- Emoji Skoru
- 30.506
- Puanlar
- 598
Senin de az kalmis insaallah sağlıkla kavusursun bebeğine.Rabbim bu evlatlarimizi bize bağışlasın acılarını göstermesin.Evet ne yazıkki ne ilkiz nede son olucaz dediğin gibi zamanla geçmiyor sadece zamanla alısıyor insan seninde çoğu gitmiş azı kalmıs ama mesele bundan sonrası bizde şuan 33+3 olduk benim önceki doğumum normal olduğu için doktorum tekrar normal olabilir ama beklemekte seni strese sokar 38-39 hafta arası 12-20 haziran arası düşünüyor bana kalsa o tarih bile geç her geçen saat her geçen gün daha bi stres oluyorum hakkımızda hayırlısı
CAnm muskanı doguma girerken cikardn mi?simdiden bunu bile düşünmeye basladm.Bu acıyı yaşayan bir anne olarak her ihtimali düşünüp, önlem almakta fayda var canım. Mesela bende pıhtılaşma çıktı ama sübyan da var dendi. Ben hem ignelerimi kullandim hem de muskami. Hatta oğlumun üstünde hala muskasi takılı. İnsan çaresiz kalınca herşeye inanıyor ve her önlemi almaya çalışıyor...
Üç günlük taze anneyim :))Tutuy sen naslsn canm?dogum yaptn mi?sanrm yakındı dogumun?ins hersey yolundadır canm
Ayy hadi gözünaudn.Allah analı babalı uzun bi ömür yazsn.cok sevindim gercekten.annesine kavusmak istemis bir an önce.desene anneler günü hediyen kucagnda:) göğüs ucu icin de krem falan kullan.hatta burda biri yazmıştı en iyi kremden de etkili ayva cekirdegini suda bekletip jelini sürmekmis.dene bence.Üç günlük taze anneyim :))
Çok şükür kızıma kavuştum
Gerçi hanımefendi sabırsız çıktı .36+0 da izne ayrılmıştım . Herşey yolundaydı. Bir gün sonrası hafif kasılmalar . Doktor açılma ve su olmadığı için eve yolladı . Sadece iki gün dayanabildik ve 36+3 günlükken su gelmesi ile sezeryan oldum. Kan sulandırıcı kullanıyorum diye riske atmak istemedim . Normal doğum denemeyi önerdi doktorum
Çok şükür herşey yolunda . Süt gelmesi için uğraşıyoruz . Bide göğüs uçlarım yara olmak üzere .
Rabbim bu günleri gösterdi ya binlerce kez şükürler olsun. Darısı tüm isteyenlerin başına
Rabbim isteyen her kuluna hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin.
Amin...
Lansinoh kullanıyorum en başından beri bende fayda etmedi .Ayy hadi gözünaudn.Allah analı babalı uzun bi ömür yazsn.cok sevindim gercekten.annesine kavusmak istemis bir an önce.desene anneler günü hediyen kucagnda:) göğüs ucu icin de krem falan kullan.hatta burda biri yazmıştı en iyi kremden de etkili ayva cekirdegini suda bekletip jelini sürmekmis.dene bence.
Cok şükür az kalmiş Canim Allah saglik sihhatle kavustursun bebegine.En stresli zamanlardasin ah o haftalar diken üstünde geçer şimdi ama insallah bu kez herşey yolunda gidecek ve sen de yavrunu sag salim kucagina alacaksin.Dualarim seninleÇok şükür iyiyim canım. Yazılanları okuyorum hep ama yazamadım uzun Bi süre. Hepiniz hergün aklımda ve dualarımdasınz.32 haftalık olduk çok şükür. rabbim sağlıkla kucağımıza almak büyütmek güzel günlerini görmek nasip etsin hepimize
Canim senin de az kalmis insallah saglik sihhatle kavusursun yavruna.Stres yapmadan da olmuyor ki ben de kizima 31.haftada dogum yapmistim o yuzden hamileligimin o haftasi gunleri birak saatler bile gecmiyordu.Yerimden kalkmaya korkuyordum suyum gelecek diye.Birkac hafta sonra ablam geldi doguma kadar yanimdaydi Allah razi olsun onun gelisiyle gunler su gibi akti son gunlerim o kadar eglenceli gecti ki ne kadar dua etsem azdir ablacigima.Ve sonucta 40.haftada dogum yaptim.Arkadaslarla dostlarla bir arada olmak cok iyi geliyor o gunlerde sana tavsiyem kafani dagitacak kisilerle zaman gecir.Insallah bu kez hersey cok guzel olacak bizim gibi sen de burdan bizlere mujdeli haberler verceksin diger melek annelerine umut olacaksin.Dualarim seninle arkadasimEvet ne yazıkki ne ilkiz nede son olucaz dediğin gibi zamanla geçmiyor sadece zamanla alısıyor insan seninde çoğu gitmiş azı kalmıs ama mesele bundan sonrası bizde şuan 33+3 olduk benim önceki doğumum normal olduğu için doktorum tekrar normal olabilir ama beklemekte seni strese sokar 38-39 hafta arası 12-20 haziran arası düşünüyor bana kalsa o tarih bile geç her geçen saat her geçen gün daha bi stres oluyorum hakkımızda hayırlısı
Üç günlük taze anneyim :))
Gerçi hanımefendi sabırsız çıktı .36+0 da izne ayrılmıştım . Herşey yolundaydı. Bir gün sonrası hafif kasılmalar . Doktor açılma ve su olmadığı için eve yolladı . Sadece iki gün dayanabildik ve 36+3 günlükken su gelmesi ile sezeryan oldum. Kan sulandırıcı kullanıyorum diye riske atmak istemedim . Normal doğum denemeyi önerdi doktorum
Çok şükür herşey yolunda . Süt gelmesi için uğraşıyoruz . Bide göğüs uçlarım yara olmak üzere .
