- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 41
Yasemincim nasilsin metehan nasil? Bu arada ben 32. Haftada dun doğum izine ayrildim 37 ye kadar çalışmak istedim senin hamileliğin riskli diye doktorum izin vermedi iğne kullaniyorsun calisamazsin dediler. Yapacak birşey yok. Siz ne zaman doğum izine ciktiydin?
Metehan iyi cok sukur teyzesi :) Canım ben 35.haftada çıkmıştım izne ve bir hafta sonra da doğum gerçekleşti. Rabbim sağlıkla sihhatle bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah. Evde dinlenirsin daha iyi. Doğumdan sonra ücretsiz iznini de kullanırsın ne de olsa devlettesin :)
Canım bana genetik test yapılmadı ama tip2 diyabet teşhisi kondu bana bidaha hamileliğimde insülin kullanacakmışım şimdi şeker ilacı içiyorum ama üzüntüden galiba şekerim hiç düşmüyor sen nasıl kendini topladın ben güçlü durmaya çalışıyorum ama galiba başaramıyorum çok aglıyorum![]()
Biliyomusun annem bir yazı okumuştu bana cennette karsılasacaksın onunla seni cennete götürecek diye ama hiç bebek olarak görmücekmişim onu orda herkez 33 yasında olucakmış ben yüzünü cok merak ediyordum göremedim bebek halini görmek istiyorum cok bazen aglarken bi kere aglasaydı diyorum bir kere sesini duysaydım çok aglama rüyana gelsin diyor annem görmüyorumda rüyamda Özlüyorum cok karnımdaki hareketlerini bile özlüyorum cok
Canım başın sağolsun. Rabbim tekrarından korusun ve sabır versin sana... Daha çok yeni. Bu şekilde hissetmen çok normal canım. Ama zamanen iyi ilaç. Zamanla bu acıyla yaşamaya alışıyorsun. Ve eniyi ilaç da yeni bir bebek. Ben de senin gibi düşünüyordum. Ya oğlumu unutursam, ya yeni doğacak bebeğimi suclarsam Vs. Diye çok korkuyordum... Ama bebeğim gerçekten en iyi ilaç oldu. Rabbime hergün şükrediyorum Metehan'ımı bana verdiği için. Mustafamı kesinlikle hiç bir unutmayacağım. O içimde kalacak, yaşayacak hep. Sana tavsiyem bir uzmandan destek alman eğer tek başına atlatamayacagini dusunuyorsan. Ben destek aldım, iyi ki de almışım diyorum...Ama ilaç değil terapi desteği al...
Hiperinsulinizm hastalığı ortaya çıktı genetik bir hastalık bakalım kismet
Canım başın sağolsun. Rabbim sabırlar versin sana... Çok zor bir sınav gerçekten. Rabbim sana dayanma gücü versin...