- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buraya yazmayalı o kadar uzun zaman olmuş ki...temennim bu bölümdeki annelerin çoğalmaması ! Umarım yeni gelenşer az sayıdadır... Zamanla geçmiyor zaman geçiyor cümlesi bebeğini kaybeden anneler için söylenmiş sanki...ben buraya yazmadığım süreçte 1 adım yol katedemedm çünkü...bu arada genetenik test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı bende...bunada şükür hiç değilse çözümü olan bişey...ilk bebeğime 9 ay sonra hamile kalmıştım...şimdi bekliyorum yeniden bebek istiyorum 4 ay oldu olmuyo öyle çaresiz hissediyorum ki bu bebeğin bian önce gelip yarama merhem olmasını istiyorum. Etrafımdaki tüm arkdaşlarım hamile kalmaya başladı...ben insanların mutlu haberlerinden mutsuz olacak birine dönüşmek istemiyorum! Böyle biri olmak istemiyorum çok üzülüyorum.kendimi çektim herkesten...içimde dolmayan boşluk var...bu stresle artık yeni bi bebek olmuyacağını düşünüp panikliyorum çok korkuyorum...ne zaman alıcam güzel haberler...bunu okuyan birileri beni anlayan benşmle aynı şeyleri haşayanlar ne olur bana bir ili bişey söylesin buna çok ihtiyacım var.bunu yaşamayan anlayamaz.eşimde bende çok üzgünüz
Farklı hayatlar ama gönüller bir acılar bir dedğin gibi inşllah canım inşllah yorumların altında hamilelik takvimi gördüğümde içim umutla doluyor. Bizden daha beterini yaşayanları duyuyorum zaman zaman silkinip kendimi topluyorum...ama etrafındaki tüm görüştüğü insanlar bebek sahibi oldukça yalnızlaşıyorum gitgide...kucağımı bomboş hissediyorum dahada o zaman sonra diyorum kendime sen kıskançmısın kendine gel! Beni sadece burası anlıyo hepinizden allah razı olsunCanım hepimizin hayatları başka başka olsada benzer acıları yaşadık. Emin ol hepimiz bu endişeleri yaşadık, yaşıyoruz. Hiç yol katedemedim diye düşünme. Bebek sahibi olma isteği bile çok büyük bir adımdır. Bunu hazır hissedip bunun için çaba etmek, dua etmek. Ben kaybettiğim kızıma 18 ay sonra hamile kalmıştım. Kucağıma almak nasip olmadı. Rabbimin takdiri. Şimdi yeniden hamileyim istedikten 3 ay sonra oldu. Sende biliyorsun ki moral, endişe çok önemli. Vücudumuzu zihnimiz yönetiyor. Doktorum bana sevdiğin şeyleri yap, acele etme, huzurlu bir hayat yaşamaya bak demişti. Faydasını çok gördüm. İnşallah sende en hayırlı en tez vakitte yeni bir hamileliğe başlangıç yaparsın. Bir kere olmuş ya yine olur Allahın izniyle. Bir vakti var demek ki. En hayırlı vakitte gelecek buna inan.. Hepimize sağlıklı bebeklere kavuşmak nasip olur inşallah ..
Farklı hayatlar ama gönüller bir acılar bir dedğin gibi inşllah canım inşllah yorumların altında hamilelik takvimi gördüğümde içim umutla doluyor. Bizden daha beterini yaşayanları duyuyorum zaman zaman silkinip kendimi topluyorum...ama etrafındaki tüm görüştüğü insanlar bebek sahibi oldukça yalnızlaşıyorum gitgide...kucağımı bomboş hissediyorum dahada o zaman sonra diyorum kendime sen kıskançmısın kendine gel! Beni sadece burası anlıyo hepinizden allah razı olsun
Bende senin gibi düşünüyorum mutlaka vardır bir sebebi allaha olan inancım olmasa kaybolur giderdim bende ...rabbim sabrını diğer evlatlarımızı ödül olarak versin bize bu dünyada inşlah canımEvet canım çok haklısın. Benimde 1 hafta arayla evlendiğimiz kuzenim 2 tane çocuğu var şuan. Hatta aynı dönemde hanileydik 2 kuzenimle. Başka arkadaşlarla. Hepsi büyüttğ yaşları geçti bebeklerinin. Ben 40. Haftada kaybettim kızımı. Böyle düşününce çok zor haklısın ama hiç sahip olamayanlar da var. Uğraşıp hiç hamile kalamayan, sağlığını doğurganlığını kaybetmiş kadınlar var. Ne bileyim. Rabbim bunu benim için murad etmiş diyorum benim her zaman anlayamayacağım bir hikmeti bir güzelliği vardır diyorum. Cennette şefaatçilerimiz olur inşallah bebeklerimiz. Yine de içimizde ukde bebek dünyaya getirip büyütmek. Nasip olur inşallah
Haklısın Can'ım özelde yapıyorlarmı bilmiyorum ama havalar biraz düZelsin gidicem en kısa zamanda inşallahPıhtılaşma değerlerinde sorun çıkan arkadaşlar ne olur ama ne olur hamile kaldiginizda kan sulandırıcı iğne kullanın. Ben gebeliğim boyunca perinatologa gitmiştim. Hatta bazı arkadaşlar için de kendisine bu konuyla ilgili sorular sormuştum. Bana bu konuyla ilgili şunu söylemişti. Kaybı olan hastalarimda bir değeri bile heterozigot olursa ben igneye başlatıyorum önlem amaçlı. Çünkü sonuçta bir kayıp ve bu kaybın illa ki bir sebebi var. Ben pıhtılaşma testinde tek değeri heterozigot olan hastayı görmezden gelemem bu sebeple ihtimal düşük de olsa demişti.
