• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bende odasına girip cok agladım aglıyorumda halen belki toplarsam eşyaları kendimide toplarım diye düşündüm ama dün gece rüyamda hastaneden aramışlar bi yanlışlık oldu bebeginiz yasıyor diyolar gidip bi bebegi alıyoruz eşime iyiki odayı toplamadım diyorum toplasaydım yatcak yeri olmucakdı diyorum Çok zor ya rabbim sabır versin bana benim gibi olan herkeze
Canm neler yaşadığını neler hissettiğini cok iyi biliyorum.aynı acı aynı ciger yangını bende de var.ben bebegimi kaybettigimi öğrendiğim gece rahim kasilmasiyla uyandım.bi sevinçle uyandm ki.bebegim karnmda tekme atıyo sanmıştım.o kadar ağlamştm ki.kabullenmek onsuzluga alışmak zor gercekten cok zor.Ne yapalm canm Allah verdi Allah aldı.karnmzda rızkı varmış.dışarda yokmuş.Allah takdir etti dollendi karnmda 9 ay kalbi attı.artk doğum yapyrdm.takdir etseydi 9 saat daha karnmda kalbi atardı.normal dogum yapar bebegimi eve getirirdm.ama nasibi yokmuş.Allah böyle takdir etmiş.verdigine şükrediyoruz aldığına sabredecez.sabır sukurden daha zor ama sabredecez

Canm aklimdasn inan ki.ins sagliklla bebegini kucagina alıp evine döneceksin?bizr dua et ins bize de nasip olur yeni evlatlar
İnşallah canım son zamanlar korku panik içindeyim böyle garip bi heyecanda var herkes hastanede şunu yapalım bunu yapalım süsleri alalım telaşında oğlumda çok hevesliydim bende ama su sıra sadece hayırlısıyla Doğum yapma duygusu içindeyim kayınvalidem geldi şerbet yapalım şunu yapalım gelenlere pasta börek hesabında bakalım bende geçiyorum yatak odama yatıyorum istedikleri gibi yapsınlar bakalım herşey nasip belki de nasip olmayacak bilmiyorum garip duygular yaşıyorum inşallah canım hayırlısıyla dönmek nasip olur hep aklımdasınız hep duamdasınız emin olun bizden başkası bizi anlamıyor çünkü

Ah
Pazartesi kontrolüm vardı canım suyum azalmış ama bir hafta daha gidermiş tehlikeli bi durum yokmuş sızıntı mı var diye amniyosure testi var o yapıldı test pozitif çıksaydı hemen doğum olacaktı ama şükür negatif cıktı nst de kasıntılarım cıktı ama hissetmedim bişey hayırlısıyla Pazartesi doğumum var dua edin bana sizde benim dualarımdasınız inşallah burdan hepimiz hayırlı haberlerimizi yazacağız bir bir
canım çok sevindim çok az kaldı kavuşmanıza. Kaçıncı haftanda almış olacak.38 mi

İnşallah canım son zamanlar korku panik içindeyim böyle garip bi heyecanda var herkes hastanede şunu yapalım bunu yapalım süsleri alalım telaşında oğlumda çok hevesliydim bende ama su sıra sadece hayırlısıyla Doğum yapma duygusu içindeyim kayınvalidem geldi şerbet yapalım şunu yapalım gelenlere pasta börek hesabında bakalım bende geçiyorum yatak odama yatıyorum istedikleri gibi yapsınlar bakalım herşey nasip belki de nasip olmayacak bilmiyorum garip duygular yaşıyorum inşallah canım hayırlısıyla dönmek nasip olur hep aklımdasınız hep duamdasınız emin olun bizden başkası bizi anlamıyor çünkü
Canm bosver yapsnlar.odanı da süslesinler.ben dogumdan önce esime bisyere yaptrma istemiyorum diyrdm.bi dahakine ister miyim emin degilim.benim ailem de simdiden bi dahaki dogumuna hepimiz gelecez.süsleyecez de diyorlar.aman sağlıklı olsun sonu güzel olsun bunlar cok önemli degil iste.hep olumlu düşün bebegini kucağına aldığni emzirdigini hayal et.bi kac gün sonra başlayacak uykusuz geceler ...gaz sancıları...yasayacaksn hepsini.bizler de vakti gelince yasayacaz ins.

Canm bosver yapsnlar.odanı da süslesinler.ben dogumdan önce esime bisyere yaptrma istemiyorum diyrdm.bi dahakine ister miyim emin degilim.benim ailem de simdiden bi dahaki dogumuna hepimiz gelecez.süsleyecez de diyorlar.aman sağlıklı olsun sonu güzel olsun bunlar cok önemli degil iste.hep olumlu düşün bebegini kucağına aldığni emzirdigini hayal et.bi kac gün sonra başlayacak uykusuz geceler ...gaz sancıları...yasayacaksn hepsini.bizler de vakti gelince yasayacaz ins.
Bende pek ellemiyorum canım ne istiyorsanız yapın dedim oğlumda cok ayrıntılıydım ama simdi değilim akışına bıraktım Rabbim bilir dedim bekliyorum hayırlısını uzun vadeli planlar yapamıyorum artık ama biliyorum ki güzel şeyler olacak inşallah hepimiz için

Bende pek ellemiyorum canım ne istiyorsanız yapın dedim oğlumda cok ayrıntılıydım ama simdi değilim akışına bıraktım Rabbim bilir dedim bekliyorum hayırlısını uzun vadeli planlar yapamıyorum artık ama biliyorum ki güzel şeyler olacak inşallah hepimiz için

maşallah canım kalan birkaç gün pırr gibi geçsin. güzel haberi bize burada ver inşallah. bebeğin sağlıkla gelsin.

