- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- 133
Âmin inşallah canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza aldırsın inşallah takmamak lazım diyecemde insanlar boş boş konuşuyor işte gene de biz ne yaşadığımızı biliyoruz Rabbim hepsine insaf versin ne diyim cahil insanlarla uğraşmak zorAh canım kafana takma onları dicem de olmuyor ister istemez genelde destek olduklarını sanarlar ama köstek olurlar benımde eltim geçen gün kanamam olunca buda kızsa bunuda kaybedersen tüp bebekle erkek koydur diyerek güldü şoka girdim bizi bizden baska kimse anlamıyor daha cok huzursuz ediyorlar söyledikleriyle hepimizin hakkında hayırlısı seninde hayırlısıyla yolunda gidicek herşey sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip eder Allah
Ay onlar işte o örnekler işte beni benden alıyor onun canı yok mu bunun yok mu uzatıp duruyorlar ağzımı dolduruyorum benim yok mu diye ama uğraşmıyorum cahil insanlarlaİnsanı ne kadar üzüyor dimi bu kadar genelleştirmek ve normalleştirmek bu durumu. Tabiki de beterin beteri var ama yaşadığımıx şeyin acısını dindirmiyor bu o yüzden artık kimseye bişey demiyorum ben. 4 ay oldu hala bak üzülme bilmem kimin de bebeği melek olmuş yok şunun böyle olmuş herkesin oluyor. Bu cümlelerden yıldım artık. O örnek verdikleri kişilerin acısını onlar mı biliyor biz mi biliyoruz? Boş boş konuşuyolar işte
Cnm senle aramız azmış. Bende ciğer geliştirici olacağım ama korkuyorım. Doktor hareketleri azalabilir dedi. Sende bi azalma oldu mu.34 haftadayım canım bol sıvı tüketiyorum inşallah sağlıkla kavuşurum bebeğime korktum dün epey ama iyiyim şükür şimdi oynuyo tekme atıyo ama genede bi tedirginim
Millete normal geliyo. Banada kaç kere kayınvalidem iyisin iyisin bişi yok dedi. Kolaymış herşey gibi.İnşallah canım haber veririm tabiki bizi bizden başkası anlamıyo maalesef dün kayınvalidem niye olmuş ki iyiydi neden öyleki filan diye gıcık etti görümcemde ilk sizin başınıza gelmiyo sonda olmayacaksınız kafanızı takmayın falan filan bissürü şey dedi Sonrada eşim kızdı abla senin başına bizim daha önce yaşadığımız şey gelmedi anlayamazsın sen bizi dedi Rabbim de basınıza getirmesin dedi öyle bi garip oldum bende
Ay nasıl rahat söylemiş öyle ya. İnsan taş kesiliyor dümi böyle şeyler duyunca. Pes pesAh canım kafana takma onları dicem de olmuyor ister istemez genelde destek olduklarını sanarlar ama köstek olurlar benımde eltim geçen gün kanamam olunca buda kızsa bunuda kaybedersen tüp bebekle erkek koydur diyerek güldü şoka girdim bizi bizden baska kimse anlamıyor daha cok huzursuz ediyorlar söyledikleriyle hepimizin hakkında hayırlısı seninde hayırlısıyla yolunda gidicek herşey sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip eder Allah
Âmin inşallah canım Rabbim hepimize tüm isteyenlere nasip etsin inşallahkirmizidefter C cylngrgn R Rose7106 anlayışsız insanlardan inanın bıktım takmamak mümkün değil. Neler neler dediler daha da demeye devam ediyorlar. Millet herşeyi çok biliyor. Ama hersey boş hersey saçma.yasadığımızı biz biliyoruz. Su cuma saati rabbim kalplerimizden gecen tüm güzellikleri tez vakitte nasip etsin. R Rose7106 canım arkadaşların da dediği gibi iğne yapılması gayet iyi olmus her türlü önlemi almalıyız.umarım vakti geldiğinde sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına. güzel günlerini gör yavrunun
Yok canım öyle az bi hareket azalması var ama tekme atıyo oynuyo karnımı sallıyo cok şükürCnm senle aramız azmış. Bende ciğer geliştirici olacağım ama korkuyorım. Doktor hareketleri azalabilir dedi. Sende bi azalma oldu mu.
