta burda biri yazmıştı en iyi kremden de etkili ayva cekirdegini suda bekletip jelini sürmekmis.dene bence.

Lansinoh kullanıyorum en başından beri bende fayda etmedi .
Ayva çekirdeği deneyeyim .
Bide soğan vardı sanırım.
Çok şükür bu günümüze ...

ErininUOTE="Tutuy, post: 51372144, member: 706805"]Üç günlük taze anneyim :))
Çok şükür kızıma kavuştum
Gerçi hanımefendi sabırsız çıktı .36+0 da izne ayrılmıştım . Herşey yolundaydı. Bir gün sonrası hafif kasılmalar . Doktor açılma ve su olmadığı için eve yolladı . Sadece iki gün dayanabildik ve 36+3 günlükken su gelmesi ile sezeryan oldum. Kan sulandırıcı kullanıyorum diye riske atmak istemedim . Normal doğum denemeyi önerdi doktorum
Çok şükür herşey yolunda . Süt gelmesi için uğraşıyoruz . Bide göğüs uçlarım yara olmak üzere .
Rabbim bu günleri gösterdi ya binlerce kez şükürler olsun. Darısı tüm isteyenlerin başına
Rabbim isteyen her kuluna hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin.
Amin...[/QUOTE]
Ayyy Canim hayirli olsun ne guzel bir haber bu.Sonunda bir melek annesi daha kavustu yavrusuna.Rabbim uzun ömurler versin kuzucuguna anali babali büyütsün .Gogus ucu icin tahinin üstündeki yaği sür çok iyi geliyor dene mutlaka.Darisi tüm melek annelerine insallah

Cok şükür az kalmiş Canim Allah saglik sihhatle kavustursun bebegine.En stresli zamanlardasin ah o haftalar diken üstünde geçer şimdi ama insallah bu kez herşey yolunda gidecek ve sen de yavrunu sag salim kucagina alacaksin.Dualarim seninle

Canim senin de az kalmis insallah saglik sihhatle kavusursun yavruna.Stres yapmadan da olmuyor ki ben de kizima 31.haftada dogum yapmistim o yuzden hamileligimin o haftasi gunleri birak saatler bile gecmiyordu.Yerimden kalkmaya korkuyordum suyum gelecek diye.Birkac hafta sonra ablam geldi doguma kadar yanimdaydi Allah razi olsun onun gelisiyle gunler su gibi akti son gunlerim o kadar eglenceli gecti ki ne kadar dua etsem azdir ablacigima.Ve sonucta 40.haftada dogum yaptim.Arkadaslarla dostlarla bir arada olmak cok iyi geliyor o gunlerde sana tavsiyem kafani dagitacak kisilerle zaman gecir.Insallah bu kez hersey cok guzel olacak bizim gibi sen de burdan bizlere mujdeli haberler verceksin diger melek annelerine umut olacaksin.Dualarim seninle arkadasim

canım gözün aydın olsun çok sevindim, darısı bekleyenlerin başına inşallah..

Çok sağol canım Allah razı olsun inşallah kucağıma alabilirim sağsalim benimde ablam gelicek sağolsun yanımda olucak simdi birşeylerle uğraşırken zaman geçer oyalanırım bende inşallah sizler gibi müjdeli haberler veririm umut olurum

CAnm muskanı doguma girerken cikardn mi?simdiden bunu bile düşünmeye basladm.
Hayır canım çıkarmadım. Dr.umu da sıkı sıkı tembihledim oğlum doğar doğmaz muskasını takın diye. Hemşireler önce reddettiler, Dr.um hayır alın, sorun yok deyince aldılar. Doğum resimlerinde de kanlarını siler silmez takmışlar muskasını.

Canım hayırlı, uğurlu, sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah evladın. Çok sevindim. Göğse en iyi soğan geliyor canım. Ben neler neler denedim... Soğanı ezip göğsüne koy bir gece ertesi sabah daha iyi olacak. O şekilde 2 gece de geçer yaralar inşallah...

Kızım 3 aylık olucak teyzesi.
Ben dekolman nedir bilmiyordum dekolman demediler pl
Keşke olmazsa doktorum 39 ,da alacaktı ben daha fazla dayanamayan ağını söyledim sancim çıkıyordu doktor da artık alalım dedi 38 de alındı. Çok şükür su an 3 aylık olduk bile:) zaman geçiyor ama oğlumu unutamıyorum kızım abisinin tam tersi doğal olarak bana benziyor oğlum babasına benziyordu. Çok güzeldi masmavi gözleri vardı oğlumun kızımın kahve-ela gibi. İşte oğlumu keşke görseydim dedim rüyamda gördüm o rüyayı unutamıyorum. Rüyamda ben kızımı kucağıma aldığımda yanıma geldi 5 yaşlarında çocuk. Sarı saçlı mavi gözleri vardı bana ve kardeşine son kez baktı gitti bı dahada göremedim o zaman çok yeni hamileydim. Çok etkilendim o rüyayı

canım gözünaydın :) güle güle büyüt bebeğini .rabbim hayırlı ömürler nasip etsin .

inşallah Canım benim. Çok teşekkür ederim.dualarını eksik etme bizden.

C cylngrgn C cookies91 Allah hepimizin yadımcısı olsun insallah sağlıkla alırız kucagımıza yavrularımızı. Hemen hemen aynı haftalardayız sizinle :) rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Amin canım amin mutlu haberleri peşpeşe veririz inşallah Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bizim gibi bu acıyı yaşayanlara dayanma gücü dayanma sabrı versin

bende denedim iyi gelid doğum öncesi sürmesi gerekiyor.
işe başladığım için pompayla sagiyorum mahvoldu
2 ay yarim gün sora ücretsiz izine ayrılıyorum inşallah.
mama vermedik. en doğal anne sütü.

En son 3 hafta önce gitmiştim kuzumun mezarına. Pazar günü anneler günüydü, ben de geçen yıl da yaptığım gibi meleğimin yanına gittim. Üstündeki çimleri kocaman olmuş, saçlarını okşar gibi okşadım, öptüm çimleri. Başımı mezar taşına yasladım sanki göğsüne yaslar gibi. Bir gül fidanı dikmiştim, kocaman oldu şimdi, bir sürü gül vermiş. Yalnız dikmememe rağmen papatya çıkmış oğlumun mezarında hem de kocaman, bir sürü.3 hafta önce hiç biri yoktu. Eşime dedim yalnız kalmak istiyorum. Uzun uzun dertleştim kuzumla, sevdim okşadım doyasıya... Sonra gittim arabaya oturdum. Eşim gitti oğlumun mezarına, dedim yalnız kalmak istiyor herhalde benim gibi. Arabaya bindi, dedi ki "Bak oğlun sen geleceksin diye hazırlanmış, çiçek açmış annesine verebilmek için. Bunlar oğlundan sana" 2 tane papatya koparmış, verdi, bana. Yol boyunca ağladım. Evet dedim, oğlum geleceğimi biliyor, hazırlık yapmış, çiçek açmış

Geçmiyor, acı geçmiyor. Evet bir oğlum var çok şükür ama her evladın yeri ayrıymış... İçim yanıyor hala cayır cayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…