Canım benim ne hakkı. Varsa helal olsun. Burası hepimize iyi geliyor. Herkesin yaşadığı durum farklı olsa da sonuç aynı Bebeklerimizi unutmadık zaten unutamayız da ben de ağlıyorum ara ara . Yaşamayan bilemez ki. Kıyafetleri yıkadım da oğluma aldıklarımı nasıl giydircem diye düşündüm bende dün. Ruhum daraldı. Allahım içimize ferahlık versin inşallahBazen ilk bebeğimle ilgili yaşadığım bazı anlar zihnimde döner üzülürdüm. yaşadığım bazı sahneler defalarca aklımda döner dururdu, sonra bunlarla mücadele etmeye alıştım zamanla, öğrendim. dün aklıma başka bişey geldi. şimdiye kadar hiç düşünmediğim birşey.. şimdi onu aklıma getirip gözyaşlarıma engel olamıyorum.. herhalde hamileliğin etkisinden. birde şu sıralar kendi doktorum dışında devlet hastanesine ve dahiliye doktorlarına gitmiştim onlara anlatmak durumunda kaldım yaşadıklarımı, sonra bir arkadaşım bilmiyordu ona bahsettim, öbür arkadaş düşük yaptı onunla konuşurken ona da anlattım filan. 1 haftada 5-6 kere anlattım diye mi zihnim yeniden kurcalıyor bilmiyorum.. neyse öyle birşey işte arkadaşlar biraz dertleşmiş bulundum, hakkınızı helal edin.
oğlumun kıyafetleri hep duruyor tek bir parçasına bile kıyıpta veremedim .hepsi okadar heyecanla isteyerek alındıki bakıp bakıp hayaller kurdum giydirmek nasip olmadı ama doğum sonrası bile hep baktım baktım sevdim .şimdi kız dedi doktor hepsini kız olsa bile kullanacağım.sonuçta o kıyafetlerin bizdeki anlamı bambaşka.Canım benim ne hakkı. Varsa helal olsun. Burası hepimize iyi geliyor. Herkesin yaşadığı durum farklı olsa da sonuç aynı Bebeklerimizi unutmadık zaten unutamayız da ben de ağlıyorum ara ara . Yaşamayan bilemez ki. Kıyafetleri yıkadım da oğluma aldıklarımı nasıl giydircem diye düşündüm bende dün. Ruhum daraldı. Allahım içimize ferahlık versin inşallah
Canım benim ne hakkı. Varsa helal olsun. Burası hepimize iyi geliyor. Herkesin yaşadığı durum farklı olsa da sonuç aynı Bebeklerimizi unutmadık zaten unutamayız da ben de ağlıyorum ara ara . Yaşamayan bilemez ki. Kıyafetleri yıkadım da oğluma aldıklarımı nasıl giydircem diye düşündüm bende dün. Ruhum daraldı. Allahım içimize ferahlık versin inşallah
Hayırlı olsun canım. Benim de kız. Bende giydircem diyordum da yıkayıp ütülerkem bi kötü oldum nasıl giydircem diyorım şimdi deoğlumun kıyafetleri hep duruyor tek bir parçasına bile kıyıpta veremedim .hepsi okadar heyecanla isteyerek alındıki bakıp bakıp hayaller kurdum giydirmek nasip olmadı ama doğum sonrası bile hep baktım baktım sevdim .şimdi kız dedi doktor hepsini kız olsa bile kullanacağım.sonuçta o kıyafetlerin bizdeki anlamı bambaşka.
Hayırlı sun canm.ins rahat bi gebelik yaşayıp kucagina almak nasip olur.herkese hayırlı sabahlar olsun. sizlere müjdeli haberi vermeye geldim bu sefer. :) bugün kesenin içinde embriyoyu ve kalp atışını gördük. daha çok küçük yine takip edilecek. inşallah bu sefer herşey güzel olur. doğumdan bu yana tam 14 ay geçmiş oldu. şimdi yeni bir maceraya başlıyoruz bakalım. inşallah bekleyen isteyen tüm melek annelerine de yeniden bu günleri yaşamak nasip olur..