Rabbim bu günleri gösterdi ya binlerce kez şükürler olsun. Darısı tüm isteyenlerin başına
Amin...
Çok sağol canım Allah razı olsun inşallah kucağıma alabilirim sağsalim benimde ablam gelicek sağolsun yanımda olucak simdi birşeylerle uğraşırken zaman geçer oyalanırım bende inşallah sizler gibi müjdeli haberler veririm umut olurumCanim senin de az kalmis insallah saglik sihhatle kavusursun yavruna.Stres yapmadan da olmuyor ki ben de kizima 31.haftada dogum yapmistim o yuzden hamileligimin o haftasi gunleri birak saatler bile gecmiyordu.Yerimden kalkmaya korkuyordum suyum gelecek diye.Birkac hafta sonra ablam geldi doguma kadar yanimdaydi Allah razi olsun onun gelisiyle gunler su gibi akti son gunlerim o kadar eglenceli gecti ki ne kadar dua etsem azdir ablacigima.Ve sonucta 40.haftada dogum yaptim.Arkadaslarla dostlarla bir arada olmak cok iyi geliyor o gunlerde sana tavsiyem kafani dagitacak kisilerle zaman gecir.Insallah bu kez hersey cok guzel olacak bizim gibi sen de burdan bizlere mujdeli haberler verceksin diger melek annelerine umut olacaksin.Dualarim seninle arkadasim
Hayır canım çıkarmadım. Dr.umu da sıkı sıkı tembihledim oğlum doğar doğmaz muskasını takın diye. Hemşireler önce reddettiler, Dr.um hayır alın, sorun yok deyince aldılar. Doğum resimlerinde de kanlarını siler silmez takmışlar muskasını.CAnm muskanı doguma girerken cikardn mi?simdiden bunu bile düşünmeye basladm.
Üç günlük taze anneyim :))
Amin...
Kızım 3 aylık olucak teyzesi.Allah sabır versin canm.dayanmak zor tabi ki.hepimiz bu acıyı yasadk maalesef.Rabbim baska sağlıklı ömürlü eat nasip etsin.hic birimize bi daha evlat acısı yasatmasn.ilk günler insan nefes bile alamıyo.acı gecmiyo ama alisiyo insan acıya.yeni bebek umudu ayakta tutuyo iste
Az kalmış doguma canm.ins bu defa hersey güzel olacak.gönlünü ferah tut.sağlıkla kucagimiza alrz hepimiz ins.
Canm okuyunca gözlerim doldu.cok duygulandm gercekten.şükür ku Rabbim tesellesini gönderdi bebegini sana bagislasn Allah.bebegin nasl?kac aylık oldu annesi?sen dekolman plesanta mı yasadn?bilmiyordum.benim de dekolman plesantaydı.üstelik ben hastanedeyken koptu esinden.dr bebegimi aldignda bile kalbi atıyormuş ama nasibi yokmuş kuzumun.ben de burdan haberdar olarak pıhtılasma testini yaptm hafif düzeyde pıhtılasma çıktı.su anda 18 haftalk hamileyim cok şükür.dr 0.2 hibor igne kullanmami önerdi.kullanyrm ben de.ins bu defa nasip olur bebegim.inanır msn hala cinsiyeti bile ögrenmedim.hayırlısıyla saglkla kucağıma alaym da cinsiyet umrumda degil.bir de doktorum igneyi son aya kadar göbekten vurun en fazla öyle etki eder.dedi.iğneyi dimdik batırsan bile keseye ulasmaz dedi.ama tereddüt ediyorum ben.sizler nasl yaptnz?
Benim doktorum da 38 de alrm demişti.ama bizim baya zaman var bakalım sonuç ne olacak?diger gebeligimde 39.haftamda dogum yapmstm o zaman benim nornal dogumum baslamstı ama sorun oldugu icin acil sezaryan oldm.
Keşke olmazsaAramiza yeni katılan arkadaşlar olmuş keşke olmasa ama maalesef Allah hepinize sabır versin arkadaşlar zamanla geçio demek isterdim ama geçmio hafiflio sadece. İnş kucaklariniz dolar en hayırlı zamanda. Çok şükür biz de 31. haftamiza geldik ama yaklaştıkça stresim çok artio. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Tekrar doğum yapan arkadaslar doktorlariniz hangi haftada sezeryan önerdi sizlere acaba ya da doğum yapmak uzere olan arkadaşlara??
canım gözünaydın :) güle güle büyüt bebeğini .rabbim hayırlı ömürler nasip etsin .Üç günlük taze anneyim :))
Amin...
inşallah Canım benim. Çok teşekkür ederim.dualarını eksik etme bizden.Cok şükür az kalmiş Canim Allah saglik sihhatle kavustursun bebegine.En stresli zamanlardasin ah o haftalar diken üstünde geçer şimdi ama insallah bu kez herşey yolunda gidecek ve sen de yavrunu sag salim kucagina alacaksin.Dualarim seninle
Amin canım amin mutlu haberleri peşpeşe veririz inşallah Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bizim gibi bu acıyı yaşayanlara dayanma gücü dayanma sabrı versin
bende denedim iyi gelid doğum öncesi sürmesi gerekiyor.Canım hayırlı, uğurlu, sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah evladın. Çok sevindim. Göğse en iyi soğan geliyor canım. Ben neler neler denedim... Soğanı ezip göğsüne koy bir gece ertesi sabah daha iyi olacak. O şekilde 2 gece de geçer yaralar inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?