Ay onlara kolay gelio aslında benim kayınvalidem de yaşamış 20 günlük bebeği ölmüş gecen gün eşim sordu anne bizim cocuğumuz öldü sen üzüldün mü diye sordu o da insan cok şey yaşayınca onlar hiç bişey gibi gelio diyo bende herkesin ciğer acısı farklı bişeyleri yaşaması da farklı insan oğlum üzülüyo diye üzülür dedim bişey diyemedi bi garip bu insanlarMillete normal geliyo. Banada kaç kere kayınvalidem iyisin iyisin bişi yok dedi. Kolaymış herşey gibi.
Ay bende pazar ve pazartesi olacağım iğne. Doktor günde 2 kere oynar anca filan dedi. Bende korktum. İnşallah benimde azalmaz da stres yapmam.Yok canım öyle az bi hareket azalması var ama tekme atıyo oynuyo karnımı sallıyo cok şükür
Nihan'cım senin de baya az kaldı masallah. İnsallah hayırlısıyla kucağına al büyüt bebeğini. Kendini strese sokma sayılı gün kalmış bakAy bende pazar ve pazartesi olacağım iğne. Doktor günde 2 kere oynar anca filan dedi. Bende korktum. İnşallah benimde azalmaz da stres yapmam.
Ben ikinci dozunu saat yedide yapılacağım canım azalma oldu ama ikincisinde ne olur bilmem stres yapma canım tatlı ye bol bol hissedersin o zamanAy bende pazar ve pazartesi olacağım iğne. Doktor günde 2 kere oynar anca filan dedi. Bende korktum. İnşallah benimde azalmaz da stres yapmam.
Canm az kalmış.dogum zamann belli mi?ins saglkla kavusrsn. @Rose7106 biliyorum zor ama hep olumlu şeyler düşün.son bikac haftan kaldı demi?kızlar bana da dua edin ins cabucak hamile olabilirim.kafaya takmim diyorum ama olmuyo iste.bu ay yumurta takibi yaptryrm.ins olumlu sonuclanır.Ay bende pazar ve pazartesi olacağım iğne. Doktor günde 2 kere oynar anca filan dedi. Bende korktum. İnşallah benimde azalmaz da stres yapmam.
Ahh canım ben diğerini son anda kaybettim o yüzden çok korkuorum herşeyden. Gerçi çoğumız aynı durumdayız. Sağol canım benim iyi dileklerin için. Darısı sana ve tüm isteyenlere inşallahh.Nihan'cım senin de baya az kaldı masallah. İnsallah hayırlısıyla kucağına al büyüt bebeğini. Kendini strese sokma sayılı gün kalmış bak
toplam 2 kere olucan dimi. Bana 2 şer doz olucan dedi iki gün yani toplam 4 doz dedi sanki ya. Benim beynim durdu artık doktorun ne dediğinü anlamaz haldeyim resmenBen ikinci dozunu saat yedide yapılacağım canım azalma oldu ama ikincisinde ne olur bilmem stres yapma canım tatlı ye bol bol hissedersin o zaman
Canım benm çok sevindim hadi insallah rabbim yardımcınız olsun.güzel haberlerle gel.dualarımdasın.Salı günü doğum olacak inşallah kızlar. İnşallah herşey iyi olur bu sefer . Dua edin nolurr. Bende doğuma girerken hepinize dua edeceğim.
Allah sabir versin basin sagolsun canim.Daha o kadar yeni ki etkisinden cikamaman kadar normal birsey yok.Kizimi kaybedeli 14 ay oldu ve karnimda kardesi olmasina ragmen icimdeki atesi hala yaniyor yavrumun ama elden ne gelir aciyla yasamayi ogreniyorsun.Rabbim sana da yeni bir evlat verdiginde kaybettigin bebegini unutmayacaksin ama yeni bir heyecanla teselli bulacaksin insallah.Kendini iyi olmak icin zorlama sana iyisin iyisin diyenler olursa da umursama.Ne yasadigini sen biliyorsun ateş dustugu yeri yakti icinden nasil geliyorsa oyle yasa acini canim.bende 37 haftalıkken ölü doğum yaptım 4 ay oldu ama hala etkisini atamadım bu psikoloji benden nasıl gidecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?