- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
Canm neler yaşadığını neler hissettiğini cok iyi biliyorum.aynı acı aynı ciger yangını bende de var.ben bebegimi kaybettigimi öğrendiğim gece rahim kasilmasiyla uyandım.bi sevinçle uyandm ki.bebegim karnmda tekme atıyo sanmıştım.o kadar ağlamştm ki.kabullenmek onsuzluga alışmak zor gercekten cok zor.Ne yapalm canm Allah verdi Allah aldı.karnmzda rızkı varmış.dışarda yokmuş.Allah takdir etti dollendi karnmda 9 ay kalbi attı.artk doğum yapyrdm.takdir etseydi 9 saat daha karnmda kalbi atardı.normal dogum yapar bebegimi eve getirirdm.ama nasibi yokmuş.Allah böyle takdir etmiş.verdigine şükrediyoruz aldığına sabredecez.sabır sukurden daha zor ama sabredecezBende odasına girip cok agladım aglıyorumda halen belki toplarsam eşyaları kendimide toplarım diye düşündüm ama dün gece rüyamda hastaneden aramışlar bi yanlışlık oldu bebeginiz yasıyor diyolar gidip bi bebegi alıyoruz eşime iyiki odayı toplamadım diyorum toplasaydım yatcak yeri olmucakdı diyorum Çok zor ya rabbim sabır versin bana benim gibi olan herkeze