Bizim 2.bir kayba dayanmaya gücümüz var mı? Bu sebeple elimizden gelen bütün önlemleri almalıyız...
M mucize-ikra Zeynepcim sen de ne olur trombofili panalinin 6 lisini yaptır. Senin yaptirdigin 2lisi ve bu değerler bende de normaldi. Ne olur 6 lisini yaptır. İnşallah onlar da temiz çıkar ama içimiz rahat etsin...
Canm seni cok iyi anlıyorum.ben benegime 22.aymda hamile kalmıştım.o kadar cok sevinmis o kadar cok sevmistik ki bebegimi anlatamam.ama kavusamadm kızıma 39.haftada girdigim sexaryandan kucagi bos ciktm hastaneden.simdi de 4 aydr tekrar istiyorum.ve beklemeye sanrm artk kalmamış.yumurta takibine basladm ins bu defa cok beklemeden gelir.böyle acı hic dinmiyo sanki daha da derinlesiyo gibi.b3n kafamdan attgim ay hamile kalmistim.yapabiliyorsan öyle yap.bi mesguliyet bul kendine.benim kilo sorunum var.ben de su anda diyet ve spor yapiyorum.dogumdan sonra 10 kilo verdm şükür.hamile oldugumu öğrenene kadar da devam edecem.yeni gebelik icin faydası olur.hem de gebe kalmam kolaylaşır zatenBuraya yazmayalı o kadar uzun zaman olmuş ki...temennim bu bölümdeki annelerin çoğalmaması ! Umarım yeni gelenşer az sayıdadır... Zamanla geçmiyor zaman geçiyor cümlesi bebeğini kaybeden anneler için söylenmiş sanki...ben buraya yazmadığım süreçte 1 adım yol katedemedm çünkü...bu arada genetenik test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı bende...bunada şükür hiç değilse çözümü olan bişey...ilk bebeğime 9 ay sonra hamile kalmıştım...şimdi bekliyorum yeniden bebek istiyorum 4 ay oldu olmuyo öyle çaresiz hissediyorum ki bu bebeğin bian önce gelip yarama merhem olmasını istiyorum. Etrafımdaki tüm arkdaşlarım hamile kalmaya başladı...ben insanların mutlu haberlerinden mutsuz olacak birine dönüşmek istemiyorum! Böyle biri olmak istemiyorum çok üzülüyorum.kendimi çektim herkesten...içimde dolmayan boşluk var...bu stresle artık yeni bi bebek olmuyacağını düşünüp panikliyorum çok korkuyorum...ne zaman alıcam güzel haberler...bunu okuyan birileri beni anlayan benşmle aynı şeyleri haşayanlar ne olur bana bir ili bişey söylesin buna çok ihtiyacım var.bunu yaşamayan anlayamaz.eşimde bende çok üzgünüz
Bende aynen spora başaladım...cünkü antidepresan kullanacak durumdaydım,kadın doğum doktoru hamilelik istediğim için kullanma dedi...çareyi spora yapıp kendimi sokağa atmaktan buldum ama hala takıyorum bazı şeyleri bakalım zamanla geçicek umarım...güzel haberlerini yaz benide etiketle mutlakaCanm seni cok iyi anlıyorum.ben benegime 22.aymda hamile kalmıştım.o kadar cok sevinmis o kadar cok sevmistik ki bebegimi anlatamam.ama kavusamadm kızıma 39.haftada girdigim sexaryandan kucagi bos ciktm hastaneden.simdi de 4 aydr tekrar istiyorum.ve beklemeye sanrm artk kalmamış.yumurta takibine basladm ins bu defa cok beklemeden gelir.böyle acı hic dinmiyo sanki daha da derinlesiyo gibi.b3n kafamdan attgim ay hamile kalmistim.yapabiliyorsan öyle yap.bi mesguliyet bul kendine.benim kilo sorunum var.ben de su anda diyet ve spor yapiyorum.dogumdan sonra 10 kilo verdm şükür.hamile oldugumu öğrenene kadar da devam edecem.yeni gebelik icin faydası olur.hem de gebe kalmam kolaylaşır zaten
Ben hala kalamadım 5 aydır korunmuyorum.Merhaba bebegizi kaybettikden sonra yeniden hamile kaldınız mı
