Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Salı günü doğum olacak inşallah kızlar. İnşallah herşey iyi olur bu sefer . Dua edin nolurr. Bende doğuma girerken hepinize dua edeceğim.
Ah canim benim valla heyecanlandim bak simdi.Hayirli dogumlarin olsun insallah yavrucugun saglik sihhatle gelsin uzun guzel bir ömrü olsun caniiimmmm.Birkac gune kadar kuzucugun kollarinda olacak hep olumlu dusun dua et bu sefer hersey guzel olacak.Benim dualarim hep seninle sen de bize dua etmeyi ve bebegini birkez de bizler icin koklamayi unutma olur mu

Salı günü doğum olacak inşallah kızlar. İnşallah herşey iyi olur bu sefer . Dua edin nolurr. Bende doğuma girerken hepinize dua edeceğim.

canımm ne güzel haber maşallah.. dualarım seninle.. müsait olduğunda bize yazmayı unutma.. birimizin daha yüreğine su serpilecek, bizlere de umut olacak inşallah

İnşallah canım rabbim emanetini hayırlısıyla göndersin inşallah ocak 24 te filan alırız demişti ama bu ayın 29 unda tekrar randevum var onda iyice karar veririz dedi

T

toplam 2 kere olucan dimi. Bana 2 şer doz olucan dedi iki gün yani toplam 4 doz dedi sanki ya. Benim beynim durdu artık doktorun ne dediğinü anlamaz haldeyim resmen
Canım benim doktorum celeston diye iğne var onu yazdı 2 kere 2 doz yapılıyor yani iğne hastanede yoksa iki tane al bi gitmende iki iğneyi aynı anda diğer günde aynı anda iki doz yapılıyor

Canım rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah dualarım seninle sende müsait oldukça haber ver bize öp kokla bizim içinde

Canım benim doktorum celeston diye iğne var onu yazdı 2 kere 2 doz yapılıyor yani iğne hastanede yoksa iki tane al bi gitmende iki iğneyi aynı anda diğer günde aynı anda iki doz yapılıyor
Tamam canım bana da aynı iğneyi yazdı. Yarın 2 doz , pazartesi de 2 doz olacağım.

Merhaba arkadaş dun kontroldeyim doktorun herseyle iyi ilgilendi. Sağolsun.
Kasilmalarim akintim oluyor dedim. Alttan bakti erken doğum.riski yok akinti da dedi çok şükür. Ama ilerde nolur bilmem dedi. Kilosu normale dondu çok şükür yinede zayif. Karni çevresi bi hafta geride hala. Doktorun sikinti değil dedi. Bu arada bebeğinin kafasindan kordon dolanmis boynuna gelmedi da ya gelirse diye endişeleniyom arkadaşlar kafasında duruyor. Korkuyorum ya boynuna geçirirse bebeğimin hareketleri azalinca nstye soktular beni. Herşey iyi dedi doktor ama iste yinede için.rahat değil. Su an alirsak yasama sansi %5 diyor doğumu şubat sonu dedi inşallah allahin iziniyle kucagima alirim

Ay bende pazar ve pazartesi olacağım iğne. Doktor günde 2 kere oynar anca filan dedi. Bende korktum. İnşallah benimde azalmaz da stres yapmam.
canım sen in niye ciğer geliştirici. hafta olarak tamalamış olması gerekmiyor mu. bebek haftasıyla uyumlu değil mi

herşeyin normale dönmesine sevindim canım. kordon için endişelenme derim

canım sen in niye ciğer geliştirici. hafta olarak tamalamış olması gerekmiyor mu. bebek haftasıyla uyumlu değil mi
Canım 37+1 deyim şuan. Doktor 38 den önce olursa her ihtimale karşı iğne yapıyoruz dedi. İşte salı günü 37+4 olacağım.38 olmadan alınacak o yüzden.

Canım 37+1 deyim şuan. Doktor 38 den önce olursa her ihtimale karşı iğne yapıyoruz dedi. İşte salı günü 37+4 olacağım.38 olmadan alınacak o yüzden.
hmm anladım canım. inşallah hersey yolunda gider sağsalim kavuşursun yavruna.

İğne şeker hastalarında şekeri yükseltiyormuş. Ondan yeme demiştir belki.
Benim bebek biraz iriydi canım 30 haftada 32 gibi gözüküyordu ondan dedi ama tatlı yeme diye ama bu iğnenin şeker yükselttiğini bilmiyordum meyveyi bile kestîrdi ama bu hafta normal sınırlara dönmüştü ama az az meyve yemeye başlayacağım kilo alsın az daha

Canm şeker gebelikte cok riskli.ben hic yememeye calisiyordum.meyvelerdeki sekerlerden bile korkardm.gerci gebeligimin son haftasnda 9 aysa yemedigim tatliyi yedim.hala da acaba o mu sebep oldu diye de düşünüyorum.hamile birine şeker un karbonhidrat resmen zehir gibi.sen doktoruna seker konusunu kesinlikle sor.ayrica şekerinin yüksek olması da bebege kilo aldırır.

N nihangenc saatler kaldı kuzuna kavusmaya.biz sıramızi saldk canm.su ana kadar karanliktaydn.şimdi güneşin doğacak.senin icin aydınlık günler başlıyor.artk mutluluk gözyaşları dökeceksin.ve bebeğine sımsıkı sarilirken öperken daha bi mutlu olacaksın.kıymetini bileceksin.bebeğin cok şanslı annesi.onun babasının herkesinin kiymetlisi olacak.aha ben bu bebeği bile görünce mutlu oluyorum.ayy kendi bebegimi kucağıma alsam....hayali bile güzel umut verici.seni.n gercek oluyo annesi

Canm gönlünü ferah tut.elinden geleni yapyrsn.bol bol dua et sadaka ver.Ins Rabbim bebegini korur.sen rahat ol bebegi de strese koyarsn yoksa.hem o kordon kolsy kolay dolanmaz boynuna.bak bebim ablam dogdugunda 3 kez dolanmış boynuna ama Allah yaşatmış iste.bir de sirt üstü hic yatma yana yat belki biliyorsundr ama dikkat et yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…