Allah cocuğuna ömür versin canımMerhaba arkadaşlar bende 3 kere sezaryanla doğum yaptım 1 çocuğum yaşıyor oda su an 7 yaşında diğer bebeklerini birini 38. hafta kaybettim diğerini de 45 gün yaşadı onuda kaybettim her iki doğumda çocuğu mi kucağıma alamadım su an yaşadılar biri 3 yaşında biri de 11 aylık olacaktı kaderim buymuş diyorum elimden birşey gelmiyor
Bunlar cok normal bizlerde ayniydik. zaman lazim zaten once alinmasi gereken tedbirleri alip vucudunun toparlanmasi yeni bebek icin depolarinin dolmasini beklenelisin. Inan bizlerde ayniydik cok fazlaydi hatta ayni donenlerde kayip yasadiklarimiz sonra bir bir yeni bebek haberleri cok sukur bi cogumuz kavustuk yeniden yavrularimuza icindeku can hareketlenince hicte dusundugun gibi olmuyor meleklerimizin kardesleri umut oluyor ve onlar icin saha az aglayip daha dik durmaya calisiyosun. Su an ne desek bos sadece Allah sabrini artirsin diyebilirim. Ben dogurdum optum kokladim emzirmeye cabadim enfeksiyon var deyio kuveze aldilar 5 gun kaybetim oglumu cok sukur Allah aratmadan yeniden bi ogul verdi insallah bu evladimi bana bagislar acisini gosteemez. Peygamber efendimizin evlatlariyla sinandi biz kimiz ku sabredip kabulenmeyecegiz. Icimizdeki yaradan aski hic bitmesin o bizi terketmesin. Inanc oknazsa bu dertler yasannaz olurYeni bir bebek beni çok korkutuyor oğlumu unutmaktan korkuyorum cok onun tekme armalarını karnımdaki hareketlerini unutmaktan korkuyorum yüzünü görmesemde çok özlüyorum onu
İnşallah sizin dediğiniz gibi olur ne kadar sonra tekrar hamile kaldınBunlar cok normal bizlerde ayniydik. zaman lazim zaten once alinmasi gereken tedbirleri alip vucudunun toparlanmasi yeni bebek icin depolarinin dolmasini beklenelisin. Inan bizlerde ayniydik cok fazlaydi hatta ayni donenlerde kayip yasadiklarimiz sonra bir bir yeni bebek haberleri cok sukur bi cogumuz kavustuk yeniden yavrularimuza icindeku can hareketlenince hicte dusundugun gibi olmuyor meleklerimizin kardesleri umut oluyor ve onlar icin saha az aglayip daha dik durmaya calisiyosun. Su an ne desek bos sadece Allah sabrini artirsin diyebilirim. Ben dogurdum optum kokladim emzirmeye cabadim enfeksiyon var deyio kuveze aldilar 5 gun kaybetim oglumu cok sukur Allah aratmadan yeniden bi ogul verdi insallah bu evladimi bana bagislar acisini gosteemez. Peygamber efendimizin evlatlariyla sinandi biz kimiz ku sabredip kabulenmeyecegiz. Icimizdeki yaradan aski hic bitmesin o bizi terketmesin. Inanc oknazsa bu dertler yasannaz olur
Canm cennette birlesme olmadığı icin ureme yok.burda bebekken hayatlarını kaybedenler yine bebek oluyormuş.hatta anne ve babasi bi süre onlara bakıp buyutuyorlarms.ama sonra cocuk kaliyolarmis.onlar bizim cennet cocugumuz.cennet kuşumuz.oyle ki bi akrabamn 8 cocugu var.yaşlı bi amca bi defasında ben hic bebeklere doymadm.sanki hic çocuk sevmemisim gibi demisti.cok şaşırmıştım.8 evlat büyütüyor ama bebekliklerine doyamiyoor.bebek sevmek cok güzel bir duygu ve biz bunu sonsuza kadar yaşayacağız ins ve ordaki mukafattini görünce bizim burda görüp ozendigimiz insanlar da orda bize ozenecekler.hatta bir kere ağlayıp ruhunu teslim eden bebekle hic aglamadan hayatını kaybedenin sevabı bile farklıymış.bi defa aglayan az da olsa bu dünyada biseyler yaşamış oluyormuş.ama hic aglamayqnn sevabı daha cok derler.yani ben böyle biliyor ve kendimi teselli etmeye çalışıyorum.ins yanlış bilgi vermemisimdirBiliyomusun annem bir yazı okumuştu bana cennette karsılasacaksın onunla seni cennete götürecek diye ama hiç bebek olarak görmücekmişim onu orda herkez 33 yasında olucakmış ben yüzünü cok merak ediyordum göremedim bebek halini görmek istiyorum cok bazen aglarken bi kere aglasaydı diyorum bir kere sesini duysaydım çok aglama rüyana gelsin diyor annem görmüyorumda rüyamda Özlüyorum cok karnımdaki hareketlerini bile özlüyorum cok