Canm az kalmış bebeğine kavusmana.gebeliginin tadını cıkar bol bol dinlen.ins rahat bi dogum olur.Hersey Allaha emanet canm.Canım çok sağol . İzne cuma günü ayrıldım. Tarih bu cuma günü tam net belli olacak. Cuma37 olacağım. .37/38 arası bi tarihte olacak kısmetse. Ama çok stresliyim. Sanki zaman durdu. Özellikle akşamları çok kötü oluyorum. Ruhum daralıyor. Ağlamalar geliyo. Selametle geçsin kavuşayım inşallah kızıma. Siz de hepimizde inşallah.
Allah sabir versin canm.benim de 8.5 ay oldu.aci gecmiyo alışıyor insan.zamanla kabulleniyo iste.bende 37 haftalıkken ölü doğum yaptım 4 ay oldu ama hala etkisini atamadım bu psikoloji benden nasıl gidecek bilmiyorum
En büyük tesellim cennette bi meleğimin olması . Bizler dünyamız için üzülüyoruz ama bu şekilde düşününce Allah in sevgili kullarıyız. Edebi hayata yolladık onları. Cennette yavrularımız ve inşallah ana babanın evladından evladın ana babasından kaçacağı o mahşer gününde şefaatçimiz olucaklar . AminAllah sabir versin canm.benim de 8.5 ay oldu.aci gecmiyo alışıyor insan.zamanla kabulleniyo iste.
Sağol sanada Allah sabır versin canım sende bebiş varmı tekrar yada düşünüyormusunAllah sabir versin canm.benim de 8.5 ay oldu.aci gecmiyo alışıyor insan.zamanla kabulleniyo iste.
Senin ne zaman oldu canımEn büyük tesellim cennette bi meleğimin olması . Bizler dünyamız için üzülüyoruz ama bu şekilde düşününce Allah in sevgili kullarıyız. Edebi hayata yolladık onları. Cennette yavrularımız ve inşallah ana babanın evladından evladın ana babasından kaçacağı o mahşer gününde şefaatçimiz olucaklar . Amin
Mart 13Senin ne zaman oldu canım
Sagol canm.ben de bikac aydr bebek düşünüyorum.hayırlısı artk.Rabbimne zaman nasip ederse.kilo sorunum vardı.simdi bi yandan da diyet yapıyorum.Sağol sanada Allah sabır versin canım sende bebiş varmı tekrar yada düşünüyormusun
Cok yakınmış tarihlerimiz.ben de 26 martta kaybettim.hep derdim ayn 16 sinda dogsa cok güzel bi dogum tarihi olur diye.16.03.16 olacaktı.olmadı 26.03.16 oldu ama hayatimin en acı günü.hala ağlıyorum gala yanıyorum.Mart 13
Rabbim sabır versin canım. Benim de 13ay oldu yavrum melek olalı ama o acı içimden hiç gitmedi.gitmeyecekte biliyorum. Ama Zaman'la bu acıyla yaşamayı öğreniyor insan. İnsallah en kısa zamanda evladının kardeşini alırsın kucağına ve iki kişilik seversin onubende 37 haftalıkken ölü doğum yaptım 4 ay oldu ama hala etkisini atamadım bu psikoloji benden nasıl gidecek bilmiyorum
Kaç haftalık bebeğin Can'ım . Bol sıvı tüketmeye çalış inşallah sağsalim kavuşacaksın bebeğine . Ciğer geliştiricileri şimdiden vurman mantıklı olmuş birçok doktor bunu bile akıl edemiyorBugün doktora gittim Normalde cuma günüydü eşim izin alamayınca bugün gittim doktora suyum sınırdaymış diyet yapıyordum diyet iyi gelmiş bebeğim normal sınırlara girmiş su azalması için de amniyosure diye bi test varmış o yapıldı şükür negatif çıktı kaçak varmı rahimde diye, erken doğum riski de varmış ciğer geliştirici iğnenin ilk dozunu vuruldum yarın gene vurulacağım doktorum iyi ama dikkat et dedi önlem amaçlı yapılan bişey dedi nst ye girdim sancım çıktı biraz ama ben çok hissetmedim bebekler büyüdükçe sıkıntıları da artıyor rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın tüm isteyenlere de nasip etsin