İyiyiz canım şükür. Valla acı geçmiyor canım hatta kızım doğduktan sonra daha çok ağladım bakıp bakıp ağladım hala da ağlıyorum. Belki bende anormallik var bilmiyorum açıkcası.
Dogumdan sonra genelde kadınlar hep ağlıyo.bi duygusallk oluyo.o yüzden lohusa deprosyonu da yaşıyorlar ya.bizim bi de derin yaramz var.bunları yaşaman gayet normal canm.

Bu aralar ben de hep kizimi dusunuyorum cok ozluyorum cok.Face de birsey izledim.premature bir bebek kuvezdeyken annesi gelip dokunuyor bebegin o an kalp atislari hizlaniyor aglamakli oluyor o an ki yuz ifadesini yuzundeki duyguguyu anlatamam gordugumden beri etkisinden cikamiyorum.Benim kizimdan daha kucuk bir bebek belki annesinin o dokunusuyla hayata tutundu.Ne olurdu iki gun yogun bakima girdim ciktim kizima birkez dokunmama izin verselerdi.Kefenini acik buz gibi bedenine dokunmak varmis kaderde icim yaniyor aciyor aklima geldikce
İnanki bende gitmek istedim o morg salona... Oğlumu bi kez göreyim dedim unutamazsin dediler. Unutmak istemiyorum asla oğlumu unutmuycam unutturmaya calisada calissin ama unutamam o benim ilk gozagrimdi bana bi kez dokunmana izin verselerdi kucagima Almaya izin verselerdi o soğuk bedeniyle.. Kendime kiziyorum niye dinledim onlari diye. Şimdi kizima hamileyim çok şükür. Fakat kizimi çok sevsemde saysam da oğlum olsaydi keşke diyorum hep olmuyor acisi gecmiycek hic biliyorum bunu:(

İnanki bende gitmek istedim o morg salona... Oğlumu bi kez göreyim dedim unutamazsin dediler. Unutmak istemiyorum asla oğlumu unutmuycam unutturmaya calisada calissin ama unutamam o benim ilk gozagrimdi bana bi kez dokunmana izin verselerdi kucagima Almaya izin verselerdi o soğuk bedeniyle.. Kendime kiziyorum niye dinledim onlari diye. Şimdi kizima hamileyim çok şükür. Fakat kizimi çok sevsemde saysam da oğlum olsaydi keşke diyorum hep olmuyor acisi gecmiycek hic biliyorum bunu:KK43:
Bende görmedim o kadar çok merak ediyordum ki Bide benim beneğim şeker yüzünden kalasını yapmıştı suyu patlatınca simsiyah bi su gördüm şimdi rüyalarımda simsiyah bi bebek o su çok kötü kokuyordu bebegimi görenlere işk sordugum soru bebek gibimi kokuyordu ben çok merak ediyorum bebek gibimi kokuyordu acaba bu hafta ben hiç iyi değilim anlayamıyorum günden güne iyi olacagıma günden güne kötü olmaya başladım aglamaktan kimseyle konuşmuyorum eşimle hep sorun yaşıyorum Banada dua edin çünkü benim gücüm kalmadı

Bende görmedim o kadar çok merak ediyordum ki Bide benim beneğim şeker yüzünden kalasını yapmıştı suyu patlatınca simsiyah bi su gördüm şimdi rüyalarımda simsiyah bi bebek o su çok kötü kokuyordu bebegimi görenlere işk sordugum soru bebek gibimi kokuyordu ben çok merak ediyorum bebek gibimi kokuyordu acaba bu hafta ben hiç iyi değilim anlayamıyorum günden güne iyi olacagıma günden güne kötü olmaya başladım aglamaktan kimseyle konuşmuyorum eşimle hep sorun yaşıyorum Banada dua edin çünkü benim gücüm kalmadı
Canm acılar bazı çiftleri birbirinden koparır bazılarını da birbirine kenetlendirip aradaki muhabbeti arttrr.sen sizi guclendirecek olanı seç.eşi n de bebegini kaybetti sonucta. ona destek olmaya çalış.bir defasnda eşim ablamla konusurken şöyle demisti benim icin.bengisu bebegini kaybetti.ben hem bebegimi hem bengisumu kaybettim.ben onu üzgün gördüğüme de ayrı üzülüyorum demisti.

Cok şükür canım bana gecen Pazartesi 3100 dedi ama kac gelecek bakalım bir haftada kuzu :)
Canım sağlıkla al yavrunu kucagına. 2. Gebeliğim devam etseydi seninle aynı haftalardaydık.nasip. Allah güzel günlerde büyütmek nasip etsin yavrunu

Back