Allah sabır versin canm.cok zor gercekten.yasayan cocuguna uzun ömür versin.ins bir dahqkine ömürlü olurMerhaba arkadaşlar bende 3 kere sezaryanla doğum yaptım 1 çocuğum yaşıyor oda su an 7 yaşında diğer bebeklerini birini 38. hafta kaybettim diğerini de 45 gün yaşadı onuda kaybettim her iki doğumda çocuğu mi kucağıma alamadım su an yaşadılar biri 3 yaşında biri de 11 aylık olacaktı kaderim buymuş diyorum elimden birşey gelmiyor
İnşallah öyledir cünkü ben bebekken kucagımda olsun istiyorumCanm cennette birlesme olmadığı icin ureme yok.burda bebekken hayatlarını kaybedenler yine bebek oluyormuş.hatta anne ve babasi bi süre onlara bakıp buyutuyorlarms.ama sonra cocuk kaliyolarmis.onlar bizim cennet cocugumuz.cennet kuşumuz.oyle ki bi akrabamn 8 cocugu var.yaşlı bi amca bi defasında ben hic bebeklere doymadm.sanki hic çocuk sevmemisim gibi demisti.cok şaşırmıştım.8 evlat büyütüyor ama bebekliklerine doyamiyoor.bebek sevmek cok güzel bir duygu ve biz bunu sonsuza kadar yaşayacağız ins ve ordaki mukafattini görünce bizim burda görüp ozendigimiz insanlar da orda bize ozenecekler.hatta bir kere ağlayıp ruhunu teslim eden bebekle hic aglamadan hayatını kaybedenin sevabı bile farklıymış.bi defa aglayan az da olsa bu dünyada biseyler yaşamış oluyormuş.ama hic aglamayqnn sevabı daha cok derler.yani ben böyle biliyor ve kendimi teselli etmeye çalışıyorum.ins yanlış bilgi vermemisimdir
Seni öyle iyi anlıyorum ki hepsini yaşadım bende o doktorun boş bakışını! Birşey söyle! Dediğimde bana maalesef değişini buraya yazarken bile ağlıyorum.Ağustos 4...bu tarihi hayatım boyunca unutmayacağım...oğlumun benden gittiği gün...o ağustosun beni cayır cayır yaktığı gün...rabbim bize yardım etsin tez zamanda tesellisini göndersin! Bebek reklamı çıktığında tv yi parçalamak istersin! Bebek Vitrinlerine bakamazsın...yaran hep kanar...sonra bi tanıdğın görür bebeği nereye sakladım karnın nerde der yolsa sana...sağlık ocağı arar gelmedin hani doğum yaptın mı der...evet yaptım ölü doğum dersin...etrafında herkes doğurur yada hamile kalır sende oturur evde kendini herkesten çekersin! Çok acı okurken ama hepsi yaşanır yaşarsın...güneş senin için yeniden doğmasını beklersin...sağlığına yanında olan senin için üzülen ailen için hayata sarılmak zorundasın!Ben dayanamıyorum galiba dua ediyorum geceleri hiç uyuyamıyorum halen kulagımda doktorun kalbi durmuş tatlım dediğini valla yalan yok gecmicekmiş gibi geliyor bana acıdan kolumu kaldırcak halim yok biliyorum toparlanmam lazım ama toparlanamıyorum bebegimin yüzünü hiç görmedim o yüzden mi bilmem rüyamda hep yüzü olmayan bebekler görüyorum Umarım gecer bu acı hepinize dua ediyorum inşallah bidaha hiç kucaklarımız boş kalmaz
Unutmuyosun asla...korkma canın o senin asla unutmazsın.sadece kabullenmek zorunda kalıyosun.Şimdi toplanmış olmana inan çok sevindim benim 8 aralık bende o günü asla unutmam ben fotograflara falan bakamıyorum daha odasına giremedim bazen karnımda gibi hissediyorum çok Zor muş bazen nefes alamıyo gibiyim heralde daha dibe vurmadım ben dibe vurdugunda mecbur yukarı çıkıyosun
En azından gececek alışacak olmak biraz umutlandırıyor insanı inşallah acımız hafifler Yeni bi bebek beni çok korkutuyorUnutmuyosun asla...korkma canın o senin asla unutmazsın.sadece kabullenmek zorunda kalıyosun.