Başın sağolsun Can'ım gebelik şekerin mi çıktı yoksa hala şekerin yüksekmi bende ekimde 35 haftalık Doğum yaptım benimde hala dikiş iyileşmedi batikon sürüyorum ara ara ve bende gebelik şekeri çıkmıştıİnşallah kalırsın Bende aralık ayında 36 haftalık bebeğimi kaybettim ben şeker hastası çıktım bebeğide şeker öldürmüş Dikiş yaralarım iyileşmedi ben daha hiç denemedim inşallah acılarımız gecer sağlıklı ömürlü evlat sahibi oluruz
Öncelikle basinsagolsun benden önce yada benden sora bebeğini kaybedenlerin çoğu hamile kaldi ve saglikla bebeklerini kucagini aldilar. Umudunu kaybetmeyin Rabbim meleğini kardeşini gönderecek. Çok şükür ben bebeğimi kaybettikten 10ay sora hamile kaldim. 5-6 ay sonrada hamile kalan çoğu arkadasimiz oldu. Kendiniz hazir hissettiğinde kalabilirsin inşallah saglikla kucaklarimiza aliriz. Sen genetik testi yaptirdiniz mi?İnşallah kalırsın Bende aralık ayında 36 haftalık bebeğimi kaybettim ben şeker hastası çıktım bebeğide şeker öldürmüş Dikiş yaralarım iyileşmedi ben daha hiç denemedim inşallah acılarımız gecer sağlıklı ömürlü evlat sahibi oluruz
Yasemincim nasilsin metehan nasil? Bu arada ben 32. Haftada dun doğum izine ayrildim 37 ye kadar çalışmak istedim senin hamileliğin riskli diye doktorum izin vermedi iğne kullaniyorsun calisamazsin dediler. Yapacak birşey yok. Siz ne zaman doğum izine ciktiydin?Pıhtılaşma değerlerinde sorun çıkan arkadaşlar ne olur ama ne olur hamile kaldiginizda kan sulandırıcı iğne kullanın. Ben gebeliğim boyunca perinatologa gitmiştim. Hatta bazı arkadaşlar için de kendisine bu konuyla ilgili sorular sormuştum. Bana bu konuyla ilgili şunu söylemişti. Kaybı olan hastalarimda bir değeri bile heterozigot olursa ben igneye başlatıyorum önlem amaçlı. Çünkü sonuçta bir kayıp ve bu kaybın illa ki bir sebebi var. Ben pıhtılaşma testinde tek değeri heterozigot olan hastayı görmezden gelemem bu sebeple ihtimal düşük de olsa demişti.
Bizim 2.bir kayba dayanmaya gücümüz var mı? Bu sebeple elimizden gelen bütün önlemleri almalıyız...
M mucize-ikra Zeynepcim sen de ne olur trombofili panalinin 6 lisini yaptır. Senin yaptirdigin 2lisi ve bu değerler bende de normaldi. Ne olur 6 lisini yaptır. İnşallah onlar da temiz çıkar ama içimiz rahat etsin...
Uzun aradan sora hoşgeldin. Bende sizi ariyorum nerde neden girmiyor dedim:) kizin büyümüştür maşallah. Annesine gulucukler atiyodur:) hayirlisiyla benimde az kaldi allahin iziniyle insallah kucagimiza alacagiz.Merhaba melek anneleri;
Çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı. 29 ekim 2014 de 36 haftalık hamileyken sancım geldi ve hastaneye gittiğimde bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. Çok zor zamanlar geçirdim ve çok şükür 7 nisan 2016 da kızımı kucağıma aldım. Şimdi 9 aylık oldu bile.
Eski yazıları gözden geçirdim de aramızda bir sürü hamile arkadaşlar ve tekrardan hamilelik düşünenler var. Hamile arkadaşlar bebeklerini sağlıkla, hayırlısıyla alsınlar kucaklarına. Tekrardan hamilelik düşünen arkadaşlara da Allah'ım en hayırlı vakitte nasip etsin inşallah.
Saol canım bende gebelik şekeri cıkmıştı ama normal tip2 diyabetde varmış doktorlar fark etmedi doğumda 10 tane dikiş attılar bana sonra doğumdan 4 gün sonra dikişlerin hepsi attı sonra gene dikildi gene yüksek şekerden gene attı bende batikon ile temizliyordum ama iyileşmiyordu şimdi şeker ilacı kullanıyorum ama sarı kantoran yağı aldık o iyileştirdi batikon yerine onu sür bence senin bebegin yaşıyor muBaşın sağolsun Can'ım gebelik şekerin mi çıktı yoksa hala şekerin yüksekmi bende ekimde 35 haftalık Doğum yaptım benimde hala dikiş iyileşmedi batikon sürüyorum ara ara ve bende gebelik şekeri çıkmıştı