Canım 34. Haftanın içindesin bbebeğin gelişimi iyidir ki doktor iyi düşünmüş yinede ciğer geliştiricileri. İstirahat ettiğim dönemde bu haftalarda amniyonsıvısı azalabiliryormuş endişelenme. Hayırlısı ile kucağına al kuzunu bizleride hbersiz bırakmaBugün doktora gittim Normalde cuma günüydü eşim izin alamayınca bugün gittim doktora suyum sınırdaymış diyet yapıyordum diyet iyi gelmiş bebeğim normal sınırlara girmiş su azalması için de amniyosure diye bi test varmış o yapıldı şükür negatif çıktı kaçak varmı rahimde diye, erken doğum riski de varmış ciğer geliştirici iğnenin ilk dozunu vuruldum yarın gene vurulacağım doktorum iyi ama dikkat et dedi önlem amaçlı yapılan bişey dedi nst ye girdim sancım çıktı biraz ama ben çok hissetmedim bebekler büyüdükçe sıkıntıları da artıyor rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın tüm isteyenlere de nasip etsin
34 haftadayım canım bol sıvı tüketiyorum inşallah sağlıkla kavuşurum bebeğime korktum dün epey ama iyiyim şükür şimdi oynuyo tekme atıyo ama genede bi tedirginimKaç haftalık bebeğin Can'ım . Bol sıvı tüketmeye çalış inşallah sağsalim kavuşacaksın bebeğine . Ciğer geliştiricileri şimdiden vurman mantıklı olmuş birçok doktor bunu bile akıl edemiyor
İnşallah canım haber veririm tabiki bizi bizden başkası anlamıyo maalesef dün kayınvalidem niye olmuş ki iyiydi neden öyleki filan diye gıcık etti görümcemde ilk sizin başınıza gelmiyo sonda olmayacaksınız kafanızı takmayın falan filan bissürü şey dedi Sonrada eşim kızdı abla senin başına bizim daha önce yaşadığımız şey gelmedi anlayamazsın sen bizi dedi Rabbim de basınıza getirmesin dedi öyle bi garip oldum bendeCanım 34. Haftanın içindesin bbebeğin gelişimi iyidir ki doktor iyi düşünmüş yinede ciğer geliştiricileri. İstirahat ettiğim dönemde bu haftalarda amniyonsıvısı azalabiliryormuş endişelenme. Hayırlısı ile kucağına al kuzunu bizleride hbersiz bırakma
Ah canım kafana takma onları dicem de olmuyor ister istemez genelde destek olduklarını sanarlar ama köstek olurlar benımde eltim geçen gün kanamam olunca buda kızsa bunuda kaybedersen tüp bebekle erkek koydur diyerek güldü şoka girdim bizi bizden baska kimse anlamıyor daha cok huzursuz ediyorlar söyledikleriyle hepimizin hakkında hayırlısı seninde hayırlısıyla yolunda gidicek herşey sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip eder Allahİnşallah canım haber veririm tabiki bizi bizden başkası anlamıyo maalesef dün kayınvalidem niye olmuş ki iyiydi neden öyleki filan diye gıcık etti görümcemde ilk sizin başınıza gelmiyo sonda olmayacaksınız kafanızı takmayın falan filan bissürü şey dedi Sonrada eşim kızdı abla senin başına bizim daha önce yaşadığımız şey gelmedi anlayamazsın sen bizi dedi Rabbim de basınıza getirmesin dedi öyle bi garip oldum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?