Benide korkutuyordu hepimizde gene olursa korkusu var...ama şuan cok istiyorum çünkü yaramızın merhemi ancak başka bi bebek . Şimdide hamile kalamamdım diye panik başladı bende aklıma bin tane şey geliyo.her kafadanda bi ses çıkıyor.En azından gececek alışacak olmak biraz umutlandırıyor insanı inşallah acımız hafifler Yeni bi bebek beni çok korkutuyor
Sorun etme kimseyide dinleme brn eminim kardeşini getirecek güzel oğlun sabrı zaten ögrendik canım inşallah sana dua edicem ben de yeniden bi oğlun olsunBenide korkutuyordu hepimizde gene olursa korkusu var...ama şuan cok istiyorum çünkü yaramızın merhemi ancak başka bi bebek . Şimdide hamile kalamamdım diye panik başladı bende aklıma bin tane şey geliyo.her kafadanda bi ses çıkıyor.
Başin sagolsun Canim Allah sabirlar versin.Daha o kadar taze ki acin ne soylesek dinmez kanar yaran.Simdi sen bircok teselli cumlesi duyuyorsun beterin beteri oldugundan bahsediliyor etrafinda.bunlari anlaman soylenenlere hakvermen icin zamana ihtiyacin var acini tam anlamiyla yasaman gereken zamandasin henüz.Ben bebegimi kaybettigim ilk zamanlar yanimdaki insanlara beni birakin teselli istemiyorum ben aglamak üzülmek dibe vurmak istiyorum derdim acimi yasamama engel olmayin derdim.Iyiki de oyle yaptim ertelemedim acimi ve birgun ayaga kalkmam gerektigini anladim yeni bir bebek umuduyla hayata tekrar tutundum. Zaman herseyin ilaci sabret dua et arkadasim Insallah sen de bu aciyla yasamayi ögreneceksin ve yeni bir bebek heyecaniyla hayata tekrar umutla bakacaksin canim.Ben dayanamıyorum galiba dua ediyorum geceleri hiç uyuyamıyorum halen kulagımda doktorun kalbi durmuş tatlım dediğini valla yalan yok gecmicekmiş gibi geliyor bana acıdan kolumu kaldırcak halim yok biliyorum toparlanmam lazım ama toparlanamıyorum bebegimin yüzünü hiç görmedim o yüzden mi bilmem rüyamda hep yüzü olmayan bebekler görüyorum Umarım gecer bu acı hepinize dua ediyorum inşallah bidaha hiç kucaklarımız boş kalmaz
İnsallah yaralarinin merhemi bebegin seni cok bekletmeden gelir canim.Benide korkutuyordu hepimizde gene olursa korkusu var...ama şuan cok istiyorum çünkü yaramızın merhemi ancak başka bi bebek . Şimdide hamile kalamamdım diye panik başladı bende aklıma bin tane şey geliyo.her kafadanda bi ses çıkıyor.
Saol canım ben iZmirde oturuyorum şimdi yağmur yagıyor ama ben uyuyamıyorum odalar hazırladığım yok organik olsun pamuk olsun diye hazırladığım yatakda değilde toprakda yatıyo ve bunu bilmek cok acı inşallah zaman herseyin ilacıdır inşallah allah beni ve benim gibi olan herkezin yüreğine bi ferahlık verir cok üZülüyorum kucagımda yatması lazımken nerelerde güzel oğlumBaşin sagolsun Canim Allah sabirlar versin.Daha o kadar taze ki acin ne soylesek dinmez kanar yaran.Simdi sen bircok teselli cumlesi duyuyorsun beterin beteri oldugundan bahsediliyor etrafinda.bunlari anlaman soylenenlere hakvermen icin zamana ihtiyacin var acini tam anlamiyla yasaman gereken zamandasin henüz.Ben bebegimi kaybettigim ilk zamanlar yanimdaki insanlara beni birakin teselli istemiyorum ben aglamak üzülmek dibe vurmak istiyorum derdim acimi yasamama engel olmayin derdim.Iyiki de oyle yaptim ertelemedim acimi ve birgun ayaga kalkmam gerektigini anladim yeni bir bebek umuduyla hayata tekrar tutundum. Zaman herseyin ilaci sabret dua et arkadasim Insallah sen de bu aciyla yasamayi ögreneceksin ve yeni bir bebek heyecaniyla hayata tekrar umutla bakacaksin canim.
O bu dünyadam daha güzel yerde rabbinin yanında cennet kuşu...ölen bebekler hakkın yazılar hadisler oku için rahatlayacakSaol canım ben iZmirde oturuyorum şimdi yağmur yagıyor ama ben uyuyamıyorum odalar hazırladığım yok organik olsun pamuk olsun diye hazırladığım yatakda değilde toprakda yatıyo ve bunu bilmek cok acı inşallah zaman herseyin ilacıdır inşallah allah beni ve benim gibi olan herkezin yüreğine bi ferahlık verir cok üZülüyorum kucagımda yatması lazımken nerelerde güzel oğlum
Ben hiç anlamıyorum ya bu pıhtılaşma değerlerinden benim v5 cıktı başlangıçmış ama iğne kullanmam gerekmiş gebelikte öyle dedi doktorPıhtılaşma değerlerinde sorun çıkan arkadaşlar ne olur ama ne olur hamile kaldiginizda kan sulandırıcı iğne kullanın. Ben gebeliğim boyunca perinatologa gitmiştim. Hatta bazı arkadaşlar için de kendisine bu konuyla ilgili sorular sormuştum. Bana bu konuyla ilgili şunu söylemişti. Kaybı olan hastalarimda bir değeri bile heterozigot olursa ben igneye başlatıyorum önlem amaçlı. Çünkü sonuçta bir kayıp ve bu kaybın illa ki bir sebebi var. Ben pıhtılaşma testinde tek değeri heterozigot olan hastayı görmezden gelemem bu sebeple ihtimal düşük de olsa demişti.
Bizim 2.bir kayba dayanmaya gücümüz var mı? Bu sebeple elimizden gelen bütün önlemleri almalıyız...
@mucize-ikra Zeynepcim sen de ne olur trombofili panalinin 6 lisini yaptır. Senin yaptirdigin 2lisi ve bu değerler bende de normaldi. Ne olur 6 lisini yaptır. İnşallah onlar da temiz çıkar ama içimiz rahat etsin...
Senin guzel oglun simdi şu dünyada herkesin olmak istedigi cennette hayal bile edemeyecegimiz guzellikte yataklarda yatiyor canim.O topragin altina biraktigimiz vücut bir elbiseden ibaret.Ben hicbir zaman topragin altinda gibi dusunmedim kizimi düsünürsem nefes alamam gibi geliyor.onunla konusmak istedigimde hep gokyuzune bakiyorum bulutlarin otesine .cennetin en guzel köselerinde gezinirken melegim beni duyuyor bana gulumsuyor gibi dusunuyorum.Onunla konusuyorum.Canim kizim bir gun bu hayattan göcüp gitme zamanim geldiginde seni gormenin mutluluguyla son nefesimi gulerek verecegim diyorum bununla teselli buluyorum.Saol canım ben iZmirde oturuyorum şimdi yağmur yagıyor ama ben uyuyamıyorum odalar hazırladığım yok organik olsun pamuk olsun diye hazırladığım yatakda değilde toprakda yatıyo ve bunu bilmek cok acı inşallah zaman herseyin ilacıdır inşallah allah beni ve benim gibi olan herkezin yüreğine bi ferahlık verir cok üZülüyorum kucagımda yatması lazımken nerelerde güzel oğlum
Başin sagolsun Allah sabir versin.Iki kayip cok zor tam da yeni bir umut derken onu da kaybetmek.Kayiplarinin nedeni belli mi.Sukurler olsun ki saglikli bir cocugun var Allah ona ömür versin.Merhaba arkadaşlar bende 3 kere sezaryanla doğum yaptım 1 çocuğum yaşıyor oda su an 7 yaşında diğer bebeklerini birini 38. hafta kaybettim diğerini de 45 gün yaşadı onuda kaybettim her iki doğumda çocuğu mi kucağıma alamadım su an yaşadılar biri 3 yaşında biri de 11 aylık olacaktı kaderim buymuş diyorum elimden birşey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?